Лимфни възли в слабините

• 450
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте! Случайно забелязах един лимфен възел в областта на слабините (горна дясна част). След по-обстоен преглед забелязах още два. По мои наблюдения са с размер на лещено зърно и не са болезнени, но се забелязват под определена светлина в изправено положение. Нямам индикации за полово заболяване, но според вас възможно ли е при по-слабите хора (теглото ми е 45кг) да се забелязват и “нормалните/неувеличени”) лимфни възли?

Разбира се ще посетя лекар, но докато изчаквам няколко дни до прегледа реших да попитам и вас, тъй като прочетох неприятни неща и се притесних.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 04:50 от Darling*

# 1
Е то в интернет освен да пише, че всеки симптом е рак друго няма и да прочетеш. Успокой се и си изчакай прегледа.

# 2
Ще се радвам да пишеш развитието,че и мен ме вълнува темата.

# 3
Възможно ли е да е обърнат косъм ?

# 4
Споделям мнението след преглед, тъй като Edelvais също я интересуваше.
Лекарката ги погледна на ехограф и каза, че са леко увеличени - 9мм (доколкото разбрах нормално били 7мм). Каза, че не е притеснително и вероятно е вследствие на епилация (но мен ме съмнява). Не изписа антибиотик, защото засега няма нужда и каза да следя дали нарастват.
Е, аз как ще разбера дали нарастват ако е бавно, не се знае 🤷🏻♀

Alisa, не изглежда като обърнат косъм.

За съжаление съм с хрема от вече 2 седмици и не смея да направя кръвни изследвания, за да не излезне разбъркана картината от настинката, а аз да се притесня, че е от възлите Grinning

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 03:16 от Darling*

# 5
А това нещо само топче ли е ? Не става ли да се стиска ? Боли ли те ? Дано да си минат от само себе си .

# 6
Няма никаква болка. Изобщо не става за стискане, то няма и какво да се стиска, не прилича на пъпка Grinning и всъщност не е толкова голямо, не мога да го опиша като топче, а като леки подутинки, които се забелязват само на определена светлина.

# 7
А дали ако се мажеш с нещо няма да изчезне . Знам , че е деликатна зона , но все пак . Все от нещо трябва да се е появило . От какво може да е ? Ти къде каза че е . При мен се появяват някакви но до няколко дни изчезват вероятно са обърнати косъмчета .

Общи условия

Активация на акаунт