Как да постъпя?

• 4 839
  • 93
  •   1
Отговори
# 45
Мдам, скоро се приготви да му се разяде лигавицата на устата, и да му окапят зъбите. Това като допълнение към окаяния му вид и застаряла, петнясала и сбръчкана кожа. Колко години, си мислиш, че ще изкара?

# 46
Радвай се, че си се спасила. Иначе от любов има голяма вероятност след година- две и твоите интереси да са станали като неговите.

# 47
Сериозно! Това трябва да е пързалка!
Хем знаеш, че наркотиците не са добра стъпка, хем пак искаш да се нахендриш там. Къде е логиката, не зацепвам?

# 48
Веднага казвай на приятелката му и се събирайте. Поне тя да се спаси, ти като нямаш мозък в главата.

# 49
  • Бургас
Bad boy е готин само във филмите.В реалният живот след 10 години ще рониш крокодилски сълзи с такъв до себе си.

# 50
Привет Адашке,

Питаш как да постъпиш, а аз веднага отговарям. Добре си направила, че си го оставила заради проблемите му. Обаче, какво е това колебание да се връщаш при него, че и да му разваляш връзката? Не си заслужава.

Харесвала си лоши момчета. Няма нищо притеснително да ги харесваш, но на филм. Живота не е тийн романтика, в която лошото момче става добро само за теб и те обича.

Казваш - обичал теб, ама разбира се..Не те обича иначе щеше да се бори за връзка ви и да се опита да поспре с лошите навици.

Празнувай, че си се оттървала от този и не го мисли.

# 51
Ах, его, его!
    Ако не оставиш наркотиците, ще те зарежа! Ами сега? Той не ме послуша! И предпочита някаква мърла!

Толкова ли си наранена, че не командваш парада? Ами подготви се - при зависимите е така. Нямаш думата и полезен ход - зависимостта държи здраво юздите.
А твоето е егоизъм и наранено чувство за собственост. Но нищо - върни се при "лошото момче". Имаш време да минеш през ада.

# 52
Не може да има нормален човек,който да иска да продължи връзката си с наркоман,и то след като един път се е отървал.Това или е пързалка,или на авторката няма смисъл да се дъват разумни съвети.

# 53
Каква пързалка? Детето на 17 години е попитало как се прави аборт. Не знам само майката къде е в цялата картинка.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 14:22 от sigma

# 54
Каква пързалка? Детето на 17 години е попитало как се прави аборт. Не знам само майката къде е в цялата картинка.
Какъв аборт?

# 55
  • София
В старите публикации на авторката се мъдри това
Скрит текст:

# 56
Да, от старите публикации.
Аз съм 40 годишна лелка. Аз да си падам по бед бой, ама в моя случай ще е бой той  Joy

# 57
  • София
Хахахха падам просто... какво се мъчите да обяснявате каквото и да било на 20 годишна хлапачка, която няма никаква идея какво иска, но пък очаква всеки да й тича по гъза? Сега, разбрала, че светът не се върти около нея и почнала да се тръшка и да се чуди как да направи мръсно на новото момиче, за да докаже, че нея я обичали повече.  Dizzy FaceClose

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 20:17 от Пандишпан*

# 58
Хахахха падам просто... какво се мъчите да обяснявате каквото и да било на 20 годишна хлапачка, която няма никаква идея какво иска, но пък очаква всеки да й тича по гъза? Сега, разбрала, че света не се върти около нея и почнала да се тръшка и да се чуди как да направи мръсно на новото момиче, за да докаже, че нея я обичали повече.  Dizzy FaceClose
Ххаха сладкишче, аз вече направих каквото сметнах за редно. Намекнах и за отношенията ми с него и я блокирах отвсякъде и него също, нека да се измъчва какво е било с мен.

# 59
На този bad boy и за теб не му пука, мило дете.Това поне не го ли осъзнаваш? Освен чукане, бивше гадже, ново гадже и аборти, нямаш ли някакви други мисли, някакви цели? Все пак си едва на 17.

Общи условия

Активация на акаунт