Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 95

• 29 368
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Ире Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Керем няма и как да го сравниш, щом не си гледала нищо друго с него." Въпрос на чест" обаче трябва да намериш време да изгледаш, тогава пак ще си говорим кой от двата сериала си заслужава повече Smile Аз поне го излапах за няма и седмица, Айрето и Орси помнят как се бях зомбирала Stuck Out Tongue Closed Eyes Един от наистина стойностните турски сериали, които няма да забравиш дълго ... Смятай, хареса ми повече от оригинала! Не е и дълъг, 26 серии е, естествено заради тъпия рейтинг и той свърши по-рано, ама на мен нали знаеш, че точно тези обикновено са ми най- любимите Stuck Out Tongue Winking Eye Там си харесах много Бурджу Бириджик и Шукрю. Гледай го, гарантирам, че няма да съжаляваш Hands Thumbsup И още повече ще харесаш Керем.
Stuck Out Tongue Closed Eyes много ще е скоро, догодина по това време вероятно
Цитат
Тюх, липсва ми онлайн коментирането на Кивов проект, но скоро! ♥
Ама когато тогава ... само дано наистина много да си заслужава! Hands Pray Много зависи от сценария, за Киво съм сигурна, че отново ще даде всичко от себе си Heart Късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 241
Ире Kissing Heart
това, че не си гледала много дизита, не е кой знае каква загуба:)) а и не си знаела за форума Thinking...и, че се превеждат на бг.
аз гледам старите ми дизита, но тия дни си бях пуснала Мр. Бийн Grinning, че не исках да се напрягам излишно:)
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
ние пък се кефим на еър фрайър, супер е Hands Ok Hand!!
браво, че се завърна към ЗП!!
Цитат
много ще е скоро, догодина по това време вероятно
ее според твоите прогнози беше май, юни Wink
а Чачовия сериал е за блутв, там нещата стават по-бързо:))
и от мен малко хамелен тайм....

Къванч беше уникален в Кузейските хумористични сцени!!! Hands Plus1
а някои дето играят само в ромкоми, въобще не могат да ме разсмеят:))Mr. Green

лека вечер!!

# 242
Айре и аз това щях да пиша.  Блу  тв става бързо и залагат на този проект. Нетфликс са потайни , даже според мен още не е готов каста. Ще чакаме , както казва Ирето хубавите неща стават бавно.

Щях да питам имате ли някоя гифка с Алперен и Мелиса от Сблъсък ?

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 20:40 от femmi2

# 243
Айре Heart Eyes е, моите прогнози се разбиха на пух и прах
Скрит текст:
Аз съм си поръчала и Еър Фрайър Laughing Ще даваш идеи за рецепти!
Чачо с тази Афра не го виждам, много ми е неприятна физиономията и, снощи случайно попаднах на Фазилетка, дори не помня по коя тв я дават, та погледах да я видя дали поне може да играе добре, ми не ми хареса. Той и самия сериал не ми е по вкуса.
Феми, няма да се учудя ако и каст още не е събран, съвсем се разкиснах вече Laughing Ама това е положението, ще се чака ...
Ще ти потърся гифки на Алперен и Мелиса, трябва да има. Виж, на Кадир имаме колкото искаш,  Дива и момичетата направиха доволно много Heart

Еее, най-после намерих Smile

Лекинка! Hug

# 244
Добър деннн! 🤗

Не мога да повярвам, че днес първа се разписвам в темата, обичайните заподозрени:
 Айре 😍, Фенче 😍, къде стее?

Башак много красива снимка е качила. Явно е от дома им в Бодрум.
Много уютно или cozy, както се казва. Определено ми хареса.

Феми 🤗,
На едно мнение сме с теб.
Няма спор, че на всички много ни иска, колкото се може по- скоро да гледаме Арман, но всичко с времето си. 🥳

И мен тази Афра нещо не ме кефи, просто не ми хваща окото визуално, но не знам каква актриса е, нейсе. Успех на новия им проект с Чаатай! 🍀

Айре 😍, Фенче 😍,
Ама вие сте много добре в кухнята, а?
Май, май трябва и аз да се оборудвам. 😂
Не на последно място Ви благодаря за всичко споделено, момичета! 😘

Браво на Къванч! Разбира се, че носи големи печалби на Мави.

Хубав ден! 😘

# 245
Хелоуу Hug

Ире Kissing Heart Flowers Cherry Blossom Wink
аз бях ангажирана сутринта .....
другата обичайно заподозряна не знам къде е? Thinking
Фенче Kissing Heart, охооо, пълно оборудване Grinning
ще давам идеи:))

много се радвам, че Башак ни е допуснала до малка част от дома им, много е уютно, непретенциозно.... печката ще я пали Киво, знаем как го прави : ))

продавали маски с лика на Къванч Smirk

хубав следобед Blush

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 15:32 от Airra

# 246
Привееет! Hug

Ире Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kiss Обичайните заподозрени Laughing Ама ние с Айрето Heart Eyes не сме на хонорар тук, нали знаеш, та понякога се случва и да не пишем Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Обичайната заподозряна беше на обучение, а след това бе заета да чете във фейса колко са нагли даскалите, какви огромни заплати и отпуски имат, а нищо не работят, пият си кафето вкъщи и имитират дейност  Money Убедих се за сетен път, че сме малък, но ужасно прост и завистлив народ, който отбира от всичко и умира да гледа в чуждата паница ... заради това никога няма да се измъкнем от дъното на което сме и ще ни манипулират и настройват едни срещу други както си искат нашите управници. Вместо да се нервят на онези отгоре, които ги оставиха без работа и пари, затвориха ДГ и училищата и обрекоха толкова хора да останат без работа, без да подпомагат хората с пари, както всяка друга нормална държава, те ще изядат учителите, които работят онлайн Rage И най- печалното е, че всъщност не се интересуват точно от това дали ще останат неграмотни децата им, както се опитват да го изкарат, а реват единствено, защото няма да имат пари. Всеки втори коментар е - да се оставят и учителите без заплати, та да видят какво е ... Сякаш ще им олекне от това на дървеняците Rage И аз да не съм добре, ама и на Вуте нека му е зле, нямам думи просто ...
Айре Heart Eyes да, виждали сме как го прави Hands Plus1 А аз такава маска не бих си купила Stuck Out Tongue Closed Eyes Предлагаха ми такава с Queen през пролетта зa 16 лв. Ми смешно е Smile Хайде, на фанелка го разбирам, но това ? Неее Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 247
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ех, Фенче...не искам да си отварям устата. А тези обучения сега ми идват в повече, цяло лято къде спаха само не разбирам.
Нещо да знаете за превод на 3 серия на филма на Ойкю. А и да питам , вие имате ли абонамент за Нетфликс? Днес ми казаха, че имало някакъв гратисен период . Не съм наясно и със самия абонамент. Вие имате ли представа? Септември ще дойде и трябва да сме готови 😉.
А Башак е като пи арка на Къванч. Голям жест е, че ни допуска до дома им. Като гледам те си се изнесоха от Истанбул, но и там май положението не е много добро .Техните мерки като, че ли са по строги от нашите.
Маската и на мен не ми допада.
Лека вечер 🤗🤗🤗

# 248
Добра вечер !
Пепи Hug За Нетфликс може да гледаш един месец безплатно. И после ако решиш плащаш да продължиш да гледаш.   
Качеството на всичко произведено е жестоко.

Ех ,да имах и аз къща в Бодрум...
За мерките в Туркиш  имат полицейски час  и маската е задължителна.Моловете работят, ако не греша.

Благодаря за гифките . Чудесни са всичките Heart Eyes
Афра, дано не се лигави прекалено че.... Може пък ролята да е на момиче ,което кандитатства за роля . Героят на Ча ще е на филмов продуцент.
Киво бил ли е с мустаци ,не се сещам Rolling Eyes Брадати ,мустакати. Има мъже на които им подхожда и си аресах един брадат и с него прекалиха в един момент.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 20:11 от femmi2

# 249
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

И в най-смелите си представи не съм очаквала,
че ще преживявам и такива времена. Ама на.
С маските съм зле. Имам една с автопортрета на Рембранд.
Имам и шлем и още няколко десена и модела.
Но дори и с Къванч да имам, не ми е удобно, защото,
като вляза на закрито с очилата ... пълна мъгла.
За Нетфликс имам абонамент, но не го ползвам.
Доколкото знам на български има доста малко преводи,
а без превод не се наеман да гледам, освен да е без реплики.
За нашия формат на гледане и обсъждане, не е удобно.
Има тема във форума за Нетфликс филми и сериали.  
Един гледа, друг чака, трети ...
Не намирам превод на бг. и на Защитникът на последния сезон.
То пък на Атийе като излезе превода веднага, такова обсъждане падна, че ...
Въобще май времената на онлайна отминаха.
Напоследък нищо за гледане от дизитата не ми привлича вниманието,
освен това с Джансу Дере, но ще изчакам да се съберат пак епизоди.
Извадила съм една книга за киното, на известен режисьор, но ...
Отвикнала съм да чета, като не ми е на екрана текста.
То стол сменям, то маса, то очила, ... А книгата голям формат, дебела ...
Извинявайте за мрънкането!!!

Та не е за вярване, но пак подкарах ЗП. Скоро ще мога да го играя.
Сцените на Бихтер и Бехлюл си ги знам и с движенията, и с музиката, ...
и сега не бързам да стигна до тях.
Този път ми  доставят удоволствие Берен с  Небахат,  и другите,
Къванч със Селчук и другите.
Откривам, как някои реални събития и факти
са вплетени в сценария, в характера на героите.
Приятно е гледането.

Иначе кивчета сега съм набрала от другите роли на Къванч >>>

А това е специално  >>>

# 250
Добро утро! Hug

Благодаря на всички ви за споделеното! Flowers Hibiscus
Няма нищо интересно ...

Хубава събота! Hug

# 251
Хубава събота!! Hug

Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
Ирето го е написала с чувство на загриженост.....WinkHearts
 стана ми мило Blush
и мен не ме кефят тия маски.....Expressionless
Скрит текст:
четох от тия коментари....
ами ФБ е място за изява на такива индивиди, които плюят по всичко Rage
мисля, че болшинството от хората оценяват труда на учителите в тая ненормална обстановка.
според мен, по-страшното е това, което се случва по болниците....

Пепи Hug никога не съм се интересувала от НФ абонамент, то няма и превод на бг....
Феми Hug, Киво беше с мустак във втори сезон на КСШ
на мен си ми харесваше, въпреки, че мразя мустаци, то кой ли ги обича:))

ще видиш, че Афра ще е добра за ролята си!! стига си фантазирала;))

Дива Hug ооо и ти си се върнала към класиката....
за новия сериал-е няма да има такова обсъждане, каквото е- ако Къванч играе в дизи всяка седмица по 2 часа......
това ми е пределно ясно, но ще се радваме на нещо ново, надявам се интересно и качествено, той си го е избрал и ще има нашата подкрепа.

хареса ми...Wink
представих си ги в каубойски филм:)))

.....................

🎥 РАЗЛИЧНИ СВЕТОВЕ - 3 еп. (бг.суб)
✅ Линкове за страната:
https://ok.ru/video/2154347825876
https://www.vbox7.com/play:d8312705d2
✅ Линкове за чужбина:
https://archive.org/details/3-._20201211
https://cloud.mail.ru/public/2YQn/3YYx6yr63

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 12:10 от Airra

# 252
Здравейте, здравейтее! 😍
Много хубава снимка, за първи път я виждам.

Благодаря ви за споделеното, момичета! 🌺
Наистина няма нищо новичко, но пък все си намираме по нещо да обсъждаме. Simple Smile
И аз не съм абонирана за Нетфликс, ако се абонирам ще плащам общо по 100 лв на месец ТВ, което е ту мъч. 😂
А и май нищо не губя, защото от вас разбирам, че няма много български преводи.

Та казвате, че този сериал с Ойкю е хубав, а? Още не съм му се наканила, а докато се наканя, май ще почна работа отново. 🤪

И аз не харесвам мустаци, но на Къванч ми харесват. Разбира се, визията на Сеит в първи сезон е разкошна, но и с мустака не губи чара си.

Айре😍😘,
Точно това в първия ти спойлер имах предвид. Не видя ли теб или Фенчето 😍, започвам да се притеснявам. 😂 Но на всеки се случва да отсъства, разбира се.

А относно втория спойлер, за жалост повечето ни сънародници са на това мнение, което е изключително тъжно, защото това е един голям показател за манталитета и светогледа на българите като цяло...

Диве 😍,
Радвам се да те видя. 😘
Радвам се, че си добре. 🍀

Пепи 😍, Феми 😍
                🌺

Ето го аутфита на Къванч.

Щастлива събота! 😘

# 253
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Е, на мен ми е ясно, че Ирето Heart Eyes го е написала от загриженост, аз просто се пошегувах, надявам се да е усетила това Smile
Скрит текст:
Аз не съм убедена, че по-голямата част от обществото днес уважава учителите си и оценява трудът им. Не само в тази обстановка, по принцип. Няма да разсъждавам повече на тази тема, че само се ядосвам. Стига ми, че моите родители достатъчно оценяват това, което давам на децата им, то най- вече от нас си зависи дали ще ни уважават или не.
Благодаря за линка на Различни светове Flowers Hibiscus Сега ще си го изгледам.
И аз си го харесвам Киво като Сеит с мустаци. Ама предпочитам без Smile
А, и Ирето Heart Eyes се е появила, докато аз пиша - Ирко, благодаря за споделеното! Kiss Наистина няма смисъл да се абонираме за Нетфликс, дори не знам колко има преведени на бг. но не са много. Гледах Нетфликс, когато бях при племенниците, там всичко е или с дублаж или със субтитри, та си заслужава, има хубави сериали и филми. Та и на Киво сериала ще го изгледаме по същия начин, както на Чачо и Берен, серия по серия, той само да започне Stuck Out Tongue Closed Eyes Дано поне започнат да дават по тв - то някой сериал с него, защото наистина много ми липсва да го гледам. Заради това подхванах ЗП отново. Но, на голям екран си е друго.

Хайде, отивам да гледам. Hug

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 16:15 от queen_fenka

# 254

Колажа е от руска група и чок ми хареса и го донесох .
  Класни мъже и класно питие .

Оххх , не искам и да мисла ко му лепнат Бирджето на Киво.  Прекалява с хилурона  , като актриса съвсем малко съм я гледала.  Последно игра във Вавилон .
 https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_827112

Киво с мустак е наистина добре .  Ся ще ни изтормозат двамата аркадаши докато ги видим с актуалните визий за роля .

Общи условия

Активация на акаунт