благодаря! 
Айре
е, аз знаеш съм си малко забраванка за някои неща
Ето, че и този страхотен клип на Анна бях забравила, че обхваща 15 - те му години на Киво в киното 
Благодаря за интервюто, веднага го превеждам, много ми хареса
„Имам забавна приятелка Дениз Маршан и весела група приятели в Whatsapp. С тях се забавлявам. И, разбира се, много се смея с Kъванч. Вкъщи той винаги импровизира и се шегува, измисля нещо и показва “, каза тя.
„Не обичам да излагам личния си живот на показ“
„Не беше мой избор бракът ми винаги да е под настойчиво наблюдение и внимание. Така се случи, това не е нещо, което зависи от мен. Тъй като преди сватбата си работех в същия бранш, както и сега, нямах много спокоен живот в обществото поради работата си. Разбира се, след брака този кръг се разшири. Колкото по-скрито живеете в брака и личния си живот, толкова по-малко има външна намеса в него, толкова по-малко хората говорят за вас. Още повече, че по природа не съм от хората, които обичат да излагат личния си живот на показ, никога не съм била такава. Къванч е същия. Най-важният градивен елемент в брака е уважението и разбирането. Весело и приятно прекарвайки времето си заедно, споделяйки радостта, ентусиазма и разбира се, тъгата си, смейте се заедно, пътешествайте, като по този начин имате възможност да се опознаете, допълвайте се и грижейки се един за друг. В това, което казвам, винаги има любов. Без любов е трудно да прекарваш времето си хубаво. Но е важно това винаги да е в рамките на уважение. Любовните връзки обикновено започват с любов и уважение, но това винаги трябва да продължава, иначе магията ще се разруши. "
„БЕШЕ ПРИЯТНО ДА ПРЕКАРАМ ПЕТ МЕСЕЦА СЪС СЪПРУГЪТ СИ.
За случилото се през 2020 г .: „ Мисля, че това беше голямо изпитание. По време на карантинния период прочетох много книги. Много се увличам от личностното развитие, изучих различни техники на медитация. Посещавах онлайн класове. Правих дихателни упражнения, ходех пеша и много се занимавах с йога. Готвихме си нови различни ястия. Независимо от всичко, на мен ми беше приятно да прекарам четири, пет месеца вкъщи със съпругът си и нашите домашни любимци. Това беше добре за душата ми. "

, благодаря за превода!! 

Много хубаво, че си го качила на твоя канал този клип, много любим ми е! 
Хайде, наистина е време да ни зарадваш и с клип отново. Няма да бързаш, няма да се нервиш и ще стане така, както го искаш, успех! 

🧿

)
, ама ще чакаме, няма къде да идем, хехе.