Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 95

• 29 374
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ето една новина от мен

Скрит текст:
Нямам представа кой е на първо място, защото за нас е ясно кой е пръв 😀
Башак е качила снимки от вчера. Много стил и вкус е вложила в подредбата на масата. Допуска ни в дома си, което е много мило . Абе   казвам ви, че тази активност не е случайна. За Къванч не знам, но съм сигурна че тя е напълно наясно с влиянието на СМ за бъдещия проект.  
Фени и аз трябваше да съм днес, утре и в понеделник на обучение, но не ми пратиха линк и въпреки гадната мъгла днес излязохме на една дълга разходка преди обяд с моите приятелки, всички се чувстваме вече много обездвижени.
Ире, има такива дни, лошото Е, че тъкмо свикнеш и то дойде пак промяна. Аз с интерес гледам "Различни светове " с Ойкю. Наистина е различен  и не мога да си обясня, но ме държи пред екрана. Малко се чувствам като при гледането на "Хайде,сине". В смисъл, че ако трябва да го разкажа на някой ще ми бъде почти невъзможно, а в същото време ме приковава пред екрана. Момичето, което играе дъщерята на ходжата е приятелката на Арас, нали? Красива е, а на снимки въобще не ми харесва . Ойкю обаче е голям талант. Браво на това момич. Дано до Коледа излязат и другите серии, защото днес ме изненадаха с 6.
Хубава вечер 🤗🤗🤗
Малък акаунт TBWORLD2020, който силно коси/?/ под авторитетния TC Candler, но уверява, че резултатите му се основават на мнението на пластичните хирурзи в Лос Анджелис, обяви най-красивите лица на 2020 г. сред мъжете.
цялото видео:))
https://www.youtube.com/watch?v=rj66gjWP-kY&feature=youtu.be

Пепи Hug
наистина е супер, че ни допуснаха до дома, си. Дениз споделя снимките, но със сигурност с тяхно съгласие.
НФ сериалите/на Берен и Ойкю/ съм си ги оставила за около празниците.....

Ире Kissing Heart
Скрит текст:
има такива моменти, но и това ще мине ....цитирам твой любим израз Wink
а за работата, знаеш, че са бели кахъри.....
нещо за настроение ти слагам Kiss, от Деспина

Фенче Kissing Heart,
Цитат
И днес цял следобед имаме обучения за работа в ел. среда, но дано не ни се налага. При нас не е удачен вариант.
определено не е Hands V
надявам се да отворят градините след НГ, имам си и лична причина Wink

лека вечер Hug

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 20:13 от Airra

# 301
Добро утро! Hug

Ире Heart Eyes О, разбира се, че има и такива дни, в които да не ти се прави нищо, съвсем нормално е. А аз пък се чувствам чудесно сама вкъщи, имам толкова много неща да правя и никога не скучая. Но, сигурно, защото толкова години все говоря, говоря по цял ден и като се прибера искам малко тишина и време само за себе си, знам ли, ама ми е супер Laughing Даже ти завиждам, че още един месец ще си си вкъщи, явно е от ЕГН -то Stuck Out Tongue Closed Eyes
Опитваме се да си поддържаме къщичката, дори и със стари неща, дано скоро имаме и нещо ново, което да обсъждаме. Поне да започнат снимките, пък за друго ще чакаме ... И така, от време на време да ни радват КБТ с някоя и друга снимчица, че да е по-лесно чакането.
Пепи, и на мен така ми влияе този сериал ... и аз се питам с какво ме задържа пред екрана, действително е много различен, но е факт, че дълго не мога да освободя съзнанието си от разказаната история Thinking ХС мога да го разкажа, но този наистина не бих могла ... А Ойкю играе прекрасно, вярно е. Каста е добър, хващат те за гърлото с играта си.
Благодаря за класацията, която си донесла, не съвпада изобщо с вкуса ми класирането Smile
Айре Heart Eyes и аз много се надявам, че ще ни оставят да си работим присъствено Hands Pray
Тези пластични хирурзи явно много си падат по азиатската красота Smile На Киво барем да му бяха избрали по-нормална снимка, не от роля. Но, най-смешно ми е, че Ураз е по-красив от Бурак, да не говорим за други, дето изобщо нямат място там, ама карай!  Smile  
Браво на Дениз, зарадва ни с тези снимки. Домът им наистина е прекрасен.
Хубава неделя! Hug

# 302
  • Плевен / София
Здравейте момичета

Благодарение на Любими сериали с превод R Heart

🎥 РАЗЛИЧНИ СВЕТОВЕ - 6 еп. (бг.суб)
✅ Следвайте линкът по-долу
➡️ https://dood.to/d/g4mcgxr15qn6
Остават още 2 серии...
Бъдете здрави...

# 303
Хубав неделен следобед!!

Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
радвам се за теб, че успя да си починеш на тишина!! Blush
много ни е скъпа темичката, стараем се да я поддържаме с каквото можем и се радваме на всеки дошъл тук дори и за поздрав и пожелание .Hands VHeartbeat
На тези класации не обръщам особено внимание, нашия е сред 100-те, ОК Hands Ok Hand
а, че тия с дръпнатите очи са най-красиви, ноу комент:))

ДК, скоро на руската платформа ivi.ru

нали сте на тая вълна, любима Heart

Гости Flowers Hibiscus Hands V
...................
филма на Елчин с руско аудио
https://m.my.mail.ru/mail/menabdegenadi/video/16903/66978.html?v-ref=vk

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 14:30 от Airra

# 304
  • Плевен / София
🎥 РАЗЛИЧНИ СВЕТОВЕ - 7 еп. (бг.суб)
✅ Следвайте връзката по-долу
➡️ https://dood.to/d/gin6hajwov27
Благодаря на екипа за превода...

# 305
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, и аз съм така. Много обичам да си стоя в нас и никога не може да ми е скучно.
Гости, благодаря за превода. Аз вчера го изгледах на руски, но тази вечер ще гледам пак 😀
Айра, ще погледна и филма на Елчин, но нямам големи очаквания. За мен, пак да се повторя , Елчин е много по - добра в драматични роли.
Алинка се изгуби някъде. Надявам се да си добре и очаквам в коледната седмица да четем пак твоите красиви и вдъхновяващи коментари.
 При рускините видях качено старо интервю от времето на Бехлюл. Ако правилно разбрах журналистката е написала, че и тя чака новия проект и за това го е качила. Ако го намерите го може ли да го качите. 😀
Знаете, аз пиша от телефона и понякога като видя какви думи съм написала ми става лошо, но не смея да редактирам, че не се знае дали няма да изчезне.
А дано да има раздвижване тези дни 😀
Видяхте ли класацията за най-красивите жени? Къванч е играл с четири от тях 😀

Хубава вечер 🤗🤗🤗

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 19:31 от pe04

# 306
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes да, добре ми дойде тази отпуска по никое време, признавам си, много бях изморена наистина.
Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus О, и аз не обръщам внимание на никакви класации, всичко е толкова субективно ... и ми е достатъчно, че поне се намира в нея мъжа, който смятам за най-красив  Laughing
Пепи, благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus Онзи ден гледах един страхотен филм по Нова - " Аз преди теб " и сега съм се зарибила да чета книгата в Читанката, не е работа ... нищо друго не гледам в момента, освен да присъствам на обученията Smile Оф, днес пак имаме от 13. 00 ч. и после от 15. 00 ...
Гости , благодаря за линковете! Flowers Hibiscus Като си прочета книгата ще го гледам, дотогава тъкмо ще излезе и последната серия.
Хайде, лек ден и успешна нова седмица ви пожелавам! Hug

# 307
Привеет!! Hug

Фенче Kissing Heart
аз пък си гледам няколко сериала, които ги дават в момента и не се оплаквам от липса на нещо за гледане Blush
знам го и филма....писателката е доста актуална в момента - Джоджо Мойс.

BookmarkСнощи, в новата серия на Мениджърите са споменали Къванч и са казали, че ще изпълнява главната роля в исторически филм, разказващ за събитията след 12 септ./някакъв държавен преврат в Тр/
Чудят се дали е предварителен анонс за филма........Thinking
https://twitter.com/ktatlitugnews/status/1340794117450772480

надявам се да не е това филма за НФ, не ми се гледат исторически сюжети Expressionless

Пепи Hug, е не ти ли е по-лесно да пишеш от лаптоп? иначе адмирации за тел. писане! Wink
пропуснала съм тази публикация ВК......добре, че каза:)
интервюто  на Tahire DEMİRCAN с Къванч/по времето на ЗП/ с много добро качество

превода го имаме тук:
https://docs.google.com/document/d/1W7fZx4gPvRLdY_rE4S0YHI0AT_Qp … ginf8VayhzcM/edit
и второто видео

може да се пусне автоматичен превод на български
пускате субтитри >отивате долу в настройки >субтитри >автоматичен превод >избирате бг.

хубава, здрава седмица Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 12:55 от Airra

# 308
Привет в първия ден от новата седмица, дружки! Heart
Благодаря ви за всичко, което сте ни донесли! Flowers Hibiscus

Айре Heart Eyes ,
Това въобще не го очаквах! Доста интересно.
Не ми се вярва да са го споменали току-така си. Сто процента има нещо.
На мен ще ми е интересно да гледам исторически филм, казвам си честно. Grinning
Преди няколко дни прочетох "Време да се живее и време да се мре" на Ерих Мария Ремарк - чудя се как съм я пропуснала, май излиза, че доста от световните класики не съм чела, което е срамота, поне за мен.
Сега ще подхвана "Любов по време на холера" на Габриел Гарсия Маркес, надявам се да ме впечтали.
Таааа, мисълта ми беше, че ми историческите събития са ми интересни. Особено, ако екранизацията е с участието на Къванч. Simple Smile)

Фенче Heart Eyes ,
"Аз преди теб" е чудесна книга и както каза, Айрето Heart, Джоджо Мойс в момента е много актуална авторка. На мен ми харесва как пише. Чела съм книгата преди да гледам филма. Мисля, че тя е първа част от трилогия, но аз така и не понечих да прочета останалите две.

Момичета,
Май не трябва да говорите за книги в мое присъствие, защото почна ли да говоря за четене и книги, не мога да си затворя устата, в този случай - не мога да спра да пиша...
Извинете ме! Kissing Face

Тааа, радвам се, че има някакво раздвижване при Нашичкия Heart, макар и малко - пак е нещо. Relaxed
А тази класация с най - красиви мъже ме разби. Този Ураз е по- красив от Бурак Й. ли?! Как пък не. Grinning
Всички знаем кой е на първо място. Wink

Пепи Heart Eyes ,
Аз също предимно пиша от телефона, но много по- хубаво ми е от лаптопа, както сега.
Но не винаги успявам да се докопам до него. Simple Smile

В момента гледам каквото ми хареса. От турските единствето ПНВМ, а също и някакви американски филми и сериали.
За сега е това, пък да видим какво ще стане.
На мен също ми харесва да си бъда у дома, но времето е страшно много, а ММ си работи и ми е супер скучно, но нейсе, няма да с оплаквам за такива глупости.

Желая ви щастлива нова седмица и прекрасен остатък от деня! Heart

# 309
Ире Kissing Heart
пиши каквото ти е на сърце, така става по-интересно в темата! Blush
Ремарк ми е любим писател. имам и записки с негови цитати....но отдавна:)
а за Къванч....ако си е избрал такъв сюжет/80г. на миналия век/ трябва да е нещо интересно и специално....
нямам кой знае колко против да е исторически, но предпочим замъците, за които писаха преди Grinning
но ми се гледа с него- съвременна психологическа драма.
в ТТ пишат, че скоро щяло да се разбере......
Да следя темата на лаптоп ми е много по-приятно и въздействащо визуално.
чела съм от телефон, определено ми се губи ефекта от красотите, които се споделят тук. Wink

лека вечер.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 19:52 от Airra

# 310
Aйре Heart Eyes вай, бе, това е новина, благодаря за всичко споделено! Kiss И като нищо това е препратка към филма на Киво си мисля ... нали и Чачо така си рекламира неговия ? Аз пък се кефя на исторически филми и нямам нищо против да го гледам в такъв, стига да е направен добре. И щом Киво го е избрал, значи ще си заслужава.
В момента съм зарязала всичко, докато не прочета книгата, няма да мирясам Smile После ще гледам сериали, тъкмо ще е без прекъсване. И филма много ми хареса, но книгата е страхотна, както почти винаги.
Ире Heart Eyes значи и ти си читанка като мен, а ? Kiss Има време, ще прочетеш много книги, направо се гордея с теб, че младите не четат особено много в днешно време.
Скрит текст:
Имам си ел. книга с над 700 заглавия и чета където заваря - в метрото, в рейса, и ако нямам нещо за вършене в работата, което много рядко се случва, и докато спят децата даже. Едно време нашите така ни наказваха като се издънехме нещо - да не четем, че тогава телевизия нямаше много и си беше голямо наказание Smile Точно така, трилогия е , после са книгите " Аз след теб "и  "Все още аз", но се чудя без Уил дали ще ми е така интересно ... А и синът ми купи "Топ мистериите на вселената "-  от Слави Панайотов / The Clashers - страхотни видеа има в нета / 370 стр. е и ми я даде аз да я прочета първа, защото ме знае, че ще я изям за нула време, страшно е интересна, но взех, че се зарибих и с тази и го закъсах Satisfied Ремарк ми е любим, но на Маркес направо на инат изчетох "Сто години самота " на времето и от тогава нищо не съм чела от него, не знам, малко ми е странен на мен ... Та, кажи дали си заслужава "Любов по време на холера " като я прочетеш.
По отношение на историческите филми сме на едно мнение, супер! Hands Plus1 Мисля, че не е случайно това подхвърляне в Мениджърите, ама да видим с какво ще ни изненада Киво Thinking

Айре Heart Eyes Hands Plus1 Каквото си е избрал, все ще гледаме Smile Прочетох в Уикито за този преврат, може пък да е интересно Thinking И не е толкова отдавна все пак. И сериала ще му е съвсем съвременен, че и екшън драма, може да е и психологическа, както искаш, ще видим  Smile

Оставям ви и продължавам с четенето, лека вечер! Hug

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 20:01 от queen_fenka

# 311
  • Плевен / София
Благодаря на Любими сериали с превод R

🎥 РАЗЛИЧНИ СВЕТОВЕ - 8 еп. (бг.суб)
✅ Линкове за страната:
➡️ https://ok.ru/video/2189341952724
➡️ https://www.vbox7.com/play:52fe9cf624
✅ Линкове за чужбина:
➡️ https://archive.org/details/8-._20201221
➡️ https://dood.to/d/67tgrofrf43p

# 312
Привет, дружки! Hug

Гости, благодаря! Flowers Hibiscus
Е, прочетох книгата. И няма да я забравя, страхотна, разтърсваща и много истинска история. На филма не успях да се разплача, обаче на края на книгата ...
" Да знаеш, че пред теб все още има възможности, е вид лукс.“  Толкова много истина събрана само в една фраза ... Страхотно пише тази жена, май, май ще прочета и останалите две, ако успея да ги намеря в този вариант Thinking
Не ми се смейте, но въпреки, че преди това бях изгледала филма, през цялото време докато четях, в образа на Уил Трейнър си представях Киво ... как той би изиграл подобна роля, с неговия поглед, с неговото живо лице, очите му, които сами говорят ...
Истината е, че ми липсва жестоко вече в нова роля Smile

Хубав ден! Hug

# 313
Привеет!! Hug

Фенче Kissing Heart и на мен ми се гледа нещо такова с Къванч-силно, драматично, психологическо, любовно....Hands V
а за тоя исторически филм, една от турск. фенки е написала
Кенан Еврен идва.....
Скрит текст:
Ахмед Кенан Еврен (на турски: Ahmet Kenan Evren) е турски офицер и политик, президент на страната в периода 1980 – 1989 г. Бил е генерал, началник на Генералния щаб.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%BD_%D0 … D1%80%D0%B5%D0%BD

айде няма нужда Mr. Green пък и не виждам какво толкова има да му снимат на тоя преврат....
какво мисли Аити.....
Скрит текст:

рускините са превели интервю от 2005 Wink
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?w=wall-39664475_673927

много сладко от латино фенки
Коледа е синя за нас......

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 17:47 от Airra

# 314
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Отново си изнамерила интересни неща, браво! Ами мисля, че Аити наистина е права, ако става дума за филм на АЯ ? Нашият филм е потвърден и то лично от продуцента на ОГМ и ни обеща драма , та, явно няма да е този. Така, че ще имаш това, което искаш. Но, дали ще е любовна, не знам Smile Но, пък това , че го споменават в ефир не ти ли се струва странно ? А пък нищо чудно да готви да снима в бъдеще и такъв за АЯ, кой знае Thinking Ще се разбере в крайна сметка. Сега прочетох, че името на Киво го споменават за 4-ти път в Мениджърите, така, че споко, не е анонс Satisfied
Ето интервюто. Много ме изненадаха думите на Киво, че няма приятели и не вярва в приятелството Laughing Предполагам, че превода е неточен, Киво винаги е казвал, че приятелите му от детинство и сега са същите - нагледен пример е Къванч Касабълъ. Нейсе, преведох каквото пише Smile
Цитат
Интервю на Kъванч Taтлъту за списание " Hürriyet Kelebek " 2005 год.

Защо след победата на конкурса "Най-добър модел на света 2002" не избрахте актьорската кариера ?

- Боях се да не направя погрешни неща. От самото начало, след като започнах кариерата си на модел, станах свидетел на много неща. Аз съм твърде млад. Понякога чувствата ми вземат връх, понякога логиката ... За това слушам родителите си.

Основно, кое взема връх над другото ?

- Обикновено логиката ми. А когато логиката ми не е достатъчна, на помощ идва семейството ми. В този живот само моето семейство ще желае най-доброто и ще се тревожи за мен. Нямам приятели и не вярвам в приятелството.

Живели сте във Франция година и половина и сте работили там като модел. Какво бихте казал като сравнение с моделния бизнес в Турция?

- В чужбина тази работа се извършва много професионално. Сблъсквах се с това няколко пъти. Веднъж заради  натоварения трафик закъснях за една среща. Казаха ми: „Не можем да Ви приемем, Вие закъсняхте за срещата“. Бях шокиран. В Турция няма такава система.

Как се решихте на това да започнете с актьорската кариера?

- Пораснах, живях дълго време в чужбина. Малко съм уморен.

Защо смятате, че образът на Мехмет от телевизионния сериал "Гюмуш" ви е близък?

- В края на краищата аз играя роля, не представям себе си, но, не зная, беше ми близък ... Мехмет е човек, който счита, че материалните ценности не са основното нещо в живота, че чувствата са също много важни. Дори и понякога да е ядосан и агресивен, той е чувствителен.

Защо боядисахте косата си в тъмен цвят ?

- Мехмет е на 29 години. Аз съм на 22. Трябваше да боядисам косата си, за да изглеждам по- голям. Дори си пуснах брада за ролята.

Планирате ли да се върнете във Франция ?

- Изучавах моделския бизнес в Париж. Мисля, че най-доброто място за моето развитие в актьорското майсторство е Америка. След това искам да работя в Турция.

В едно от интервютата си казахте: "Аз съм асоциален човек. Обичам да седя вечер вкъщи и да играя табла." Смятате ли, че прекарването на времето у дома за собствено удоволствие е асоциално?

- Всъщност аз съм по-социален човек от нашите сестри, които прекарват времето си в нощните клубове. Не причинявам вреда на тялото си с алкохола, който приемам и не се подлагам на въздействието на цигарения дим. Веднъж на 15 - 20 дни аз също излизам. Но, съм за това всичко да бъде с мярка!

Какво Ви доставя удоволствие?

- Да седя у дома и да правя снимки. От време на време записвам това, което се е случило в живота ми. Имам добра колекция от DVD. В момента подготвям уеб - сайт за себе си. Освен това съм влюбен в морето! А след това баскетболът е моето любимо занимание ...

Съществува такъв израз „Татков син“, Къванч наистина е буквално син на баща си. Ердем Татлъту мисли също така:

- Къванч е много привързан към семейството си. Разбира се, възпитанието, което му даваме е от голямо значение, но не бива да се пренебрегва и неговият характер. Например, като дете, когато се качваше в колата, той гледаше право напред и седеше със сериозно лице. Бих го нарекъл „руски агент“! Не можеш да измъкнеш допълнителна дума от него. Например, той заминава за Америка и се връща от там. Нима човек не разказва след пътуването, какво е видял там и как е живял? Той не разказва нищо. Сякаш е отишъл някъде за 10 минути и пристига!
Нашата фамилна история в Адана е на повече от 100 години. Ние сме пекари. Това е нашият семеен бизнес, който са ни оставили нашите прадеди. Но, ми се наложи да оставя професията. Преди осем години претърпях сърдечна операция и ние се заселихме в Истанбул. Братята ми починаха. Сега силата на фамилията Татлъту от Адана научи  цяла Турция. Много се гордея с това.

Репортаж на журналистката Pynar Yılmaserler за Hürriyet Kelebek, юни 2005 г.

Превод от група Kivanc Tatlitug / Къванч Татлъту ♡

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 15:31 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт