Финансово зависим от мен

• 6 824
  • 97
  •   1
Отговори
# 15
И какъв по точно съвет иска авторката? Как да направи от използвач и наркоман,прекрасния принц? Веднага давам отговор-няма как.

# 16
Това, че го обичаш не е сериозно основание да се тормозиш дали да го оставиш, или не на фона на всичко, което описа.

# 17
  • Варна
Аз се чудя вече дали да бягам като дявола от тамян от подобни теми, че да не изпадам в потрес от долните изпълнения на участниците  (да, и на двамата в случая) или да взема да ги съхранявам за нагледни примери като порасне още малко дъщерята.

# 18
Не го оставяй, после няма да си простиш, като пропадне.... подай му ръка в тоз труден миг и не плащай квартира - купи му нещо там.

# 19
Кажи му, че банката фалира, да видиш колко те обича всъщност той. Ти може като обичаш всичко да дадеш на някого, но той, ако те обича няма да ти го вземе. А този откровено те използва. Мъж до себе си ли имаш или дете гледаш? На колко години сте?
На 21 съм, той на 22. Аз му казах, че искам да се разделим, но той Почна да плаче, да казва, че не може без мен и аз разбира се размекнах

# 20
От дете не съм го пробвала тоя номер с плакането само и само да стане на моето, но ще го пробвам скоро.

# 21
Ах, плачещ мъж, колко омайващо за женското сърце, толкова мъжествено Simple Smile
Ми как няма да плаче, като му резваш издръжката?

# 22
Кажи му, че банката фалира, да видиш колко те обича всъщност той. Ти може като обичаш всичко да дадеш на някого, но той, ако те обича няма да ти го вземе. А този откровено те използва. Мъж до себе си ли имаш или дете гледаш? На колко години сте?
На 21 съм, той на 22. Аз му казах, че искам да се разделим, но той Почна да плаче, да казва, че не може без мен и аз разбира се размекнах

Ти сериозно ли? Ако искаш да живееш с МЪЖ, а не с лигльо и използвач, трябва да разкараш лигльото.
От колко време сте заедно? И ти от кога му плащаш всичко?

# 23
Малко встрани от темата - откъде толкова пари? Само на 21 г, студентка и може да издържаш себе си и още един и то, защото доколкото разбирам, живеете отделно.
А по същество - роди дете, не е вярно, че няма да се промени. Идеален баща ще бъде.

# 24
Намери начин да му даваш повече пари да не се натъжава и да е щастлив. Готините хора не са създадени да работят, има далеч по-готини неща за правене, така че ако искаш да имаш такъв готин човек до себе си, трябва да се постараеш. Работи повече, крънкай вашите за повече пари, само не им казвай за какво са ти, че няма да те разберат и да оценят правилно този готин човек. Той ще се промени ако се стараеш достатъчно за него и ще бъде още по-готин и ще те прави много щастлива, понеже нали е готин.
Надявам се ме разбра, също и не забравяй, че не всеки има такова щастие да бъде с такъв готин човек. Успех.

# 25
И да спреш да му даваш, той ще почне сам да си взима, така че винаги ще сте в хармония.

# 26
  • ☀️София / London🌂
Ако обичаше себе си колкото обичаш този лайно- кърлеж представящ се мъж, нямаше въобще да я има тази тема !

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 19:09 от White tiger

# 27
  • Варна
Студентите не минаха ли дистанционно сега? Я се прибери вкъщи при вашите, спри му кранчето на пиявицата и гледай тогава колко те обича.

# 28
Значи, Хай, да си отбележим - студентките не бива да имат излишни пари. Точно колкото им трябват плюс мъничко отгоре за заведения и козметика, но не и да издържат някой. Nerd

# 29
17 ноем. 2019 г.
"Здравейте! Аз съм момиче на 22 години. Може ли да ме посъветвате? Така да започна от.."

"На 21 съм, той на 22".- 2020 г.

Странно- вместо да растеш на години...ти се смаляваш.

Общи условия

Активация на акаунт