Ето една новина от мен

Башак е качила снимки от вчера. Много стил и вкус е вложила в подредбата на масата. Допуска ни в дома си, което е много мило . Абе казвам ви, че тази активност не е случайна. За Къванч не знам, но съм сигурна че тя е напълно наясно с влиянието на СМ за бъдещия проект.
Фени и аз трябваше да съм днес, утре и в понеделник на обучение, но не ми пратиха линк и въпреки гадната мъгла днес излязохме на една дълга разходка преди обяд с моите приятелки, всички се чувстваме вече много обездвижени.
Ире, има такива дни, лошото Е, че тъкмо свикнеш и то дойде пак промяна. Аз с интерес гледам "Различни светове " с Ойкю. Наистина е различен и не мога да си обясня, но ме държи пред екрана. Малко се чувствам като при гледането на "Хайде,сине". В смисъл, че ако трябва да го разкажа на някой ще ми бъде почти невъзможно, а в същото време ме приковава пред екрана. Момичето, което играе дъщерята на ходжата е приятелката на Арас, нали? Красива е, а на снимки въобще не ми харесва . Ойкю обаче е голям талант. Браво на това момич. Дано до Коледа излязат и другите серии, защото днес ме изненадаха с 6.
Хубава вечер 🤗🤗🤗
цялото видео:))
https://www.youtube.com/watch?v=rj66gjWP-kY&feature=youtu.be
Пепи

наистина е супер, че ни допуснаха до дома, си. Дениз споделя снимките, но със сигурност с тяхно съгласие.
НФ сериалите/на Берен и Ойкю/ съм си ги оставила за около празниците.....
Ире

а за работата, знаеш, че са бели кахъри.....
нещо за настроение ти слагам
, от Деспина
Фенче
, 
надявам се да отворят градините след НГ, имам си и лична причина

лека вечер

О, разбира се, че има и такива дни, в които да не ти се прави нищо, съвсем нормално е. А аз пък се чувствам чудесно сама вкъщи, имам толкова много неща да правя и никога не скучая. Но, сигурно, защото толкова години все говоря, говоря по цял ден и като се прибера искам малко тишина и време само за себе си, знам ли, ама ми е супер
Даже ти завиждам, че още един месец ще си си вкъщи, явно е от ЕГН -то
ХС мога да го разкажа, но този наистина не бих могла ... А Ойкю играе прекрасно, вярно е. Каста е добър, хващат те за гърлото с играта си.

Снощи, в новата серия на Мениджърите са споменали Къванч и са казали, че ще изпълнява главната роля в исторически филм, разказващ за събитията след 12 септ./някакъв държавен преврат в Тр/

)

Ремарк ми е любим, но на Маркес направо на инат изчетох "Сто години самота " на времето и от тогава нищо не съм чела от него, не знам, малко ми е странен на мен ... Та, кажи дали си заслужава "Любов по време на холера " като я прочетеш.
Мисля, че не е случайно това подхвърляне в Мениджърите, ама да видим с какво ще ни изненада Киво