Честит ден на добротата! 
Благодаря на всички ви за споделеното днес! Алинка
Айре
Ире

Айре
ами сутринта го преведох набързо, може и да не е много добре, нямах време да проверя. Страхотна игра прави Хазар, да! Но, и Дилан много ми харесва как играе. И гримьорите много ги бива, евалла! Аз също чакам някой да започне да го превежда на бг. но ако няма превод, ще започна да си го гледам с руски субтитри. Като няма нищо с нашето момче, поне можем да гледаме партньорките му. Браво, КГ беше невероятен старт и за Хазар и за Ойкю!Хмм, щом Анна толкова много е харесала сериала на Ойкю ще взема пък да го гледам, ако го преведат
Ти как го гледа, на картинки ли ? Не съм имала време да погледна линка, който ни даде Гости
И подругите споделят, че отзивите за сериала са прекрасни. Боже, дано и за нашия сериал са такива! 
Браво на Дуйгю, дарила е косата си в подкрепа на кампания за перуки на онкоболни. И така изглежда много добре

А Мерт Фърат е станал баща на момченце! Да му е честито!

Лека вечер! Днес съм скапана просто ... отворих и затворих градината с моя пусти късмет

Та, исках да кажа, че е много вероятно заради тези писаници по неин адрес Ойкю да беше толкова дръпната и не благоволяваше да им дава интервюта и си беше права. И като се замисля ... къде е сега Ойкю и къде Мерве, а ?
Както знаем, красотата служи до толкова, колкото да те забележат, но ако липсва талант, до там си ... нямам предвид Мерве, говоря по принцип.

Но, хич няма да се учудя, ако и този сериал обере бая награди като КПА, моят вкус изобщо не съвпада с този на повечето хора 

)

Единствено съжалявам, че не си могла да изгледаш този невероятен сериал и невероятния образ, който направи Киво в него. Беше брилянтен! Може би от 36 - те награди, с които е удостоен, поне 15 са за ролята му на Кузей
Играе и в 4 игрални филма - но, си спомням само за Прах, за който също получи значима награда.