Дистанционно обучение за учениците - Teмa 12 /ноември 2020 г./

• 44 334
  • 1 357
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Между другото, с 20 те минути се получава много неприятно с малките - хем са онлайн, хем не са. Поне една седмица ще отнеме свикването на малките, да ви предупредя, взимайте си отпуски - който му дават или има.
Освен това, както казах, нашите деца преди си работеха УТ в училище. Сега трябва да я правим вкъщи. На практика, доста голяма част от работния ден става учебен. Да се оправя кой както може - иде ми да се гръмна.

# 1 051
  • пустинята Гоби
О, хвърчащите листове са ми любими. Нямам принтер и не желая да си купя, не разбирам защо ни тормозят с допълнителни занимания. Аз се старая да давам такива на детето, когато е нужно, без да преписва ненужни неща.

Много взех да мрънкам, ще се огранича. Ще потърся копирен център до нас и при нужда ще се ходи.

# 1 052
  • София
Имаме си достатъчно работа в УТ. Няма да разпечатвам нищо пък.

# 1 053
Аз чакам все още да видя ще има ли помощи за родители на малки деца, които си остават вкъщи с дистанционното и дали ще се класирам за тях. Защото изключително много ме съмнява.
https://www.mlsp.government.bg/ministr-sacheva-shche-napravim-vs … te-se-ot-podkrepa

# 1 054
  • Варна
Да, видях. Ама аз май пак ще мина между капките и си оставам маргинал, който не получава нищо.

# 1 055
Някой засичал ли е скоро Месечинка? Другата тема стана много голяма за следене. Надявам се, че е добре, както и всички около нея.

# 1 056
  • Варна
Чета ви и тук, благодаря, че ме мислиш. Общо взето съм в съвсем прилично състояние, днес по-добре от вчера.
Моите хора нямат оплаквания за момента Praynig

# 1 057
  • София
Айде, ново 20!!!
За 1 до 6 клас щели да обявят някакви специални седмици и можело да не учат онлайн, а да учат лятото.
Тия са извратени! Тотално са с коланите и камшиците!

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 15:42 от Rockstar

# 1 058
  • София
Дам, всички мои колежки с малки деца, от 1 до 4 клас, в момента не знаят какво да правят.
Ако ще учат лятото, защо сега трябва да се мъчат, да оставят ли децата на отглеждане при бабите или да си взимат неплатени отпуски.

# 1 059
Аз си мисля, че по-скоро ще добавят две седмици за несправящите се... Да се види колко са загрижени за образованието на деца в риск, не майчин език българския и подобни.
Ама може и да бъркам...

# 1 060
  • София
Госпожа на първокласници е пратила съобщение в групата на родителите, че до петък трябва да си закупят някакви книжки, по които ще работят до Коледа върху това, което са взели до тук. Родителите да си ги проверяват. Надява се да ги върнат след нова година. Щели да го мислят в движение.
Видях съобщението с очите си и просто нямам думи!

# 1 061
  • пустинята Гоби
И аз мисля, че допълнителните часове няма да са за всички. Аз определено ще пропусна. Сега като сме си вкъщи, смятам здраво да го хвана моето дете да учи по основните предмети.

Аз разбрах, че допълнителните 2 седмици ще са за проекти и екскурзии, което би било страхотно, ако вече няма такива проблеми с короната. Рано е за ядове, защото до лятото нещата ще се променят още 2-3 пъти минимум.

# 1 062
  • София
Айде, ново 20!!!
За 1 до 6 клас щели да обявят някакви специални седмици и можело да не учат онлайн, а да учат лятото.
Тия са извратени! Тотално са с коланите и камшиците!
Пише ли го някъде - може ли линк?

# 1 063
  • Варна
Не е решено, обмисляли го.
https://nova.bg/news/view/2020/11/25/306606/%D0%BE%D0%B1%D0%BC%D … 0%BB%D0%B0%D1%81/
Не знам дали ми се получи линкът.

# 1 064
Това лято нали също имаше такива допълнителни седмици за някои деца?

Общи условия

Активация на акаунт