Финансово зависим от мен

• 6 822
  • 97
  •   1
Отговори
# 75
  • Най-красивата страна
Какво мислят родителите ти по въпроса?
Знаят ли,че имаш връзка с безработен наркоман?
Запозна ли го с тях или те досрамя?

# 76
  • ☀️София / London🌂
E ще влиза в кредити, много ясно.
Ако иска да задържи тоз "мъж".
Любовта изисква жертви.
Днеска случайно разбрах, че в започнал да друса. Мисля, че това вече ще бъде края, колкото и да ми е трудно.

Не, не ми се вярва. Чакай пак да те погледне с мили жални очички и да омекнеш като маруля. Как , до вчера беше любоФ, a от днес заради едно надрусване ще слагаш край на взаимоотношения, които преследваш  и желаеш от толкова много време. Той няма повече така да прави Innocent Къде ще намериш друга подобна звезда? Танън почнахме да се надяваме да предприемете следващата важна стъпка- да му купиш жилище , където да го отглеждаш с много любоФ като зеленчук.

# 77
Оле-Боже! Как не съм я видяла тази тема та да взема отношение. Моята сага 1:1 разказана, само че се отнася за дъщеря ми. Само да уточня, ние сме заможно семейство и на нея никога нищо не и е липсвало. Дотолкова, че тя започна да се държи като разглезена богата щерка. Удари я хормона и се хвана с подобен боклук, който усети много бързо, къде е попаднал и че е ударил 6-ца от тотото. 3 години ми трябваха да го преборя, защото заради любовта си тя беше сляпа за наставления. Като капак на всичко баща и я подкрепяше. Принудих се да се разведа с него за да мога да блокирам финансовите мераци на приятеля на дъщеря ни, защото благосъстоянието ни идва от моя страна. И, Eврика! Той накрая я заряза. Тя е млада и ще се оправи, макар че го преживя тежко, ама питате ли ме мен? Както и да е! Не искам да занимавам никого със себе си, само отбелязвам, че има и други като вас. Затова, бягайте, бягайте, бягайте! Колкото по-рано, толкова по-добре!

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 19:52 от Ravenna

# 78
E ще влиза в кредити, много ясно.
Ако иска да задържи тоз "мъж".
Любовта изисква жертви.
Днеска случайно разбрах, че в започнал да друса. Мисля, че това вече ще бъде края, колкото и да ми е трудно.

Чела си му чатовете за амфетамините, а чак днес си разбрала, че се друса? Момиче, съвсем сериозно, вземи се разкарай от този, седни да учиш и започни да четеш книги, защото нивото ти е ..... айде да не казвам.

# 79
За връзката вече всичко се каза,авторката не вдява или е пързалка.
В тона на темата,предлагам авторката да си плати за едно жиголо,хем ще е мил и любезен,хем ще знае за какво плаща,хем няма да се друса.

# 80
Мда, жиголо по-добре. Даже може и по-евтино да и излезе.

# 81
Имаш "бляскаво" бъдеще с този кърлеж, намерил златната кокошка. Спри му парите, веднага ще се махне. Но не изключвам и проява на агресия, така че, внимавай. А това, че се държи внимателно, една дума само, манипулатор, та ти си му чековата книжка, нима очакваш друго отношение. Спри му парите, ще си покаже лицето.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 19:30 от apple juice

# 82
Ravenna, прегръдка от мен. Знам,че е боляло.

# 83
Имам позната на 45 г. и тя като теб прави всичко по силите си да задържи златния си мъж. Той й изневери с нейна млада приятелка, избяга с нея, заживяха заедно и въпросната моя позната продължаваше да го търси. Накрая младата любовница си го върна в къщи и жената сега е по-ниска от тревата-пере го, глади го, готви му, не му дава буквално да стане от дивана. Така се било задържал мъж, казва тя. 😀

# 84
Ма това е мечтата на повечето мъже, пишещи тук! къде са да и обяснят, че така се прави, иначе е златотърсачка долна Wink

# 85
Когато ти направят рекламация на стоката, а ти ѝ се зарадваш като на подарък...

# 86
Те такива го правят за себе си, пред себе си да оправдаят, че несретникът не става и ги е направил за смях. Затова орат като Белчо и Сивушка в едно, не заради мъжа, а да обслужват собствените си обсесии. Не ми е жал някакси за такива. Запазвало се мъж така...

# 87
Те такива го правят за себе си, пред себе си да оправдаят, че несретникът не става и ги е направил за смях. Затова орат като Белчо и Сивушка в едно, не заради мъжа, а да обслужват собствените си обсесии. Не ми е жал някакси за такива. Запазвало се мъж така...
Какво да кажа, тази жена, за която говоря, когато разбра за изневярата наду ушите на околните, няма човек, който да не знае какво се е случило. Тръгна по гледачки, те развалиха магиите, мъжът не е виновен, а тази малка... мръсница му е завъртяла главата и магии му правила. Но сега като ги е развалила мъжът си "стои вкъщи и кротува". Макар че мъжът й казва, че не я обича и я чувства като приятел, важното е, че си е вкъщи като музеен експонат. А тази жена любимото й е да дава семейни съвети и как жените трябвало да се грижат за мъжете си.

# 88
Аз я разбирам. Някои жени не могат да стоят сами. Може би счита, че на 45 години няма много опции. Тя си знае най-добре, няма нужда да се злорадства.

# 89
О, ама те са света вода ненапита, моля ви се! Нашият проекто зет едно от първите неща, с които ни застреля е, че страдал от дислексия и затова си останал необразован. Това е модерният термин на " аз съм тъп, не ме занимавайте с глупости" Обаче много си падал по забавленията и работата... над себе си. Майка му и баща му, въодушевени от идеята, че са се отървали от синчето на 24 години, което си е вечно тяхно между другото, набързо сключиха брак върху тарабите в задния си двор. В Канада това е практика - женят се предпенсионно, когато мъжете се усетят, че досегашната няма да им сменя памперса от едната гола любов. Оттам насетне почна моята неравна борба с моя мъж, който реши, че трябвало да "осиновим" младите, защото сме имали възможности. Е да, ама аз бях на друго мнение и това доведе до тотално разсиновяване на дъщеря, пък и на мъж. Кърлежът като видя, че няма да има пари си би камшика. Ако я беше натоварил с 1-2 чавета, просто не ми се мислеше за бъдещите и перспективи в живота.

Общи условия

Активация на акаунт