Финансово зависим от мен

• 6 829
  • 97
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Тази тема е пързалка естествено, да не говорим колко прилича като тон на други подобни. И в този дух- дръж го здраво, това е мъж- мечта!! Няма нищо против да го издържа приятелката му и не робува на разни социални норми! 😀😀 Подкрепяй го, издържай го и бебчИ да си направите непременно. Така ще си имаш две деца!! Супер положение, хич да не те притеснява.

# 61
На един акъл са, да се оправят.
Тя го хващал в лъжи, ама много си го обичка. Напоследък сякаш някой трол пуска едни и същи теми.

# 62
А кога е сватбата авторке? Mr. Green

# 63
... Замисли се-ти не заслужаваш ли да имаш връзка с нормален мъж.Такъв,който да е на твоето ниво?
...
Много мили и полезни мнения са написани. Но явно не сте чели предишните теми на авторката. Където пише, че ходила с един, пък искала този, разделяли се - събирали се, пък той ходел с друга, но й изневерявал с авторката,  авторката писала на другата, за да я нарани и т.н..

Та... май в момента ходи точно с такъв, който е на нейното ниво:

Постигна ли някакъв резултат с намеците си?
Не знам, после ми звъня въпросното момче пред нея и ми каза да не се бъркам, където ме трябва. Обаче и двамата се лъжат за всичко. Виждат се в  седмицата 2 пъти, за мен това не е връзка. Обаче тя я толкова сляпа и дори да разбере от мен за изневерите и той да потвърди, тя пак няма да го остави.

# 64
Ами направо да си се взимат младите и това е.

# 65
  • Варна
Пандемията определено изпива мозъка на голяма част от хората..не виждам да търсиш съвет,а имам чувството, че си пишеш терзанията на "лист хартия" да свикнеш с тях....ти му даваш, той си взема...драма няма щом едната гола любов те кара да се чувстваш ок с манипулатор и използвач...спри джобните на "детето си" да видим дали милото ангелче няма да се превърне в разгневен подрастващ..

За мен пандемията тук вина няма.
Който е с мозък, си го запазва, който си няма - няма си.
Разбира се, че няма, казах го иронично в контекста на това, че ако темата е пързалка скуката изиграва лоша шега...иначе за мозъка е така, две мнения по въпроса няма...

# 66
  • Шотландия
Ами не до сега не съм получила цвете, подарък, вечеря и т.н. Но се държи мило, много е забавен, дава ми любов,тези фактори само ме спират да го оставя. Иначе доверие го нямам, хващала съм го в доста лъжи.
И на мен ми се вижда темата да е пързалка. Не мога да повярвам,  че когато някой ме лъже, аз ще казвам, че се държи много добре с мен.

# 67
Ами самотна е авторката, аз я разбирам и не мисля, че темата е пързалка. Понякога имаме нужда от някой, който да ни даде любов. Сега каква цена плащаме за тая любов е друга тема.
Странното е, че авторката е младо момиче, няма ангажименти, вечер е свободна, може да търси нещо по-добро. Дори и по сайтове за запознанства може да намери.

# 68
  • ☀️София / London🌂
... Замисли се-ти не заслужаваш ли да имаш връзка с нормален мъж.Такъв,който да е на твоето ниво?
...
Много мили и полезни мнения са написани. Но явно не сте чели предишните теми на авторката. Където пише, че ходила с един, пък искала този, разделяли се - събирали се, пък той ходел с друга, но й изневерявал с авторката,  авторката писала на другата, за да я нарани и т.н..

Та... май в момента ходи точно с такъв, който е на нейното ниво:

Не сме чели назад, пък и авторката не споделя с нас, че то е чак такава велика и истинка любоФ !
Ей, замислям се, щом е толкова мечтан и желан този "мъж", сигурно наистина ще да е единствен и незаменим.
Да не вземеш да го изпуснеш авторке , че знаеш ли колко момичета дебнат да са на твое място, ако не се вземеш в ръце, някоя като нищо ще ти го открадне!

# 69
Може оная му работа да е гига голяма и златна Mr. Green

# 70
А кога е сватбата авторке? Mr. Green

Чакай първо да събере парите за годежа!

# 71
И парите с които ще му купи апартамент Grinning

# 72
Тя там ще влезе в кредити, да има момчето.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 16:28 от Judy

# 73
E ще влиза в кредити, много ясно.
Ако иска да задържи тоз "мъж".
Любовта изисква жертви.

# 74
E ще влиза в кредити, много ясно.
Ако иска да задържи тоз "мъж".
Любовта изисква жертви.
Днеска случайно разбрах, че в започнал да друса. Мисля, че това вече ще бъде края, колкото и да ми е трудно.

Общи условия

Активация на акаунт