Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 95

• 29 366
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Юх, имаме си нови, сладки снимки!
Ире Heart Eyes Пепи Heart Eyes Айре Heart Eyes благодаряяя! Kiss Много ме радва, че не се крие вече, така чакането става по- поносимо, нали ? Браво и на Башак и на всеки, който го снима!
Айре Heart Eyes точно както трябва си е красавецът ни, в страхотна форма ще е наш Арман Heart

И е обръснат, това ме радва много, защото колкото и да му отива брада, искам да му виждам устните и трапчинката  Smile Надявам се, че ще е така и в сериала.

Благодаря за гифчетата! Kiss
Тази снимка е много сладка, да Heart

Още са в Мугла при Йълмаз ... никакви снимки не са започнали значи, така си и знаех. Оф, ще се чака ощеее ... явно наистина ще са след НГ, за съжаление не познах Worried
Ире Heart Eyes не успя да ме покриеш сутринта, но ти благодаря за жеста! Kiss Твоите фаворити взеха да се увеличават галиба Stuck Out Tongue Winking Eye Е, тези двамата ги одобрявам Grinning
Честит празник, джанъм! Flowers Bouquet
Цитат
Батухан Караджакая, известный по своей работе в сериале Запретная любовь, где он сыграл роль Бюлента, присоединяется к команде реалити-шоу Survivor 2021

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 17:21 от queen_fenka

# 226
Привет,момичета 🤗🤗🤗
Айра, бързо възстановяване 😍
Фени, наистина изглежда в страхотна форма. Активизараха се с Башак и мен това ме радва. Така ни загряват малко по малко. На снимката с Башак изглежда като момченце.
Аз обаче продължавам да си въобразявам,че някакви подводни снимки са вече направени. Просто се опитвам да разсъждавам логически. Ако сериала го дават септември,както писаха, а снимките започнат през януари, би трябвало да има някакво технологично време за оформянето му , което се пада лятото , та затова си мисля, че някакви снимки са направени.
А и филм трябва да се снима.
Ще чакаме, нямаме избор .Но така наистина чакането е по-леко.
Ире,  честит празник!!!❤

Орси се изгуби някъде. Дано само си добре.
Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 227
много коментари в ТТ за ХС!! Hands Plus1

# 228

Ех !:heart:
 Мда , след НГ ще се разработат аркадашите .   Кой месец нема да гадая Grin
  Искам още утре  ама....
 Нека да е край морето на спокойствие Киво , че в мегаполиса е ....

Батохан станал голям мъж . Сървайвър го зове .

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1629707
 прочетохте ли това ?  Киво не го ли спрягаха за Ататюрк ?

# 229
Пепи Heart Eyes Те така нека споделят по малко всяка седмица и ще чакаме с по-голямо търпение. Нямам идея какво става, но според мен никакви снимки още не е имало, все щеше да се чуе Thinking Ще видим ...
Айре Heart Eyes много се радвам за ХС ! Точно преди малко се сетих, че днес го дават Hands Plus1
Феми, предлагаха му да изиграе ролята на Ататюрк в един сериал от 8 серии, но Киво вече беше подписал за Нетфликс. Все ще я изиграе тази роля някой ден, така си мисля, няма друг по-подходящ от него, но още не му е дошло времето. А този актьор няма нищо, ама нищо общо с Ататюрк, от къде са го избрали Thinking
Лека вечер с този прекрасен клип от вчера

# 230
Вай бе!
Как може един гръб да бъде толкова секси😊

# 231
Добро утро!! Coffee

Благодаря за споделното! Flowers Bouquet
Извинявайте, че не ви отразявам поименно, както по принцип правя......Hug

страхотни коментари за Хайде бе сине имаше снощи

Тотално прекрасен филм, Поздравления

Какъв край !!!!!! И какви сълзи !!!! Сбогом, момчета и благодаря ви A3 за уважението да представите този прекрасен филм, на най-добрия актьор в света !!! Алихан, той е дете чудо, не говори, не се смее или не гледа ничие лице, той е чудо !!

Красив филм, който не го е гледал, трябва да го гледа. Страхотни изпълнения Kivanç и Alihan, много ми хареса !!!
# HadiBeOğlumA3

и т.н

хубав и здрав ден! Flowers Apple

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 10:48 от Airra

# 232
Здравейте, момичета!

Радвам се на възторжените коментари на този вълнуващ филм. Очаквани са, да, но ме радват.

Благодаря ви за новините и декемврийския  снимкопад. А гърбът на Къванч няма начин да не е секси, както и всичко в него.

Любопитно ми е как така се решиха да "поизлязат на светло". Те ли, някой пи ар ли им пошушна?  Но за нас е добре дошло.

Някои от вас се вълнуваха, други отричаха, че Къванч остарял. Излишни емоции. Че е пораснал е факт. И ще остарее. Я баща му колко готин мъж е! Такъв е животът.

Заета съм, момичета,  остава ми и време, но като се върна нямам сили и лягам. Майка ми е...в изчаквателно състояние. 

Пиша от телефон, което е дразнещо. Но оттатък е студено.

На всички ви прегръдка и хубави чувства! Хубава сряда!

# 233
Привет, дружки! Hug

Хоги Hug Може! На наш патрон дори гърба му е адски секси
Айре Heart Eyes благодаря, джанъм! Kiss Много се радвам, че са оценили и испанците филма така високо, той го заслужава, защото е наистина прекрасен! Heart
Ооо, Орси Hug радвам се да те "видя "! Благодаря за споделеното! Kiss Много съм съгласна с теб
Цитат
А гърбът на Къванч няма начин да не е секси, както и всичко в него.
А Киво, когато наистина вземе да остарява, няма да му се размине и на него за съжаление Grinning , чак тогава няма да отричам този факт Satisfied За сега си е мъж в разцвета на годините, който изглежда зашеметяващо добре  Heart Могат да му завидят не малко доста по- млади момчета Stuck Out Tongue Closed Eyes

Цитат
По най-голямата новинарска сметка с 1,4 милиона абонати на En Magazin след резултатите от голямото проучване ′′ Кой е най-красивият актьор в Турция ′′ -
🔝 Kyvanch Tatlytug отбеляза най-голям брой гласове. 💥

За когото е интересно, говорят за ЗП

Хубав ден! Hug

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 11:31 от queen_fenka

# 234
Орси Hug
Фенче Kissing Heart Hands Plus1Flowers Bouquet
след ЗП говорят и за Нетфликс, тия видеа могат да се гледат и с автоматичен бг. превод, ако се интересувате ще обясня как....

Хайде бе сине....

1 млн 741.000 гледания,  12,2% дял
сериалите по другите тв. се гледат от около 500 000.

коментар от исп. фенка

# HadiBeOğlumA3 Освен че в TT  е на позиция 2 в Испания, това е и най-гледаният филм в MULTICINE
 @ antena3com
Тук  оставям сравнението на данните, за да се види дали те насърчават да доведат повече сериали и филми на този велик актьор # kivançtatlituğ
  Сигурен залог !!!!!!

и последния/нов клип на Анна с любимите ми ББ Heart
нямат равни в страстните, любовни сцени Yum Heart Eyes като качество на изпълнението!!

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 15:17 от Airra

# 235
Привет, момичета! 😍

Виждам, че новите снимки на Киво допринесоха за голямата активност тук.
Няма спор - всички много им се зарадвахме. 😎
Благодаря за ви за хубавите коментари! 🌺

Ах, тази Башак, все по - любима става.😊
Според мен не се крият чак толкова много,просто Къванч си е такъв, не обича често да се показва, ноооо... на Башак ѝ е разрешено да ни го показва от време на време, галиба. 🤗

Фенче 😍😘,
Дааа, бройката ми с любимици се увеличава, но няма нужда да казвам кой е на топа. 😎
Керем наистина много ми допадна, чудесно играе. Не знам къде съм спала, че не съм го забелязала до сега. Единственото, което знаех за него е, че има връзка със Серенай, която не харесвам много, много. 😂
Съгласна съм - когато има нови снимки, чакането става по- лесно.

Айре 😍😘,
Радвам се да те “видя”. 😊
Какви хубави впечатления от ХбС си ни донесла - много се радвам, че на испанците им е допаднал толкова много. Филмът си заслужава!!! Щом го гледах 2 пъти, сигурна съм, че ще има и трети.

Страхотен клип на Ана!
Какви страстни целувки, леле. 😎
Сега, ако покажат такова нещо комшиите, направо ще ги разнищят от глоби. Едвам, едвам показаха свястна целувка между ЕдСер, макар че можеше и още, ама нейсе.
Между другото, Фенче 😍, Айре 😍, следители “моето” сериалче все още? 🤔

Фенче 😍, Пепи 😍,
Благодаря ви! 🌺
Живи и здрави всички! 🙏

Хубава вечер и до скоро!

# 236
Aйре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss Днес цял ден си пробвам мултикукъра дето си поръчах Smiley
Прекрасен клип отново на Анна, тя няма лош, магьосница е! Сега наистина няма как да видим такива сцени, но пък те и двамата с Берен са си майстори, какви погледи самооо ... дори и без целувки ти се подкосяват краката като ги гледаш. Не напразно са им приписвали връзка на времето, като нищо могат да те убедят, че наистина са влюбени, респект!

Ире Heart Eyes следя го Вратата, все още много ми харесва! А Керем те съветвам да го гледаш във Въпрос на чест, ако още не си го започнала, аз именно там го харесах. За мен това е най-хубавият му сериал и най-силният му образ. Добре играе момчето, няма спор, играе органично и естествено, не ми преиграва, пък е и харизматичен,  заради това го гледам с удоволствие. И все пак нещо не ми достига, някак ми е еднообразен като игра, напомня ми с играта си някои предишни негови образи Thinking Но, трябва да изгледаш и други сериали с него, за да ме разбереш какво имам предвид и тогава да решиш дали имам право или не. Все пак всеки си има своите усещания, знаеш, много, много други съм сигурна, че не споделят това мое мнение Smile Нали заради това я има приказката : За всеки влак си има пътници. Заради това съм си избрала за фаворит този, който ми е баш тамам във всичко, а особено с това, че е абсолютен хамелеон във всяка роля Two Hearts

Лека вечер ! Hug

# 237

Фенче Kissing Heart, честита ти придобивка! Blush
готини гифчета! Hands Ok Hand

Цитат
Заради това съм си избрала за фаворит този, който ми е баш тамам във всичко, а особено с това, че е абсолютен хамелеон във всяка роля

Ире Kissing Heart, и аз много се изкефих на успеха на филма в Испания Hands Plus1

Премиерата на ХС стана най-гледания филм във вторник, Поздравления @kivanctatlitug!!
Heart

Цитат
Според мен не се крият чак толкова много,просто Къванч си е такъв, не обича често да се показва, ноооо... на Башак ѝ е разрешено да ни го показва от време на време, галиба. 🤗
и аз мисля, че не се крият кой знае колко, когато имат настроение и счита за интересно, Башак споделя по нещо, слава богу:))

за твоето сериалче.....
Скрит текст:
гледам го все още Wink
но сюжета ми куца.......
дано сега с новата мацка се пораздвижи малко:)) че с тоя Ефе нищо не постигнаха.
а и Керем нещо не ме впечатлява особено, гледала съм го в по- интересни персонажи/като във Въпрос на чест, много класен сериал....../
въпрос на вкус, знаеш Wink
Башак е споделила в ИГ, че вече са си в къщата, в Бодрум
постнала е тая уникална снимка....

Цитат
Рекордное количество продаж мужской коллекции MAVI .

Кыванч Татлытуг и Серенай Сарыкая являются лицами бренда MAVI. В 2019 году было продано более 9,7 миллионов джинсов этой марки по всему миру. Бренд получил наибольший доход благодаря Кыванчу. За контракт с MAVI актёр получил 1 миллион евро. Из 7 миллионов джинсов марки MAVI, проданных в Турции в 2019 году, 65 процентов покупателей - мужчины.

Рекордни продажби на мъжката колекция MAVI.

Kivanc Tatlitug и Serenay Sarikaya са лицата на марката MAVI. През 2019 г. в света са продадени над 9,7 милиона дънки от тази марка. Марката е спечелила най-много доходи благодарение на Kıvanc. За договора с MAVI актьорът получи 1 милион евро. От 7 милиона дънки MAVI, продадени в Турция през 2019 г., 65 процента от купувачите са мъже.

хубав ден!!

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 10:54 от Airra

# 238
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря за всичко! Kiss А гифчетата знаеш, не са мои, но са наистина прекрасни и трябва да се показват често.
Скрит текст:
Благодаря! Kiss Вчера наготвих в него печени кюфтета, картофи с бекон и мляко с ориз Laughing Има още много да го разучавам, но съм доволна.
Знаех си, че ХС няма как да не докосне всеки, който е гледал този филм. На Къванч, когато снима с деца особено, много му личи как го прави от все сърце, той наистина много ги обича.
Помните какви страхотни сцени имаха с Топчо от КГ. Едно твое гифче Heart

От снощи започнах отново да си гледам ЗП ... е наистина е легендарен този сериал!
 Колко права се е оказала Едже на времето ...
Цитат
Когато най-накрая намерих актрисата, идеална за ролята на Бихтер, пред нас възникна проблем с избора на актьор за главната роля. Помислих си: "Кой може да стане Бехлюл?" И така поканихме за събеседване Kъванч Taтлъту. Първия път разговаряхме насаме с него. Пред нас седеше млад, много красив актьор, чиято кариера вървеше нагоре. Актьорът е талантлив, трудолюбив, старателен. Той идеално подхождаше за ролята на Бехлюл.  На втората среща заедно с Къванч поканихме и Берен. Той и протегна ръка и аз си помислих: "Това е той! Тази двойка ще стане нашата гордост и ще се издигне до невиждани висоти." И така се случи.

Все още няма никакви новини около нашия сериал ... За сериала на Чачо пише, че снимките ще започнат след два месеца, а май месец ще го пуснат на Блу тв. Кога ли ще прочетем нещо такова и ние ? Thinking

Е, ще чакаме ...
Още хубави коментари от Испания за ХС
Цитат
Некоторые комментарии из сети после вчерашней премьеры  фильма «Давай же, сынок» в Испании:
- Вот и закончился "Сынок" в Испании, я плакала, как в первый раз. БЛАГОДАРНОСТЬ Кыванчу. Вы даже представить себе не можете, что заставляете чувствовать своих поклонников. Для меня вы лучший в мире актер.
- Турецкий актер, который плачет лучше всех, Кыванч Татлытуг
- Сколько же нежности...
- Очень красивый и эмоциональный фильм. Прекрасная работа Кыванча и Алихана
- Совершенно чудеснейший фильм. Поздравления Кыванчу и Алихану

Няколко коментара от соц. мрежи след вчерашната премиера на филма "Хайде, сине" в Испания:
- И така „Хайде, сине“ приключи в Испания, аз плаках също както първия път. БЛАГОДАРЯ на Къванч. Дори не можете да си представите как карате да се чувстват феновете ви. За мен вие сте най-добрият актьор в света.
- Турският актьор, който плаче по-хубаво от всички, Kъванч Taтлъту
- Колко нежност ...
- Много красив и емоционален филм. Прекрасна работа на Къванч и Алихан
- Абсолютно прекрасен филм. Поздравления за Къванч и Алихан
Хубав ден! Hug

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 15:29 от queen_fenka

# 239
Здравейтеее! 🤗

Благодаря ви за всичко споделено, Айре 😍 и Фенче 😍. 🌺
Отново сте донесли много, много красота! 😍

Спокоооо!
Скоро и ние ще четем новини за започване на снимачния процес.
Всичко с времето си. Гадно е да чакаш, но си заслужава. 😎
За хубавите неща трябва време. Все си намирам по някаква сентенция, която да прави чакането по- леко. 😂

Дружки,
Аз да ви кажа, че не съм гледала много турски сериали. Всички на Къванч, разбира се, и няколко, които са ги излъчвали у нас, главно по бТВ.😂
А с Керем пък хич нищо и не мога да направя абсолютно никакво сравнение, но го харесвам. Всеки с вкуса си, разбира се. 😊
Сега ще гледам четвърти сезон на “Короната”. На мен ми е адски интересен и ще го опаткам за норматив.
А вие какво гледате? 😘

Тюх, липсва ми онлайн коментирането на Кивов проект, но скоро! ♥

Да ви е хубав денят! 😘

Общи условия

Активация на акаунт