Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 95

• 29 352
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Привет момичета 🤗🤗🤗
Пак имаме нещичко. Башак тази седмица е щедра. Каза ни къде са, пусна снимки в гръб, но при тая суша и на това сме доволни.
А тя само хубавее. Не знам дали Къванч яде тези храни и дали прави йога, но много ми харесва това взаимно споделяне на техните интереси. Башак цяло лято го придружава в  неговите  риболовни занимания, а сега той е с нея в нейните занимания. Предполагам, че Къванч има и нужда да събере сили за бъдещия проект. Само като си помисля колко ли сили са му били необходими за "Сблъсък" представя си сега за този проект какво ли ще е.
А и залога е доста голям.
Той наистина отива на едно друго ниво и мисля, че този проект ще определи до голяма степен бъдещето му.
Фени, оздравявай бързо. 😍 Ма каква елха сте правили, нали ще сте онлайн ?
Айра,Ире,Себи ..🤗
Трудно ми е да определя с коя визия ми е най- красив .
Лека вечер  🤗🤗🤗

# 151
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Набрах кивчета и направих гивчета >>>

# 152
Себии, радвам се, че си наминала !! BlushHug
и на теб много здраве, знам , че работата ти е доста отговорна, на 1 линия.
Фенче Kissing Heart, оправяй се бързо от настинката!! Flowers Four Leaf Clover
ама и аз- кви са тия елхи като сте онлайн?? Wink
охх как настръхна за веганството Grinning
Башак е казвала, че е вегетарианка, яде понякога риба, e сега е била на веган храна.
увлича се тя по тия здравословни практики....които са ми доста познати от личен опит....
Скрит текст:
е аз се върнах към месото Wink
но Киво предполагам, че си яде животински продукти.
Цитат
Със сигурност яде и риба и месо, но пък за няколко дни става да яде и такава храна за детокс, няма лошо.
ахам!!: )
всичко е хубаво, само ми липсва лицето му от реала......Worried
Пепи Hug Hands Plus1

Цитат
Не знам дали Къванч яде тези храни и дали прави йога, но много ми харесва това взаимно споделяне на техните интереси. Башак цяло лято го придружава в  неговите  риболовни занимания, а сега той е с нея в нейните занимания. Предполагам, че Къванч има и нужда да събере сили за бъдещия проект. Само като си помисля колко ли сили са му били необходими за "Сблъсък" представя си сега за този проект какво ли ще е.
А и залога е доста голям.
за това колко ще е съдбоносен проекта, има нещо вярно, но аз предпочитам да не фатализирам.....

Диве Hug

лека вечер.

# 153
Себи Heart Eyes много се радвам, че не си ни забравила, джанъм! Благодаря, и ти и семейството ти да сте здрави! Flowers Four Leaf Clover
Пепи Heart Eyes и аз много им се кефя на КБТ за това разбирателство, което имат. Все така да са! Hands Pray
Време е наш човек да се залови за работа, трябва да е събрал сили вече Smile
Скрит текст:
Нашата ДГ няма да работи онлайн , имаме си отпуски за разлика от много колеги. Раздадохме учебните тетрадки на родителите и който желае може да се занимава с детето си. Ще поддържаме връзка, ако нещо искат да ни питат. Ако, не дай боже, продължи тази глупост и януари, едва тогава ще го мислим как ще става. Много се надявам, че поне ДГ ще отворят след 21. 12!
Подариха ни от КЕН една огромна елха над 2 метра и я сложихме на централния вход, като я украсихме с рисунки на коледни играчки и хартиени гирлянди, направени от децата, да се порадват поне последния ден. Забраниха ни всякаква друга украса по групите и коридорите, какво да правим ?
Дива Hug благодаря Flowers Hibiscus
Айре Heart Eyes Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:
А, кой каквото иска да яде, тяхна си работа, но ме нервят такива сред тях, които решават, че и 2, 3 годишното им дете ще се храни като тях, а то расте и има нужда от всички полезни неща, които съдържа и месото и др. продукти. Заради това казвам, че са ми странни такива хора. Но, какво да се прави, не може да им се бъркаш.
Лекинка! Thinking

Честит първи сняг!

Хубав ден! Hug

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 09:09 от queen_fenka

# 154
Привет!

Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
за децата-абсолютно съм съгласна!!
има 8 еп
https://www.vbox7.com/play:61cc5a58a9
https://www.vbox7.com/play:e25fb8d4fc
.........................
от сайта onedio
https://onedio.com/haber/tum-dunyaya-ismimizi-duyurdular-uluslar … rk-sanatci-944328
25 успешни турски актьори, които ни накараха да се гордеем с наградите си на международната арена

К.Tatlıtuğ, който получи награди както в Сеул, така и в Дубай през 2017 г. с изпълнението си в Cesur ve Güzel, беше номиниран и за наградите Emmy. През 2019 г. той отново бе награден на Международните драматични награди в Сеул.

успешна, здрава седмица! Hug

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 15:23 от Airra

# 155
Айре Heart Eyes Привет! Благодаря за всичко споделено! Kiss
Разгледах подробно линка, който си дала, за Сонгюл споменават наградата и на Muscat Film Festival, пък той и Киво беше награден заедно с нея, но неговата не я споменават, сигурно защото той си има и други  Grinning И ние се гордеем с патрона ни, заслужава всички награди с  невероятната си игра и талант Heart

Охоо, отново е № 1 в IMDB Hands Clap
Благодаря за линка на 8 епизод на Неверния, вече го изгледах. Малиии, психотрилър не ни трябва, нямам търпение да видя какво ще стане в следващия епизод , много интересно става.
Изгледах и 4 -те серии на Пламъци, страхотен е и той.
Поздрав с този невероятен клип Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 15:23 от queen_fenka

# 156
Здравейте, момичета!😘

Айре, Фенче, Себи, Диве, Пепи,
благодаря ви за всичко споделено! 🙏🌺
Пожелавам на всички ни щастлива нова седмица! 😘
Аз съвсем бях забравила, че днес е понеделник и новата седмица е започнала. Когато не работя, дните ми се сливат,честно казано. 😂

Айре 😍, Фенче 😍,
Отново ще наруша понеделнишкия ви диалог, знам, че ще се зарадвате. Wink 😘
Аз мисля, че Киво си хапва месо. Разбира се, че се повлияват един друг с Башак. Но знам, че винаги е към по- добро!
Аз да ви кажа, че си хапвам всичко в умерени количества (май 😂). Напоследък е много актуално да закусваш мюсли, да обядваш тост с авокодо и нещо друго си там и да вечеряш салата, и разбира се да не приемаш животинско мляко. Аз не бих могла да съществувам без хляб и сирене, та каквото такова. Пробвала съм се - не мога, но всеки човек е различен и всеки с предпочитанията си.
Та да си дойда на думата, че КБТ изглеждат много добре и явно начинът им на живот им се отразява чудесно. Нека! 🥳

Наградите на Къванч са страшно много и вярвам, че ще се увеличават. А дори и да не се, което е малко вероятно, за мен е без значение, защото той вече се е доказал. Няма кой да го измести и да го бутне. Simple Smile

Аз пък изгледах “Атийе” и нямам търпение за трети сезон. Знаех си, че на Озан не му е чиста работата! 🤪

До скоро! 😘

# 157
от Тийми
# KıvançTatlıtuğ и # ÇağatayUlusoy имат най-добрия среден индекс Starmetre в международната филмова база данни IMDB Hands Plus1

Фенче Kissing Heart, тая класация не я разбрах каква е...може би на кое място са турските актьори глобално в IMDB
защото от днес е следната
Скрит текст:
за Сонгюл, да ...и Киво има такава награда.
ооо май си си правила дизи маратон:))

Ире Kissing Heart, зарадваах ти се!! Grinning
 много бързо си опаткала Атийето! Wink
Скрит текст:
аз пък се научих да обядвам без хляб примерно.....
а за прясното мляко, да отричат го, не е особено полезно защото възрастния човешки организъм няма ензими за преработването му.
Цитат
Та да си дойда на думата, че КБТ изглеждат много добре и явно начинът им на живот им се отразява чудесно.
ооо искам доказателства актуални за мъжката част, как изглежда Stuck Out Tongue Winking Eye

в ТТ напомнят за тези награди, преди 1 год

а тия не си ги спомням....сладури:)

.....
и още една от архива
2014- КБТ на летището, заминават за Париж

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 17:46 от Airra

# 158
Айре Flowers Tulip
Обясни какви са тези данни от Тиймито ?

Още малко търпение и ще ни изненадат  Киво вече го видяхме в гръб.
Ама си мисля, че след НГ ще започнат да снимат проектите си двамата аркадаши. Слушах ,че кмета на Истанбул искал по строги мерки та ... Rolling Eyes

За йогата и Дуда е зарибена по нея .
Виждала съм ги двете с Башак. Ама йок техните мъже да фърчат с въздушна йога:joy:

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 20:46 от femmi2

# 159
Айре Flowers Tulip
Обясни какви са тези данни от Тиймито ?

Скрит текст:
Още малко търпение и ще ни изненадат  Киво вече го видяхме в гръб.
Ама си мисля, че след НГ ще започнат да снимат проектите си двамата аркадаши. Слушах ,че кмета на Истанбул искал по строги мерки та ... Rolling Eyes

За йогата и Дуда е зарибена по нея .
Виждала съм ги двете с Башак. Ама йок техните мъже да фърчат с въздушна йога:joy:
Феми, става на въпрос за класиране в международната база данни  IMDB. всеки актьор си има рейтинг там, който се определя по някакви показатели, не съм толкова запозната.

И според мен снимките ще са след НГ.

посл. новини за ТР

Цитат
С нарастването на случаите на COVID-19, от вторник, в Турция ще има полицейски час в делничните дни между 21:00. и 5 сутринта, и през целия уикенд от 21:00 в петък до 17:00 в понеделник.

лека....

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 21:34 от Airra

# 160
Иреее Heart Eyes ама как няма да ти се радваме! Kiss Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
Айре Heart Eyes да, направих си сериен маратон, нали пазя леглото Grinning Днес съм по-добре, дано е само настинка Hands Pray Да, явно е класацията на всеки актьор глобално Thinking
На какъв готин клип от Анна попаднах с бурята Кузей Satisfied Май сме го слагали, ама поне аз не си го спомням  много Thinking Ама и да сме, нека! Малко да се похилим Smiley

Вай бе, пак ми се пригледа! Луда работа е моята  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Лекинка! Hug

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 23:24 от queen_fenka

# 161
Иреее Heart Eyes ама как няма да ти се радваме! Kiss Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
Айре Heart Eyes да, направих си сериен маратон, нали пазя леглото Grinning Днес съм по-добре, дано е само настинка Hands Pray Да, явно е класацията на всеки актьор глобално Thinking
На какъв готин клип попаднах с бурята Кузей Satisfied Май не сме го слагали, поне аз не си го спомням  Thinking Ама и да сме, нека! Малко да се похилим Smiley

Вай бе, пак ми се гледа! Луда работа Stuck Out Tongue Closed Eyes
Лекинка! Hug
да не би да си забравила за този шедьовър на Анна?? Wink
естествено, че сме го слагали:))
ето доказателство Grinning
https://www.bg-mamma.com/?topic=1219327.msg40802613#msg40802613
тази жена е уникален талант!!!
хихи така готино ще ни дойде един Кузейчик пак по тв, през зимата....ама едва ли ще стане Pensive

щом си по-добре, значи е настинка! Hands V

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 23:19 от Airra

# 162
Привеет ! Hug

Цитат
❤Всяка година се питаш кога пак стана Декември❤
 ❤Декември❤ е уют.кори от портокали.пукащи дърва.запалени свещи.червено вино.понякога розе.тихо пиано.вълнен шал и дебели чорапи.първи сняг.
❤Декември❤е грижа.
Внимание и мисъл към любимите ти хора.подаръци.изненади.срещи.топло мляко с канела.писма и картички.очакване.
❤Декември❤ е искри и фойерверки.блясък по улиците.в очите.светлини.
❤Декември❤ (равно)сметки.
Разплащаме се с 365 дни случвания и пропускания.всичко онова,което сме можели да бъдем,а не сме.всяка неказана дума и закъснял жест.онзи телефонен разговор,който пропусна.пътуването,което не направи.работата която не прие.думите които не каза.
❤Декември❤ е обещания.
Наравно стари и нови.да бъдем по-добри.по-щедри.по-благодарни.да мечтаем повече.
❤Декември❤ е поглед навътре.
Носталгия по детството.по това какви бяхме,какво търсихме,в какво вярвахме.по приказки и щастливи начала,не краища.по онова утре,което все търсим и все не стигаме.
❤Декември❤ е всичко в едно.
Най-студения и най-топлия месец.най-пълния с хора и най-самотния.едновременно край и ново начало.прошка.
❤Декември❤ идва и си отива като сън.🍀ВСЯКА ГОДИНА СЕ ПИТАШ КОГА ПАК СТАНА ДЕКЕМВРИ🍀.никога няма да разбереш.Декември е вселена.Да бъде Щастлив желая🌞
Айре Heart Eyes да бе, усетих се, че ми е познат все пак клипа и се коригирах още снощи, но наистина го бях забравила, а не е минало толкова време да кажеш Laughing Нищо, както казах да има! А Анна е магьосница направо, голям талант! Two Hearts
Намерих този прекрасен клип от гъркините

та се питам ако Анна направи подобен, ама за всичките 15 години, сигурно ще е върха Thinking Дали да не и подхвърлим тази идея Smile
В старата тема, която си постнала за доказателство Stuck Out Tongue Closed Eyes си открих любимия ми клип от Сблъсък с любимата ми песен, не  блокиран, та пак ви го слагам. Мога да го гледам безкрайно много пъти ... песента е страхотна!

Хубав ден, дружки! Hug

# 163
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Добро утро на 1 декември! ☕☕☕

Всяко утро е едно ново начало!
Дано да е начало на нещо
вълнуващо и незабравимо! Щастлив,здрав спокоен
месец декември !

Нека утрините ни носят надежда;

следобедите -вяра;

вечерите -любов;

А празниците -радост!

Благодаря сърдечно за всичко споделено! 🌺
Фенче, Heart Eyes желая ти много, много здраве!

Клипове много не гледам, признавам си Blush Blush Blush обаче този ми е познат. Страхотен е!

В Турция кметове настояват за още по-строги мерки в определени райони, защото положението отдавна е извън контрол.
Както и навсякъде. 😞

Неверен ми е фаворит от първа серия. Имах бегла представа от оригинала и го очаквах с нетърпение, оправда очакванията ми. Страхотно подбран екип, много ми харесва засега.

Хубав ден, момичета! ❤

# 164
Привет на 1 декември! Nature Snowflake

Фенче Kissing Heart
тогава си почвала пак работа-края на май, затова си го позабравила Grinning
на мен ми направи страхотно впечатление...и аз щях да го слагам отново, но ти ме изпревари:)
а видеото със Зейкад е качено в моя канал, затова не е блокирано. Wink
Анна има такъв клип, какъвто искаш- от 2005 до 2019 Blush

Алинка Kissing Heart, благодаря за споделеното и пожеланията, джанъм! Kiss
Неверния има и страхотна режисура, освен каста и историята.

едно календарче от мен.........

Пожелавам здрав, спокоен и радостен нов месец!!! Hands Pray
Нека да имаме и хубави новини за любимеца ни!! Flowers Four Leaf Clover

....................

Башак е на корица на списание

клипче
https://www.instagram.com/p/CIQZDW0AFK_/
Цитат
Başak Dizer Tatlıtuğ, прекарала години в модната индустрия, има какво да ни каже: Как да установим добро бизнес партньорство, каква е тайната на любовния брак, как опитът влияе на нашия стил? Отговорът на всички тези и още въпроси е в ALEM тази седмица.
говорила е и за Къванч

и превод:
Цитат
🆕📝 Супруга Кыванча Татлытуга Башак Дизер в интервью для декабрьского выпуска журнала ALEM рассказала о том, какой же Кыванч дома.
«У меня есть забавная подруга Дениз Маршан и весёлая группа друзей в Whatsapp. С ними я веселюсь. И, конечно, я много смеюсь с Кыванча. Дома он всегда импровизирует и шутит, придумывает что-то и показывает”, - сказала она.

«Я НЕ ЛЮБЛЮ ВЫСТАВЛЯТЬ СВОЮ ЛИЧНУЮ ЖИЗНЬ НАПОКАЗ»
«Это не было моим выбором, чтобы мой брак всегда находился под пристальным вниманием. Так сложилось, это не то, что от меня зависит. Поскольку до свадьбы я работала в той же отрасли, что и сейчас, у меня не было очень спокойной жизни в обществе из-за моей работы. Конечно, после замужества, этот круг расширился. Чем более скрыто вы живете в своем браке и личной жизни, чем меньше вмешательства извне, тем меньше о вас говорят. Кроме того, по натуре я не из тех, кому нравится выставлять свою личную жизнь напоказ, я никогда такой и не была. Кыванч Татлытуг такой же. Самый важный строительный блок в браке - это уважение и понимание. Весело и приятно проводить время вместе, делиться радостью, энтузиазмом и, конечно же, грустью; вместе смеяться, путешествовать, имея возможность узнавать друг друга, дополнять и беречь друг друга. В том, что я говорю, всегда есть любовь. Без любви сложно хорошо проводить время. Но важно, чтобы это всегда было в рамках уважения. Любовные отношения обычно начинаются с любви и уважения, но это всегда должно продолжаться, иначе магия разрушится».

"БЫЛО ПРИЯТНО ПРОВЕСТИ ПЯТЬ МЕСЯЦЕВ С МУЖЕМ".

О том, что было в 2020м году: «Мне кажется, что это был большой пробел. В период карантина я читаю много книг. Я очень увлекаюсь личностным развитием, изучила разные техники медитации. Я посещала онлайн-классы. Я делала дыхательные упражнения, ходила пешком и много занималась йогой. Мы готовили новые разные блюда. Несмотря ни на что, было приятно провести четыре-пять месяцев дома с мужем и нашими питомцами. Это было хорошо для моей души».

(Башак Дизер-Татлытуг для журнала ALEM.)

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 16:45 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт