Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 95

• 29 353
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Алинка Heart Eyes благодаря! Kiss
Айре Heart Eyes е, аз знаеш съм си малко забраванка за някои неща Smile Ето, че и този страхотен клип на Анна бях забравила, че обхваща 15 - те му години на Киво в киното Blush
Благодаря за интервюто, веднага го превеждам, много ми хареса
Цитат
Съпругата на Къванч Татлъту, Башак Дизер, в интервю за декемврийския брой на списание ALEM, разказа за това какъв е Къванч у дома.
„Имам забавна приятелка Дениз Маршан и весела група приятели в Whatsapp. С тях се забавлявам. И, разбира се, много се смея с Kъванч. Вкъщи той винаги импровизира и се шегува, измисля нещо и показва “, каза тя.

„Не обичам да излагам личния си живот на показ“
„Не беше мой избор бракът ми винаги да е под настойчиво наблюдение и внимание. Така се случи, това не е нещо, което зависи от мен. Тъй като преди сватбата си работех в същия бранш, както и сега, нямах много спокоен живот в обществото поради работата си. Разбира се, след брака този кръг се разшири. Колкото по-скрито живеете в брака и личния си живот, толкова по-малко има външна намеса в него, толкова по-малко хората говорят за вас. Още повече, че по природа не съм от хората, които обичат да излагат личния си живот на показ, никога не съм била такава. Къванч е същия. Най-важният градивен елемент в брака е уважението и разбирането. Весело и приятно прекарвайки времето си заедно, споделяйки радостта, ентусиазма и разбира се, тъгата си, смейте се заедно, пътешествайте, като по този начин имате възможност да се опознаете, допълвайте се и грижейки се един за друг. В това, което казвам, винаги има любов. Без любов е трудно да прекарваш времето си хубаво. Но е важно това винаги да е в рамките на уважение. Любовните връзки обикновено започват с любов и уважение, но това винаги трябва да продължава, иначе магията ще се разруши. "

„БЕШЕ ПРИЯТНО ДА ПРЕКАРАМ ПЕТ МЕСЕЦА СЪС СЪПРУГЪТ СИ.

За случилото се през 2020 г .: „ Мисля, че това беше голямо изпитание. По време на карантинния период прочетох много книги. Много се увличам от личностното развитие, изучих различни техники на медитация. Посещавах онлайн класове. Правих дихателни упражнения, ходех пеша и много се занимавах с  йога. Готвихме си нови различни ястия. Независимо от всичко, на мен ми беше приятно да прекарам четири, пет месеца вкъщи със съпругът си и нашите домашни любимци. Това беше добре за душата ми. "

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 17:54 от queen_fenka

# 166
Здравейте, дружки! 😍

Честит да ни бъде последният месец!
Нека с него приключат всички неволи, които ни сполетяха през тази година!
Вярвам, че ще стане точно така! 🙏

Фенче 😍😘,
Радвам се, че си по- добре, мила!
Надявам се скоро да си напълно здрава! 🙏 Вчера съвсем изключих за настинката ти и забравих да ти пожелая бързо оздравяване, извинявай! 🥺😘
Благодаря ти за превода! 🌺
Много ми хареса това, което прочетох.😊

Айре 😍😘,
Благодаря за всичко споделено! 🌺
Скоро ще има доказателства, ще видиш! 😂
Много е хубава Башак на новата корица, браво!
А ти, както винаги, много бързичко ни донесе новата информация - супер си. 😍
Благодаря за красивия календар! 💐
Колко бързо дойде краят на тази лоша година, честно казано доста неусетно...

И аз като Алинка 😍 да си призная, че често пъти забравям да гледам клипчетата, но теЗи на Анна не ги пропускам.
Айре 😍,
Ти мислиш ли за следващо? 🤔

Щастлива вечер!

# 167
Фенче Kissing Heart, благодаря за превода!! Kiss много ми хареса какво е споделила!! 🧿
сега Башак е активната, ред е на Къванч след НГ!!
ние с теб си харесваме клипчета и ги гледаме всички!! Wink

Ире Kissing Heart, имам идеи за поне 2, но не ми се получават както искам и явно си трябва тренинг и повече търпение..... дано до края на годината направя нещо Stuck Out Tongue Winking Eye

лека вечер!

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 21:11 от Airra

# 168
Ире Heart Eyes благодаря за всичко споделено, приятно е да те чете човек, толкова топло му става на душата, благодаря, сладурке! Kiss
Аз пък много обичам да гледам клипове, ми то си е като мини филм, толкова невероятни клипове правят хората. Ето например този е прекрасен

Айре Heart Eyes Hands Plus1 Много хубаво, че си го качила на твоя канал този клип, много любим ми е! Heart
Много ми хареса и на мен споделеното от Башак - дай, боже на всеки любов като тяхната - любов, основана на уважение и разбиране, изпълнени със смях и грижа един за друг дни, общи интереси и хобита, какво повече да иска човек в този живот ? Желая им все така да се обичат и да им се изпълнят всички мечти! Heart
За какъв ред на Киво след НГ говориш ? Никакви такива, трябва още този месец да започва работа,  времето, което му дадох вече изтече Stuck Out Tongue Closed Eyes
Забравих да ти благодаря за прекрасния календар! Two Hearts Хайде, наистина е време да ни зарадваш и с клип отново. Няма да бързаш, няма да се нервиш и ще стане така, както го искаш, успех!

Лека! Hug

Добро утро с кафенце и голяма завладяваща усмивка ! Hug

Хубава сряда! Hug

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 10:30 от queen_fenka

# 169
Привеет! Blue Heart

Фенче Kissing Heart за КБТ! Hands Pray  🧿
Цитат
За какъв ред на Киво след НГ говориш ? Никакви такива, трябва още този месец да започва работа,  времето, което му дадох вече изтече
охх Grinning
Инеса има мнение по въпроса от снощи
30,50 мин

още 2 нови снимки Heartpulse

..............

хубава сряда!

# 170
Скрит текст:
От мен следобеден десерт , гарнирани с  новини  , едната е достоверна за другата от Токио  се чуда. Rolling Eyes

Цитат
Известный блогер Токио сообщил, что сериал Кыванча Татлытуга "История подводной лодки" готовят на сентябрь следующего года.
Чак септември ще снимат . Доста ще почакаме Unamused
 Доста се обърках  , а моето кълбо и това на Айрето казва след НГ.

Цитат
Известная журналистка Ранини желает Чагатаю Улусою удачи в его новом проекте. Отметим, что для Ранини это обычная форма подачи информации. Это значит, что работа над новым сериалом Чагатая уже началась, контракты подписаны и объявление будет сделано в ближайшие дни, возможно уже сегодня.
С нетърпение очаквам какво е намислил и с каква визия ще ни изненада.  Много ми липсва , ама така е с любимците.  Важното е че е на нет платформа Wink

Кивови дали са още на море ? Чаго се е прибрал и са били на гости с Дуда при съседите .

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 16:45 от femmi2

# 171
✨✨✨

Привет следобедно, дружки! Heart Eyes

Фенче Heart Eyes ,
Благодаря ти за милите думи!
Радвам се, че писането ми те кара да се чувстваш така. Blush Kissing Heart
Истина е - някои клипчета наистина са разкошни, но аз нямам навика да гледам.
Е, гледам почти всичко, което споделяте, де. Wink
Анна наистина е майсторка, няма спор в това!

Айре Heart Eyes ,
Ще направиш чудни клипчета, знам си аз.
Не се отказвай, с практика всичко става.
Ще ни зарадваш към края на годината с хубаво клипче. Simple Smile)
Твоите винаги ще ги гледам. Kissing Heart
Ти май се оказа права - прочетох във фейсбук групата, че се очаква Къванч да започне снимки началото на идната година. Пак позна, страшна си.
А сериалът се очаква да бъде излъчен септември месец 2021, както е писала и Феми Blush.
Има доста време до тогава Sad , ама ще чакаме, няма къде да идем, хехе.

Има ли сняг при Вас?
При нас съвсем слабо поваля онзи ден и дори не успя да натрупа. Sad
Искам сняяяяг, ама няма. Grinning

До скоро! Kissing Heart

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 17:10 от Irinak

# 172
Скрит текст:
От мен следобеден десерт , гарнирани с  новини  , едната е достоверна за другата от Токио  се чуда. Rolling Eyes

Цитат
Известный блогер Токио сообщил, что сериал Кыванча Татлытуга "История подводной лодки" готовят на сентябрь следующего года.
Чак септември ще снимат . Доста ще почакаме Unamused
 Доста се обърках  , а моето кълбо и това на Айрето казва след НГ.

Феми Hug
уж да излезе тогава.....не да почват снимки.
ама
Скрит текст:
ти хич  не ми отрази клипчето с Чачо, което ти постнах, помислих, че ще се зарадваш, голям чаровник:)
https://www.youtube.com/watch?v=ByXMSVOdlB0&t=410s
разгледай този фенски профил, като ти липсва любимеца
https://www.youtube.com/channel/UC7C90sx5UAmz9kEZGWi48cw/videos
да видим какво ще снима и той!
не знам КБТ къде са, по-вероятно в Бодрум Thinking

Ире Kissing Heart
ооо чакай нищо не се знае....аз само предполагам/гледайки реалистично/, но с тоя Ковид нещата са непредсказуеми.

м/у другото по тая причина Неверния са си дали почивка тая седмица и няма да има серия.

при нас има малко сняг, днес беше слънчево.

едно гифче от мен
намерих си готин сайт

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 18:59 от Airra

# 173
  • Плевен / София

едно гифче от мен
намерих си готин сайт

# 174
Айре Blush Сори ,забравих за клипчето .
Благодаря ти !

Ама как познах за новините ,ся остава и да се появат и двамата.

При нас имаше за малко сняг.  Добре, че не е лъзгаво че каквато съм лемава.

Леле ,гифката на Айрето е Страхотна !:praying_hands:

Може ли да направиш подобно и с двамата аркадаши . Представям си нещо рибарско ,морско ,заради хобито им .

# 175
Феми, мога разбира се....Blush
утре.

охх страхотно ново клипче от испанката Mayka
гледайте го, да се заредите с красота Wink

лека вечер.

# 176
Oх , готино клипче и песен - Деспасито в тон с Киво Stuck Out Tongue Winking Eye
 Аз пък си харесах това, като разцъках

Айре , КивЧаг имат снимки от почивките си  непоказвани , ама си ги пазат за тях.
Ето една нова - стара от Чачовата компания от Чанаккале .
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 22:18 от femmi2

# 177
Привет! Hug

Ире Heart Eyes
Аз пък не искам сняг, ама имааа ... Smile
Ммм ... Башак е много хубава на тази снимка, машалла! Heart
Айре Heart Eyes еха, гифчето си го бива, браво! Two Hearts И клипът на Mayka е страхотен! Наистина си пълниш очите с красота Heart
С това положение в Турция едва ли ще го видим скоро Worried
Да видим дали снимките ще започнат след НГ Thinking
И аз да сложа малко красотички

Hands Plus1

Хубав ден! Hug

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 12:09 от queen_fenka

# 178

Фенче Kissing Heart Flowers Hibiscus
Цитат
Да видим дали снимките ще започнат след НГ Thinking
ако започнат скоро след НГ, ще е повече от супер!!!
за виждането...ами такива са времената Disappointed
добре, че Башак споделя поне къде са.
и днес е постнала снимка от Бодрум.

още една част от интервюто с нея.
❓ Какво се е променило в живота ви през годините?

✅ Като човек, който е живял 15 години в самия център на Нишанташъ, сега се радвам на живота сред природата и гората. Много е приятно да наблюдаваме цикличността на природата и да чуваме чуруликането на птици. С Къванч винаги излизаме на морето и ловим риба. Правим си лагер, палим огън, разхождаме се в гората. Когато отидем в чужбина, ние просто се държим като „луди“. Наемаме кола или мотоциклет и започваме да проучваме. Съвсем различно удоволствие е да отидеш на непознати места, да видиш и изживееш нещо ново. Море, яхта, риболов, гмуркане и сърф са хобитата на Къванч. Занимава се с водни спортове по целия свят. Посещавам Нишанташъ/офиса й/ два или три дни в седмицата. Ето как балансирам. Затова съм много доволна от живота си и този ход на равновесие и спокойствие. Харесва ми да работя усилено и да съм продуктивна. В офиса имаме голям женски екип и много се забавляваме като правим много неща едновременно. Обичам колегите си. Те са много талантлив и перспективен екип.

какво да кажа, пупу, намерили са се 🧿  Blush
Колкото и фенове и награди да имаш, много важно, ако няма с кой да споделяш щастието от личния си живот със сродна душа....

тая част, второто изречение не е слагано.....
И, разбира се, много се смея с Къванч.В къщи винаги импровизира и се шегува, измисля нещо и показва. Той си измисля образи, променя гласа си и разсмива много мен и приятелите ни.

в СМИ.....

....................
това първо място за м. ноември,  не знам как го определят от Соципол
но е Hands Plus1

Феми, направих ти това, нали обещах Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 14:42 от Airra

# 179
Привееет на обичайните заподозрени в темата, а и на тези, които само ни четат! 🤗

Благодаря ви за всичко споделено! 🌺

Наистина няма нищо сигурно в днешни дни, но ние чакаме и се надяваме. ♥
Вярваме, че нещата ще се подредят по най - добрия възможен начин. 🙏

С последното си интервю Башак ми стана дори още по - топла. 🧸
Радвам се, че са се намерили с Къванч и се допълват така добре.
Много хубаво ми стана, когато прочетох за приключенията им в чужбина и как прекарват времето си сред природата.
Башак отново ни допусна до личния им живот, много ѝ благодаря. 🌺

Айре 😍😘,
Клипчето с Мави партньорките е чудно.
С много известни модели е снимал Къванч.
Ех, ако можех да бъда аз на тяхно място, хаха. 😂🤪

Фенче 😍😘,
Ами то май винаги е така - искаме това, което нямаме. Имаме ли го - не го искаме.😂
Радвам се, че сме на първо място, но не разбрах каква е тази класация.🤔

Готин колаж с Кереееем.

Хубав следобед! 😘

Общи условия

Активация на акаунт