За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 86

• 26 012
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
Четох, четох и рано ни е за захранване, ама от къде намирате сливи по това време? Thinking

# 436
Втори ден синът ми е с температура, може ли да е от зъб, който вече е избил или вдигат само преди да пробие венеца?
Със зъби всичко може температура диария повръщане. По принцип ако температурата се задържи три дена водете го на лекар.

# 437
  • София
Различно е бял морков и пащърнак.
Относно сливите,последно от Южна Африка купих.

Колко е стойността на Т ?

# 438
Сливите от бурканче на хип😏
И моят го избива на агресия когато му се спи много и се изнерви, бърка ми в ушите, в устата и в очите ....

# 439
Между 38 и 38,5. Панадолът я сваля за някакво време, слагам и много оцет, но особено нощно време става горещ. Иначе е жизнен, играе и има апетит.

Различно е бял морков и пащърнак.
Относно сливите,последно от Южна Африка купих.

Колко е стойността на Т ?

# 440
  • София
Хм,висока е.
Консултирахте ли се?

# 441
Моето го захраних на 5 месеца, като на 10 му вземах и кухня вече. Много я харесваше.
Сега малкото също ще го пробвам на 5 месеца.
Чета, че на 2, 3 месеца ги захранвали децата.. не разбирам за къде се бърза ама всеки си знае себе си.

# 442
Lorsy, и на мен ми се струва високичка температурата.
Моето педи казва, че до 37.6 не е проблем, но след това да давам лекарства. Ако не падне да звъня.

# 443
Давам му, пада и след някакво време пак. Ще го водя в понеделник, но по телефона ми препоръча само методи за сваляне -оцет, лед, витамин с.

Lorsy, и на мен ми се струва високичка температурата.
Моето педи казва, че до 37.6 не е проблем, но след това да давам лекарства. Ако не падне да звъня.

# 444
Акането се нормализира след свършването на Рекомфорт, няма зелено и слуз или лоша миризма, но ме притеснява, че наддава малко. Вече намали изхожданията на три, но за десет дни е наддала само 240 гр. Fearful Преди беше запечена и като че ли по-бързо качваше, пък може и аз много да се вторачвам в кантара. Ще й спра за няколко дни всякакви пробиотици, пък ще видим какво ще стане. Яд ме е, че преди ваксината си беше изградила режим - 6 хранения, едно нощно кърмене, а сега примрънква през два часа и я слагам на гърдата. Даже като беше най-зле с коремчето се хранехме в два и после в пет часа.

# 445
Акането се нормализира след свършването на Рекомфорт, няма зелено и слуз или лоша миризма, но ме притеснява, че наддава малко. Вече намали изхожданията на три, но за десет дни е наддала само 240 гр. Fearful Преди беше запечена и като че ли по-бързо качваше, пък може и аз много да се вторачвам в кантара. Ще й спра за няколко дни всякакви пробиотици, пък ще видим какво ще стане. Яд ме е, че преди ваксината си беше изградила режим - 6 хранения, едно нощно кърмене, а сега примрънква през два часа и я слагам на гърдата. Даже като беше най-зле с коремчето се хранехме в два и после в пет часа.
На колко месеца беше детенцето?
След 6ти месец започва по-бавно надаване, по около 300-400гр на месец.
Към годинката още повече пада. Simple Smile

# 446
На колко месеца беше детенцето?
След 6ти месец започва по-бавно надаване, по около 300-400гр на месец.
Към годинката още повече пада. Simple Smile
На 3++ е. Май 240 гр. не е добре за десет дни. Обикновено наддаваше по 800-900 гр. на месец. Като увелича кърменето, почва пак да ака по пет пъти.

# 447
  • Несебър
Аз мисля, че е нормално. Минимум по 600гр. трябва да качва първите месеци.

# 448
Monica, на мен ми се струва съвсем нормално.
Първите месеци се качва по 1000-900гр, а след това почва 800-600.
Намери таблица в интернет за теглото при бебетата през първата година и виж по месеци как трябва да наддават.
Има разлика между момчетата и момичетата, да знаеш. Simple Smile

# 449
Здравейте !
Можете ли да препоръчате добър дерматолог от София, който прави онлайн консултации ?
Бебе на 3 месеца, диагноза АД. Много й е суха кожата по краката и ръцете, по бедрата има лишеи или нещо като гъша кожа.
Фенистил капки е пила, но без никакъ ефект, освен че получи запек и стомашни проблеми от него. С правен крем й мазах дерматита по бузите, подозирам че е с кортикостероиди . Това по предписание на дерматолог от Враца, още съжалявам, че й се доверих.
От крема се влоши, кожата й ужасно се зачерви и го спрях. Мажа я със Стелатопия и Екзомега по лицето, а тялото с Юриаж.

Общи условия

Активация на акаунт