Дистанционно обучение за учениците - Teмa 12 /ноември 2020 г./

• 44 684
  • 1 357
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Бургас
3 клас. Час 20 минути. Диктовка на 1 изречение-правило - 5 минути. За@би! Абе НЕ става! 🤦😠😡🤬

А вие защо си мислете, че при присъственото е по-различно?

# 1 006
  • пустинята Гоби
Отсега ли да се вайкаме? Моля ви се, дайте стъпка по стъпка.

За градините казаха ли нещо?

# 1 007
Това, че намалиха часовете е абсурдно! Ама наистина абсурдно!
ДО иначе лишава учениците от невероятното удоволствие да пътуват в градския транспорт с куп цигани, които не носят маски или ако ги носят ги слагат по безумен начин!
Учителка на детето на мой близък е с ковид, много родители са направили тест на децата и те също са положителни, честито! Така е при пандемия, ДО е необходимо, а мрънкането вече става досадно...

# 1 008
  • Бургас
За градините казаха ли нещо?

Затварят се.

# 1 009
  • пустинята Гоби
Откога са намалени часовете, преди 2 седмици бяха по 30 минути, когато детето учи онлайн?

# 1 010
Тече брифинг в момента. Министърът на здравеопазването обяви, че присъствените учебни занятия се преустановяват от 27. 11. до 21. 12.
Как ще учат до ваканцията или от 21.12 ще са във ваканция? Този петък ще са присъствено

# 1 011
Откога са намалени часовете, преди 2 седмици бяха по 30 минути, когато детето учи онлайн?

От миналата седмица при нас. Цирк! Добре, че е голям моя и имат много проекти, но за малките си е тъпо!

# 1 012
оп... айде ново 20 - в петък бил присъствен ден, МОЛовете също работели.. мерките влизат от петък вечерта Simple Smile Simple Smile Simple Smile
дали няма да измислят още нещо друго след 5 мин...

Градините и яслите също затварят! + всички извънкласни дейности, работилнички, спортни и т.н.

# 1 013
Мисля, че стана известно недоразумение, тъй като доскоро темата не беше месечна и постът с молба за нова тема беше изтрит.
Сачева мимоходом спомена, че учениците ще се върнат в училище след коледната ваканция, т. е. вероятно ще обявят двата дни между извънредните мерки и нея за неучебни.

# 1 014
  • София
То е логично, че ще се върнат от Нова година. Поне в това отношение са го измислили - сливане на локването с ваканцията и така децата ще си стоят вкъщи. Най-после в прав текст признаха, че в училищата става заразяване. А защо трябваше да го отричат на петнайсти? Много мразя да ме лъжат!

# 1 015
То е логично, че ще се върнат от Нова година. Поне в това отношение са го измислили - сливане на локването с ваканцията и така децата ще си стоят вкъщи.
Да, чух я Сачева, но в същото време казват до 21.12. Два дни 22 и 23 как  ще е?

# 1 016
  • София
Те ще са ДО всички ученици, няма да са във ваканция. Просто училищата ще си удължат ДО.-то и тези два дни.

# 1 017
Ако не удължат мерките със заповед на министъра на здравеопазването, министърът на образованието може да ги обяви за неучебни.

# 1 018
  • София
Педиатърът каза, че 90% от тестваните деца с бързи тестове са положителни. Да мен беше крайно време да затворят.

# 1 019
  • София
То е логично, че ще се върнат от Нова година. Поне в това отношение са го измислили - сливане на локването с ваканцията и така децата ще си стоят вкъщи. Най-после в прав текст признаха, че в училищата става заразяване. А защо трябваше да го отричат на петнайсти? Много мразя да ме лъжат!
Не мисля, че ще се върнат от януари. В отговор на въпрос за грипа тогава казаха, че децата ще си учат, както и сега, дистанционното е училище, няма да има грипни ваканции с просто стоене вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт