Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 95

• 29 242
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Привет, момичета! 🤗

Благодаря на всяка една от Вас за споделеното! 💐♥

Айре 😍😘,
Благодаря за новото преводче!🌺
Особено ми хареса това, че Къванч не обича да говори за себе си , но феновете му не спират да говорят за него - така е! ☺
Я ми шушни за кой нов хубостник говориш?😂
Дано имат успех моите в събота, дано! Ще ми е много тегаво, когато вече не ги дават, но всяко нещо има край. Поне скоро ще се радваме на Къванч, разбира се! 😍
Да си кажа, че и на мен архивите ми допадат. Simple Smile)

Фенче 😍😘,
Аз също съм като пребита тези дни. Прибирам се в нас и заспивам. 😂😂😂 За нищо не ставам, срамота!
Аз не знаех, че договрите с Нетфликс имат такава кауза. Което ме кара да мисля, че може би филмът на Къванч също е на Нетфликс. 🤔

Марки 🤗,
Радвам се за теб! Дано всичко да минава.🙏

Феми 🤗,
Подкрепям те! И аз ще джасна една ракия тази вечер, за дезифнекция. Simple Smile)

Пепи 😍,
Яд ме е, че не си взех Мави дънки, пфу! Аз също много обичам да нося дънки, като втора кожа са ми - много удобни. Simple Smile)

Алинка 😘

Да ви е хубава вечерта! 😊

# 61
Привет, сладурки! Hug
Благодаря на всички за споделеното и днес! Kiss
Айре Heart Eyes макар, че знаем всичко, което казва тази дама за наш патрон, аз все пак реших да преведа всичко, може на някой да му е интересно.
Цитат
Kıvanç Tatlitug ❖ биография: еволюция на звездата ❖ 2020💫

Видеобиография на турския актьор Къванч Татлъту от  КТ - Северна Америка, в която се разказва за животът му от младо момче, стремящо се да стане професионален баскетболист до най-голямата звезда в Близкия изток и извън него.
Той наистина не обича да говори много, но феновете му не спират да говорят за него.
Той стремително подобрява актьорското си майсторство, като казва: „ Вместо бърборене, показвам работа“. Благодарение на него светлокосите и синеоките актьори отново станаха народни любимци.
Хората се разделиха на две групи: фенове на Кенан и фенове на Къванч, дотолкова доколкото не им е възможно да обичат и двамата еднакво.

Неговата мечта беше съвсем друга. Вижте как той стана Къванч, който познаваме сега.
Неговите житейски етапи, детайли, които останаха незабелязани, подобрението на актьорската му игра, всичко за него в това видео.
Да започваме!

Къванч Татлъту е роден на 27 октомври 1983 г. в Адана. Той е четвъртото дете в голямо семейство от седем души. Той е любимецът в семейството и той стана любимец на страната в още ранна възраст. Дори светът узна за него, сякаш това не е било достатъчно.
От този момент, усъвършенствайки както актьорското си майсторство, така и личността си, той израстна на екрана. След това, откакто се показа като новак за първи път, всеки следващ път той ставаше по-добър в своята актьорска игра.
Той просто накара всички момичета да тичат след него и красивото му лице. Можеше да участва в няколко романтични комедии, но вместо това той работи усилено, за да постигне успех. По този начин той не спря да се учи и да се усъвършенства. Въпреки, че вече се е доказал и е доказал на всички на какво е способен, той все още продължава да се усъвършенства. Той дори беше решил да пътува до САЩ преди пандемията, за да подобри уменията си по английски и да вземе уроци от холивудските учители по актьорско майсторство. Макар, че някои източници писаха, че отива там с бизнес цели.
Той и така вече знае английски. Виждали сме това в много от неговите интервюта.
Тъй като той има много фенове в чужбина, интервютата на английски са достатъчно много. Но, очевидно, той знае, че може да подобри свободното владеене на езика, ако говори със събеседници на друг език.
Думи на Къванч: „Процесът на подготовка започна, след като Йълмаз Ердоан ми предложи феноменален сценарий.“
Нека поговорим за способностите на Kъванч Татлъту.
Може да се каже, че обаянието му тече в гените му, които е наследил от баща си, родом от Албания и майка му от Одрин. Но външният вид зависи само от късмета. Той сам създаде възможности за себе си и започна да върви  към мечтата си - да стане играч в НБА (Баскетболна лига на САЩ). Играл е в клубове като Адана Фискобирлик, Чукурова, Тарсус Американски клуб.
Въпреки, че не проявява прекомерни амбиции, той получава предложение от Улкер Спортс за упоритата си работа.
След играта му за Улкер Спортс, той играе за Бешикташ и Фенербахче за по една година. По този начин той направи бавни, но твърди стъпки към мечтата си, докато не се върна в Бешикташ и не получи сериозна травма по време на тренировка. Тази контузия сложи край на баскетболната му кариера. Но това стана и началото за него. Висок, красив, очарователен юноша. И неговата майка Нуртен Татлъту добре знаеше това.
Семейството му се преселва от Адана в Истанбул през 1997 г. Веднъж майка му вижда реклама в агенция за модели и им изпраща негова снимка. Тъй като баскетболната му кариера е приключила и той иска да печели сам пари, той става модел, след като е приет в агенцията.
И въпреки, че самият той казва: „Отначало не ми хареса, защото това не е област, в която мога да изразя себе си“, на него му харесва сам да печели пари.
Работейки в агенцията в продължение на две години, той участва в състезанието за най-добър модел на Турция през 2002 г., което му донесе известност. Той получи наградата „Най-добър модел“ от ръцете на предишния победител Кенан Имирзалоулу, без да подозира, че ще бъде сравняван години с него и дори не подозира, че ще играят заедно в сериала Eзел.
Веднага след това той стана „Най-добрият модел на света“ и се завърна у нас с първото място, а също така спечели сърцата на много чуждестранни фенове. Когато става известен на международно ниво, той получава предложение от агенция във Франция. Затова събра багажа си и се премести да живее в Париж за година и половина. И докато живее в Париж, той получи много предложения да играе в турски телевизионни сериали, така че този път си събра багажа и се върна в родината си.

Първият телевизионен сериал, който му беше предложен, беше „Гюмуш“. Предложиха му две възможности: или образът на Мехмет, който ще си партнира с актрисата в главната роля Сонгюл Йоден, или Берк, братовчед на Мехмет.
Къванч осъзнава, че ролята на главния герой е доста отговорна и той няма опит, така, че не се осмели да поеме тази отговорност и реши да играе ролята на Берк. Но той не можа да убеди директора в това. Така кариерата му в телевизионни сериали и кино започва през 2005 година. Но вие ясно можете да видите колко му липсва предварителна подготовка, ако погледнете ранните му проекти. Дори не можеше да контролира гласа си, заради това беше дублиран. Междувременно той започва да взема уроци по актьорско майсторство при Окан Баюлген и Лячин Джейлян. Въпреки , че мечтата му беше да бъде баскетболист, той изглежда се заинтересува от филми и телевизионни сериали, защото това също му хареса. Той дори казва: „Ако не обичам нещо, тогава не можете да ме принудите да го направя, дори и да ме убиете“.
След това той играе Халил в телевизионния сериал "Менекше и Халил", но стремителния му възход до славата идва с героя му Бехлюл Хазнедар от телевизионния сериал "Забранена любов" Но, независимо от това, че някой каза: „Бивш модел не може да бъде актьор“, благодарение на тази роля, той стана носител на наградата „Златна пеперуда“ за най-добър актьор. Първият му филмов опит беше в „Американци на Черно море II“, вие вероятно дори не си го спомняте. По това време той е наричан "Брад Пит на Близкия изток" по целия свят. Благодарение на него русокосите и синеоките актьори отново станаха популярни любимци. Той би могъл да се задоволи с тази титла, но вместо това се появи като съвсем различен Къванч Татлъту в ролята на Секиз. Независимо, че играе второстепенна роля в Eзел в само 4 епизода, той ясно даде да се разбере, че може да играе и избухливи, корави момчета.
Тази роля му отвори вратите да изиграе ролята на Кузей в телевизионния сериал Кузей Гюней през 2011-2013. Те подчертаха белега на лицето му, който имаше от детството. Той порасна в този сериал. Дори известни актьори казаха, че той е станал звезда. Следват безброй телевизионни сериали, комерсиални филми. С всяка роля той усъвършенстваше пред очите ни актьорските си умения. Той така дълбоко прониква във всяка своя роля , че след като изигра Музафер във филма „Мечтата на пеперудата“, където играеше болен човек, той дълго след това кашля. Майка му казваше, че той продължава да държи телефона като Кузей. Образът на Сарухан беше много рискован за него. Въпреки, че го гледахме в качеството на лош образ, ние сме свикнали винаги да го виждаме красив и елегантен. Но, въпреки всичко това, той се съгласи да играе ролята на дебелия Сарухан и разшири своя репертоар от роли.
Наскоро бе обявено, че  ще участва в турски научно-фантастичен сериал в Netflix. Той ще играе Арман, треньор по гмуркане и морски биолог.
Разказах ви много за Къванч, но кой знае още колко има. Защото той избягва пресата и средствата за масова информация. Не обича да говори за себе си и да дава интервюта. Той казва: „Попитайте ме нещо за работата ми и ще говоря десет часа подред, но ако става въпрос за мен, аз се смущавам и се губя“. Освен това държи семейството си далеч от папараците. Веднъж той каза в интервю: „Проектирам голямото си семейство като стъклен съд. Опитвам се по най-добрия начин да го запазя цял. " Той също така избягва папараците, когато е с Башак Дизер, с която се запознава на снимачната площадка на „Забранена любов“ и се жени за нея през 2016 г. Научаваме за тях чрез сладките коментари, които те оставят един на друг в социалните мрежи.
Неговите фенове знаят, че не само семейството му, но и самият той се отнася с домашните си любимци като с членове на семейството си. Той има две кучета, Парс и Марс, много по-харизматични от много от жителите на страната, три котки и птица. Като цяло той е голям любител на животните. Той също се опитва да ги защити на всяка цена. Когато имаше съобщения, че той е измъчвал кучето си Марс, като му е рязал ушите, той много се ядоса и каза: „Ако те го докажат, ще спра да бъда актьор, но ако не могат да го докажат, ще се извинят“. В резултат на това се извиниха на Къванч.
Не сме свикнали да виждаме известни хора, които да не губят себе си, когато медиите проявяват неголям интерес към тях. Къванч казва: "Аз съм приятен, порядъчен, обикновен човек." И благодарение на него видяхме, че е възможно да бъдем като него.
Дано Инеса бърка Worried
Маркито, радвам се, че ти се е разминало! Пази се! Навсякъде цари невероятен хаос, дано наистина не ни се налага да си имаме работа с нашето здравеопазване Hands Pray В момента има само Ковид и никакви други болести нямат значение ...
Феми, на Чаго му изтече договорът вече, така, че може да се снима, където поиска.
Ще се отчакаме с тия нашите любимци, ама какво да се прави ...
Ирко Heart Eyes Вратата си има доста фенове, така, че мисля, че ще се задържат достатъчно, не бой се. Е, ти пък не знаеш ли кой е най-големият нарцис в Турция, който си играе все едно и също във всеки сериал и показва мускули ? Smile

Лекинка! Hug

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 22:35 от queen_fenka

# 62
Ире Kissing Heart, ако не си разбрала отговора на въпроса ти... на 4 очи:))
Цитат
Което ме кара да мисля, че може би филмът на Къванч също е на Нетфликс. 🤔
почти сигурно!
то други филми в момента няма, освен за платформи......

Фенче Kissing Heart, е машалла Flowers Bouquet, машина си ти...но нямаше нужда да се занимаваш и с преводи след работа! Wink
айде да те покрия...........

лека Nature Stars

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 23:13 от Airra

# 63
  • Plovdiv, Bulgaria
Среднощен привет и от мен! 💙
Благодаря за споделеното, момичета! 🌺

Фенче, Heart Eyes специално 🌺🌺
Какъв труд си положила само!

Не вярвам, а да ви призная, май и не искам толкова години работа по един сериал, колкото и да е успешен, ако се абстрахираме от предшествениците.
Нито виждам с този сюжет какво ще разтягат толкова, нито пък ентусиазмът и вълнението се запазват с формата на Нетфликс.
Колкото и да обожавам Къванч и да очаквам с нетърпение работата му, от опит споделям, толкова чакане между сезоните, убива тръпката и първоначалната еуфория. Поне при мен.
Попадна ми преди малко информация от един арабски тт.

Според която, екипът за сериала ще бъде под ръководството на чуждестранен екип, самите те ръководили известния филм “Титаник”.

Прегледах коментарите, не се споменава за източник, но пък и се приема като потвърдена информация. Всички са в очакване на грандиозен мащабен проект.
Както и ние. Simple Smile

Пазете се и си останете със здраве! 🍀

# 64
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes Алинка Heart Eyes Kiss
Айре Heart Eyes доколкото си спомням, Инеса май беше казала, че и филмът му ще е на Нетфликс Thinking Но, възможно е и да греша.
Алинка Heart Eyes мисля, че тази информация се отнася за специалистите, които ще правят спецефектите Thinking
Надявам се наистина да бъде грандиозен проект. Може и да си права за убиването на тръпката и еуфорията ... ще видим, за нас това е ново изживяване. Не знаем все още нищо кой знае какво за сюжета, ще видим дали няма какво да се развива в действието. А удоволствие и вълнение не вярвам да ни липсват, единствено дългото чакане ще е голямо изпитание за всички, които го чакаме, но много се надявам да си заслужава.
С патрона ви пожелаваме прекрасен четвъртък! Бъдете здрави! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 65
Привет Hug

Фенче Kissing Heart ами и филм на Чачо с ОГМ е за Нетфликс, та по всяка вероятност и нашия ще е там...кой знае кога ще го снимат и него Grinning Mr. Green
Алинка Kissing Heart, благодаря..и аз го видях това снощи. звучи вълнуващо!
Цитат
Не вярвам, а да ви призная, май и не искам толкова години работа по един сериал, колкото и да е успешен, ако се абстрахираме от предшествениците.
Нито виждам с този сюжет какво ще разтягат толкова, нито пък ентусиазмът и вълнението се запазват с формата на Нетфликс.
Колкото и да обожавам Къванч и да очаквам с нетърпение работата му, от опит споделям, толкова чакане между сезоните, убива тръпката и първоначалната еуфория. Поне при мен.
на същото мнение съм, както споделих и аз по-рано.....
не ми допада начина по който излъчват сериалите си Нетфликс, при положение, че сме свикнaли с турския начин на работа..но да речем, че е престижно, стъпка нагоре и добре заплатено, както и работния процес не е толкова нечовешки натоварващ.

Да сме здрави Hands Pray...че като си пусна новини и ме побиват тръпки....Head Band

премиера на Сблъсък в ОАЕ
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?w=wall-39664475_669660

Башак е доста активна в ИГ във видимо добро настроение и визия

предполагам, че и Къванч е добре и се готви за роля!!

малко усмивки.....и хубав следобед!

# 66
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет! 🌼🌼🌼

Прекрасен и успешен четвъртък!
Хубавите неща рано или късно ще ни се случат.
Не всеки ден може определиш като добър.
Но ако искаш, можеш да намериш по нещо добро във всеки ден! 💛

Фенче, Heart Eyes
Айре, Heart Eyes
Благодаря за споделеното! Flowers Cherry Blossom

Аз изхождам в разсъжденията си значително от даденото за сценария. Вчера пак попаднах на резюмето, оттам се замислих, че ще се случи, каквото има да се случва. Ще търси начина Арман да защити и опази себе си и екипажа на подводницата, да предотврати глобално бедствие. И евентуално толкова в първи сезон. Тоест, почти съм убедена за втори. Но ако тръгне да се завива към следващи, определено ще се промени първоначалната идея. В повечето случаи това е матрицата. И в този ред на мисли се губи първоначалното вълнение и впечатление.
Не че ще е по- малко вълнуващо очакването на Къванч на екран.

Обичам да гадая и разсъждавам, далеч с идеята да позная, а защото в това ми е част от очарованието на очакването. Simple Smile
Пък и да водим някаква дискусия.

Вече започвам също да мисля, че работният процес е започнал в някаква степен и Къванч е ангажиран с него.

Да сме здрави всички, да се молим за скорошни добри новини, в личен и в глобален аспект и това ще мине! 🍀

# 67
Али Kissing Heart, и според мен е започнала в някакъв аспект-подготовката.
Цитат
И евентуално толкова в първи сезон. Тоест, почти съм убедена за втори. Но ако тръгне да се завива към следващи, определено ще се промени първоначалната идея. В повечето случаи това е матрицата. И в този ред на мисли се губи първоначалното вълнение и впечатление.
Не че ще е по- малко вълнуващо очакването на Къванч на екран.
отново лайк Hands Plus1

от официалната група на Къванч-ВК

Подготовката за снимките на новия проект на Kıvanç Tatlıtug "Подводна история" е в разгара си. Къванч ще играе ролята на морски биолог, водолаз Арман. Бюджетът за снимане е много висок поради оборудването и трудността на снимането като цяло. Специалисти, които са работили по такива световни блокбъстъри като „Титаник“, „Карибски пирати“, „Перфектната буря“, са поканени да помогнат при организирането на подводни снимки. Твърди се, че този проект ще бъде най-голямото произведение в турското кино от няколко десетилетия.
Според слуховете, един от първите в каста на проекта - се появи името на актрисата, спортната и красива Serenay Aktash.

брех, ти да видиш Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 14:32 от Airra

# 68
Привет, момичета! 😍

Благодаря ви за всичко споделено,
Айре 😍, Фенче 😍, Алинке 😍🌺.

Честно да ви кажа, на мен почти не ми остава време за гадаене относно колко ще бъдат сезоните на така чакания от нас сериал. Колкото толкова - вярвам, че ще се случи най - доброто! 🙏
И аз съм на мнение, че снимките вече са започнали или тече някаква подготовка и Къванч, разбира се, участва.
Башак наистина е много активна и изглежда страхотно. Щом тя е във форма и е добре, значи и Къванч е. 😎

Айре 😍,
Много хубава е последната новина, която си ни донесла. Звучи много обещаващо, дано наистина е така! 😍 Нямам търпение Къванч да се върне в играта и да избие рибата, както се казва. Simple Smile) Той го може. 👊

С помощта на Фенкината подсказка разбрах за кого иде реч, чак се чудя как не загрях сама, но напоследък не съм в кондиция. 🤪😂

Да ви е хубава вечерта и утре да ме зарадвате с още хубави новини! 😘
За малко да забравя да кажа, че тази мома Серенай изглежда доста добре. Много ясно, че трябва да има малко любов на тази подводница... Simple Smile)
До утре! ♥

# 69
Привет, дружки! Hug
Алинка Heart Eyes Hands Plus1
Цитат
Аз изхождам в разсъжденията си значително от даденото за сценария. Вчера пак попаднах на резюмето, оттам се замислих, че ще се случи, каквото има да се случва. Ще търси начина Арман да защити и опази себе си и екипажа на подводницата, да предотврати глобално бедствие. И евентуално толкова в първи сезон. Тоест, почти съм убедена за втори. Но ако тръгне да се завива към следващи, определено ще се промени първоначалната идея. В повечето случаи това е матрицата. И в този ред на мисли се губи първоначалното вълнение и впечатление.
Айре Heart Eyes благодаря за интересните новинки! Дано да е така!! Тази Серенай не изглежда никак зле. По-малка е от Киво точно 10 години.

И има опит в киното и телевизията. Нали си пожелахме неизвестна актриса за нас, воала Satisfied Не съм гледала нищо от изброеното, освен до някъде ВВ, но все пак съм я мяркала някъде , сигурно от там, макар, че изобщо не помня почти нищо от този сериал , освен Бали бей Smile
Фильмография:
В 2011 году фильм «Сделано в Турции»
В 2011 году фильм «Доказательства»
В 2012 году фильм «Arka Sıradakiler» в роли Гюлюм
В 2012 году фильм «Мое сердце выбрало тебя» в роли Эсры
В 2012 году фильм «Yahşi Cazibe» в роли Чалкара
В период с 2013 по 2014 год роль Айше Хатун в сериале «Великолепный век»
В 2014 году роль Мерве в сериале «Сумашедсшая школа 3»
В 2014 году роль Пелин в фильме «Фигурант»
В 2014 году роль Пинар в фильме «Kaçak Gelinler»
В 2015 году роль Зейнеп в сериале «Срочно требуется любовь»
В 2017 году роль Барджу в сериале "Мерьем"
Да видим дали изобщо ще е тя, де Smiley
Ире Heart Eyes и аз се надявам, че до края на месеца ще стане известен каста, а от другия месец ще започнат снимките. Да видим дали ще позная Stuck Out Tongue Closed Eyes А сериала ще го очаквам към май, юни да излезе, такива са ми предчувствията  Stuck Out Tongue Winking Eye Ами дано да има и малко любов, нали и според Киво винаги трябва да има любов, зрителите това чакат най-вече.
Радвам се, че си разгадала подсказката ми, ама как не, то такова друго чудо няма Smile
Има една много хубава новина за теб!
Цитат
Хорошая новость для поклонников сериала Постучись в мою дверь - телеканал Fox TV намерен любой ценой спасти проект от закрытия. Даже если для этого придется пожертвовать другим сериалом канала.

Добра новина за феновете на Почукай на вратата ми - Fox TV възнамерява да спаси сериала от закриване на всяка цена. Дори ако за това се наложи да жертва друг сериал на канала.
След Сарухан ми се иска да видим един прелестен Арман, така ще е честно Smile

Приятна вечер! Hug

# 70
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Не мога да стигна да пиша, но си ви прочитам. 😀
И аз съм на мнение, че подготовка е в пълен ход. Тези дни си мислех, че може би ще видим Къванч с много дълга коса. Това криене не е случайно. Тази Серенай футболистка ли е? Нали преди имаше инфо за някаква актриса, която била футболистка във ВК.
А филмите там май ги снимат за два месеца и няма да се учудя ако изведнъж ни изненадат.
Башак наистина се активизира тези дни , но и тя доста време не беше на работа. Междудругото днес е качила снимки с един омекотител, който и аз ползвам 😂 горещо ви го препоръчвам 😀
Лека  вечер 🤗🤗🤗

# 71
Добро утро! Hug

Пепи Heart Eyes това е същата актриса, футболистката, за която се писа преди време. Да видим дали ще е тя Thinking И кой омекотител ни препоръчваш, аз не я следя Башак , дай снимка Smile
Сега попаднах на много по - добър превод на видеобиографията на Киво, ще взема да пооправя предишния, че ме дразнеха някои неща в него Laughing
Цитат
Видеобиография на турския актьор Къванч Татлъту от  КТ - Северна Америка, в която се разказва за животът му от младо момче, стремящо се да стане професионален баскетболист до най-голямата звезда в Близкия изток и извън него.
Той не обича да говори, но феновете му не спират да говорят за него.
Той подобряваше актьорското си майсторство не по дни, а по часове, като казва: „ Вместо да говоря,  аз много работя“. Благодарение на него светлокосите и синеоките актьори отново станаха народни любимци. Но, това беше недостатъчно и тъй като е невъзможно да се изберат едновременно двата типажа, хората се разделиха на две групи: фенове на Кенан и фенове на Къванч.

Неговата мечта беше съвсем друга. Вижте как той стана Къванч Татлъту, когото познаваме сега.
Етапите от животът му, детайлите, които останаха незабелязани, как той непрекъснато усъвършенстваше актьорската си игра, всичко  това може да видите в нашето видео.
Заповядайте!
Кой е той всъщност ?

Къванч Татлъту е роден на 27 октомври 1983 г. в Адана. Той е четвъртото дете в голямо семейство от седем души. В началото е бил любимецът в семейството и в съвсем ранна възраст стана любимец на страната. Но, това не е всичко, за него също така разбра целия свят.
От този момент, пред очите ни той се формира както като актьор, така и като личност. След това, когато за първи път се показа на екрана пред зрителите, той всеки следващ път показваше как ставаше по-добър в своята актьорска игра. С такава привлекателна външност той можеше да накара всички момичета да загубят ума си по него играейки в няколко романтични комедии, но вместо това той работеше усърдно и стана това, което е днес.  Защото той никога не спря да се учи и да се усъвършенства. На този етап, въпреки, че вече се е доказал в професията, той все още продължава да се учи. Той дори беше решил да пътува до САЩ преди пандемията, за да подобри уменията си по английски и да вземе уроци от холивудските учители по актьорско майсторство. Впрочем, той и така  знае английски, виждали сме това в много от неговите интервюта.
Тъй като има много фенове в чужбина, интервютата на английски са достатъчно много. Но, очевидно, той знае, че може да подобри свободното владеене на езика, ако разговаря със събеседниците си на техния език.
Думи на Къванч: „Процесът на подготовка започна, след като Йълмаз Ердоан ми предложи феноменален сценарий.“
Нека да поговорим за възможностите , които подари живота на Kъванч Татлъту.
Всъщност, можем да кажем, че най-голямото си преимущество той е получил благодарение на своите гени, които е унаследил от своя баща с албански произход и майка си, която е родом от Одрин. Но, външността сама по себе си е само шанс. Той сам създаде възможности за себе си и започна да върви  към мечтата си - да стане играч в НБА (Баскетболна лига на САЩ). Играл е в клубове като Адана Фискобирлик, Чукурова, Тарсус Американски клуб.
Въпреки, че не проявява прекомерни амбиции, той получава предложение от Улкер Спортс за упоритата си работа.
След играта му за Улкер Спортс, той играе за Бешикташ и Фенербахче за по една година. По този начин той направи бавни, но уверени стъпки към мечтата си, докато не се върна в Бешикташ и не получи сериозна травма по време на тренировка. Тази контузия сложи край на баскетболната му кариера. Но това стана и началото за него. Висок, красив, очарователен младеж. И неговата майка Нуртен Татлъту добре знаеше това.
Семейството му се преселва от Адана в Истанбул през 1997 г. Веднъж майка му вижда обява в агенция за модели и им изпраща негова снимка. Тъй като баскетболната му кариера е приключила и той иска да печели сам пари, той става модел, след като е приет в агенцията.
И въпреки, че самият той казва: „Отначало не ми хареса, защото това не е област, в която мога да изразя себе си“, на него му харесва да заработва със собствен труд парите си и твърдо да стои на краката си.
Работейки в агенцията в продължение на две години, той участва в състезанието за най-добър модел на Турция през 2002 г., което му донесе известност. Той получи наградата „Най-добър модел“ от ръцете на предишния победител Кенан Имирзалоулу, без да знае, че ще бъде сравняван с него години наред и дори не подозира, че ще играят заедно в сериала Eзел.
Веднага след това той стана „Най-добрият модел на света“ и се завърна у нас с първото място, а също така спечели сърцата на много чуждестранни фенове. Когато става известен на международно ниво, той получава предложение от агенция във Франция. Затова събра багажа си и се премести да живее в Париж за година и половина. И докато живее в Париж, той получи много предложения да играе в турски телевизионни сериали, така че този път си събра багажа и се върна в родината си.

Първият телевизионен сериал, който му беше предложен, беше „Гюмуш“. Предложиха му две възможности: или ролята на Мехмет в главна роля, която ще го направи партньор с актрисата в главната роля Сонгюл Йоден, или ролята на Берк, братовчед на Мехмет.
Къванч осъзнава, че ролята на главния герой е доста сериозна, още повече, че няма никакъв опит и страхувайки се да приеме тази роля, решава да започне с ролята на Берк, за да натрупа опит. Но, директора не е съгласен с това. По този начин през 2005 година започва неговата актьорска кариера. Разбира се, ако вие сега загледате ранните му проекти, ще забележите, че не му достига опит. Дори не можеше да използва гласа си, заради това беше използван дублаж. Междувременно той започва да взема уроци по актьорско майсторство при Окан Баюлген и Лячин Джейлян. Въпреки , че мечтата му беше да бъде баскетболист, той има интерес към филмите и телевизионните сериали, защото тази работа също много му хареса. Той дори казва: „Ако не обичам нещо, тогава не могат да ме принудят да го направя, дори и да ме заплашват със смърт“.
След това той играе Халил в телевизионния сериал "Менекше и Халил", но основното му излитане в кариерата се случи през 2008 г. след ролята на Бехлюл Хазнедар от телевизионния сериал "Забранена любов" , независимо от думите на някой, който каза, че модел не може да бъде актьор. За тази роля той получи наградата „Златна пеперуда“ в номинацията " Най-добър актьор". Първият му филмов опит беше в „Американци на Черно море II“, който някои от вас вероятно не помнят. По това време в целия свят започнаха да го наричат "Брад Пит на Близкия изток". Благодарение на него русокосите и синеоките актьори отново станаха любимци на зрителите. Той би могъл да се задоволи с тази титла и да продължава в същия дух, но вместо това скоро се появи като съвсем различен Къванч Татлъту в ролята на Секиз, която се отличава от всички негови предишни роли. Независимо, че играе роля на гост - актьор в Eзел само в 4 епизода, той ясно даде да се разбере, че на него също така му е по силите да играе и агресивни, сурови образи.
Ролята на Секиз му отвори пътя да изиграе ролята на Кузей в телевизионния сериал Кузей Гюней през 2011-2013. Подчертаваха белега на лицето му, който имаше от детството си. В този сериал той показа изключителна актьорска игра. Дори известни професионални актьори казаха, че той е станал истинска звезда. След това последваха безброй рекламни роли, телевизионни сериали, филми. С всяка следваща роля той усъвършенстваше пред очите ни актьорските си умения. Той толкова се вживява във всяка своя роля , че след като изигра ролята на болния от туберколоза млад поет Музафер във филма „Мечтата на пеперудата“, на психологическа основа той дълго след това не може да престане да кашля. Дори е получавал предупреждения от майка си, че продължава да държи телефона като Кузей. Образът на Сарухан беше много рискован за него. Въпреки, че сме го гледали в отрицателен образ, ние сме свикнали винаги да го виждаме красив и елегантен. Но, за да разшири своя репертуар от роли, той се съгласи да играе ролята на Сарухан с големия корем.
Наскоро бе обявено, че  ще участва в турски научно-фантастичен сериал в Netflix. Той ще играе Арман, треньор по гмуркане и морски биолог.
Разказахме ви много за Къванч, но кой знае още колко неизвестни неща за него има. Защото той избягва пресата и средствата за масова информация. Не обича да говори за себе си и да дава интервюта. Той казва: „Попитайте ме нещо за работата ми и ще говоря десет часа подред, но ако става въпрос за мен, аз се смущавам и ми става скучно“. Освен това държи семейството си далеч от папараците. Веднъж той каза в интервю: „Поставих голямото си семейство в стъклен съд. Опитвам се по най-добрия начин да го запазя цял. " Той също така избягва папараците, когато е с Башак Дизер, с която се запознава на снимачната площадка на „Забранена любов“ и се жени за нея през 2016 г. Научаваме за тях чрез прекрасните коментари, които те оставят един на друг в социалните мрежи.
Неговите фенове знаят, че не само към близките си хора, но и към домашните си любимци той се отнася като с членове на семейството си. Той има две кучета, Парс и Марс, много по-харизматични от много от жителите на страната, три котки и говорещ папагал. Той е истински любител на животните. Тях също се опитва да защити на всяка цена. Когато се появи съобщение, че той е измъчвал кучето си Марс, като му е отрязал ушите, той много се разгневи и каза: „Ако те го докажат, аз ще спра да бъда актьор, но ако не могат да го докажат, и едно извинение ще ми е достатъчно“. Резултат : Къванч получи извинение.
Не сме свикнали да виждаме известни хора, които да не губят себе си, когато медиите проявяват някакъв интерес към тях. Къванч казва: "Аз съм разсъдлив, порядъчен, обикновен човек." И благодарение на него видяхме, че това е възможно.
Така мисля, е по-добре, какво ще кажете ? Smile
Да си припомним Кузейката Heart В тази роля наистина им скри шапката на всички.

Хубав ден ви пожелавам! Hug

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 10:36 от queen_fenka

# 72
Привет!!! Hug

Фенче Kissing Heart добре е!!! Blush
благодаря за инфото за актрисата..... ами тя имала доста роли!
ауу що така не я следиш Башак, нали си направи скоро ИГ? Wink
ето го омекотителя
Скрит текст:
тая новина, която сложиха в офиц. група на Киво, въобще не я срещнах в турски източник, но може да съм пропуснала.....Thinking не знам дали въпросната Серенай ще участва, но ми харесва, че се споменава жена актриса Hands V
Цитат
А сериала ще го очаквам към май, юни да излезе, такива са ми предчувствията
аз пък го чакам не по-рано от октомври Rolling Eyes

Ире Kissing Heart Flowers Hibiscus  Пепи Hug

Али Kissing Heart, ти нали гледаше Неверния...и аз снощи го загледах и откарах 2 серии, много ме кефи, много добре е сниман!

хубав ден!!

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 11:15 от Airra

# 73
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss
Този омекотител, съдейки по мечетата май е Коколино, а Smile ? Ако е той, и аз го ползвам него. Аз нямам време Киво да следя, какво остава за Башак ... На теб разчитам Laughing
Ако снимките започнат скоро, логично е сериала да излезе към края на пролетта, началото на лятото. Ако не, ще стане както казваш сигурно чак октомври . Да видим Thinking Сериала Клуб започва снимки януари, а аз предполагам, че нашия ще го снимат с предимство все пак Smile Но, много зависи сигурно и от това кога ще са свободни спецовете по ефектите Thinking Колкото до актрисата, да, не е да няма опит, в доста сериали и филми се е снимала. А и изглежда супер, поне на тези снимки. Важното е, че ще има женски образ, да, пък коя ще е, ще разберем все някога Thinking
Току - що Анна сподели това

# 74
Фенче Kissing Heart, не знам защо ги свързваш двата сериала/тоя Клуб и нашия/като са на различни продуценти?? Thinking
Актрисата изглежда супер, точно типа жени които харесва нашия,
Башак да не бойкотира работата:))/майтапче Stuck Out Tongue Winking Eye/

.....................................
Днес, 20.11-Световен ден на детето.
от Уницеф Турция
Присъединете се към нашия национален посланик @kivanctatlitug
 и ни помогнете # да си представим свят, в който всяко дете е в безопасност, здраво и с подкрепа, с шанс да учи и да избере бъдещето, което заслужава. Споделете съобщението си с хаштагове # DünyaÇocukGünü #WorldChildrensDay

Нека си представим свят , в който всяко дете може да получи образование.

..................
Алперен с новата си партньорка

...................

нова профилна снимка в Imdb
ммммм Heart EyesHeart прелест!!!!
ей така си представям Арманчо Yum

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 19:01 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт