Как да постъпя?

• 4 834
  • 93
  •   1
Отговори
# 60
Не е на 17. Преди три години е била.

# 61
Скрит текст:
Хахахха падам просто... какво се мъчите да обяснявате каквото и да било на 20 годишна хлапачка, която няма никаква идея какво иска, но пък очаква всеки да й тича по гъза? Сега, разбрала, че света не се върти около нея и почнала да се тръшка и да се чуди как да направи мръсно на новото момиче, за да докаже, че нея я обичали повече.  Dizzy FaceClose
Ххаха сладкишче, аз вече направих каквото сметнах за редно. Намекнах и за отношенията ми с него и я блокирах отвсякъде и него също, нека да се измъчва какво е било с мен.

Прекалено сериозно си се взела, доста се надценяваш. Нищо редно не си направила, редното беше да оставиш двамата на мира. Каквото било с теб - било, свършило е вече. И си въобразяваш, че ще се измъчва, просто много ти се иска да е така. Ако се измъчваше без теб, нямаше да е с другата. Ама понякога нещата се научават по трудния начин.

# 62
Скрит текст:
Хахахха падам просто... какво се мъчите да обяснявате каквото и да било на 20 годишна хлапачка, която няма никаква идея какво иска, но пък очаква всеки да й тича по гъза? Сега, разбрала, че света не се върти около нея и почнала да се тръшка и да се чуди как да направи мръсно на новото момиче, за да докаже, че нея я обичали повече.  Dizzy FaceClose
Ххаха сладкишче, аз вече направих каквото сметнах за редно. Намекнах и за отношенията ми с него и я блокирах отвсякъде и него също, нека да се измъчва какво е било с мен.

Прекалено сериозно си се взела, доста се надценяваш. Нищо редно не си направила, редното беше да оставиш двамата на мира. Каквото било с теб - било, свършило е вече. И си въобразяваш, че ще се измъчва, просто много ти се иска да е така. Ако се измъчваше без теб, нямаше да е с другата. Ама понякога нещата се научават по трудния начин.
Не се знае дали след тая, няма да се върне отново при мен, винаги така става. Ужасно е да мислиш всяка секунда за тях.

# 63
  • София
Ама ако и тя знае, че той си свършва в гащите, дали ще и мине през акъла, че може да е стигнал до изневяра с теб? Направо я убеди, какво намекваш само...

# 64
Добре де, как спиш с някой който не може да си контролира ерекцията?

# 65
Добре де, как спиш с някой който не може да си контролира ерекцията?
Тук въобще не става въпрос за това момче. Това е било преди 3 години, а с въпросното момче, което сега обичам сме били заедно 1 година./2019/

# 66
Ама ако и тя знае, че той си свършва в гащите, дали ще и мине през акъла, че може да е стигнал до изневяра с теб? Направо я убеди, какво намекваш само...
Не става въпрос за това момче, това в било преди 3,4 години. Това момче е уникално в секса.

# 67
  • София
Постигна ли някакъв резултат с намеците си?

# 68
Постигна ли някакъв резултат с намеците си?
Не знам, после ми звъня въпросното момче пред нея и ми каза да не се бъркам, където ме трябва. Обаче и двамата се лъжат за всичко. Виждат се в  седмицата 2 пъти, за мен това не е връзка. Обаче тя я толкова сляпа и дори да разбере от мен за изневерите и той да потвърди, тя пак няма да го остави.

# 69
Аз съм била в подобна ситуацията само дето нямаше друга, оставих го защото, когато взимаше наркотици ми посягаше. Аз много го обичах и търпях известено време защото имах надежда, че ще се промени.. Е не се промени.. Той също ме обичаше бяхме си голяма тръпка, но вземеше ли тия 💩 се променяше коренно.. Така аз го оставих много болеше а той не спираше да ме търси, от което болеше повече.. Е мина време преживях го сега имам прекрасен човек до себе си и както и син на 10 месеца. Чак сега разбрах какво да си истински обичана и щастлива. Моя съвет е да се откъснеш от него завинаги и след време ще видиш, че си постъпила правилно 🙂

# 70
Не се знае дали след тая, няма да се върне отново при мен, винаги така става. Ужасно е да мислиш всяка секунда за тях.

А защо мислиш постоянно за тях? Защо сама си съсипваш психиката? Ако се замислиш - какво ти дава това момче? Замисли се  - това твое обсебване - наистина ли е любов? Може ли да е наранено самолюбие? Когато му каза, че го напускаш, каква реакция очакваше от него? И наистина ли той ти е давал толкова любов? А може би с него не си се чувствала самотна? Само секса ли ти липсва?

# 71

А защо мислиш постоянно за тях? Защо сама си съсипваш психиката? Ако се замислиш - какво ти дава това момче? Замисли се  - това твое обсебване - наистина ли е любов? Може ли да е наранено самолюбие? Когато му каза, че го напускаш, каква реакция очакваше от него? И наистина ли той ти е давал толкова любов? А може би с него не си се чувствала самотна? Само секса ли ти липсва?
Не знам какво е. Просто ми липсва страстта с него. Не мога да я намеря в друг. Само се надявам с времето да мине, аз се отказах от всякакви опити вече.

# 72
Споко де. Обича те. В дните в които не е с нея ще ти звънне да зобите и сексите

# 73
Споко де. Обича те. В дните в които не е с нея ще ти звънне да зобите и сексите
Което, мен не ме остройва. Защото дори да сме заедно, той никога няма да спре с наркотиците, тревата,дори и да е лек стадий, мен ме дразни.

# 74
  • София
Не мислиш ли, че с времето тези неща ще се отразят на потентността му и няма да ти е толкова хубаво с него?

Общи условия

Активация на акаунт