Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 172
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Най - споделяните снимки в Туитър през последните няколко часа (новата на Керем няма да я пущам) Gift Heart

Simple Smile

П.С. И от мен бързо възстановяване на болните, и в сряда на линия за онлайн партито Wink
❤❤❤Направо загубих ума и дума😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Загледах се в гифчето с воалите от този ъгъл. Heart Eyes Еда е доста по-активна, направо си го нацелува. Heart Eyes Kissing Heart Blush

Редактирам се - видях поста на нргмама! Писали сме едновременно. Май и двамата си действат как си трябва! Heart Hug Kissing Heart

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 21:52 от Ели-mama

# 616
  • Кърджали
То такова "нещо" ще стои до теб и няма да го целуваш ли? 😜😜😜😜
Подлудихте ме 🙃🙃🙃

# 617
Бамбини, здравейте Flowers Hibiscus

Толкова е слънчево и харизмантично нашето русо роботче, че тихоооо, някой да не ни го вземе, Stuck Out Tongue Winking Eye, че бой ще има Hands Muscle

# 618
  • София
Понеже си говорим за любими сцени и се любуваме на разсъблечен Керем, споделям още една гореща и любима сцена от нашия сериал > https://youtu.be/cok3RR_bf_w

По-често трябва да ни го показват така. Само че сега захладня и дори в банята е с ризка... Joy

п. п. И аз да споделя, че отдавна не съм чела красотите на neorum. Липсват ми! Надявам се всичко да е наред с теб и просто да си заета. Hug А всички боледуващи бързо да оздравяват и да ги зарязава само ЕдСер диагнозата, която поставих на себе си няколко поста по-назад. Simple Smile Flowers Four Leaf Clover

# 619
Момичета направо ми вдигнахте пулса с тези снимки и клипчета Heart
Ей така съм Joy

Аз днес съм се отдала на пълен релакс , книги , филми, пуканки. Цял ден надничам и тук да не би случайно да имаме фраг Grinning предполагам, че утре вече ще има и дано да е с повече кадри от тези под душа Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря  за интервюто със Сейфи, очевидно няма нищо общо с героя си , повече май прилича на Серкан по характер Joy

# 620
  • Бургас
А, на мен, в сцената с воалите, ми се струва, че Керем се смее и затова си скри лицето в рамото на Ханде. Сигурно е от "репетициите".......... Wink

# 621
Значи като му е студено на момчето ни, сигурна съм се, че всяка една от нас би се "жертвала", за да го стопли😍😍😍И за да няма сърдити ще се редуваме... зимата си е дълга🤭 А ако продължавате с тези красоти паля колата и ей къде е Истанбул😋

# 622
На мен от сцената с воалите на показаното гифче ми харесва пък трето - че само изглежда чувствена. Т.е добре изиграна илюзия. Погледнете дланите на Керем как са под ъгъл, и двете. Ако изобщо докосва Ханде то е с върховете на пръстите. А пък ръката, който смъква по гърба може дори и да не я докосва. Но е добре изиграно и заснимано.
Тогава бях анализирала, че начина му на игра в близките сцени е такъв, че хем са близки хем не е натрапливо навлизане в личното пространство.
Ханде е по-смела, когато по сценарий инициативата е в нейни ръце. Както в "първата" сутрин след воалите когато му се метна на врата и го нацелува по бузата. Мисля, че там не Серкан, а Керем направо се смути.
Той има едно партньорско джентълменско отношение в играта, което много много ми харесва.
Да видим прането на ризките под душа как ще е .

# 623
  • София
Един нов клип от многобройните фенове на сериала за лека нощ от мен! Заглавието на клипа е Unworthy ("Недостоен") и е напълно в съзвучие с моето настроение и моите размисли! И аз намирам Серкан Болат за недостоен за Еда Йълдъз! Приятно гледане!

https://www.youtube.com/watch?v=Fdo8snVKWzw

Серкан Болат: "И роботите имат сърца!"

Хубава вечер и спокойни сънища, цветни момичета!

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 23:46 от nrgmama

# 624
Като сме започнали с клипчетата ето още едно

# 625
  • In the light side of the Moon!
А, на мен, в сцената с воалите, ми се струва, че Керем се смее и затова си скри лицето в рамото на Ханде. Сигурно е от "репетициите".......... Wink
Смее се ми.... и аз го видях Sweat Smile

На мен от сцената с воалите на показаното гифче ми харесва пък трето - че само изглежда чувствена. Т.е добре изиграна илюзия. Погледнете дланите на Керем как са под ъгъл, и двете. Ако изобщо докосва Ханде то е с върховете на пръстите. А пък ръката, който смъква по гърба може дори и да не я докосва. Но е добре изиграно и заснимано.
Тогава бях анализирала, че начина му на игра в близките сцени е такъв, че хем са близки хем не е натрапливо навлизане в личното пространство.
Ханде е по-смела, когато по сценарий инициативата е в нейни ръце. Както в "първата" сутрин след воалите когато му се метна на врата и го нацелува по бузата. Мисля, че там не Серкан, а Керем направо се смути.
Той има едно партньорско джентълменско отношение в играта, което много много ми харесва.
Да видим прането на ризките под душа как ще е .

Подкрепям всичко казано Дари!
И аз видях смущението на Керем, чак се и зачерви..... Relaxed

Играе с респект момчето. Purple Heart

# 626
Понеже днес нямахме ребус , ето ви един Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes

Рових си из фб и случайно попаднах на тази картинка, вече от всякъде всичко ми напомня за нашето сериалче, явно съм болна, много болна Joy
Nature StarNature StarsNature Star
Лека нощ Nature Moon

# 627
Според мен голямото пиле е разбрало че семейството на Еда е богато. За това и казва лъжите ти, защото Серкан представи Еда и леля и и цветарския магазин  като един вид бедни.От къде да знае, че той не знае за богатството им. И тази серия няма да и каже според мен.

# 628
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus
Желая ви една прекрасна неделя и да видим какво са ни приготвили продуцентите довечера Simple Smile Hug

# 629
Добро утро, момичета! Усмихнахте ме пак тази сутрин с тези красоти, които сте споделили! Обаче пак гледах фрага и нещо не ми дава мира! Ръцете на Еда са по-големи, видяхме го като обгръща лицето на Серкан нлко пъти. В началото на фрага на 19 еп. ръцете под душа са ми по-малки от на Еда. Моля, не ме бийте, не искам да нарушавам позитивизма, които има в момента, ама едно тревожно ми стана... Надявам се да не съм права!!! Ама съм и аз - сетих се да се правя на шпионин по никое време и какво си причиних Worried Scream Чакам нещо от нашите хора да пуснат, че да се кротна... Unamused

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 15:34 от Ели-mama

Общи условия

Активация на акаунт