Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 140
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • Плевен / София
Аз се отказах от идеята тайният да е Каан или някой от родната му. Ако е той, Ефе няма да се обяснява, че не е искал да става чак толкова сериозно.
Все си мисля, че е бабата....

# 706
От Керем

# 707
Този мъж може ли да бъде  още по-горещ !!!   Фоерверки!!!

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 18:55 от sofia26

# 708
И в Туитър са доста развълнувани Simple Smile Нямат търпение и само суперлативи за Керем

Ново:
https://twitter.com/i/status/1328014371591688192
П.С. Щом французойките си направиха група да се възхищават на нашите, смятай ..... Wink

# 709
От Неслихан

# 710
По принцип са свързани като клипче - гиф, но тук има ограничено до 5 МБ, затова ще ги пусна отделно, а вие си ги представяйте едно след друго Wink Revolving Hearts

# 711
И в Туитър са доста развълнувани Simple Smile Нямат търпение и само суперлативи за Керем

Ново:

Мислех да го кажа по-рано и сега не знам дали е удачно след този фраг, защото гледам, че всички са превъзбудени от предстоящите моменти в идната серия... По повод на Керем, де... Голям сладур, като хамелеон е... Може да се превъплъщава във всяка роля, и то успешно.. Обаче на няколко пъти в лайфовете с Еда ми направи впечатление, че сякаш лично той не е въодушевен от този сериал... Някак самият той е учуден и изненадан от успеха, който постигат....Според мен много лековат и непринуден му изглежда развоя на събитията, дори не помни коя серия снимат, до коя са стигнали.... Ханде постоянно му напомня... Дали от многото работа, дали не иска да затормозява мозъка си с такива детайли, нямам идея... Но пък играе като звяр, напълно съсредоточен и прекрасно изпълняващ ролята си на безумно влюбения робот Серкан Болат...

# 712
  • Кърджали
mury9, Керем в интервюта е казвал, че по принцип не гледа сериалите, в които участва. Нещо повече, дори и като снимат, не гледа на монитора как е станало. Вика - не искам, нямам нужда... Не че не  харесва проекта , явно това си е неговият начин. А отделно, обича да дразни Ханде като ѝ казва че не помни нищо ( усмихва се като види, че Ханде му се връзва).

Поразходих се малко из коментарите в YouTube
Серкан е много сладък като ревнува

Айдан казва за Еда с гордост " Бъдещата ми снаха"

Серкан: Влюбена ли си в мен?
Зрителите: Що за въпрос е това сега, разбира се, че да...

В началото Айдан дори името на Еда не казваше правилно, сега гордо "Бъдещата ми снаха" стана.

Серкан : Ти влюбена ли си в мен?

Аз: На тоя мозъка ли му премахнаха. Нали се очакваше да е умен....

Еда му казва толкова много неща,  Серкан Болат само едно чу...
"Ти влюбена ли си в мен?"

Да, точно защото предизвикват алергия ѝ казваш да хвърли цветята...

"Серкан, защо не целунеш годеницата си"
Зрителите: Да, най накрая някой да го каже
Еда :Ъъъъъ
За отбелязване е удоволствието с което Серкан я целува

Вместо да каже" Не са от мен и ревнува като луд" казва "Според мен трябва да хвърлиш тия цветя, предизвикват алергия "

Забелязахте ли, Айдан е отново навън?

Може ли Керем Бюрсин повече да не се усмихва? Повече от това и без това не искам. да се влюбвам в него

# 713
   Мислех да го кажа по-рано и сега не знам дали е удачно след този фраг, защото гледам, че всички са превъзбудени от предстоящите моменти в идната серия... По повод на Керем, де... Голям сладур, като хамелеон е... Може да се превъплъщава във всяка роля, и то успешно.. Обаче на няколко пъти в лайфовете с Еда ми направи впечатление, че сякаш лично той не е въодушевен от този сериал... Някак самият той е учуден и изненадан от успеха, който постигат....Според мен много лековат и непринуден му изглежда развоя на събитията, дори не помни коя серия снимат, до коя са стигнали.... Ханде постоянно му напомня... Дали от многото работа, дали не иска да затормозява мозъка си с такива детайли, нямам идея... Но пък играе като звяр, напълно съсредоточен и прекрасно изпълняващ ролята си на безумно влюбения робот Серкан Болат...
mury9, Hug провокира ме и се включвам. Аз си мисля, че това със сериите си е заигравка, която имат с Ханде. Някъде още от първите серии Анил беше направил малко клипче в една от почивките на сета и умишлено каза грешен номер на серията, която ще се излъчи/или снима. Ханде и Керем седяха зад него и Ханде се показа доста сериозна да го коригира, след което видя че той я пробва и се ухили. Та си мисля Керем няма как да не знае коя серия снимат, това го пише и на сценариите им, и на тези джаджи за дублите. (не знам как се наричат)
По отношение на сериала, Керем беше казал, че сценария много му е допаднал и затова е приел ролята. Той подкрепя доста смислени каузи и една от тях е за правата на жените, за равенство на половете. Беше коментирал че е харесал силните женски образи, които се представят тук.
За популярността на сериала - това е Керем. От всички интервюта които гледах с него, след толкова години работа  в тази сфера, той продължава да се изненадва и на това, че е известен, и на въодушевлението на феновете (да не кажа истерия в някои моменти). Та в тази връзка си мисля, че е типично в негов стил да се изненадва от популярността на сериала и то в световен мащаб. За мен той е много земен човек. Аз така си го обяснявам това. Но не мисля че е незаинтересован. Това щеше да се усети в играта на всички, ако някой от тях не харесва ролята си или сериала.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 19:30 от blue`

# 714
Французойките в действие Wink

# 715
Това прочетох днес е фейса.
Не знам дали е истина,но реших да го споделя
Отдавна не съм писала бях болна и нямах сили за нищо.
Всичко което пишете съм изчела и всяка сряда гледам онлайна и чакам преводите с нетърпение.
Много благодаря за това че ви намерих защото ми направихте тези дни много по лесно.
Много благодаря за преводите,снимките и клиповете.
📍Предстоят промени в "Почукай на вратата ми"

Според журналиста Ясин, след няколко епизода, много неща ще се променят в сериала. Ще се появят и нови герои. Журналистът отбелязва, че промените трябва да започнат в новите серии, ако екипът има време да подготви всичко. Освен това обещава, че всичко ще бъде дори по-добро от преди.
Лека вечер! И пазете се живи и здрави.

# 716
От арабите с Гугъл преводач:
Известният блогър Ясин Узбек каза, че телевизия Fox реши сериала „Почукай на вратата ми” да  промени сценария си. Това ще стане до 2 епизода. Може освен титулярът Айше Кутлу да се включи и друг.
Проектът може да промени и деня на излъчването си. Ако това не помогне, шоуто ще завърши.
Сериалът е направен от най-голямата компания на пазара, а неговият шеф Фатих Аксой едва ли ще позволи на телевизионния канал да диктува как да се  пише сценария. Освен това сериалът се продава успешно в чужбина. Единственото нещо, което каналът наистина може да направи, е да промени деня на излъчване (най-вероятно ще бъде отложена за събота) и да прекрати излъчването, ако рейтингите паднат под 3.

# 717
ААААА Не може да прекратяват сериала....ОЛМАЗ... Паля колата и тези от FOX ще станат и те като Голямото пиле на супа😒Промяна в сценария също много не искам, защото не ми се гледат тъпите турски драми, в които 456 епизода се надлъгваме за едно и също нещо... Само си представете да направят 30 епизода как Серкан се чуди дали да каже истината на Еда, после още 30 епизода Еда се чуди дали да му вярва, а през всичките тези 60 епизода Голямото пиле се бута между двамата, защото видиш ли пак решила, че е влюбена в Роботчо😒😒😒😒😒

# 718
Изобщо не вярвам на Ясин. Колко глупости казваше за един друг сериал и за двойка извън екрана, за да държи интерес. Нищо не излезе вярно. Сега вижда хляб тук, иска му се популярност и започва с налучкването. Сериалът разбира се, че може да се финализира, но ако Фокс реши. В момента не виждам друг сериал на канала да го замести. Все още вярвам, че ще вдигнат рейтинг, заради голямата популярност извън Турция, но не забравям, че турският зрител определя правилата на играта. Керем и Ханде за звездно настроение. Фрагът е чудесен.                                                    

# 719
  • София
Аз също въобще не вярвам на разни там блогъри и журналя. Ако Фокс или продуцентите пуснат официално изявление - окей, в противен случай избирам да вярвам на Неслихан и продуцентката Асена, които твърдят, че финал скоро няма да има и ни очакват хубави промени. Hug

Общи условия

Активация на акаунт