За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 86

• 25 695
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
Ъъъ от каква възраст се стерилизира веднъж на ден? Щото и аз след всяко хранене...

Няма нужда.
Ползвам бутилки на МАМ и на инструкциите пише веднъж на ден.

# 481
Ахахахахаха чувствам се прецакана....
Стерилизирай там до някое време,ей тъй за съвестта си .

# 482
Аз с първото дете стерилизирах до година и половина.
Сега с второто... айде до 6тия месец ще държа поведение. Иначе не гладя! Само ризи на големия, което е максимум 2 пъти в годината.
Пера ги отделно ( един от друг и от нас). Големия 2 пъти в седмицата, малкото -веднъж ( за сега).

# 483
Нищо не се глади в нас. Grinning само някои дрехи преди излизане и то само лятото. А на малката може би до към 4м й гладих нещата и ми писна да си губя времето в гладене до 6м. Предпочитам да изгледам някой сериал Grinning
Иначе все още пера отделно детските дрехи.
На една приятелка синът й е на 5г и също се буди от време на време през нощта. А 3г дъщеря няма проблем с нощния сън  Joy та тъй, зависи от детето.

# 484
  • Пловдив
Не стерилизирам, не гладя, не деля дрехи, не пера с бебешки прах.

# 485
Не стерилизирам, не гладя, не деля дрехи, не пера с бебешки прах.

Ауууу направо агенцията за защита правата на детето!

# 486
И аз не гладя, въпреки че и двете педиатърки казаха да гладя. Случва се само ако гардеробът пак се е разбъркал, което ми затруднява обличането на голото дупе - тогава гладя, че ги сгъвам по-лесно.

Въпрос: вчера бяхме на гости с бебето (вчера навърши месец) при баба му и дядо му, там живеят още пра баба му и леля му, барабар с един Джак ръсел. Не ходим за първи път там, но обикновено той спи, докато този път като се разбуди баща му го вдигна, а не го остави да се унесе отново, за да му се поддават роднините. Не е ходил от ръце на ръце, но му се радваха и снимаха много. Кучето и то беше бая експанзивно. Малкият заспа в колата навръщане и си доспа у дома. И после се почна едно мрънкане през час ядене по 60 мл - ама буквално през час и малко. Мрънкане само в слинга заспиваше и ако го сложа в гнездото пак мрънка. Вечерта трудно заспа, беше ял и накрая пак му дадох, изяде 15 мл и заспа дълбоко и спа през нощта много добре, само два пъти се буди да яде по 100 мл. И сега се чудя дали се превъзбуди от толкова хора и шумове и среда различна от тази у дома или просто расте и се променя ?

# 487
Чудиш се с кво да си затормозяваш мозъка Joy
Нали в крайна сметка е спал? Моя стана да ака в 4 и от тогава не съм мигнала. Чудя се дали е от акането, или расте Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 488
Не, чудя се другия път как да реагирам на поканата. Щото ако пак ще се мрънка цял ден - мерси.
Е заспа, след като до 12 го мандахерцах в слинга и танцувах и кво ли не.

# 489
Еми превъзбудил се е от толкова много хора. Нормално е. На един месец е все пак.
Можеш да приемеш поканата след два месеца, или след шест 😂 и аз така, спрях да ходя, защото ми идваше too much и гоститата отгоре навсичко

# 490
Не, чудя се другия път как да реагирам на поканата. Щото ако пак ще се мрънка цял ден - мерси.
Другия път ще е различно. Всеки път ще е различно. То моя големия син всеки път се държи различно при баба си, та камо ли бебето.
Веднъж като беше бебе големия, бяхме в наще. И явно му дейде в повече и се примири , не знам. Толкова много рева, нищо не го усмокоявяшв. От безсилие то грабнах, скарах се с майка ми и си тръгнах. Ама на.. после беше съвсем друг. Та, няма нужда да отказваш покана, защото следващия път детето ще е по- голямо, ще са му интересни други неща и така.  Давай му шанс да вижда хора, а не да сте само двамата, че това ще ти излезе скъпо по- нататък

# 491
Превъзбудило се е и аз не бих повторила същото, поне не с този интензитет, не че да не се виждате, твърде малко е, то е ясно че няма да е само с вас, но като по-голямо вече ще му е интересно, ще се заиграва, съвсем др ще е, сега си търси само мама и това му е достатъчно по мое мнение.

# 492
Еми превъзбудил се е от толкова много хора. Нормално е. На един месец е все пак.
Можеш да приемеш поканата след два месеца, или след шест 😂 и аз така, спрях да ходя, защото ми идваше too much и гоститата отгоре навсичко
Хаха да бе, ама в картинката има там един човек ... Татко му се води. Та и той иска да му се радват неговите хора...

На мен ми идват прекалено често тези гостувания. Но ме съм сигурна, че ще получа разбиране от мъжа ми. Нямам против да се вижда с хора, ние също имаме куче и като цяло не съм от тези жени, които сакън никой да не пипне драгоценния наследник. Ама идват празници, рождени дни и прочие имам нужда да си обясня някакви неща и да вкарам други в ред ако не искам целия декември да ми е мъгла и нерва.

# 493
Абе вас не ви ли е страх от короната, че се виждате с толкова много хора?

# 494
Големи хаймани сме се събрали тука! Grinning

Дух, и според мен се е превъзбудил малко. Много хора, куче, дошли са му в повече емоциите.

Miya, гледай The Queen's Gambit. Мен ме отвя този мини-сериал. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт