Как да постъпя?

• 4 843
  • 93
  •   1
Отговори
# 75
Ами тогава какво искаш? Да е лошото момче, ама да  не зоби и да те обича и да не спи с други. Няма да стане с тоя екзепляр.
Не е лошо да пораснеш. Остави хората на мира.

# 76
Не мислиш ли, че с времето тези неща ще се отразят на потентността му и няма да ти е толкова хубаво с него?
Да, знам последствията. Аз знам кое е правилно да направя, да се откажа завинаги от него, но това се надявам с времето да стане. Проблемът е, че не мога да допусна никой до себе си, да се доверя.

# 77
Ами тогава какво искаш? Да е лошото момче, ама да  не зоби и да те обича и да не спи с други. Няма да стане с тоя екзепляр.
Не е лошо да пораснеш. Остави хората на мира.
Единството, което искам е промяна от негова страна. Дори веднъж през връзката ни спря тревата за 1 седмица заради мен, но пак започна.

# 78
Една седмица....леле.....голяма жертва. Синтетиците спря ли?

# 79
  • София
Ами млада си, сигурно има и други, доста по-читави и готини момчета... Аз натам бих се насочила. И за пореден път да кажа, не е срамно или тъпо малко да си поостанеш сам. Даже ти го препоръчвам. Много е права Sigma.

# 80
Една седмица....леле.....голяма жертва. Синтетиците спря ли?
Отначалото като бяхме заедно не взимаше наркотици, а само трева. Почна към края на връзката ни, заради което го
 оставих.

# 81
Той няма чувства към нея, а към мен, не мога да осъзная защо още е с тая

Той не знам дали се друса, но ти имаш нужда от хапчета.

Остави хората да са щастливи един с друг и изпадни в депресия.

# 82
Ти спокойно можеш да си ми дъщеря... Ааз ако ти бях майка със сигурност щях да те поосвестя. На 17 аборт, на 20 наркомания.
Моля те момиче, умна ми се виждаш, но адски заблудена. Сега ти е време то да поучиш, да ходиш на купони, да си живееш живота и да го взимаш с пълни шепи. Не да се заробваш с човек, който сам е избрал да се закопае. Синтетиката е отвратително нещо. Точно когато ние бяхме колкото вас излязоха масово наркотиците. Но успяхме да се опазим. Недей върви в тая насока, за да не станеш един ден статистика.

# 83
  • София
Бивши наркомани няма. Като бях по-малка имах приятели, по-големи от мен, откровени наркомани. Сега единия е в следствен арест, защото уби баба си. Ако знаеш колко години аз и всичките му други приятели сме се мъчили да го откажем, да му помогнем... Човек на 30 години, без почти никакъв трудов стаж, без следване, без нищо. Затри и майка си, и баба си. Не ти го казват хората случайно - щом този път си е избрал, ти не можеш да помогнеш. На 22 години съм, да не кажеш, е съм леля и си говоря заучени фрази. Искрено те съветвам да спреш.

# 84
Ти спокойно можеш да си ми дъщеря... Ааз ако ти бях майка със сигурност щях да те поосвестя. На 17 аборт, на 20 наркомания.
Моля те момиче, умна ми се виждаш, но адски заблудена. Сега ти е време то да поучиш, да ходиш на купони, да си живееш живота и да го взимаш с пълни шепи. Не да се заробваш с човек, който сам е избрал да се закопае. Синтетиката е отвратително нещо. Точно когато ние бяхме колкото вас излязоха масово наркотиците. Но успяхме да се опазим. Недей върви в тая насока, за да не станеш един ден статистика.
Аз не бих пробвала никога. Твърде против това съм! Може би проблема идва от там, че и той е на 20 години.

# 85
Бивши наркомани няма. Като бях по-малка имах приятели, по-големи от мен, откровени наркомани. Сега единия е в следствен арест, защото уби баба си. Ако знаеш колко години аз и всичките му други приятели сме се мъчили да го откажем, да му помогнем... Човек на 30 години, без почти никакъв трудов стаж, без следване, без нищо. Затри и майка си, и баба си. Не ти го казват хората случайно - щом този път си е избрал, ти не можеш да помогнеш. На 22 години съм, да не кажеш, е съм леля и си говоря заучени фрази. Искрено те съветвам да спреш.
Обаче той е на 20 години. "Учи" в университет. Замимава се със земеделие, а вечер само за забавление се надрусваше и напушваше. Не ставаше агресивен, а напротив успокояваше се.

# 86
  • София
То от някъде се започва. И моя познат поработваше, интелигентен, начетен беше. Но от ученик се дрогираше

# 87
А родителите му знаят ли?
Не е ли по логично да подшушнеш на майка му с какво се занимава златното и яйце, отколкото да правиш мръсно на девойката?

# 88
А родителите му знаят ли?
Не е ли по логично да подшушнеш на майка му с какво се занимава златното и яйце, отколкото да правиш мръсно на девойката?
Тя няма да ми повярва, понеже той ще я излъже, много е добър в това.

# 89
Обаче той е на 20 години. "Учи" в университет. Замимава се със земеделие, а вечер само за забавление се надрусваше и напушваше. Не ставаше агресивен, а напротив успокояваше се.

И тогава правеше уникалния секс, нали?

Ами, знаеш какво да направиш, ако ти се прииска пак с него - взимаш 2-3-5 грама от там-каквото-друсате и го каниш на почерпка. Така де. За да получиш, трябва да дадеш.

Общи условия

Активация на акаунт