Как сте? 😊

Аз се похвалих, че ще почивам, но тия два дни имаше работа на макс и едвам чакам да дойде утре сутрин и да се наспя. 😎
Утре ще украсявам у дома и нямам търпение за почивката като цяло.
Трябва да извличаме полза и от лошите ситуаци. 🤗
А да Ви чета е любимо занимание, последвано от това и да пиша, разбира се.
Да си кажа, че и на мен ми липсва Патрона, дружки! Дано си го гледаме по- скоро, сигурна съм, че отново ще ни залепи за екраните, както винаги до сега. 😍
И аз гледам редовно сторитата на Башак. Много ме радва, много е позитивна и топла. 🤗 А когато ни показва и Киво - е тогава е златна! ❤
Леле, зарибил ви е Неверен,а, супер! На мен нещо не може да ми хване окото, просто сюжетната линия ми е твърде клиширана.
Айре 😍😘,
Сега се сетих, че последния път забравих да коментирам сериалът, който беше споделила в спойлер с Бюшра май беше. Леле, какви са тия фантастики?! 😂😂😂 Дали комшиите ще го харесат, ха! Те не могат да преглътнат свободния дух на жената в “Почукай на вратата ми”, но с мъж супер герой може и да свикнат.

Фенче 😍😘,
Приятна почивка!
Хубава вечер и до скоро!

да ти кажа, че Неверния няма много общо с обикновените клишета на тази тема, много добре е направен сценария, може би защото е римейк. И аз в началото се зачудих какво толкова му харесват на подобен сюжет, но послушах Айрето 

Мисля, че с всички актьори сключват договори Нетфликс, но явно само с най-големите им звезди сключват ексклузивен такъв, нямам идея
И това приятелство продължава вече близо 30 години, сродните души някак се намират.
На моя човек срока, който му дадох вече изтича 

, за всичко споделено! 

След всичко, което Ася била направила, видиш ли ... Но, и тя много тъпо постъпи, че преспа с Мерт, можеше да му разкаже играта на този неин мъж, а така ... А интересно дали Али ще разбере за това ? Няма да се учудя, ако баща му му каже, изрод! Той вече знае за баща си, да видим на чия страна ще застане ?

На мен са ми малко странни такива хора честно казано, организма си има нужда от всичко, освен ако по здравословни причини не им се налага. Едва ли Киво яде храната на храната, като го знаем какво обича да си похапва