Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 95

• 29 369
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
нови Blue Heart

ама с лошо к-во

Фенче Kissing Heart, оценката и признанието на родителите са най-важни!!
Ире Kissing Heart Blush
то тия, които имат НФ си гледат с англ. превод....
за аутфита Hands Plus1, не бях го срещала: )

Феми,  Бирджето по-далеко, не че е лоша актриса, ама не е за нашия Expressionless

още една снимка от дома на КБТ

много ми се гледа бокса довечера, но няма да го дават свободно по тв....Frowning1

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 19:07 от Airra

# 256
.

Благодаря ви за хубавите снимки! Особено тези от дома им и гифчетата- съпоставка с двойката на Брад - Анджелина.

Фен, не се нервирай предКоледно! Припомни си изказа на Е. Пелин за геният на завистта и не хаби нерви заради прости и простаци! Колкото и трудно да се направи това. Не ми се впуска в психоанализи за нашенските черти и характеристики! Ясни са на всички.

Лека ви!

# 257
  • AMS

Дружки, благодаря за споделеното!!!
Къванч отговаря на всяко актуално събитие
и бях сложила линкове за бокса.
Сега редактирам с топли кивчета >>>

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 02:29 от * Diva *

# 258
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Супер са новите снимки! На този човек няма цвят, който да не му отива ... А новата снимка от дома на КБТ - много ми харесва обстановката, нищо кичозно, претрупано, най- нормално обзавеждане, но много уютно. И с тази камина ммм ... само да си четеш на диванчето.
Така е, това е най-важното! Heart
Бирдже не я искам с нашия, не е подходяща. Пък и разбрах, че ще играе в някакъв мини сериал за платформа, та няма да е тя, споко.
Кубрат за съжаление е загубил снощи ...
Орси Hug опитвам се да не се ядосвам, но не ми се получава особено Smile
Дива , прекрасни са! Flowers Hibiscus
Баялдъм! Heart

Лелеее, от тези 120 сериала, аз съм изгледала едва 25 Satisfied И от още 10 - на само по някоя и друга серия Stuck Out Tongue Closed Eyes Ама тук липсват други, които съм гледала, де. Та, Ире Heart Eyes и аз не съм гледала много сериали, споко Smile
Я, кажете вие от тези колко сте гледали ? Smile

Ранини буквално ме закла Weary
Цитат
Известная журналистка Ранини в инстаграме на вопрос подписчика "Когда начнутся съёмки сериала Кыванча Татлытуга? Когда будем смотреть?" ответила следующим образом:
"До этого ещё есть время. Много времени. Придётся немного подождать. Наберитесь терпения."

Хубава неделя! Hug

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 10:08 от queen_fenka

# 259
Хубава неделя!

Диве Hug, опасна си, благодаря за линковете снощи, гледах но ми прекъсна, наистина Джошуа беше много добър. Grin
и за Кузей! Hands Punch
Фенче Kissing Heart, мен ме закла още снощи Head Band
ама ти да беше го превела:))
"Кога ще започнат снимките на сериала на  Kъванч? Кога ще го гледаме?"
Ранини:"Все още има време. Много време. Ще трябва да почакаме малко. Бъдете търпеливи."
от турски/от една дружка/“още има, има много още... малко почакайте, бъдете търпеливи/готови”

Аити се надява, че многото-важи за излизането на екран.
Туркините в ТТ ги избива на ирония.....Expressionless
моята оптимистична страна се надява, че ще го гледаме все пак през 2021 Mr. Green
а и Токио говореше за септ., а той е сателит на ранини:))

Клипчето със сериалите, по късно ще ти отговоря колко точно съм изгледала изцяло, иначе всички съм ги чувала.
споделете и вие, за разнообразие. Wink

Орси Hug

..............................
🎥 РАЗЛИЧНИ СВЕТОВЕ - 4 еп. (бг.суб)
✅ Линкове за страната:
https://ok.ru/video/2159086537428
https://www.vbox7.com/play:a119f5d84a
✅ Линкове за чужбина:
https://archive.org/details/4-._20201213
https://cloud.mail.ru/public/4kLJ/2MMcVX9DR

Hands Plus1 Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 14:09 от Airra

# 260
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Много знаят турските блогари. Специално за Къванч мисля,че много, много рядко познават. То не беше театър, то не беше чудо. Какво ли не написаха, но в края на краищата става това и се разбира това, което той иска. Същото е и със снимките. Мисля, че вече с Башак са си изградили усещане къде и кога може да ги видят и чисто папарашките снимки вече са сведени до минимум.  Е, от пролетта до днес се сещам само за две , които са чисто папарашки, всички други съм сигурна , че са с тяхно знание.
Фени, как можеш да се нервираш на писаниците на хората в мрежата? Аз отдавна съм приела факта, че не мога да науча всички, че не всички ще ме харесват и че усилията ми ще бъдат за тези, които искат/ тук понякога прекалявам 😉/
Дива, аз какво търсене на маски направих, точно като теб , заради очилата.Е, открих моят модел, но започнах да ползвам и антистатичен спрей за очила. Има леко замъгляване, но почти веднага изчезва.
Айра, от тези сериали съм гледала тези, които са давали по телевизията и то по БТВ. А
Е, с изключение на "Сблъсък ", който като гледам ще ми остане и последния онлайн😀 ако Къванч вече не снима дизита.  Последните снимки ги няма на страницата на Мави как се появиха ??? Но дори и с лошо качество, както казва Фени, всички цветове му отиват на този човек.
Видях, че са превели и 4 серия на "Различни светове" Много бързо свършват сериите. Няма угодия😂 дизитата са много дълги , тези много къси 😂😂😂
Орси, Ире 😍
Хубав ден 🤗🤗🤗

P.S и това яке се разпродало 😲

# 261
Хайдеее, днес нас ни оставиха на мира, хейта се лее по Кубрат   Що за нация сме ? Явно приказката за ада, дяволите и казана е абсолютно вярна Weary Много обичам хора, които не са постигнали нищо в този живот да плюят по успелите, просто ми е любимо Rage
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Ми щото не ми се превеждаше, ядосах се Smile Аз също мисля, че Ранини говори за излизането му на екран, а не за самите снимки Hands Plus1 Няма как да го мотат Киво цяла година, 21 г. ще го гледаме, убедена съм.
Благодаря за линка! Flowers Hibiscus Бързо действат момичетата, браво! Two Hearts
То и аз съм ги чувала повечето сериали, ама какво от това ? Не съм ги гледала, а нямам и намерение, особено някои от изброените Smile
Пепи Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Така е, ще видим какво кога. А как да не се ядосвам, че сме такъв народ , кажи ми! В Испания като стачкуват някои, всички са зад гърба им, никой не се муси, не плюе, че са му нарушили спокойствието ... и във всяка друга страна се подкрепят и са единни, само ние ще се изядем едни други, заради това нямаме шанс да се оправим някога, ето на това се ядосвам Rage
Аз пък си слагам очилата над маската и нямам проблем със запотяването на стъклата Smile 8 месеца ежедневни тренировки са това Stuck Out Tongue Closed Eyes
Наистина , много бързо свършват сериите, ама това е положението ... Важното е , че ще снима като бял човек и ще види цял свят тази красота и талант, време е.
Малко сладки гифки за настроение Hug

# 262
Привет, момичета! 😍
Благодаря ви за всичко споделено! 🌺

Имаме си нови снимки - страхотно. Много е хубав, както винаги. 😎
За жалост и новите снимки не ми помагат да притъпя афекта си:
Скрит текст:
За пореден път показахме колко калпав народ сме, просто нямам думи. Разнищиха го този Кубрат. Ако беше спечелил всички, щяха да си качват снимки с българското знаме, а сега го направиха на пух и прах. Кубрат е голям човек и може сам да открие грешките си, нуждаеше се от подкрепа, независимо загубата. Но с нашия манталитет как да стане?! Абе ядосана съм много...

И Ранини още допринесе за настроението ми.😂
То се знае, че ще се чака, ама ние сме търпеливи. 😋

Оставям ви, ще чета някоя книга,та да се успокоя. 😊
Хубава вечер! 😘

# 263
Фенче Kissing Heart, Ире Kissing Heart
и аз се издразних бая от хейтърските коментари, но не съм чела много, а и го очаквах Expressionless
за Ранини-каквото има да става ще стане, няма нужда да се нервим, не зависи от нас.
но не сме само ние де:))
Цитат

Пепи Hug, и аз се чудех от къде  изскочиха тия Мави снимки Wink предполагам ще ги пуснат с хубаво к-во, чакам и още......
........................
питали са Ранини за римейк на Мр. и Мисис Смит.
тя е определила Къванч и Туба за най-подходящи

лека.....Nature Fireworks

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 20:57 от Airra

# 264
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Не се притеснявайте за новия проект на Къванч.
Не съм Ранини, но съм сигурна, че се работи.
Спомням си, че бяха писали, че за един обикновен проект,
за да започнат снимките, за да се заснеме,
е необходимо да се построи един цял град. 
А тук има да се строи цял океан, подводница, ...
Ще стане, ама няма да е толкова, колкото бързаме.

Снощи и днес съм на спортна вълна - бокс и F1.
И в двата случая съм удовлетворена от победителите.
Знаете, че Къванч е свързан и с двете.
Имаше специално посещение на откриването на пистата в Истанбул,
А смятам, че я посещава, както и други такива >>>

За бокса, хейтенето и засегната национална  чест >>>
Скрит текст:
Много ни се насъбра през последните десетина години.
Тази я карахме онлайн и с нелогичните събития печели първенството.
Всички искахме да ни се случи нещо хубаво. 
Но медиите така невярно подгряха публиката за боксовия мач,
та очаквано недоволство се изля върху загубилия.
Езикът на омразата е официален от доста време.
Старая се да го избягвам, но пък трудно ме разбират.
Та, моята национална чест е засегната от общото представяне на Кубрат.
Казвам национална чест, защото не разбирам от бокс,
а гледах заради участието на българин.
Имиджът на Кубрат е доста на ниско ниво още от мача с Кличко.
И той за това време, допусна още груби фалове.
Благодаря му, че заради него видях и харесах Джошуа.
А Андреа за пореден път  ме "разклати" с изказването си.
Признавам си, че ако Тервел беше загубил, щях да каза,
че се е представил достойно.

За изгледаните от мен сериали / дизита >>>
Скрит текст:
Листопад,  1001 нощ,  Аси,  ЗП,  Езел, Фатмагюл,
 КГ,  Фериха,  ВВ - само 1-ва серия, Чучулигата,
 Меджезир - Прилив отлив,  Интикам,  Парампарча,
Въпрос на чест, Денят, когато беше написана съдбата ми,
КСШ, КПА,  ВВ Кьосем, Кара севда, Любов под наем - 1 сезон.
Висшето общество, Ичерде, ДК, Майка, Сърцебиене / не до края/,
Мерием, Малки убийства - не до края, Този град ..., Фи чи пи - не до края,
ЧБЛ, Тайните от живота, Пълнолуние, Ранобудна птичка - само десетина епизода,
както и Забранената ябълка, Не пускай ръката ми - недовършен, Сблъсък,
Великолепният тандем, Доктор -чудо - десетина серии, Никой не знае - не до края,
Навсякъде ти, Осман - първите серии, Жестокият Истанбул, Кузгун,
Херджай - двайсетина серии, Дъщерята на посланика - първите  серии,
Вавилон - не съм гледала последните серии, Нов живот.
Та общо около 48 от класацията на подругите. Но пък съм изгледала -
Приказката на живота, Черна роза, Соколовият хълм, 20 минути, Пленителката,
Под липите, Спомни си любима, Двама за винаги, Перла, Ти си моята родина, ...
Сигурно и други ще си спомня -  Гюнюл,  Ойле ми кадар, Истанбулската невеста, ... 
А май са пропуснали и Карадайъ.
Но има и много по-зле от мен >>>
ММ вчера беше на преглед на колата и уж за малко, но по едно време ми звъни и пита - 
Я ми кажи какви турски сериали гледаш. Казвам тук на аркадашите, че гледаш Калъч,
но те не се сещат. Показват ми един друг, но не е твоя.

# 265
Ире Heart Eyes душичка, и ти ли ? Аз се ядосах много, защото това момче го познавам от 4 годишно. Казвала съм ви, че двамата с Тервел бяха в нашата ДГ. Аз бях учител на Тервел, но и Кубрат съм гледала лятото. Всичко, което са постигнали в този живот, са го постигнали сами, без ничия помощ. Загубиха майка си рано, трудно свързваха двата края, все пак не е лесно сам човек да изгледа 5 деца. И все пак този баща съумя да изгради в децата си ценностна система, с каквато малко хора могат да се похвалят. Кубрат може да е всякакъв, но никой друг боксьор не е стигал там, където стигна той, не мога да приема епитетите, с които го наричат и че не бил никакъв боксьор. Това само нашенци могат да го изръсят. Такива, които са велики само на масата и пред телевизора.
Та, в тази връзка - Дива, моята национална чест не е засегната от представянето му. Засегната е от комплексарите, които не го критикуваха, не изразяваха мнение, а именно го обиждаха. Ако беше победил, всички те щяха да се пръскат от гордост, че са българи, но понеже падна, дай да го оплюем както ний си знаем. По български. Аз и не очаквах да победи, Джошуа е доста по-млад и видимо в по-добра форма. Но, поне опита, имаше куража да го направи. Е, не успя. Мога да го критикувам единствено за държанието му, изсили се повече, отколкото трябва, но се би до края и за мен се представи достойно.А имиджът му единствено в България е разклатен, навън го уважават и признават. Многократно са му предлагали милиони евра, за да вземе германско гражданство, за да може да се състезава освен за клуба си и за федералната република, но той отказва. Всеки път. Никога не пропуска да каже, че е българин и се гордее с това. Само това ми стига, за да го уважавам. А Тервел е поел по неговия път - дано той успее да направи това,което Кубрат не успя.Но, и да не стане, тези две момчета ще ги уважавам заради това, което са - мъжки момчета, не мамини синчета и глезльовци.
Много ми хареса какво каза Тервел Пулев снощи за брат си, а и това изказване - това е горчивата истина
"Само едно ще кажа. Днешния срам беше не на Кобрата, а на нас. Ние като народ. Ние като държава. Осъзнах три неща:
1. Подкрепата от хората към Кубрат е само ако печели, ако загуби не заслужава ужавание - нищо, че е единствения българин, който е стигнал до такова световно ниво в бокса.  Но сега се изсипват злобни коментари от непостигнали нищо хора.
2. Подкрепата от държавата към Кубрат я няма - нито една българска телевизия не го излъчи на живо, не следеше подготовката му, не коментираше и споделяше неговия живот. Той беше сам, изоставен.
3. Въпреки физическото превъзходство и размери на Джошуа , Кубрат успя да издържи цели 9 рунда в тежка категория с най-добрия боксьор в света. В СВЕТА!
Браво на Пулев! Благодаря , че има хора като него, за да разбере Света, че ни има на картата. Респект и уважение към спортната му кариера и представяне."
А ТМ е крайно време да му научи името на Киво Smiley
Айре Heart Eyes така е, няма смисъл да се нервим, не зависи от нас. А каквото трябва да стане, ще стане. Ние ще чакаме Laughing
Оф, изтрих една простотия , дето бях споделила Satisfied

Лека! Hug

Добро утро! Hug

Хубав ден и успешна нова седмица, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 09:38 от queen_fenka

# 266
Привет в понеделник! Hug
спешъл кафе от мен Blush

Дива Flowers Hibiscus благодаря за споделеното! Blush
Фенче Kissing Heart
писала си за двамата братя, но пак те прочетох с интерес Hands Plus1
а хубу, че си изтрила простотията Wink

КСШ може да се гледа и в Швейцария, където започва излъчването на Timeless Dizi Channel Hands V
http://www.ranini.tv/haber/42726/1/timeless-dizi-channel-isvicre … e-yayina-basliyor
Скрит текст:

...........................
на Онур Сайлак се е родил син! Deniz Ali- да е жив и здрав!

успешна, здрава седмица! Flowers Four Leaf Clover

......
нови с Ойкю

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 13:38 от Airra

# 267
Привет в началото на новата седмица, момичета! 😍
Дано е успешна и щастлива за всички ни! 🙏
Благодаря ви за всичко споделено! 🌺

Айре 😍, Фенче 😍,
Успокоих се, че не съм единствената,която е била подразнена вчера след изцепките на сънародниците ни. Доста неща казахте и аз съм напълно съгласн с тях. За жалост нищо не може да направим.

Да ви кажа  аз пък си очаквах снимки от Мави. Надявам се да ни пуснат още от зимната колекция. 😍

Много хубава Ойкю! 🤩
И спешъл кофито също важи! Wink

Каскет тайм.

До скоро и хубава вечер! 😘

# 268
Айре Heart Eyes Ире Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss
Ауу, много е сладка Ойкю Heart
Ето още снимки

Много я харесвам Фунда - и като визия и като игра. Нея с удоволствие бих я гледала с Киво.
Една много архивна снимка Smile Още тогава пак е стърчал над останалите си съученици

Ире Heart Eyes предполагам, че ще ни покажат още снимки МАВИ Thinking

По повод каскеттайма  се сетих - страшно смешен ми е Керем с каскет, на Ленин ми заприлича Stuck Out Tongue Closed Eyes
Много хубаво каза тази вечер Николаус Цитиридис, че не е нужно да бъдеш ясновидец, за да предположиш, че след боксовия мач онази вечер ще има лавина от експертни оценки и какви пък щяха да са коментарите, ако Кубрат беше спечелил мача с Джошуа : " Е голема работа, че се е е бил с некакъв, който го ступа некакъв мексикански дюнерджия " Право в десетката!
Лека! Hug

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 22:44 от queen_fenka

# 269
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Не унивайте!!! Не се ядосвайте!!!
Бъдете здрави!!!

Всички се възхищаваме на Къванч не само заради таланта му,
а и заради поведението му като публична личност.
Я си представете, дали може да чуете и видите
такова поведение на Къванч, като това на Пулев!?

Скрит текст:
Да, имам различно мнение за Пулев, за национална чест и гордост.
Прочетох още куп мнения, изгледах отново видеа и снимки,
и разбрах, че съм от Другата България. От ония, дето четат бг сайтове,
следят онлайн събитията в родината, има ги в избирателните списъци, ...
Не съм родоотстъпник. Не съм сменила гражданството си.
Знаех историята на двамата братя от Фенка и въпреки всичко не мога да кажа,
че представянето му като публична личност, като българин беше достойно.
Не заради това, че загуби!!! А заради държанието му се засрамих, заради приказките му.
И най вече заради това, че не му е за пръв път такова поведение!!!
То не беше с Кличко, не беше с Андрея, не беше със Суши, ...
Сега пък всички знаели, че ще загуби. Ама сега. Притурииии сееее планинатаааа
И въпреки, че загуби мача, спечели 3 милиона паунда.
Да са му честити и да е здрав!!!
Но не ми е за пример, като публична личност!!!
Ето един велик  >>>

Скрит текст:

Лекинка!!!

Общи условия

Активация на акаунт