благодаря за споделеното! 
Керем няма и как да го сравниш, щом не си гледала нищо друго с него." Въпрос на чест" обаче трябва да намериш време да изгледаш, тогава пак ще си говорим кой от двата сериала си заслужава повече
Аз поне го излапах за няма и седмица, Айрето и Орси помнят как се бях зомбирала
Един от наистина стойностните турски сериали, които няма да забравиш дълго ... Смятай, хареса ми повече от оригинала! Не е и дълъг, 26 серии е, естествено заради тъпия рейтинг и той свърши по-рано, ама на мен нали знаеш, че точно тези обикновено са ми най- любимите
Там си харесах много Бурджу Бириджик и Шукрю. Гледай го, гарантирам, че няма да съжаляваш
много ще е скоро, догодина по това време вероятно
Много зависи от сценария, за Киво съм сигурна, че отново ще даде всичко от себе си
Късмет! 

...и, че се превеждат на бг.
, че не исках да се напрягам излишно:)
!!

Ще даваш идеи за рецепти! 

Убедих се за сетен път, че сме малък, но ужасно прост и завистлив народ, който отбира от всичко и умира да гледа в чуждата паница ... заради това никога няма да се измъкнем от дъното на което сме и ще ни манипулират и настройват едни срещу други както си искат нашите управници. Вместо да се нервят на онези отгоре, които ги оставиха без работа и пари, затвориха ДГ и училищата и обрекоха толкова хора да останат без работа, без да подпомагат хората с пари, както всяка друга нормална държава, те ще изядат учителите, които работят онлайн
И най- печалното е, че всъщност не се интересуват точно от това дали ще останат неграмотни децата им, както се опитват да го изкарат, а реват единствено, защото няма да имат пари. Всеки втори коментар е - да се оставят и учителите без заплати, та да видят какво е ... Сякаш ще им олекне от това на дървеняците
Брадати ,мустакати. Има мъже на които им подхожда и си аресах един брадат и с него прекалиха в един момент.