Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 95

• 29 007
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Благодаря за всичко споделено. Харесва ми да бъда част от темата , но все още чакам момента на обсъждане на проект на Къванч.
Дива, напълно съм съгласна с мнението ти, че Къванч вече не е просто голям артист, а е марка за качество, поведение, стил и талант. 
Фани, Айра, та ние гледахме документален филм за селското стопанство с Къванч 😜 , какво остава за игрален.
Хубава вечер ви желая 🤗🤗🤗
Аз сега ще давам консултации 😥

# 706
Добър вечер, дружки! Heart Eyes

Искрено благодаря за всичко споделено! Flowers Hibiscus
С голям интерес прочетох всички постове и има какво да добавя.Blush

Аз бих гледала всичко с Къванч.
Може  и да греша, но не мисля. Joy
Значи снимките още не са започнали.
Но ще почнат.
Колко много сме чакали, можем да почакаме и още.
Не се съмнявам, че сценарият ще е добър.
Това усещане се засили още повече след интервюто на Йозге.
Знаех си аз, че репетират - може би подготовката е започнала много отдавна. Blush
Всичко ще си дойде на мястото, вярвам в това. Flowers Four Leaf Clover

Аз много пъти съм казвала, че тази тема ми е любима.
Тук пиша най - редовно.
Къванч ми е любимец, но и вие сте ми любими.
Тук всеки е свободен да бъде себе си.
Няма обиди, няма нападки, няма твърде драстични изказвания.
Често съм понечвала да се разписвам в други теми,
но съм спирала, защото усещам, че мястото въобще не ми е там.
Та си мисля, че има нещо вярно в това, че актьорът привлича фенове,
които по някакъв начин, се доближават до светогледа му.Nature High Brightness
Разбира се, винаги има и изключения.

Диве Heart Eyes ,
Много ми хареса последния ти пост.
Аз, въпреки напускането на Берен, изгледах втори сезон на Кьосем.
Нургюл направи чудесна роля, но за мен има само една Кьосем - Берен.
Това е най - любимата ми нейна роля.
За жалост, тогава не бях част от форума и нямах възможност да коментирам с Вас.

Айре Heart Eyes ,
Сега се сещам за коментара на дружката от темата за ПнВм.
Стана ми още по- симпатична.
Къванч наистина игра умопомрачително в Сблъсък. Heart

Фенче Heart Eyes ,
И на мен Киво ми е по- секси с черната маска.
Той всякак е секси, особено като се издокара, мммм. Smiling Imp

Пепи Heart Eyes ,
Добра идея за дипломна и все още уча, но
Скрит текст:
Нямам достатъчно време да пиша още една дипломна работа - доста труд си е.
Аз като искам да я направя както трябва, няма да ми остава време за спане.
Този път ще пробвам с държавен изпит.
Два месеца се чудих какво да правя,
а сега и работа, и изпити, и стаж, и портфолиа... не ще се спи, но ще се справя.
Та ще се старая винаги да се разписвам, но ако ме няма, да знаете, че е заради тежката програма.

Гости Heart Eyes ,
Как успяваш да гледаш толкова сериали?
Аз едва се справям с два, блазе ти!

Криси Heart Eyes ,
Оправяй се  по-бързо! Hands Pray

Алинка Heart Eyes ,
Благодаря ти! Flowers Hibiscus

Феми Heart Eyes ,
Чуден колаж с Чаатай и Къванч. Blush

Уау, отдавна не бях имала такъв дълъг пост.
Време е да го приключвам.
Хубава вечер! Heart

# 707
Привет, сладурки! Hug
Благодаря на всички ви за чудесните постове! Kiss
Скрит текст:
Днес се чух с Орси. За съжаление е Ковид, но се чувства сравнително добре вече. Дано бързо и безпроблемно  да пребори тази гад! Hands Pray
Дива Hug благодаря, прекрасно казано! Flowers Hibiscus
Цитат
Къванч не е просто един артист!
Къванч е марка за качество, за стил, за поведение, за талант!!!
Истина е, няколко млади актьори казаха, че биха искали да станат като него, мечтаят да играят с него. По-възрастните актьори пък му засвидетелстват уважение и признават талантът му, милионите му почитатели по цял свят го боготворят и им липсва ужасно играта му, кажете какво повече да иска едно фенско сърце ?
Подкрепям безусловно, същото го казах и аз преди време - не мога да съм фен на някого, който не е читав и в реала, колкото и талантлив да е.
Цитат
За мен е важно даден артист или актриса да е завоювал/а моето уважение,
не само с ролите си, а и с цялостно представяне!!!
Къванч е точно такъв!!!
Цитат
точно в начина на снимане на дизитата се вижда колко един артист влага от себе си в героя.
Това е ежедневието му, това е тялото му, гласът му, това е животът му,
това е една голяма част от него самия, в продължение най-малко на една година.
А като видя, че героят на даден артист не ми харесва и в следващото дизи пак така, и пак така, ...
Е, как да ми харесва актьора! Ами не мога да кажа - страхотен артист, ама героите му и сценариите кофти.
Тук обаче съм на друго мнение - аз не гледам какъв е героя на даден актьор, положителен или отрицателен, за мен важното е да ме накара да му вярвам, да съпреживявам с него, да страдам или да се радвам с него или дори да ме ядосва до степен да го намразя, това ще значи, че добре си е свършил работата. Как да не харесвам Буура като актьор, пък нека играе дори само отрицателни роли, справя се перфектно! Но, и той не залага  на това, пробва се във всички жанрове и заради това още повече го уважавам. Именно заради това се отказах от доскорошното си желание да гледам Къванч някога в наистина отрицателна роля, защото съм убедена, че ще се справи и с такава прекрасно, и тогава ще ме принуди да намразя образът му, а нещо не ми се иска сякаш Smile Но, виж, ако един актьор не ми хареса в един сериал, във втори продължава да не ми допада играта му , трети път и не помислям да го гледам, пък нека си играе само положителни герои Satisfied Също така не мога да харесам актьори, които си играят все едно и също с години, сменяйки единствено прическите си. За мен това не е актьор, а само някакъв изпълнител.
Феми Hug така е, всеки си хвали неговия любимец, ама някои ги хвалят и когато не са хич за хвалба Stuck Out Tongue Closed Eyes За мое щастие нямам такъв сериал на Киво, който да не ми е харесал. Кои повече ми харесват, кои по-малко, но за нито един не мога да кажа, че не става за гледане.
Пепи Heart Eyes страхотно, че ме подсети Smile
Цитат
, та ние гледахме документален филм за селското стопанство с Къванч 😜 , какво остава за игрален.
Ще дойде и това време, търпение! Hands Plus1 Само да сме здрави и нищо няма да ни спре Flowers Four Leaf Clover
Цитат
Харесва ми да бъда част от темата , но все още чакам момента на обсъждане на проект на Къванч.
Ирко Heart Eyes благодаря, слънчо! Kiss
Цитат
Аз много пъти съм казвала, че тази тема ми е любима.
Тук пиша най - редовно.
Къванч ми е любимец, но и вие сте ми любими.
Тук всеки е свободен да бъде себе си.
Няма обиди, няма нападки, няма твърде драстични изказвания.
Често съм понечвала да се разписвам в други теми,
но съм спирала, защото усещам, че мястото въобще не ми е там.
Та си мисля, че има нещо вярно в това, че актьорът привлича фенове,
които по някакъв начин, се доближават до светогледа му.Nature High Brightness
Разбира се, винаги има и изключения.
Hands Plus1 И моите усещания са такива, дано излезем прави! Hands Pray
Цитат
Значи снимките още не са започнали.
Но ще почнат.
Колко много сме чакали, можем да почакаме и още.
Не се съмнявам, че сценарият ще е добър.
Това усещане се засили още повече след интервюто на Йозге.
Знаех си аз, че репетират - може би подготовката е започнала много отдавна. Blush
Всичко ще си дойде на мястото, вярвам в това. Flowers Four Leaf Clover

Зная, че ще се справиш с всичко, с което си се захванала! Трудно е, но и това ще мине Heart
И аз голям чаршаф опънах, отново Smile

Лека вечер! Hug

# 708
Изчетох ви, утре ще пиша Blush
от надежден изт. в ИГ

много скоро....

# 709
Добро утро в първия ден на февруари, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря! Kiss
Хади бакалъм ... Дано наистина да е чок якинда  Hands Plus1
Късмет и успех на екипа! Flowers Four Leaf Clover

Хубав ден! Hug

# 710
Добро утро в първия ден от новия месец!
Дано бъде много щастлив и успешен за всички ни! ❤🙏

Фенче 🥰,
Ще се справя много ясно, човек иска ли - може да се справи с всичко.
Хубав е чаршафът ти, с интерес го прочетох.
Благодаря за кафенцето! 🌺

Айре 🥰,
От поста разбрах само много скоро. Тоест много скоро започват снимките ли? 😊

Милата Криси!
Знам, че скоро ще бъде здрава! 🙏🙏🙏

Хубав и усмихнат ден! 🤗

# 711
Привет в понеделник!! Blush

Фенче Kissing Heart за всичко споделено!! Hands Plus1
аз никога не съм искала Къванч да играе ултра отрицателен герой, като Гюней например или пък Ръза от ДК/ Confounded/ ..виж ако е противоречив персонажа с идея за промяна и развитие, нямам против!
а Буура-няма спор, голям актьор е!!
Ире Kissing Heart,  ами да, уж Wink
за споделеното от теб - вчера
Сигурна съм, че ще се справиш с натоварената си програма!! Flowers Four Leaf Clover при нужда ще стискаме палци! Wink
Диве Hug, наистина отдавна не беше писала дълги постове..с интерес те прочетох!!
влизай във форма Flowers Four Leaf Clover за да се включваш по-често в темата!!
Пепи Hug
Цитат
та ние гледахме документален филм за селското стопанство с Къванч 😜 , какво остава за игрален.
мдаа, аз го гледах онлайн и ми беше интересно!! Stuck Out Tongue Winking Eye

Върнах се към коментарите ви за фенството и искам да кажа, че съм на мнението на Алинка, по скоро.
Всякакви хора има в различните фен групи, тя самата се е натъкнала на "прекрасните" постове на определени персонажи, които за щастие вече не се подвизават във форума и това я е отказало да чете Wink
Аз следя като че ли най-много рускините, ВК влизам от най-дълго време, също има голяма палитра от характери, някои страшно много харесвам, някои са ми Grin

Орси Hug мила, бързо оздравяване!! Hands Pray

Здрав и успешен нов месец!! Hug

И хубави новини- през седмицата! Flowers Four Leaf Clover

..............

новоизлязла...

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 13:19 от Airra

# 712
.

Здравейте, сладурки!

Много сте се разписали, мнения, разсъждения! От хубави по-хубави. Вчера се чудех на кого да дам палмата. Диве, много дълъг пост си пуснала и ти. Съвсем нетипично за теб. Защото ти си малко като Чехов - майсторка на късия   разказ. Но този път, май, доста си посъбрала за споделяне.

Каквото и да е ще стане и ще бъде видяно. по-добре, че създателите не пришпорват нещата. За да не стане за сметка на качеството.

Пожелавам ви слънчев понеделник и хубава седмица. Очакват ни 14 дни пролетно време!?!?  Отивам да си направя кафето за деня, за да се поосвежа.  Оставям ви  за до по-късно!

Благодаря на всички ви за милите думи. Знаете ли - голямо значение имат Имам оксиметър на ръката /слагам си го от време на време8, и когато ви четях сатурацията се вдигна!

# 713
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!

"Добрият ден започва с добро настроение. А доброто настроение идва с добрите мисли, затова си мислете за прекрасните неща в живота..."

Добре дошъл Февруари! Донеси ни много здраве и много добрини!

На първо място пожелавам скорошно и пълно възстановяване на Орси ❤

Благодаря за всичко споделено! 🌺

Айре, Heart Eyes отново си хванала новините в полет.

Според мен всеки си работи по направлението и се очаква просто официално целият екип да започне заснемането. Но има и много предварителна работа на парче, която вероятно е в разгара си.
Режисьорът вчера си беше вкъщи, разпускащ пред тв, но пък разбрахме, че Йозге и Къванч имат работни срещи.
Има много фактори, с които сигурно се съобразяват.

Аз вече съм нетърпелива не просто да започне, ами и да приключи успешно този процес, готовия резултат, така или иначе, няма да видим преди септември, но да се появи нещичко и за филма.
Нескромно, зная,  😀 но така е с апетита за Къванч на екран.

Моята представа за фенство е именно в желанието ми да го гледам. Радвам се на успехите му и в личния живот, разбира се, но не държа на всяка цена да съм част от него.
Уважавам уединението и пред опцията да помрачи някой от хубавите си мигове с разните щения и преценки на аудиторията, предпочитам да са наистина лични за него и семейството му.

Айре, Heart Eyes именно това имах предвид. Нявсякъде, не само сред актьорските фен групи, има всякаква порода почитатели, с всякакво поведение, за което е абсурдно, според мен, да търсим причина или следствие в личността на известния.
Не в какво се изразява фенството, още по-малко пък как се държат пишещите в тази тема.
Едни са обединени от любов, други от омраза, трети от външен вид или професионални качества, но всеки е отговорен за постъпките и деянията си.
За мен би било обидно, ако бъда поставена в категория “ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА КЪВАНЧ”   Историята и страниците дори на този форум, капка в морето от фенове и фенски изпълнения, помнят какво ли не.

Много хубав колаж ❤
Както и поредният календар ❤❤

Успешна седмица, прекрасен понеделник!

# 714
Алинка Kissing Heart толкова  хубаво пишеш, джанъм, за нас остава удоволствието да четем!! BlushFlowers Tulip/имам да допълвам, по-късно Wink/
Орсич Kissing Heart
Цитат
Знаете ли - голямо значение имат Имам оксиметър на ръката /слагам си го от време на време8, и когато ви четях сатурацията се вдигна!
Blush
да уточня, че сатурацията е-кислорода в кръвта...
.........................
Е вече мога и аз да им пожелая успех, късмет, пътят им да е отворен!! Flowers Four Leaf Clover Hands Pray

кратко видео от ТТ акаунта на сериала Hands V
https://twitter.com/DenizaltiDizi/status/1356222177205493773

Ozge и Кivanc са тренирали 3 месеца за тази роля. Това е научно-фантастичен сериал, който ще ви разсмее, разплаче и ще се наслаждавате на върховни екшън сцени....

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 16:17 от Airra

# 715
Айре Heart Eyes с по-хубава новина не би могла да ме посрещнеш днес от работа, ура! Kiss
Е, започнаха ... желая им огромен късмет и успех! Flowers Four Leaf Clover

Юхууу, три месеца ... нищо чудно подводните снимки да са направени значи Thinking
Алинка Heart Eyes много хубав пост, джанъм! Kiss
И аз така
Цитат
Аз вече съм нетърпелива не просто да започне, ами и да приключи успешно този процес, готовия резултат, така или иначе, няма да видим преди септември, но да се появи нещичко и за филма.
Нескромно, зная,  😀 но така е с апетита за Къванч на екран.
Орси Hug жива и здрава да си, мила, радвам се, че сме повишили сатурацията ти! Kiss
Ире Heart Eyes разбира се, не се и съмнявам в теб! Kiss
Чакам с нетърпение!
Цитат
„Нашият научно-фантастичен проект ще накара зрителите да тъгуват, да се смеят и да се наслаждават на върхов екшън! За да се подготвят за ролите си и да участват в проекта, Къванч и Йозге преминаха 3-месечно обучение.
# BirDenizaltıHikayesi идва скоро само на Netflix. "

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 17:04 от queen_fenka

# 716
Ехааа, началото на новият месец донесе хубави новини.
И от мен успех и ще чакаме продукта да му се насладим. По традиция НФ пуска премиери бавно . Предполагам към края на тази година ще го пуснат.
Киво ще плува в свои води .

Не смея да се обнадеждавам ,но изненада предстои и с аркадаша.
Днес Афра е съобщила да очакваме якънда. Айде дано не остане само на приказки.

# 717
.

Значи почнаха, а! Толкова чакано, че ако Фенчето не беше възкликнала, нямаше да си повярвам на очите. Благодаря, Айре, за лелеяната новина!  Не може да няма някоя и друга новинка или фото през това време.

А за термина се извинявам. Ма то толкова говор вече по медиите, че и децата го запомниха. Днес ми се обадиха от РЗИ. Като чух карантина 14 дни възкликнах Ужас! Кой знае как съм го направила, защото момичето от среща се разсмя на глас! И аз, де!

# 718
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря на вестоносците! 🌺🌺🌺
Много успехи! И здраве!

Най-много ми хареса това изречение
“  Това е научно-фантастичен сериал, който ще ви разсмее, разплаче и ще се наслаждавате на върховни екшън сцени....”
Особено “ще ви разсмее”.
Много се надявам на колоритни, различни образи и цветни диалози.
Няма неразказана история, но всяка има шанса да бъде запомнена като уникална такава именно с героите си и техните реплики.
В момента гледам последния излязъл турски сериал в Нетфликс с Енгин Йо.
Погледнах от любопитство. Нищо уникално или непоказвано, но успява да ме държи все още, на 5 еп. съм. И това, което най- много ми допада е чудесното чувство за хумор.
Много леко върви историята, въпреки тежките съдби на героите, а хуморът в диалозите е приятен, ненатрапчив.

# 719
Орси Hug Да! Най- после дочакахме! А кога ще излезе никой не знае, очаква се да е септември, октомври ... И аз мисля, че все ще ни подават нещичко до тогава, дано! Трябва си реклама!
Права си, че вече и малките деца я запомниха тази сатурация от повтаряне по тв- то Smile О, щом имаш желание за кафе даже, значи си добре, много се радвам! Two Hearts
Алинка Heart Eyes Hands Plus1
Цитат
Най-много ми хареса това изречение
“  Това е научно-фантастичен сериал, който ще ви разсмее, разплаче и ще се наслаждавате на върховни екшън сцени....”
Особено “ще ви разсмее”.
Много се надявам на колоритни, различни образи и цветни диалози.
Няма неразказана история, но всяка има шанса да бъде запомнена като уникална такава именно с героите си и техните реплики.
Мен ме кефи, че Киво не се страхува да прави спин- офф на вече доста харесан сериал, това си е рисковано, но пък дано нашия се хареса дори повече, вярвам в талантът на турските актьори! Hands Pray
На какво попаднах в една от руските фен групи във ФБ. Нямам идея от къде черпят тази информация, но много ми хареса Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Арман и Дефне ще трябва да спасяват човечеството от изчезване. Но и да се борят за любовта и бъдещето си заедно 💕
Като споменахме смях, днес се навършват точно 2 години от излизането на Организето по кината. Първата му комедийна роля, а веднага взе доста престижна награда за комедиен актьор!

Неузнаваем беше и в този филм Smile

https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video-39664475_456239938%2 … pl_wall_-39664475
Феми Hug по думите на Афра те чака сюприз! Хади бакалъм! Дали Токио е прав или не , ще стане ясно скоро
Скрит текст:
Цитат
Известный блогер Токио подтвердил, что существует запрет на фотографии со съемочной площадки сериала Йешилчам / Yeşilçam, главную роль в котором исполняет Чагатай Улусой. Отметим, что сериал снимают в районе, который почти полностью закрыт для зевак из-за пандемии, поэтому даже случайные фото актеров не просачиваются в сеть.
Елчинка във февруарския брой на InStyle

Общи условия

Активация на акаунт