Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 95

• 29 372
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Айре Heart Eyes Flowers Hibiscus

То няма и как да си многословен в ситуацията, в която сме на изчакване ... дано наистина скоро се променят нещата. До тогава можем само да си се кефим на всичко, което ни е подарил Киво, а то не е никак малко. И не само в киното Hands Clap

Всеки път, когато го гледам в такива сцени се питам - Как го прави толкова истински ? Thinking

Невероятна харизма има този мъж Heart

Открих нещо при подругите, не мисля, че е ново, но ще ви го споделя, за нас е като ново Smile
Цитат
Kъванч Taтлъту стана почетен член на Sariyer, след като беше амиго в първата серия на сериала "Carpisma".
Трейлърът за "Carpisma" е заснет на стадион Yusuf Zia Enish, футболния храм на Sarye (квартал в Истанбул).
С големия успех на Carpisma, този сценарий от сериала допринесе за популяризирането на Sarıyer, за съжаление отборът остава на 3-то място в турската лига. Въпреки това сериалът беше толкова важен за клуба и района, че увеличи потока от фенове, а също така увеличи броя на туристите, посещаващи клуба, главно на стадиона и очевидно в известния район.
Участието на Къванч като амиго и промотирането на клуба, доведе до това клубът да чества и почете звездата, дори му подари фланелка на отбора, носеща неговото име.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 14:17 от queen_fenka

# 286
Фенче Kissing Heart Hands Plus1
аз пък си помислих, ако Башак споделяше някои от ония моменти, в които Къванч се майтапи у тях и си измисля разни образи........нямаше да има равна!! Misc Bomb Stuck Out Tongue Winking Eye
тази снимка свързана с отбора Саръйер си я спомням.
както и инфото май е слагано, но не пречи да го повторим:)

лека вечер Hug

# 287
Айре Heart Eyes еее, ти пък много искаш Smile Тя добре, че и това споделя Heart
Аз снимката си я спомням, но инфото, че заради Киво феновете на отбора са станали повече и, че туристи ходят на стадиона сега чета за първи път.

Отивам при Бехлюл, лека ! Hug

# 288
Привет,момичета 🤗🤗🤗
Голяма суша....но това за отбора за пръв път го чета. Само си мисля, че има лека неточност. Според мен не е трето място, а трета лига.
Както и да е. Не знам дали гледате нещо по тв сега, но тази седмица дават някакви филми, та във вторник даваха за подводница, а снощи бяха някакви фантазии и точно си мислех, че нашия сериал мая ще бъде смесица от сценариите на двата. Но ще видим.
При рускините прочетох за това куче, на което Башак качи снимка, май са го взели и него да го гладат. Но дето викаш Айра, Барум е доста далеч от Люлебургас, те да не са прескочили до тук?😂😉
Фени, Айра търся мнения за тези уреди, които сте си купили, плюсове и минуси.
Аз пък да се похваля си купих електрическа стъклочистачка😀
Лека 🤗🤗🤗

# 289
Привеет в петък Hug

Фенче Kissing Heart да, може да има и нещо ново в превода Hands V
до къде си на ЗП?
Пепи Hug, ха само това куче им липсва Wink
не гледам филмите по бтв, а гледам нова.  
честита ти придобивка!!
Скрит текст:
за еърфрайъра,,,,,,
за мен е супер, това което е вкусно и пържено в мазнина, става много вкусно, но по-зрдавословно
ееех Киво, като те няма..... минахме на тема домакински уреди : ))Joy

от ВК
Цитат
Според новините на Takvim Башак Дизер и Къванч Т, които от известно време бяха на почивка в Егейско море, се завърнаха наскоро в Истанбул. На една от улиците в град Лулебургаз те видяха треперещо куче. Двойката, известна с любовта си към животните, заведе кучето до колата си и след това го закара в Истанбул. Башак Дизер сподели снимка в Instagram с коментар: „Намерихме това бебе на улицата в Лулебургаз да трепери и разбира се не подминавахме. Нашето малко грациозно момиче дойде с нас в Истанбул. "
Сега търсят къща за кучето.
В дома на известната двойка има три котки, две кучета и птица.
Hands Plus1Hands Clap

чооок гюзел Heart

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 12:06 от Airra

# 290
Привет! Hug

Пепи, честита придобивка! Flowers Hibiscus
Скрит текст:
аз съм доволна и от Мултикукъра и от Еър Фрайъра. Още не съм ги пробвала толкова много, че да кажа, че всичко е отлично, но поне това, което готвих в тях ми харесва. Е, не е като пържените картофки в обикновен фритюрник, но пак са вкусни много. Също и останалите неща. А тази електрическа стъклочистачка за какво е ? Сега мисля да си взема и робот за миене на прозорци аз, само да изплатим робинята Изаура / робота за чистене / още 2 вноски останаха Laughing
Аз пък се надявам на оригинален сценарий, такъв, дето няма да го сравняват с други филми ... много ми се иска да е нещо вълнуващо и хората да харесат освен Киво как играе и самия сериал Hands Pray
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus А, точно те ще подминат животинката! Дано и намерят дом, че като нищо ще увеличат зоопарка си Smile Ама нали са в къща, защо пък не ? И аз да имах къща, щях да си отглеждам още животни, с тях животът е по-красив Heart
Мдаа! До къде се докарахме Laughing Дано скоро излезе някакво инфо, че  ... На 15 серия съм, карам го бавно, че го гледам на руски, не мога да го намеря на бг. нали знаеш проблема ми  ВК Laughing
Ще гледате ли сериала на Алперен ? Струва ми се интересен, този път слава богу ролята му ще е различна. А и играе Фунда, наистина много я харесвам !

Лек ден! Hug

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 12:21 от queen_fenka

# 291
  • Плевен / София
Благодаря на Любими сериали с превод R

🎥 РАЗЛИЧНИ СВЕТОВЕ - 5 еп. (бг.суб)
✅ Линкове за страната:
➡️ https://ok.ru/video/2178847148756
➡️ https://www.vbox7.com/play:ba7ba08e1d
✅ Линкове за чужбина:
➡️ https://archive.org/details/5-._20201218
➡️ https://cloud.mail.ru/public/z1Z8/sL29Fq6Ci
Бъдете здрави.....

# 292
Гости, благодаря!  Flowers Hibiscus
Я, какво си намерих в една от първите теми за Перла Smile Едно от малкото останали клипчета, които са останали, на повечето пише, че вече не съществуват. Гледала съм кадри, но мисля, че не съм гледала интервюто. Айре Heart Eyes ти имаш ли спомен ?

Цитат
В общи линии репортерите го питат защо винаги отбягва да дава интервюта и да говори за личният си живот - при което той отговаря - че е срамежлива натура като цяло и също така не е привърженик на това личният му живот  да е на показ и иска хората да се интересуват от работата му и от професионалните му успехи а не от личният му живот .
Репортерката го пита - Какво ще кажете относно връзката Ви с Мелтем Джумбул - докато бяхте в истанбул - се криехте от репортерите и като цяло криехте връзката си - а сега В бодрум не се криете от никого - свободно показвате любовта  си - Той и отговаря кратко "Cok mutluyuz ve goren koy klavuz istemez "- Много сме щастливи - това което се вижда не се нуждае от повече обяснения .. ами това е в общи линии в часта за Мелтем Simple Smile
един коментар
Цитат
Това, че е с една жена не защото има хубави устенца, бедра и други такива, много го издига в очите ми!
А в пресата си копират откъдето им падне, много не ги вземайте на сериозно. Достоверната информация е само във фенклубовете и официалните говорители.
И една фотка

Който иска, да разгледа снимки на Мелтем, доста готина си е била според мен
https://tr.instela.com/m/meltem-cumbul--i82163

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 15:48 от queen_fenka

# 293
Гости Flowers Hibiscus
Фенче Kissing Heart
Цитат
Аз пък се надявам на оригинален сценарий, такъв, дето няма да го сравняват с други филми ... много ми се иска да е нещо вълнуващо и хората да харесат освен Киво как играе и самия сериал
и аз така! Hands Plus1Hands Pray
много се надявам СЦ да е на високо ниво и да завладее аудиторията! Flowers Four Leaf Clover
само тогава ще преживея ужасно дългото чакане.........
зоопарка им като нищо може да се увеличи, но пък къщата и двора им са големи!!
Блгадаря за споделеното във втория пост! Flowers Hibiscus
Къванч с тия шорти в компанията на Мелтемчето съм го виждала:))
тя си е хубава, чаровна жена, сигурно и страстна Mr. Green
интервюто не го помня, но е от рекламата на Head and......

със сигурност ще погледна сериала на Алперен Hands V
а ЗП, на 1 стр го има с бг аудио, нов линк!
..............................
от Дениз
явно КБТ са си в Ист.
и е от тяхната къща

и Седеф е там.....

и Гьокхан....явно партито не е само женско

айде да се покаже и Къванч
а тук май са го снимали в гръб
със синята блуза, на опашка е Blush

не сме капо днес Yum

жените, отделно:))

................................
от чилийската публика

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 16:59 от Airra

# 294
Айре Heart Eyes Нали ? Искам много да си заслужи дългото чакане сериала ни! Hands Plus1
Ехааа, колко много неща си споделила, благодаря! Kiss Two Hearts
Колко е готин на опашка, много ме кефи с такава коса. Не сме капо, вярно Smile Ама дано го снима и в анфас Hands Pray Къщата им е супер!

Аз това интервю не съм го гледала, само откъси с тази визия в др. клипове, а за това какво говори в него още по-малко. В момента съм в 2009 г. Satisfied
Благодаря за това, че ме подсети за линка на ЗП на 1 стр. май така ще си го гледам, макар, че си е друго със субки, жалко, че никой не го преведе на времето. Но, така ще го опаткам по-бързо, пък и сериите са с нормална дължина  Satisfied

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 19:58 от queen_fenka

# 295
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Новата снимка на Къванч в гръб ми хересва.
Той винаги е много добре, но тази негова визия ми е любима.
За ЗП съм на 30 ориг. серия. Инфарктен момент >>>
https://youtu.be/pRuBDKHM1l4
Целите оригинални серии в новия канал на YT са блокирани,
и малко са ми разхвърляни многото отделни сцени.
На руски го гледах миналия път преди Сблъсък.
Сега гледам от линка в нулевия пост.

# 296
Хубава събота Blush

Диве Hug и на мен ми е супер любима визията Heart
оо и ти гледаш от тоя линк, който съвсем случайно намерих.....
аз имам намерение да си запиша сериите на външния ми хард диск.
Фенче Kissing Heart, за съжаление нямаше снимка в анфас, големи са скрънзи, но и на това да сме доволни Wink
добихме по-голяма представа от дома им Hearts

Цитат
Среди гостей: Кыванч Касабалы, Седеф Авджы, Биркан Сокуллу и его возлюбленная Эда Гюркайнак, Озге Озпиринджи, Гёкхан Уян, Дениз Маршан, Букет Дизер.

# 297
Привет в събота! Hug

С тази визия и на мен ми е много любим и се радвам, че ще е с такава именно за сериала на Нетфликс.
Дива, благодаря за гифчетата! Flowers Hibiscus
Айре Heart Eyes благодаря за споделената красота, супер им е дома на КБТ. Е, може пък да ни огрее тези дни да го видим и в анфас Smile
И днес цял следобед имаме обучения за работа в ел. среда, но дано не ни се налага. При нас не е удачен вариант.
Пожелавам ви прекрасен почивен ден! Hug

# 298
Кивушки, здравейте! 😍

Радвам се, че имаше какво да прочета. 😎
Затова ви благодаря! 🌺

Железни сте - с и без новини - дискусията върви! (даже има рима 😂)
Понякога се случва да коментираме и странични неща, но какво да се прави, така ще е като ни липсва проект за коментиране. 😒

На новата снимка Къванч е на опашка, много ми напомни на Джес, който беше с разкошна визия. 😍
Абе няма спор, че нашите прекарват времето си доста добре. 😊
Хубаво е,че от време на време ни се показват, та да не сме капо. Simple Smile)

Каква красавица. 😍😍😍

Мен пък Мелтем не ме кефи особено.

Извинете, че не писах няколко дни, но
Скрит текст:
понякога ми е супер апатично и изпадам в някакви състояния, в които нямам желание за нищо. Нормално е да има и такива периоди. 😂
Сега няма да работим до края на Януари - чисто ще лудна по цял ден сама у нас. Та да знаете, че ако ме няма, са ме хванали лудите.

Желая ви щастлив следобед!
До скоро! 😘

# 299
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ето една новина от мен

Нямам представа кой е на първо място, защото за нас е ясно кой е пръв 😀
Башак е качила снимки от вчера. Много стил и вкус е вложила в подредбата на масата. Допуска ни в дома си, което е много мило . Абе   казвам ви, че тази активност не е случайна. За Къванч не знам, но съм сигурна че тя е напълно наясно с влиянието на СМ за бъдещия проект. 
Фени и аз трябваше да съм днес, утре и в понеделник на обучение, но не ми пратиха линк и въпреки гадната мъгла днес излязохме на една дълга разходка преди обяд с моите приятелки, всички се чувстваме вече много обездвижени.
Ире, има такива дни, лошото Е, че тъкмо свикнеш и то дойде пак промяна. Аз с интерес гледам "Различни светове " с Ойкю. Наистина е различен  и не мога да си обясня, но ме държи пред екрана. Малко се чувствам като при гледането на "Хайде,сине". В смисъл, че ако трябва да го разкажа на някой ще ми бъде почти невъзможно, а в същото време ме приковава пред екрана. Момичето, което играе дъщерята на ходжата е приятелката на Арас, нали? Красива е, а на снимки въобще не ми харесва . Ойкю обаче е голям талант. Браво на това момич. Дано до Коледа излязат и другите серии, защото днес ме изненадаха с 6.
Хубава вечер 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт