Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 95

• 29 349
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Привееет, момичета! 🌺
Как сте? 😊

Аз се похвалих, че ще почивам, но тия два дни имаше работа на макс и едвам чакам да дойде утре сутрин и да се наспя. 😎
Утре ще украсявам у дома и нямам търпение за почивката като цяло.
Трябва да извличаме полза и от лошите ситуаци. 🤗

А да Ви чета е любимо занимание, последвано от това и да пиша, разбира се.

Да си кажа, че и на мен ми липсва Патрона, дружки! Дано си го гледаме по- скоро, сигурна съм, че отново ще ни залепи за екраните, както винаги до сега. 😍

И аз гледам редовно сторитата на Башак. Много ме радва, много е позитивна и топла. 🤗 А когато ни показва и Киво - е тогава е златна! ❤

Леле, зарибил ви е Неверен,а, супер! На мен нещо не може да ми хване окото, просто сюжетната линия ми е твърде клиширана.

Айре 😍😘,
Сега се сетих, че последния път забравих да коментирам сериалът, който беше споделила в спойлер с Бюшра май беше. Леле, какви са тия фантастики?! 😂😂😂 Дали комшиите ще го харесат, ха! Те не могат да преглътнат свободния дух на жената в “Почукай на вратата ми”, но с мъж супер герой може и да свикнат. Wink

Фенче 😍😘,
Приятна почивка!

Хубава вечер и до скоро!

# 136
  • София
И от мен- здравейте Кивоманки! Благородно  завиждам, че скоро няма да сте на работа. Аз, в понеделник съм на първа линия. И, аз си мечтая ако някога свърши тази боза "Завинаги", да повторят "Сблъсък" в праймтайма. Ама, едва ли.

Скрит текст:
Направо изпадам в бяс като видя тази Сюрея.  Този сериал,  надмина и "Дързост и красота"- имам чувството, че са излъчили 5649 кухи  серии. Няма свършване и това е.   

Всичко следя и чета за Къванч,и съм толкова информирана благодарение на вас.Направо сте вихрушки, щом става въпрос за него. Къде ги намирате тези новини, се чудя?  Но, съм доволна.  Така, черпя инфо от първа ръка. Хубава вечер и бъдете здрави!

# 137
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Днес много натоварен ден. Но няма да се оплаквам, че достатъчно бях почивка.
Айра, като видях това, което е качила Башак се сетих за хороскопа, който беше качила за Скорпионите. Там точно такива неща се препоръчваха 😂 така, ако го храни с това е спазила изискванията на звездите 😂😂😂
Но видях снимките и от днес , голяма женска компания.
Стана ми интересно това за голяма му сестра. Тя като че ли стой най-далеч от публични прояви. Жив и здрав да е брат им.
Фени, аз не ходя в училище. Във вторник децата бяха втора смяна, но сутринта направихме онлайн съвет и се реши да минем онлайн, защото повечето родители не ги бяха пуснали в понеделник.А от сряда сме си първа онлайн.
Видях, че Дивето ми е харесала коментар. Значи е добре.
Айра, колажа е страхотен .Много хубави коментари/статии прочетох за този режисьор. И още нещо да питам, нали се снимат много турски сериали в Нетфликс , какво значи, Къванч,Берен и Чагатай имат само договори ?
Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 138
Момичета, хич нямах настроение тая вечер, но като видях че сте писали и ме усмихнахте BlushBlush
утре ще ви отразявам.....

приятна вечер Hug

# 139
Пепи Hug Всички ,които имат договори снимат ,но ексклузивни са много малко актьори.Айрето по добре ще го обясни .
Ча подписа с тях по времето на Ичерде.
Още тогава е планувал този проект и преговаряли с мениджъра. Все си мисля че ако не беше платформата щеше да има още един сезон на Вътрешния или щяха да вкарат Ча в Ямата.
Това са мои разсъждения.

Харесвам фантастика ,ама турско не съм си представяла Joy

Я подскажете каква женска компания се е заформила ? Нашите хора поне гласовете да им чуем.

Айре Hug Ще мине и това . Предчувставам  в близките дни ще ни зарадват нашите любимци.
 Често познавам. Bowtie
Питам се как така се сприятелиха толкова от нерде като не са били в общ проект? Отговарям си заради морето и общото хоби , засеклиса се някъде на почивка. Пък ако ги съберат някога разногледа ще стана и ще е мега яко.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 21:52 от femmi2

# 140
Добро утро, дружки! Hug

Ире Heart Eyes да ти кажа, че Неверния няма много общо с обикновените клишета на тази тема, много добре е направен сценария, може би защото е римейк. И аз в началото се зачудих какво толкова му харесват на подобен сюжет, но послушах Айрето Heart Eyes и го загледах, в началото малко трудно ми вървеше, но сега няма отлепване, все по-интересен става, вече съм на средата на 7 серия.
Е, как не ? Smile
Цитат
Да си кажа, че и на мен ми липсва Патрона, дружки! Дано си го гледаме по- скоро, сигурна съм, че отново ще ни залепи за екраните, както винаги до сега. 😍
На мен наистина ми липсва именно неговия стил на игра, за това неволно винаги, когато гледам сериал, който много харесвам, имам навика да си представям Къванч как би играл този герой Thinking
Пепи Heart Eyes разбрах, джанъм, благодаря! Hands Plus1 Мисля, че с всички актьори сключват договори Нетфликс, но явно само с най-големите им звезди сключват ексклузивен такъв, нямам идея Thinking Да, от всичките му братя и сестри Ипек най-малко се показва в медийното пространство. Има разкошна дъщеря, друго нищо не зная за нея.
Феми Hug според мен покрай Кенан са станали такива приятели Киво и Чаго, намерили са общ език, общи ценности и интереси и така се е зародило приятелството им, ким билир ? И моята най-добра приятелка е с 10 години по-малка от мен, но се сдушихме още в първия ден от запознанството ни Grinning И това приятелство продължава вече близо 30 години, сродните души някак се намират.
Дано познаеш и скоро да ни зарадват с нещо аркадашите Hands Pray На моя човек срока, който му дадох вече изтича Smile Да видим Thinking

Младия Арман Heart

Да видим какъв ще е по-зрелия Thinking
Маркито Hug никакъв шанс да повторят Сблъсък в праймтайма БТВ. Може да го излъчат на други канали, или да го повтарят на обяд,но не и вечер, вече е гледан, а те разчитат на рейтинг. А на мен пък НИ много ми хареса, но отдавна го изгледах в нета Радвам се, че сме ти в помощ с инфо около Киво.
Хубава събота, дружки, аз продължавам с маратона.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 09:48 от queen_fenka

# 141
Хубава събота Hug

Фенче Kissing Heart, за всичко споделено! Flowers Hibiscus
охх Ипек ще става колежка на брат си ли? Wink
Ире Kissing Heart, както и Фенка е писала, много е интересен сериала и супер го снимат, постоянно те държи нащрек..е няма романтична, химична двойка, но на мен винаги СЦ ми е на 1 място.
За Башак-точно топла, струи една позитивна енергия от нея, не случайно Киво си я обича толкова много.Heart
без грим....

Пепи Hug, не съм наясно много с договорите, няма и откъде да бъда, но според мен разликата е в заплащането, както казва Инеса във видеото.
Маркито Hug, радвам се, че ти е интересно при нас! за инфото-ами тренинг и СМ Wink
След Завинаги, по бтв май ще пускат Забранената ябълка, който пък е супер дълъг....
Феми Hug, вчера са се събрали приятелки и колежки на Башак и Дениз, Дуйгу я няма, предполагам и аркадашите също.
КивЧаг нямат общ проект, но имат общи колеги и са се сдушили, щом си допадат по характер и им е приятно заедно.
виж какъв суперски клип ти намерих:
https://www.youtube.com/watch?v=ByXMSVOdlB0&list=LL&index=3

............
Башак споделя от детокс центъра, голям релакс, да им завиди човек
но за съжаление Къванч го няма.....
тук може да гледате сторитата й
https://insta-stories.ru/basakdizer

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 14:57 от Airra

# 142
Айре Heart Eyes Kiss
Моля за хубав превод Hands Pray С гугулето се разбира, ама не съвсем Smile
Цитат
ORGANIZE ISLER 2
Why are we not surprised to discover that Kivanc is funny?  Because he is multi-talented.  Kivanc has what I call his "box of tools"  Romantic leading man?  Let me check my box of tools - yes I have that.  Lead in a drama - yes I have that.  Riding and mounting a horse - yes I have that.  Singing? - yes I have that.  Diving? yes.  Fighting? - yes and so it goes.  So he was encouraged to do this movie by his pal and prior co-star and director, Yilmaz Erdogan.  The same person who asked him to do Butterfly's Dream.      Initially he was hesitatnt - yes we have heard him do that before too.  And then he agreed and he is so glad he did!  He thoroughly enjoyed himself creating this character.  Another thing we love about him - his humility and his lack of ego regarding his handsomeness.  Not only did he enjoy himself, he ended up winning an award for his part in this movie.  How about that!  So add comedy to the box of tools!  

Хубава си е Башак и без грим Heart Eyes
Няма преведен 8 епизод на Неверния, нали ? Жалко , тъкмо бях загряла. Лелее, колко са нагли Волкан и тъпата му любовница, че и родителите и  Money След всичко, което Ася била направила, видиш ли ... Но, и тя много тъпо постъпи, че преспа с Мерт, можеше да му разкаже играта на този неин мъж, а така ... А интересно дали Али ще разбере за това ? Няма да се учудя, ако баща му му каже, изрод! Той вече знае за баща си, да видим на чия страна ще застане ?
Като се замислих, май не искам вече да гледам Киво в гадна роля Smile Както убедително играе, като нищо ще го намразя Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 16:19 от queen_fenka

# 143
Фенче Kissing Heart, моля......
Защо не сме изненадани да открием, че Къванч е забавен/смешен? Защото е много талантлив. Къванч има това, което аз наричам неговата "кутия с инструменти". Романтична главна роля? Позволете ми да проверя кутията с инструменти - да, имаме го. водещ в драмата - да, имаме го. Езда и управление на кон - да, имаме го. Пеене? - да, имаме и това. Гмуркане? да .Да се бие-да! Затова той беше насърчен да направи този филм от приятеля си и бивш колега  и режисьор Йълмаз Ердоган. Същият човек, който го помоли да играе в "Сънят на пеперудата". Първоначално се колебаеше - да, и преди го е правил. Но все пак той се съгласи и се радва, че го е направил. Той изцяло се наслаждаваше от създаването на този герой. Другото нещо, което обичаме у него -  неговото скромност и липсата на его по отношение на неговата красота. Той не само се забавляваше, но в крайна сметка спечели награди за участието си в този филм. Какво ще кажете за това! Така, че добавете и комедия към кутията с инструменти/умения!

..............................
не съм гледала още половината на 6 еп и 7....та не мога да се включа пълноценно с коментар:)

отразили са КБТ в уелнес центъра
съответно и колко са платили.....

Цитат
По информации издания Таквим, Кыванч Татлытуг и Башак Дизер присоединились к программе "защиты от вирусных инфекций" в центре альтернативной и холистической медицины в Бодруме.
Известный актёр, который с начала периода пандемии дважды посещал больницу и у которого была диагностирована пневмония, на этот раз решил принять меры предосторожности. Недавно, Кыванч Татлытуг и его супруга Башак Дизер отправились в центр детоксикации в Бодруме и присоединились к программе защиты от вирусных инфекций. Цена двухдневной программы, которая предлагает множество методов, от здорового питания до проверок врача, составляет около 22 тысяч турецких лир на человека, включая проживание. Башак Дизер, которая участвовала в программе, также слушала лекции по методу веганского питания. В программу входят детоксикация и очищение организма, укрепление иммунитета с помощью иммуномодулирующих витаминных добавок и такие методы, как биофотонная терапия.
Башак Дизер, которая привередлива в вопросе здорового образа жизни и питания, также привила эту страсть своему супругу.

# 144
Добро утро! Hug Айре Heart Eyes благодаря, джанъм! Kiss

Няма нищо ... ще си караме на стари фотки, то се е видяло ...
Домъчняло ми е за Кузейката Heart

Хубава неделя! Hug

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 10:28 от queen_fenka

# 145
Хубава неделя Hug

Фенче Kissing Heart
и на мен ми липсва Кузейката, май имам нужда периодично да си го гледам Heart Eyes
харесах си едно видео в ТТ
за неделен тонус Stuck Out Tongue Winking Eye Hands Facepunch

Башак е споделила още от здравословната им терапия.........
Цитат
Мисля, че направихме най-доброто нещо, когато навлязохме в зимата, на точното място. Благодаря @thelifeco 🌾 Избягахме в Бодрум и 5 дни #detox #yoga # doggyurüyüşü #breathe # massage🥬🥝🥑
https://insta-stories.ru/basakdizer
Къванч дали го кара да прави йога??
сигурно не яде само веганска храна Wink
страхотна...и  косата й!! Heart

.................

# 146
Хоп! Башак сякаш ни чу!

Привет в неделя, къзлар! Heart Eyes

Айре Heart, Фенче Heart,
благодаря ви за всичко споделено! Flowers Hibiscus

Блазе им  на нашите и аз искам в такъв уелнес център, много добре ще ми дойде.
Може и йога да прави Къванч, знае ли се. Много искам да го видя как прави йога, доста интересна гледка ще е.Smiling Imp
Чудничка е Башак, много е активна напоследък - нека да е все така та и ние да научаваме по нещичко.

Фенче Heart Eyes,
много ми допадна фотката, която си озаглавила младия Арман, много добра хрумка, браво!
Хаха
Цитат
Като се замислих, май не искам вече да гледам Киво в гадна роля Smile Както убедително играе, като нищо ще го намразя Stuck Out Tongue Winking Eye
И на мен не ми се ще Киво да бъде злодей.

Айре Heart Eyes ,
Благодаря за превода! Flowers Hibiscus
Много хубав коментар, но аз пропуснах да разбера чии са тези думи.Thinking
Ех, тия журналисти, всичко знаят, бе, опасни са! Grinning
Имат си ги тия пари и ще ги харчат, както искат, това е положението. Sunglasses

Точно на тази снимка и с тази прическа ми заприлича на древногръцки бог/герой!
Като изписан е!

Пожелавам ви спокоен и щастлив неделен следобед.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 15:03 от Irinak

# 147
Ире Kissing Heart, радвам се, че наруши задушевния ни диалог с Фенка Blush Wink
предполагам си си починала качествено!
Башачка.. обичам си я и много й се радвам в момента!!

личи й, че е щастлива, а за това голяма заслуга има и Къванч, който предполагам резонира с нейното настроение Blush
Киво и йога, що пък не:))
за това трябва да си гъвкав...а и е здравословно! наместват ти чакрите:))

все пак се появи и той
в гръб е, но пак е нещо
https://twitter.com/KivoGreekFan/status/1333030072958201856

Ире Kissing Heart
Цитат
Хоп! Башак сякаш ни чу!
да!! Wink
а аз си мислех сутринта , че ще си трае заради писаниците в медиите....

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 15:22 от Airra

# 148
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss
О, ама Башачка веган ли ще става или вече е ? Worried На мен са ми малко странни такива хора честно казано, организма си има нужда от всичко, освен ако по здравословни причини не им се налага. Едва ли Киво яде храната на храната, като го знаем какво обича да си похапва Smile Може да се храни здравословно и без да става вегетарианец, а още по-малко веган. Със сигурност яде и риба и месо, но пък за няколко дни става да яде и такава храна за детокс, няма лошо. Пък и само нея я споменават, че е присъствала на такива лекции. А йога защо не, то си е хубаво, е , не въздушна, разбира се, май така се казваше тази с воалите ? Stuck Out Tongue Winking Eye Страхотна е на тази снимка снахата Heart Eyes
Дааа, скоро не сме си гледали КГ и започна да ми домъчнява Laughing
Satisfied

Ире Heart Eyes радвам се, че се обади и благодаря за споделеното! Kiss
Този коментар, който помолих Айрето да преведе е на една от американките от КТСА. Ами баш на място е.
Много е красив на тази снимка, да Heart Страшно ми харесва косата му! Изобщо като Бехлюл е  невероятен !

Той къде не е красив, много малко са снимките, на които не излиза добре. А фигурата му наистина е като на Аполон, неслучайно всички от журито на 100 % са били за него на конкурса, това се случвало за пръв път, така съм чела в интервю на Гьонгюр Байряк, актрисата, която играеше майка му в Перла, и тя е била в журито. Ми като ги гледам онези зад него , не се учудвам Laughing И продължава да я поддържа в страхотна форма, това вече си е само негова заслуга.

Айре Heart Eyes Smile и аз си мислех, че и днес ще си пишем само с теб
Е, сега съм сигурна вече, че нарочно дава да го снима Башак само в гръб, крие си лицето, ама онези папараци го изненадаха Smile
Хубаво е това място, точно като за него, пълен релакс сред природата

До после. Аз в петък сутринта изстинах, докато украсявахме елхата на двора, само по елек бях, а си беше доста студено ...  и от вчера пазя леглото, че съм с хрема и покашлям. Ама иначе се чувствам добре, настинка е само , надявам се Smile

# 149
Привет момичета  HugHugHug

Мен ту ме има ту ме няма , ама които ме познават знаят ,че ви обичам ,чета  в темата и се вълнувам от всичко споделено.
 Много време ми отнема моят сериал и фамилия ,но никога не съм спирала да обичам Киво и половинката му.

Те по свое му са забележителни в филмовия свят на Турция  и то заслужено!

И моят любим сериал.

Много здраве и спокойствие ви желая милички!  HugHugHug

Общи условия

Активация на акаунт