Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 95

• 29 370
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Привеет Hug

Дива Hug Flowers Hibiscus

Фенче Kissing Heart
цитата от Цитиридис не го разбрах:))
за Фунда Hands Plus1
къде си я гледала??
тя влезе в 3 сезон на Карадай, там я открих, страхотна актриса!!

Ире Kissing Heart
....................
това го е направила някаква фенка и Башак много му се е изкефила Grinning

Скрит текст:

Фенката пише:

толкова сладко толкова скромно, не очаквах толкова финно да реагира, честно казано ме изненада. Тя е много финна, много добра, Къванч наистина си е избрал добра жена, нека Аллах  им дава винаги щастие.

хубав ден! Blush

# 271
Добро утро, дружки! Hug

Дива, благодаря! Flowers Hibiscus
Скрит текст:
Само не разбрах защо трябва да сравняваме Къванч с Пулев ? И двамата са публични личности, така е, но не мисля, че е нужно да сравняваме актьор с боксьор, единия израсъл и възпитаван в една среда, учил в частен колеж и университет, другия в съвсем друга среда, само с един родител и учил само до 11 клас ... излишно е. Кубрат си е не особено образовано момче, не е бил силен ученик, Тервел завърши 2 висши образования за разлика от него, не е еталон за подражание, но за това пък и той като Къванч е с добро сърце, дарява пари за различни каузи и аз наистина го уважавам заради това, че никога не се отказа да е българин, да се бие под знамето на България, която наистина нищо не направи за него. Така ги е възпитал баща им, да са родолюбци, да обичат страната си, на друго ако не е успял.И 5-те му деца носят имена на български владетели. Както казах, нямам нищо против критиките по адрес на Кубрат за държанието му, / макар, че според запознати с този спорт това му държание си е чист вид шоу, с което се предизвикват и нахъсват противниците, за да залага публиката, правят го всички боксьори по света,  да вземем един Майк Тайсън за пример / но, да приемем, че се е държал просташки, добре, заради това наистина заслужава критиките на хората. Аз не приемам единствено злобните епитети, с които го наричаха, това, че за нищо не ставал, не бил добър боксьор ... Ами, че той, ако не беше добър боксьор, нямаше да е там , нали ? И кой го твърди ? Някакви, които не го познават какъв човек е, които нищо не са постигнали в този живот и никой не знае за съществуването им ?  Кубрат може да е всякакъв, да не се харесва на всички, но защо е необходимо непременно да се отрича постигнатото от него, да се отричат качествата му, не на човека Кубрат, на боксьора Кубрат, ето това не приемам  за нормално. И не става въпрос само за него, за Григор се лее същата помия, когато загуби ...  Именно заради това споделих снощи какво каза Николаус в шоуто си, ами това е истината, просто си е заложено явно в ДНК ни Worried Но, предлагам да приключим с тази тема, твърде много задълбахме в нея, уважавам и приемам твоето мнение, така усещаш нещата, това споделяш.

Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
Кое не разбра ? Че ако Кобрата беше спечелил, щяха пък да пишат, че се е бил с някакъв, който е паднал от мексикански дюнерджия , нямам представа с кого се е бил Джошуа последно Smile
Какво му е харесала Башак на това, Киво не прилича на себе си, все едно е някой негов двойник Laughing Те са си хубави и без фотошоп. Аз си ги харесвам такива

Иначе, много хубави думи е написала за нея фенката, такава си е Башачето Heart
Не помня точно в кой сериал съм я гледала Фунда, но беше страхотна и много я харесах. И е голяма сладурана при това.
Приятен ден! Hug

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 11:25 от queen_fenka

# 272
Фенче Kissing Heart набрала си от сутринта Wink, но ми хареса споделеното в спойлера Hands Plus1
Скрит текст:
сега гледах и интервюто на Кубрат за бтв, също ми хареса!!
като поведение и разсъждения Hands V
https://www.dnevnik.bg/sport/2020/12/14/4152404_kubrat_pulev_ako … joshua_shte_dade/
спирам по темата,,,,,,,,,
а колажа е сладурски, въпреки, че и двамата не си приличат.
важното е точно думите за Башак и колко мило е реагирала тя Heartpulse
то...като няма новини се чудум какво да споделяме в темата Smirk
това е положението........ от нас зависи да си поддържаме къщето Hands V

в Турция ще има локдаун от вечерта на 31.12 до 4 януари, ще са затворени, всеки по къщите си.....

и....
НЕВЕРНИЯТ еп.9 Бг.суб.
https://askim-bg.com/video/SHY9ANOD29KG/NEVERNIYaT-sa..
https://www.vbox7.com/play:3733472eee 9-1
https://www.vbox7.com/play:1622bfcb51 9-2
https://vk.com/club101119462

Алинка ми се губи, надявам се е добре!!! Hug

# 273
Привет!

Благодаря ви за споделеното,
Айре Heart, Фенче Heart, Диве Heart.Flowers Hibiscus

Този колаж, който Башак много е харесала, е правен с програма, която все едно подмладява лицата.
Тоест един вид това е снимка на Киво и Башак като млади.
Дано обясних правилно.
Преди време тези програми бяха доста актуални, сега отново са в действие, тъй като гледам.
Впрочем те са доста интересни, можете да видите как бихте изглеждали като баби, а също и като мъже.
Като мъж съм копие на баща ми. Joy

Ами те това е локдаун - пълен и истински, а не като нашият.
Уж всичко е затворени, но всички магазини, вън от моловете, си работят.
Та забрана има само за моловете, ресторантите и клубовете, май, май, което не е честно, ама нейсе.
Нека да видим в четвъртък какво ще изумуват пак. Simple Smile

Наистина няма нищо новичко, но това е положението.
Дискусията в темата си върви в пълна сила, така и трябва да е. Simple Smile)

Връщам малко лентата назад, споделяйки тази снимка.
Много ми харесват и двамата, особено Къванч.
Азра също е голяма красавоца.

За настроение тази красива песен, която си харесах от Фи Чи Пи, когато го гледах.

Хубав ден от мен! :*

# 274
Айре Heart Eyes о, няма такова нещо, знаеш, че бързо ми минава Laughing Просто ми дойде в повече хейта тези дни ... Нейсе!
Ми не ми хареса колаж ли е , какво е Smile Така е, и аз бях пуснала една простотия, знаеш Stuck Out Tongue Closed Eyes Благодаря за линка на Неверен! Flowers Hibiscus
Не зная какво да мисля вече за тези локдауни ... май само се забавя неизбежното , освен, ако не изчезне така, както ни връхлетя тази гадост Worried А ваксините ... никаква гаранция, аз поне не мисля да ги пробвам Satisfied
Ире Heart Eyes благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus Ясно, но не ги харесвам тези програми, Киво не изглеждаше така като млад Laughing
Азра и аз я харесвах, но не било писано да останат заедно. Сега са си намерили своите половинки.

Благодаря за песента! Flowers Hibiscus
Като няма нищо около наш патрон, ще си споделяме интересни неща за партньорките му
Цитат
Ойкю Караел за сериала  „Bir Başkadır” за списание  Episode Yerli
"Това е сериал, в който повечето хора могат да намерят себе си, техен роднина, приятел, сериал, който кара човек да се изправи сам срещу себе си. Така че, разбира се, предположих, че сериалът ще се обсъжда. Това е, на което се надявах.
Потребностите варират във времето. Мисля, че всички жанрове във всяка филмова компания трябва да бъдат претеглени справедливо. По някаква причина от такива постановки винаги е имало страх и фалшиво схващане, че „нашата публика няма да ги гледа“. Зрителят с удоволствие гледа всичко, което е искрено, оригинално и необичайно. Той се нуждае от нещо повече от просто гледане. Разбира се, много обещаващо е, че международна компания като Netflix е предвидила това. Мисля, че гледната точка в сериала е възможно най-обективна.
За ролята на Мерием:
"Измина една година, откакто заснехме сериала  „Bir Başkadır”. Преди това имахме почти девет месеца работа по проекта. Имахме много репетиции със сценария. Когато Беркун Оя ми се обади и ми прочете ролята на Мерием , изпитах вълнение, радост, гордост, цяла гама от емоции. Наистина много ми хареса ролята ми и много ми провървя, че се оказа подходяща за мен. Голямо щастие за един актьор е да намери ролята, която иска да играе.

Цитат
На 18 декември в Ливан по телевизия Al-Jadid ще се състои голямата премиера на сериала „Сблъсък“ със заглавие „Тайнственият нещастен случай“ Сериалът ще се излъчва през почивните дни в 21.30 ч.
Al-Jadid е един от водещите телевизионни канали в Ливан, базиран в Бейрут. Пуснат е през 1992 г. и е затворен през 1997 г. заради вмешателството на Сирия, след което е възобновен отново през 2001 г.

https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video-39664475_456242183%2 … pl_wall_-39664475
Е, все се намира какво да споделим Smile

# 275
Фенче Kissing Heart, ами ние повече на колеги я караме Grinning
благодаря за превода!! Flowers Hibiscus поздравления за Ойкю!
разбрахме , че не харесваш колажа Wink
Ире Kissing Heart, точно с тая програма faceapp
не съм я използвала....
Киво и Азра са били много красива двойка, мис и мистър Wink

не знам какво да коментирам за локдауни, ваксини и т.н. Head Band

по  нашите тв. почват 5 нови сериала Stuck Out Tongue Winking Eye
инфо
http://tvnovellas.blogspot.com/search/label/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D … D0%B0%D0%BD%D0%B0
имам интерес към Малките убийства и Мерием......
по бтв, на мястото на Завинаги-Жестокия Истанбул.

може да загледате и МХ, ако ви липсва Киво....ще го преоткриете в тая роля Heart

лека вечер Nature Sparkler

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 21:54 от Airra

# 276
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Нещо време не ми стига за нищо 🙄 И сега цъкам на лаптопа, но реших да си дам малко почивка. От интервюто на Ойкю това, което разбрах. Тя казва, че са го снимали преди една година, а 9 месеца са се готвили. Ако такова е темпото и за нашия сериал , може би наистина ще го видим чак през 2022 😣😣😣 Дано пък подготовката вече е започнала нищо, че ние не знаем. Малка надежда може да е филма. Все пак в Турция филмите ги снимат много скоростно, та може да ни огрее.
А на мен Азра не ми допада. Точно този тип жени не ми харесват.Но минало- заминало. 
Айра, не разбрах къде ще дават МХ, с удоволствие бих си го гледала отново, макар че е тежък . Аз сигурно по традиция ще разгледам това, което ще дават по БТВ. Е, много се надявах да повтарят Сблъсък, но и това ще стане.
Лека....🤗🤗🤗

# 277
Привет, дружки! Hug

Е, така ще е още известно време, надявам се да не продължи твърде дълго. Аз мисля да гледам Жестокият Истанбул, май само той привлече вниманието ми и ще хвърлям едно око на Малките убийства, там мисля, че играе  Бааде или бъркам ? За другите не зная, ще видя. Ще има какво да се гледа, де, като няма торта ще се наложи да ядем пасти  Smile

Пепи, ето превода
Цитат
"Прошёл целый год с тех пор, как закончились съёмки сериала "Мы встретились в Стамбуле". До этого у нас был почти девятимесячный процесс работы с проектом.
Предполагам, че тези 9 месеца влизат в снимките, и аз се чудих какво толкова са му работили толкова време, в сериала няма някакви сложни сцени, знам ли  Thinking
 Но, нашият сериал трябва да е готов 21 г., за тогава е заявен Smile

Да си припомним тази прекрасна песен от Сблъсък

Хубав ден! Hug

# 278
Обеден привет Hug

Фенче Kissing Heart за споделеното!! Flowers Hibiscus
и аз мисля, че целия процес на снимки и подготовка е бил към 9 месеца Hands V
той Защитника на Чачо-2 сезона го снимаха към 4 месеца, ако не ме лъже паметта.....
в Малките престъпления играят-Бааде, Мерт Фърат и Дуйгу/гаджето на Чачо/
Жестокият Истанбул май започва добре, после става голяма боза:))
Цитат
Ще има какво да се гледа, де, като няма торта ще се наложи да ядем пасти  
Laughing сухи пасти:))

Пепи Hug, МХ няма да го дават по тв. има го в бокса с хубаво к-во. като си го пуснеш на лаптопа си е супер:)
.............
КБТ гледат сериал по Амазон- Z: The Beginning of Everything  
https://www.imdb.com/title/tt4878612/
Башак коментира, че бил много хубав
и те реласкират с кино явно, Къванч беше казал , че много гледа на интернет платформите.

мисля, че Мерве хич не е добре Rolling Eyes
има нов ЮТ канал и е писнала това
Скрит текст:

Сблъсък ще го пуснат по някое време в първата половина на 2021 Wink
един от шедьоврите на Анна

# 279
О, този клип наистина е шедьовър, един от многото на Анна! Благодаря, че го сподели, все едно си изгледах сериала, всичко е показала в него, евалла! Hands Clap Дано го повторят скоро, както предвиждаш, този сериал никога няма да ми омръзне, също както КГ, пък нищо, че е тежък за гледане. Все пак имаше и страхотни комични сцени Laughing Играха феноменално всички Heart

Значи ще гледам и Малките престъпления, и Мерт го харесвам много как играе. А ЖИ искам да го гледам, защото разбрах, че играе един от актьорите, койро участва в Пламъците, добър е! И пишат, че сериала е уникален, та искам да проверя за мен дали ще е такъв.
А Мерве наистина не е добре горката Worried
За сега се забавлявам със сладура Бехлюл, ама и Халил ми се гледа ... като свърша със ЗП, ще го почвам и него, страшно ми липсва Киво на екран, никой не може да ми го замени,  валла!

Хайде, до после! Hug

# 280
Привет и от мееен! Hug
Само как ме е яд, че не можах да седна до него, пфу!
Така де, до фигурата му. Grinning

Фенче Heart Eyes ,
Хаа, много ми хареса казанато от теб, че докато чакаме тортата, ще ядем пасти.
По- точно сухи, както е допълнила Айрето Heart Eyes. Усмихнахте ме, ей. Simple Smile)
Ами така ще е. Не се косете, щом са писали, че ще се излъчва 21г, значи ще е така.
Предполагам, че ще е есента, както правят с "Атийе", дано съм права.
Благодаря за интервюто на Ойко. Flowers Hibiscus
Уау, колко гифчета си споделила, благодаря! Kissing Heart

Айре Heart Eyes,
Леле, колко много турски сериали ще излъчват у нас, бая са си.
Не знам кой ще гледам и дали въобще ще се спра на някой.
За сега ме привлича "Малки престъпления", пък ще видим.
Напоследък не следя много, много сериалите по ТВ, защото рядко гледам ТВ като цяло.
И аз видях,че Башак гледат този филм с Къванч, предполагам. Grinning
Стори ми се интересен.
Аз вчера гледах един нов филм "Тенет", ами впечатли ме и дори ще го гледам отново, за да го разбера по - добре.
Относно Мерве - на същото мнение съм. Мисля, че наистина има проблеми, напоследък действията й са доста нелогични и странни. Дано се оправи...

Пепи Heart Eyes ,
Радвам се, че все пак намираш време да драснеш някой ред - това е чудесно.
Още някой ден и ще има ваканция - дано си починеш. Simple Smile)

Супер готиниии!

Хубав следобед! Heart

# 281
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Като си припомняме "Перла"....
Информация прочетена във ФБ....
Гюнгьор Байрак се присъедини към актьорския състав на телевизионния сериал "Йешилчам/Yeşilçam" за интернет платформата Blu TV, с участието на Чаатай Улусой и Афра Сарачоглу. Г-жа Гюнгьор, която живее във Франция през последните години, не се поколеба да приеме поканата на режисьора Чаган Ърмак и ще се върне в Турция, за да заснеме новия сериал.

# 282
Фенче Kissing Heart
Цитат
И пишат, че сериала е уникален, та искам да проверя за мен дали ще е такъв.
мисля, че няма да ти е:))
имахме си забавни моменти. мдааа!!
любим Joy

и тоя Joy

сега хвърлям едно око на Кузгун, много ми е мрачен и за разлика от нашия няма такива моменти.....

Ире Kissing Heart
и ти си наминала, супер...мерси за споделеното Wink Kiss
Гости Flowers Hibiscus за инфото, интересно.....
още Перлена красота Heart

Башак е споделила видео с куче
и се е тагнала от Люлебургаз Thinking, малко далечко от Бодрум Grinning

лека вечер.

# 283
Привет, дружки! Hug
Айре Heart Eyes Ире Heart Eyes Гости Hug благодаря ви за споделеното! Flowers Hibiscus

Да започнем денят си с нещо красиво!

Хубав ден! Hug

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 10:45 от queen_fenka

# 284
Хубав четвъртък!! Blush

Фенче Kissing Heart Flowers Hibiscus
и аз днес съм лаконична с малко красота Heart

Kuzey+Sezen Aksu

Общи условия

Активация на акаунт