Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 95

• 29 007
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
от Бирсен...

Къванч ще бъде на сета в четвъртък....
може да има и някоя снимка!
явно днес само са обявили началото на по-съществената работа по сериала  Thinking
в момента репетират, както каза Йозге.
Али Kissing Heart
честно казано, не съм очаквала някакъв вид хумор.... мисля, че всичко ще е супер сериозно и драматично, та ме изненадаха:))
а и не съм гледала "В нощта"...
също искам да се появи и инфо за игралния филм, който чакаме!
Значи ти харесва 50 кв. м.... четох доста критики, но всеки с възприятията си! Blush

Фенче Kissing Heart, мдаа дочакахме!! Blush
Цитат
една от руските фен групи във ФБ.
не ли от ВК?
интересна информация, ще видим колко е вярна!! Wink
за Организето! Hands Plus1

още с Елчин.....

Орси, ще я преживееш карантината, важното да си добре!!!

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 19:36 от Airra

# 721
И аз тъкмо идвах с хабера за четвъртък но Айрето ме изпревари Blush

Мен също ме впечатли казаното за сценария. Добре да има и нотка хумор.
Тази седмица тържествено обещавам да изгледам Организето и ще пиша.
Да питам Бенсу Сорал в главната роля ли е ? Аз съм я гледала само с Чаги в Ичердето.

Фен Hug Токио казва че ще има снимки така ли се разбира от превода ?
Иначе снимат на закрити места и на него му е чок добре че няма хора да го щракат.

Орси ,мила щом се шегуваш е добре.
Ти ваксинирана ли си ? Какво мислиш за ваксините ?
 Вуйна работи на село в детска градина но доклкото знам не са ваксинирани .
Имаше случай на заразен та се бяха стрестнали но се оправиха.

# 722
Еха, наистина дочакахме 😍😍😍
Те вече си работят, а ние се тръшкахме онзи ден, че още не са почнали. Казвах ви аз, че някакви снимки вече са направени. Али, мисля, че много си права като сутринта си отбелязала , че работата на парче си е вървяла. Това за хумора и мен ме изненада, но какво по хубаво от това, в цялата трагедия да има и малко смях., и любов, въобще цяла палитра от емоции. Айра, аз отказвам вече да вярвам на Бирсен по отношение на Къванч.🤔 А тази група е във фейсбук и аз видях, че са написали това.
Още на обяд като видях снимките на Елчин си помислих, че днес може да има нещо за Къванч. Забелязах странно съвпадение .
Орси, всичко да минава леко.♥️
Аз следобяд бях на антиген тест, та вече съм направила всички ковид тестове. Моята дъщеря се оказа, че го изкарала , но така и не бяхме разбрали. Много се надявах и аз да съм го минала, но не би.
Хубава вечер 🤗🤗🤗
Колкото и да ни предстои да чакаме вече е съвсем друго.

Допълвам се с прекрасната Ойкю

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 20:21 от pe04

# 723
Айре Heart Eyes дано да има някоя снимка ! Hands Plus1
Цитат
Според Бирсен Алтунташ, екипът на филма ще чете сценария и ще репетира до четвъртък и официално ще започне снимките в четвъртък.
Феми Hug за съжаление не, ама аз много не му вярвам на този, ето превода
Скрит текст:
Цитат
Известния блогър Токио потвърди, че има забрана за снимки от снимачната площадка на сериала Yeşilçam, в който Чаатай Улусой играе главната роля. Отбелязваме, че сериалът се снима в район, който е почти напълно затворен за зрители поради пандемията, така че дори случайни снимки на актьорите не изтичат в мрежата.
Ще видим! Ще се радвам да изгледаш Организето и да споделиш впечатления. Има линк на 1 стр. преводът е наш Laughing
Пепи Heart Eyes Hands Plus1
Цитат
Колкото и да ни предстои да чакаме вече е съвсем друго.
Скрит текст:
Нито ще се тествам, нито ще се ваксинирам, не им вярвам! А и на мен ми е противопоказно и без това, имам и хронична болест и автоимунно заболяване. Пък дано имам късмет!
Лека вечер! Hug

# 724
Добро утро, момичета! 😍

Благодаря ви за прекрасните новини и интересните мнения! 🌺
Пожелавам на целия екип всичко да им върви по вода.
Сигурна съм, че ни приготвят супер интересна история.
Аз също съм изненадана за хумора, но пък защо не. ☺
Вярвам, че всичко ще е балансирано - ще имаме хумор, приключения, съспенс моменти, драматични моменти, че дори и любовни. Поне моя милост така предполага, пък да видим. 🤠

Значи да очакваме снимка в четвъртък.
Ха да видим дали ще имаме.
Но и да нямаме не е толкова фатално.
Аз не искам да изтичат много снимки от сета, за да има изненада.
Явно това прави и екипа на Ча - по- добре.

Много са красиви и Ойкю, и Елчин.
Къванч определено има късмет с партньорките - всички са чудесни.
А Бенсу не е в главна роля в Организето.
На мен ми хареса филма. Мислех си, че ще е просто една приятна комедия, но всъщност и от него извлякох доста заключения. Simple Smile)

Надявам се и тази вечер, като успея да влезна в темичката, да има добри новини. 🥳
Щастлив вторник! ❤

# 725
Привет, дружки! Hug

Ире Heart Eyes благодаря мило, за кафенцето и споделеното! Kiss
Така е и за мен, всички са ми много мили и красиви Heart Eyes
Цитат
Много са красиви и Ойкю, и Елчин.
Къванч определено има късмет с партньорките - всички са чудесни.
Предполагам, че и Йозге ще си я харесам много!
Кратко интервю с Ойкю, много е сладка бременна Heart
Цитат
Oйкю Kaрайел за февруарския брой на L'Officiel💫

2021 г. отваря напълно различна страница за вас. Какви чувства изпитвате от мисълта да станете майка? Каква майка мислите, че ще бъдете ?

- Изпитвам различни чувства, които е невъзможно да бъдат описани. Една част от мен е отчуждена, тя не може да повярва, че ще стана майка, а другата част от мен е много уверена в себе си. Различни усещания. Трудно е да се каже каква майка ще бъда, без все още да съм изпитала това.

Като какъв човек мечтаете да възпитате детето си? Какви ще бъдат вашите задължителни ценности при възпитанието на Роман?

- Нека бъде отзивчив, честен и състрадателен човек. Струва ми се, че ако успеем да го научим на тези качества, той ще се справи сам с всичко останало.
Вчера РД е празнувала Белчин, жива и здрава да е, много я харесвам и нея! Flowers Bouquet

Много различни версии за снимките отвсякъде Smile Ама важното е, че започват!
Цитат
По сообщению агентства Cem film, съёмки нового сериала Кыванча Татлытуга «Bir Denizaltı Hikayesi / История подводной лодки» стартовали в Измире.
Также, блогер Токио ответил на вопрос подписчика о премьере, что сериал выйдет на экраны через год.
Според  "Джем филм" снимките на новия сериал на Къванч Татлъту "Bir Denizaltı Hikayesi / History of a Submarine" са стартирали в Измир.
Също така блогърът Токио отговори на въпрос на един от абонатите си за премиерата, че сериалът ще излезе след една година.
Много знае този Токио, сериала ще си го гледаме тази година Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще загледам и аз този 50 кв. м , нищо, че не го харесвам особено Енгин Й. нито като визия, нито като игра. Не му дадох шанс във Висше общество. Може пък да си променя мнението за него този път , кой знае Thinking
Пожелавам ви прекрасен вторник, сладурчета! Бъдете здрави! Hug

# 726
Привеет!! Hug

Имаме ранен поздрав и кафенце от Ирка Kissing Heart!! Blush
аз ще се зарадвам на една снимка с ГГ....да добием представа за визията им....а по-нататък е ясно, че няма да пускат почти нищо.
Фенче Kissing Heart..интересни неща си донесла!! Flowers Hibiscus
тоя Токио ми образува леко нерви.....Head Band няма да коментирам.
на РД на Белчим са били и 2 колежки на Киво-Берен и Сонгюл Wink
също си харесвам всички патньорки на патрона, няма някоя, която да ме дразни или да ми е неприятна....дано така и продължи!! Hands Plus1
Пепи Hug, ако Бирсен познае за четвъртък, може и да си промениш леко мнението за нея Wink
м/у другото в Измир има наводнение.....
Скрит текст:
Феми Hug, искрено ще ме изненадаш ако наистина изгледаш Организето, ти май не гледаш много онлайн в интернет?
а Бенсу си беше в една от главните роли, дъщерята на баш тариката!!:)

хубав вторник!!

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 13:46 от Airra

# 727
.

Здравейте, момичета!

Пак доста новости и фотоси сте надонесли! Благодаря ви, милички, за търсенето, намирането и споделената с всички тук радост!

Елчинката ми прилича на голям, разцъфнал люляк! Буквално. Такъв и е тоалетът.

Нежната и одухотворена Ойкю! Радвам се за нейното майчинство.  Понякога журналистите не се усещат не само какви клишета питат, а и изобщо що за въпроси! Каква майка щяла да бъде!?!? Ми като стане  майка ще разбере. Много умно им е отговорило момичето.

Що се отнася до евентуалният хумор в бъдещия сериал, ами дай, Боже, да го има. Няма нищо по-хубаво от доза свеж хумор. Дори, когато е черен. Той не е типичен за турските произведения с тяхното пристрастяване към драмите. Но има и интелигентни, образовани хора и те ще го разберат и оценят. Хуморът дори може да вдигне качеството на едно произведение. Така че, нека очакваме.

"честно казано, не съм очаквала някакъв вид хумор.... мисля, че всичко ще е супер сериозно и драматично, та ме изненадаха:))"

Белчин с много фамозен тоалет! Хареса ми много блузата й!

# 728
Изгледах комедията.
Съруханов каза : Ако един мъж не си плати дълга никой друг няма да го направи. Може да не цитирам точно, но ми харесаха думите.

Бенсу е с хубава визия . Щерката на баш тариката и накрая свърши със сватба.
Не гледам често онлайн. Правя изключения . Blush

Оф и защо трябва тия забрани. Повече вярвам на Ранини напоследък не е писала за Йешилчама.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 19:20 от femmi2

# 729
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айра, нали точно Бирсен беше писала за 30 януари. Ако даде три поредни точни прогнози за Къванч може и да си променя мнението 😜
Гледах някакъв откъс от "Обади се на моя агент" с Туба и там имаше  подобен момент как блогърите взимат информация.
И аз харесвам всички партньорки на Къванч, дори ми е трудно да определя коя най - много ми харесва. Сигурна съм, че и Йозге ще ми допадне. Не съм я гледала, но от снимките й в ИГ ми прави впечатление колко различно изглежда на снимките. В момента дават по новините за наводнението в Измир, направо изглежда ужасно. В тоя град имаше и земетресение, сега това, но пък си мисля, че едва ли точно сега ще почнат с морските снимки. Нали Йозге каза, че ще снимат и в Истанбул.
И аз много искам да видя как ще изглежда Къванч, но имам чувството, че дори да пуснат някакви снимки той пак ще е с шапка и ще ни държат в неведение до края.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗
Много харесвам тази снимка 😍

# 730
Привет отново, дружки! Hug
Благодаря ви за споделеното! Kiss
Айре Heart Eyes Лелее, ужасно е в Измир ...
А ти не му обръщай внимание на Токио, виж Етери какво е написала за него, много съм съгласна с нея, пък и той само предполага  Grinning
Цитат
где-то через год, а может через два, или двадцать 😁токио ниче не знает, но ответить что-то надо

някъде след година, а може и след две, или двадесет ky токиo не знае нищо, но трябва да отговори все нещо
Орси Kissing Heart Hands Plus1
Белчин е много обаятелна жена, винаги е облечена стилно

Феми Hug разбрах, че си гледала Организето, браво! Ама нищо не каза - хареса ли ти, какво ще кажеш за Киво в комедийна роля ?
Пепи Heart Eyes Hands Plus1 Ама може пък да ни изненада патрона, нищо не се знае.
От кога не сме виждали Киво с мотора ... толкова много ми липсва предишния ни живот, дано си го върнем! Weary

Лека! Hug

# 731
Фен Flowers Bouquet  Какво да кажа...  Киво си е Киво, всичко може да изиграе.
 Обаче Киво и  Ча ко ги съберат ще са върха в екшън адреналин.

# 732
Феми Hug изненада ме, че го изгледа толкова бързо Stuck Out Tongue Winking Eye, а беше ли ти забавен, щото това му е целта?
Фенче Kissing Heart, и аз така си помислих за Токио, че е отговорил колкото да каже нещо.
Пепи Hug
Цитат
Айра, нали точно Бирсен беше писала за 30 януари. Ако даде три поредни точни прогнози за Къванч може и да си променя мнението 😜
за мен е точна.... с 2 дена разлика, на 1 февр. пуснаха от офиц. ИГ-клапата за начало на снимките! Wink
а кой съобщи за останалите актьори, пак тя!! Wink
Орси, за всичко! Flowers Hibiscus

Киво на мотор,  прелест!!! Heart Eyes

лека....Nature Stars

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 21:55 от Airra

# 733
Добро утро, къзлар! Hug

Айре Heart Eyes Hands Plus1
Феми Hug Да, Киво си е Киво, но и комедията си я бива, а ? Отново с много добър каст. Много се смях с тези шемети Laughing А един от моментите, в които най-много се смях е, когато Саръ Серухан ги преследваше с лодката, как с една ръка превключваше скоростите и каза, че никога не се качва на нищо, което не може да кара сам, дори такситата, които ползвал, молел шофьора любезно той да карал таксито Laughing Представям си как ги моли Laughing Имаше доста свежи реплики и смешни сцени, аз много го харесах, а не очаквах, честно казано, добър сценарий беше написал Йълмаз Ердоан.
Много ми липсва вече този поглед и усмивка ... как ще се чака толкова месеци, не знам Smile

Хубава сряда! Hug

# 734
Добро утро и от мен! 😍

Айре 😍,
Да, хубаво ще е да има поне една снимки, за да видим каква визия ще има наш Арман. Може да благоволят да ни зарадват.
Мисля си, че Йозге ще пуска от време на време по нещичко. Ала всичко зависи от това колко им е позволено.

Фенче 😍,
Благодаря за кафенцето! 🌺
Съгласна съм, сценарият на Организето си го биваше. Че съм гледала комедии, в които простотите нямат край, а смисъл - никакъв. 😂
Толкова много филми правят американците, ала качествените са бройки.

Пепи 😍,
Ти ли не  харесваш Бирсен или грешно съм разбрала? Заради случилото се с Елчин ли? 🤔
Аз я следвам, защото наистина е страшно бърза и винаги споделя новини за актьорите и си ги следя.

Феми 🌺,
Определено ще стане много хубаво, ако Ча и Къванч имат общ проект. Има време, аз съм за. 😎

Май ще съм по ранните постове вече. 😂
Само ако знатете колко бързо заспивам нощем - помирисвам възглавницата и вече сънувам, а като бездействах ми трябваше минимум половин час, за да заспя. 😂

Желая ви от сърце много хубав ден! 😘

Общи условия

Активация на акаунт