Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 207
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Виждам че сте писали коя ви е любимата сцена досега и реших да се включа. На мен всички са ми любими и докосващи, но определено една сцена е много специална за мен, толкова ме разчувства, че и след нея не спрях да плача сигурно 1-2 минути. И това е Малкият принц. Малко съм под емоцията от едно реалити, но като се сетя колко беше сладка тази сцена, ми се насълзяват очите отново.

Иии ще отделя 1-2 изречения за фрага. Много съм шокирана, ама си беше време вече Еда да разбере, това го писах вече от 2 епизода насам. Надявам се ако не в края на епизода, то в по-следващия да разбере истината и да видим как ще приеме тази новина Еда. На тази, която няма да споменавам името мисля да не я удостоявам с коментар, достатъчно сте си я наредили. Grinning

Вълшебна вечер! Simple Smile

Редкция: Сега видях, че Бърборанка е споделила моя любима песен. Случайно ми се пусна Pus и после се усетих, че ми е позната от МГ. И аз ще ви поздравя с една моя много любима турска песен на Hadise ето оригинала https://youtu.be/sui9MKrDnQk и акустик версията, която е много нежна https://youtu.be/GmyFauGeWrg

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 21:56 от nadali99

# 526
  • Кърджали
От тази серия с Малкият принц и много харесвам момента в който Серкан бълнува. Някъде там спря да бъде в очите ми предимно  красивото момче от екрана, а таланта му мина на първо място от нещата, които отбелязвам за него.
Преди да попитате 11 серии само заради красотата му ли съм го гледала - не, естествено. Аз доста късно открих сериала ( преди това не знам защо не ме приличаше) и първата серия която изгледах беше 11та. В началото на серията си казах "бива, поне е сладък", но около боледуване то му и особено бълнуването си казах - еха, този го може. И се върнах да гледам от първа серия. И от там нататък е ясно...

# 527
  • Пришълец
Мъри, да ни беше задала обратния въпрос - кой момент ви харесва най-малко, със сигурност по-лесно бихме се сетили за такъв. Stuck Out Tongue Winking Eye
Всичките им съвместни сцени са с особен заряд, но първата, която ми изплува в съзнанието след като се замислих за любимите ми е следната

Рождения ден на Серкан. Допреди появата на Еда не обичал да го отбелязва. И как иначе, никой от обкръжението му не се е постарал да направи този ден специален и запомнящ се, точно обратното. По неписано правило сякаш всички се опитват да не нарушават реда и да се повтаря ежегодно все същото. Робот, робот, но и той има нужда от мъничко любов и внимание. Горкият, чуди се как да каже пред Енгин с прости думи, че не ще да излиза със Селина ами да е с годеницата си. Еда вместо да организира нещо за тях двамата го праща на вечеря с бившата... Докато я чакаше обаче пак изцяло се потопи в мисли за сърнето - изгледа сам по себе си е прекрасен, но никога не е един и същ, винаги има нещо което се променя или просто преди не си забелязал... Идва самото съвършенство, т.е. Селина, връща го в реалността и си поднася часовника. Колко предсказуемо, през целия ден този човек не спря да получава все същото...
Завършека на вечерта поне беше прекрасен Heart Ако си със скъп човек няма значение дали си в най-изискания ресторант или в квартално заведение... Подаръкът оригинален като самата Еда. Какво да подариш на човек, който си има всичко. Поднесе му света, също така и сърцето си. Ами тортата. След като няма да усетиш сладостта ѝ, какво значение има дали ще бъде възможно най-хубавата като и едно кексче ще свърши същата работа... Гледа я и си пожелава нещо, разтопих се направо... Нещо свързано с нея, да продължи да е част от живота му навярно и занапред...

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 22:25 от Маргарита Н.

# 528
Ох, тъкмо днес ми изтича Wear Crown катантината и гледам ,че съм влязла в друга   Sign No Entry Sign  Animal Rooster Joy
     Замислих се и аз за любима сцена и се сетих за поне 100 ,но може би най -най - най -любима ми е тази :
https://youtu.be/ThkyueUqIuY
   Имат къде ,къде по - наелектризиращи и интересни, но в тази все едно гласовете им играят.И без да ги гледам ,а само слушайки ги усещам нежността ,желанието , любовта ...
    Общо взето 12та серия ми е любима Heart

# 529
Аз пак съм в сферата на фантазията, но ми се иска сцената със Селин да е преди мократа. С една дума, пилето да злобее, а нашите да са заедно преодолени първоначалния шок. Друга сцена, ПР - та да се върне за нещо забравено. Чува течаща вода, минава и мисълта че Серкан е сам и... Отваря вратата с усмивка и надежда, че нещо по така може да се случи и... Еда без срамно награбила Серкан... Според нея де...

# 530
Алекс, много благодаря за  тълкуването на "лисването на вода " Hug Писала съм и друг път, че съм много впечатлена от турските поговорки. Много силно влияние ми оказаха изречени от актьора
Тунджел Куртиз в Езел и Аси, много мъдрост и поука има в тях.
Невероятен анализ си направила на епизода Flowers Hibiscus

Всички песни от сериала са ми любими, но  Gold е първенеца ми, след което Tencere Kapak на Kenan Doğulu, песента с изпълнението на Башак, но най - силно ме впечатли песента на Нил Караибрахимгил - Kanatlarım Var Ruhumda,а уж Gold  ми беше първенец, ама този сериал много ме обърква, какво направиха с моята нежна душа, ошашавиха я, но нека съм така още дълго Blush

Имаше много по-вълнуващи и спиращи дъха моменти от този, но аз не съм виждала мъж да гледа по-влюбено от Серкан в момента на признанието в любов, затова си избирам него, не че не се лутах измежду хиляди други.

mikipoli, бързо минаваща настинка Flowers Lemon

Така удобно съм се разположила
 в тази красива история, много, ама много съм пристрастена. Нашия клуб е мястото от което се нуждая и посещенията са по всяко време, винаги когато имам дори минутка.
Прегръщам ви момичета Hug

# 531
https://youtu.be/5oMzV6K3YeM

Много забавно клипче JoyHeart Eyes

# 532
  • In the light side of the Moon!
И моите любими са много, но на първо и второ място слагам 
1. под дъжда
2. Във вилата, когато Серкан даде отговор на Селин със хващане на Еда за ръката, това беше едно много нежно и грациозно изпълнение!

https://www.youtube.com/watch?v=AatPAzgWKdQ

# 533
Ееее, голям смях на гребена на вълната Joy

# 534
Сега като заговорихте за песни... Моите са само 4. Ясно е, че Gold е всеобщ фаворит, моя телефон също звъни така ама сега се замислих, че не помня от кой момент е 😂 Обаче следващата ми любима, майко, само като й чуя началото и ми става толкова готино и яко, все едно аз съм там 😂 Та песента е "Who do you love" https://youtu.be/iw5U4mU_fEA
Песента, когато Еда влиза. Дори сега, когато го гледам за 10ти път този клип осъзнавам, че това им е най-любимият момент май. Просто само те двамата, музиката, пердетата... Нищо по-истинско не е имало ДО ТОЗИ Момент според мен май.
После песента на Башак, то е ясно и накрая ми е онзи звън, от онези камбанки, където бай Серкан каза, че е затънал до уши по Бамби 🥰
Обаче тази "Who do you love" е толкова нежна и красива, колкото и Еда. Дори ако мога да опиша Еда с една песен, то това ще е тя ❤️

# 535
  • Пришълец
От песните в сериала много ми харесват Who Do You Love и Gold. О, да. И музиката от фрага, с есенното настроение. Не спрях да ги слушам тези.

Ниника, пристрастени сме и още как.Kissing Heart
По невнимание се бях абонирала за канала на сериала, на няколко пъти подминавах фрагманите с досада, че жанра не е моя, но накрая цъкнах от любопитство иии ми взеха съня. Първия епизод го минах с мишката, може затова да не ме грабна. Истинското наелектризиране го усетих тук Nature Zap

Серкан още като отвори вратата, за миг се захласна, усмивката му ... според договора трябва само да гледа без да пипа, ама си предлага услугите все пак... С риск да ѝ омекнат коленете, Еда прие помощта му... Готина сцена, наистина.

# 536
Значи за това как са стигнали Серкан и Еда до банята търсих теории и намерих тези:

1) Серкан е проучил Ефе и е разбрал, че бабата е тайният партньор, не знае какво да прави и се напива - Еда идва и решава да му помогне да изтрезнее под душа Champagne
2) Ефе изнудва Серкан, иска да остане в холдинга иначе ще разкрие - историята за инцидента. Поставен пред трудно решение - дали най-после да разкаже за случилото се на Еда, Серкан вдига температура и Еда идва да го спаси водейки го под душа Stuck Out Tongue Winking Eye
3) Серкан е изнервен на Ефе, тъй като Еда прекарва много време с него. Еда понеже е с добро сърце, разбира, че е прекалила с флирта с Ефе. Взема от вълшебният Мардински чай - като идеята й е да успокои нервите на Серкан. Ама на Серкан му се вдига настроението и я води под душа да охладят страстите.  Joy

Не мога да заложа на нито една, ще чакам да видя какво наистина ще стане.

# 537

Помните ли тази сцена? Много ми е сладък тук Серкан/Керем Heart и така добре й сипа на Голямото пиле , както сме й набрали, направо си умирам да видя как става на супа, както съм и настинала HochoAnimal Chicken

# 538
Не.  Кой еп. е това?

# 539
  • София
Привет цветни и талантливи, пишещи момичета! Flowers Hibiscus

Петък вечер е, работната седмица приключи, поне за някои! Въвеждат се карантини, правят се анкети, изобщо в темата животът кипи с пълна сила и това е просто прекрасно! Благодаря ви за споделените мисли, музикалните ви пристрастия, клиповете, снимките и т.н.

Обожавам да наблюдавам хората около себе си, обичам да  съзерцавам разхождащи се влюбени двойки! Погледите им, ръцете им, телата им – те говорят толкова силно, направо крещят казани и неизказани чувства и истини!  За да се включа в анкетата, съм подготвила набързо един колаж с ръцете на нашите главни герои! Вгледайте се в тях, те казват всичко! Започнали със стискане на пръстите, което е свидетелсво за доверие и показва уважение, лоялност и готовност да защити партньора до силно преплетени пръсти, което е доказателство за грижа и дълбоката емоционална привързаност! Опит на двамата партньорите да бъдат честни помежду си, без да крият слабостите и недостатъците си. Този начин на силно сплетени пръсти буквално „крещи“, че мъжът и жената са създадени един за друг и има много силна и здрава връзка помежду им. При самото преплитане пръстите по-трудно могат да се разделят. Положението на ръцете показва страст и отдаденост, показва, че двамата са си паснали.

Всеки от показаните моменти е мой много любим, много силен емоционален момент! Но, за да спазя изискването на анкетата, т.е. да избера само един от тези моменти, то той е този от шестата снимка (видях, че и на други от вас е любим, извинете ме, че не цитирам на кои точно момичета!)! Защо ми е любим именно този от всички показани, защото там преди самото силно преплитане на пръстите на ръцете имаше едно движение на нежно, страстно плъзване на ръката на Серкан по ръката на Еда! Момент, изпълнен с неизказани чувства! Прекрасен е!

Хубава вечер на всички и спокойни сънища!

P.S. Prinx, влизам отново в темата, защото видях въпроса ти. Това е откъс от еп. 10, докато бяха на вилата на Серкан всички: Серкан, приятелката му от детството (заради карантината!),  Еда и Ферит!

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 23:51 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт