Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо учениците от 5-ти клас не могат да участват в дистанционно обучение?
Какви са изискванията за устройството, необходимо за дистанционно обучение?
Какви са настоящите мерки за дистанционно обучение за пети клас в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо учениците от 5-ти клас не могат да участват в дистанционно обучение?
-
Какви са изискванията за устройството, необходимо за дистанционно обучение?
За целите на дистанционното обучение устройството трябва да поддържа видео и аудио връзка, да позволява работа с документи и интерактивна дъска, както и да осигурява достъп до различни онлайн ресурси. Това включва възможност за използване на платформи за видеоконференции и преподаване, работа с различни приложения и удобство за потребителите при използване.
-
Какви са настоящите мерки за дистанционно обучение за пети клас в София?
-
Какви са препоръките за преминаване към онлайн обучение?
-
Какви са изискванията за учениците, които трябва да преминат към онлайн обучение?
Аз съм ученичка от 9-ти клас в ГПЧЕ ,,Христо Ботев",гр.Кърджали.И сега ще споделя мнението си относно обстановката в училище.Тъй като съм 9-ти клас,от тази седмица съм на присъствена форма на обучение.Директорката е разпоредила да носим маски и в часовете.Аз предпочитам да съм на дистанционна форма, защото учителката ми по английски език е в болница заради Covid-19,а учителят ми по немски (който е немец) напусна и си замина за Германия.За мен е много по-добре,когато учителят е чужденец, защото свикваш на говора му и чрез дискусии си припомняш думите и учиш съответно нови.Учителите искат да си вземат неплатен отпуски,защото повечето ученици не изплняват разпоредбите.Но за съжаление повечето ми съученици искат да учат присъствено, въпреки утежняващата се обстановка.Да обобщя-положението е трагично.Министърът не взима адекватни решения спрямо обстановката.