Финансово зависим от мен

• 6 817
  • 97
  •   1
Отговори
# 30
Олеле, ти не си особено държелива психически явно, а това нещо дето наричаш приятел/любим е някакво паразитиращо мекотело. Много си го обичкаш сигурно, но най-вероятно просто обслужваш някакви свои комплекси, обсесии. За никой в темата вероятно не е енигма, че това е едно @айно. Ако теб те кефи да си мазохистка и се чувстваш ок – плащай, обичай си го и нИдей рива. Ако ли не – шутЪТ.

# 31
17 ноем. 2019 г.
"Здравейте! Аз съм момиче на 22 години. Може ли да ме посъветвате? Така да започна от.."

"На 21 съм, той на 22".- 2020 г.

Странно- вместо да растеш на години...ти се смаляваш.
Мдам, авторката отрано прилага правилото "Дълги години майка ми беше на 38 години".

# 32
Може да е една рода с Бенджамин Бътън.

# 33
17 ноем. 2019 г.
"Здравейте! Аз съм момиче на 22 години. Може ли да ме посъветвате? Така да започна от.."

"На 21 съм, той на 22".- 2020 г.

Странно- вместо да растеш на години...ти се смаляваш.
Мдам, авторката отрано прилага правилото "Дълги години майка ми беше на 38 години".
Защо да се тормози да остарява? По -готино е да младее ...
🤭

# 34
А какво ти пречи да продължаваш да си го обичаш от разстояние изритан?

# 35
Обикнали сте един манипулативен лигав наркоман.  Ще ви бие шута в момента, в който вече не сте му изгодна.  Ако останете с него ще има още много работи да преглъщате.

# 36
  • Най-красивата страна
Явно имаш твърде ниска самооценка ,за да се ,,влюбиш,,в наркоман и да се оставиш да те използва.Що за мъж е тоя,дето се друса,изневерява ти и не е способен да се издържа сам?Толкова ли са ниски критериите ти при избор на мъж?
Замисли се-ти не заслужаваш ли да имаш връзка с нормален мъж.Такъв,който да е на твоето ниво?
Не са ли те учили да избягваш хора със зависимости-например наркотици,алкохол,хазарт...
Хубаво е,че все пак осъзнаваш проблема и пускаш тема.
Нямаш ли родители,приятелки,които да ти помогнат да се отървеш от тоя?

# 37
Кажи му, че банката фалира, да видиш колко те обича всъщност той. Ти може като обичаш всичко да дадеш на някого, но той, ако те обича няма да ти го вземе. А този откровено те използва. Мъж до себе си ли имаш или дете гледаш? На колко години сте?
На 21 съм, той на 22. Аз му казах, че искам да се разделим, но той Почна да плаче, да казва, че не може без мен и аз разбира се размекнах
Гаджето ти е изпечен манипулатор, бягай много бързо от тази връзка . Щом включва и сълзи в арсенала- готов  е на всичко, за да продължи да паразитира, наранявайки те . Щом чувстваш несигурност, дискомфорт, тревожиш се и пр. това са ясни сигнали, че този човек не е твоята голяма любов . Мъж, който обича би направил всичко за любимата си, би работил без почивка, за да я подсигури финансово, би я носил на ръце и т.н. . Ако това негово зависимо положение не е временно положение, то е ясно-намерил си е втора майка в твое лице.

# 38
Значи да обобщя - влюбила си се безумно в безработен наркоман, който ти изневерява, докато ти го издържаш. И се чудиш дали да го оставиш, защото го обичаш? Евала! Къде са вашите да си те приберат вкъщи, да ти хвърлят един хубав бой, за да ти наместят чакрите и да вземеш да си седнеш на д-то, и да учиш, че иначе направо не ми се мисли до къде ще стигнеш с тази "хубава" любов, която си завъртяла

# 39
Авторката си заслужава всичко.
Подобното привлича подобно.

# 40
  • Sofia
Скрит текст:
Здравейте! Моля за съвет. Запознах се лятото с едни момчени се влюбих от пръв поглед. Аз ср преместих в София да уча и той дойде с мен. Всичко беше наред докато не му видях телефона, че си е писал с други и се е виждал интимно с тях, преди да дойде при мен,докато сме били заедно. Преглътнах го, поговорихме  и обеща, че няма да ме лъже. Разказа ми,че преди е взимал Амфетамин и каза, че вече няма да взима никога, а видях, че са си писали с колега за това, както и да е и това преглътнах. Но той започна да разчита финансово за всичко, аз да му плащам сметките, аз да му купувам личния тоалет, аз да купувам прах, продукти и т.н. Иска да му давам пари за квартира, ток, вода. Знам, че трябва да го оставя, но го обичам. Сърцето ми не може да приеме, че трябва да го оставя. Много съм напрегната, нямам му доверие за нищо. Но го обичам и не мога да го оставя.
Ava01, по какво разбираш/усещаш/чувстваш, че го обичаш? С какво те привлича? Сама си отговори и помисли дали има взаимност между вас? Ти какво получаваш като отношение от този човек? Според мен си леко обсебена от тази "любов" и това може само да те повлича надолу в пропастта. Емоционално и финансово. Това момче има проблеми - не работи?!?, има зависимости и се увлича от краткотрайни забежки с мацки. Откопчавай се от него докато не си се завъртяла по спиралата надолу, че излизането то зависимости е трудно...обсесията е зависимост също Simple Smile

# 41
  • Варна
Пандемията определено изпива мозъка на голяма част от хората..не виждам да търсиш съвет,а имам чувството, че си пишеш терзанията на "лист хартия" да свикнеш с тях....ти му даваш, той си взема...драма няма щом едната гола любов те кара да се чувстваш ок с манипулатор и използвач...спри джобните на "детето си" да видим дали милото ангелче няма да се превърне в разгневен подрастващ..

# 42
Пандемията няма общо.
Кукундрели винаги е имало.

# 43
Скрит текст:
Здравейте! Моля за съвет. Запознах се лятото с едни момчени се влюбих от пръв поглед. Аз ср преместих в София да уча и той дойде с мен. Всичко беше наред докато не му видях телефона, че си е писал с други и се е виждал интимно с тях, преди да дойде при мен,докато сме били заедно. Преглътнах го, поговорихме  и обеща, че няма да ме лъже. Разказа ми,че преди е взимал Амфетамин и каза, че вече няма да взима никога, а видях, че са си писали с колега за това, както и да е и това преглътнах. Но той започна да разчита финансово за всичко, аз да му плащам сметките, аз да му купувам личния тоалет, аз да купувам прах, продукти и т.н. Иска да му давам пари за квартира, ток, вода. Знам, че трябва да го оставя, но го обичам. Сърцето ми не може да приеме, че трябва да го оставя. Много съм напрегната, нямам му доверие за нищо. Но го обичам и не мога да го оставя.
Ava01, по какво разбираш/усещаш/чувстваш, че го обичаш? С какво те привлича? Сама си отговори и помисли дали има взаимност между вас? Ти какво получаваш като отношение от този човек? Според мен си леко обсебена от тази "любов" и това може само да те повлича надолу в пропастта. Емоционално и финансово. Това момче има проблеми - не работи?!?, има зависимости и се увлича от краткотрайни забежки с мацки. Откопчавай се от него докато не си се завъртяла по спиралата надолу, че излизането то зависимости е трудно...обсесията е зависимост също Simple Smile
Той работи, но никога не му стигат парите. Просто ми казва ти черпиш днеска и разни такива. Просто усещам, че сега като сме на разстояние, постоянно ми звъни, пише, гпворим с часове. Много съм се привързала към него. Знам,че е грешка да съм с него.

# 44
С една дума – хванал ти е цаката.
И ти танцува по главата.
Решението е в твои ръце.

Общи условия

Активация на акаунт