Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 95

• 29 378
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Фенче Kissing Heart, браво, скорострелна както винаги!! KissFlowers Bouquet
за мен е ново, че си е боядисвал косата като Мехмет......Grinning
за приятелството, може да го е казал, ако е бил афектиран от някой/нещо....
иначе знаем колко близки и дългогодишни приятели има и колко си ги цени Hands Plus1
един скорпион е много верен на приятелите си, от опит го казвам Stuck Out Tongue Winking Eye : ))
И аз се чудя какво целяха тия от Мениджърите, като са споменали Къванч, ПР на негов гръб?? Grin

сериалът на Алперен започва на 1 януари, петък

голяма суша....и Башак се покри.....

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 16:34 от Airra

# 316
,

Привети, момичета!

Ще се върна да изчета пропуснатото, но бързам да ви поздравя с идващите светли празници! С пожелание  да имаме много здраве и много повече хубави моменти.  Да изживеем с търпение остатъка от тази пандемия и  да се радваме и на малките неща в живота, не само на големите.

Къванч все ще снима по-рано или по-късно. Това му е не само работата, това му е и удоволствието и той няма да го изостави.  Само да е читав сценарият,  в неговите способности и професионализъм нямаме съмнение!

# 317
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, мили приятелки, скъпи дружки! ❤

Надявам се ви намирам в добро здраве и настроение!
В тези смутни времена и с набижаващите светли празници е изключително важно всеки да се чувстваобичан, да има на кого да опре в труден момент с вярата, че радостта надделява над тъгата и отчаянието, и че си струва да бъдем заедно в добро, и в лошо!

Благодаря за споделеното! ❤
Благодаря, че ви има! ❤

Видях и аз споделеното в тт от сериала, но е много субективно и извадено от контекст. Мисля, че само някой, който следи сериала и е на “ти” със стила му, може да даде по-обективно мнение. И все пак не е гаранция за изводи. А и аз клоня към мнението на Айрето Heart Eyes 
Обожавам исторически филми и сериали, но този период с нищо не ме привлече.

Фенче, Heart Eyes благодаря за всички преводи, не само за последния. Възхищавам се на търпението и ентусиазма ти във всеки един пост. Честно и откровено.
И аз обичам Къванч като актьор и личност, както никой друг, въпреки че харесвам още доста, но ми липсва подобно търпение. Вероятно е въпрос на темперамент.

Пепи, Heart Eyes и аз като Ирето Heart Eyes имам своите периоди, а ми се ще да идвам тук с позитивизъм и споделени радости. Бях извън строя, по причини изключителни актуални последните месеци, но всичко е добре, когато приключва добре.
И да си кажа и аз, също като теб съм основно от телефона, много ми е удобно и за предпочитане, но пък няма опция за скрит текст, та, имам ги всичките изброени по- назад помощници в кухнята, но не ги ползвам, освен робота. Аз не ги намирам толкова полезни и незаменими.

Ире, Heart Eyes за някои класици в литературата си трябва да нацелиш правилния момент. Похвално за теб, че си открила своя.
Аз съм с приложение за четене на телефона, на айпада, имам и ел. четец. със заредени различни заглавия. Сега съм с телефона и Сянката на вятъра на Карлос Руис Сафон.

Чела съм Аз преди теб много преди филма и затова вероятно той не ме разтърси особено.
Обаче и аз съм си предатавяла Къванч, четейки една трилогия за викинги. 😀

Дива, Heart Eyes радвам се, че отново те виждам тук.

Орси ❤

Спокойна, топла и споделена вечер! ❤
Радвайте се и на малките неща!

“Дребните работи създават съвършенството, а съвършенството не е дребна работа!”

# 318
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Нищо няма, но вие винаги намирате за какво да пишете, за което благодаря 😍
Докато аз пиша се включиха Орси и Алинка 🤗
Благодаря ви момичета за пожеланията.  Наистина е важно да сме живи и здрави, всичко друго можем да преодолеем, кога по-бързо, кога по-бавно.
Да се присъединя и аз към тези, които харесват Ремарк , заедно със Съмърсет Моъм най-любими мои писатели. Всичко писано от тях съм изчела.  Али, Сафон го четох лятото. Но си права , че за да откриеш хубавото в една книга е много важно да уцелиш и точното време. Фени, и моята среща с Маркес завърши горе-долу като при теб. "100 години самота" просто ме измъчи и повече нищо негово не съм се и опитвала да чета.    
Това, което са споменали Мениджърите, като че ли съм склонна да го приема за вярно или по-бързо скоро такова ми е усещането. И друг път съм ви казвала, че харесвам исторически филми, които за по стари епохи. Всичко, което е близо до сегашно време или пък е свързано със някой национален герой е много рисковано да се снима. Аз лично не мога да се сетя за подобен филм. Но... още като писахте за това предположение , аз не си представих Къванч като водач на преврата. В главата ми се върти нещо като човек жертва на преврата, раздяла със любима/семейство, абе нещо от този сорт. Даже си помислих за журналист подложен на преследване. Общо взето си фантазирам 😀. Но със сигурност от този период съм сигурна, че е пълно с  лични драматични истории.
Айра, изгледах видеото със автоматичен превод, но добре, че Фени ни превежда та да разберем добре.А това за приятелите ама въобще не го вярвам.
Връщам се да редактирам. Сетих се за филм , "Къщата на духовете" е за такова нещо говоря.

Хубава вечер 🤗🤗🤗

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 18:25 от pe04

# 319
Привеет!
Цели 7 нови мнения имах за четене - еха, радвам се и благодаря! Flowers Hibiscus

Али Heart, Криси Heart ,
Радвам се да ви "видя".
Знам, че на всички ни предстоят светли и щастливи празници - семеен уют, обич, вяра и надежда за по - добри дни, които несъмнено хлопат на вратата. Heart

Али Heart,
Благодаря ти от все сърце, че както винаги зареди темата с твоя позитивизъм. Heart Eyes

Пепи Heart ,
с Фенка Heart сте на едно мнение относно Маркес, ще споделя и моето впечатление след като прочета книгата.
Но по отношение на Ремарк сме единодушни. Сто процента ще прочета още нещо от него.
И май дойде време да прехвърля размислите си в спойлер. Grinning
Скрит текст:
Дружки,
Много се зарадвах, че и вие като мен, обичате да четете. Аз и друго не съм очаквала, разбира се. Четенето само дава и не взима абсолютно нищо. Много пъти съм казвала, че в тази тема сте  специални, изключително възпитани, пишещи прекрасно, абе знаете си, че сте  и на сърце. Това всичо се свежда до възпитание, но четенето също възпитава - личи си, златни сте. Heart
Та, Фенче Heart, все по- малко ставаме четящите, особено по- младичките са доста малко, но все пак ни има. Ако имах въможност, толкова много книги бих си купила, но е просто не възможно, че ще хвана да се разоря. Joy Затпва използвам услугите и на читанка, разбира се. В момента се замислям и за сторител.
А вие какви електрони четци използвате?

Айре Heart ,
Балгодаря за  всичката нова информация, която си донесла. Flowers Hibiscus
Представяте ли Къванч да участва в 2 нови филма?! Ха, би било прекрасно, ама хайде много да не се размечтавам. Дали ще е исторически филмът, дали ще е любовен - за мен няма голямо значение, но ако трябва да избирам, май бих предпочела нещо любовно...

Фенче Heart,
Благодаря за превода. Flowers Hibiscus
Интересно ми беше да го прочета.
Аз също не знаех, че Къванч си е боядисвал косата, заради ролята на Мехмет.
Мисля си и аз като Айрето Heart, че това за приятелството може би го е казал в момент на афект, но ето, че е намерил истински приятели.

Исках и още нещо да напиша, но забравих какво. Thinking Grinning
Ще се сетя в следващ пост...вероятно. Joy

Хубава вечер!

# 320
,

Изчетох всички интервюта от споделената връзка. Някои не бяха нови. Но и аз се учудих на боядисаната коса и на изказването, че  няма приятели.  Отдавам го това на все още  малкото му години и малко или много стремеж към позиране с думите. Факт, обаче, че е бил наясно със себе си,  и че винаги работи върху себе си.

Много хубави постове четох, момичета. Благодаря ви! На всички! Е, на Айра и Фенчето първенството не им се отнема!  Simple Smile

# 321
,

Привети, момичета!

Ще се върна да изчета пропуснатото, но бързам да ви поздравя с идващите светли празници! С пожелание  да имаме много здраве и много повече хубави моменти.  Да изживеем с търпение остатъка от тази пандемия и  да се радваме и на малките неща в живота, не само на големите.

Къванч все ще снима по-рано или по-късно. Това му е не само работата, това му е и удоволствието и той няма да го изостави.  Само да е читав сценарият,  в неговите способности и професионализъм нямаме съмнение!
Орсич Hug Kissing HeartДобре си наминала!! споделям пожеланията ти!! Hands Pray
Алинка Kissing Heart, радвам се да те видя джанъм, липсваше ми....Hearts с удоволствие те прочетох!!!
нека неприятните моменти са останали в миналото.....Hands Plus1
Ире Kissing Heart хубаво е като сме по-активни в темичката ни!! Blush
за Ремарк
Скрит текст:
любими-Триумфалната арка, Трима другари, Живот назаем
намерих доста негови заглавия тук:
https://chitanka.info/person/erich-maria-remarque
мисля, че ще си уплътниш почивката Wink
може да пробваш и сериала на Ойкю, все пак е засегната психологията, точно по специалността ти....
за филма на Къванч-отдавна си мечтая за любовна драма, колкото и да е експлоатирана темата.....
но според мен няма да е.....той каза, че ще е нещо ново, което не е снимал до сега.
Пепи Hug
Цитат
Но... още като писахте за това предположение , аз не си представих Къванч като водач на преврата. В главата ми се върти нещо като човек жертва на преврата, раздяла със любима/семейство, абе нещо от този сорт. Даже си помислих за журналист подложен на преследване. Общо взето си фантазирам 😀.

честно казано ми хареса идеята ти....въпреки, че си е рисковано, заради факта, че е близо като историческа дата.

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 21:39 от Airra

# 322
Айре Heart Eyes ми знам ли ги с каква цел го правят, подругите пишат, че за 4 - ти път го споменават Киво в този сериал, не го гледам и нямам идея, ама пък не е ли готино, че споменават именно него ? Липсва и им на тях, галиба Laughing

Според мен не е казвал подобно нещо, защото ни най-малко не се връзва с това, което винаги е показвал още по времето на Перла, толкова приятели има и от там все още, ама знам ли го ? Може и да се е направил на интересен в някое интервю, ей така, да ги шашка Stuck Out Tongue Closed Eyes А това, че е верен приятел го е доказал отдавна.
Вярно голяма сушааа ... ама още малко!
Орси, благодаря, мила! И на теб ти пожелавам светли празници и много здраве най-вече! Flowers Four Leaf Clover
А за Киво си много права, представям си пък той с какво нетърпение чака да се потопи и раздаде отново в това, за което е роден - да омагьосва хората с играта си!
Алинка Heart Eyes така се радвам, че си добре! Flowers Four Leaf Clover Благодаря ти за пожеланията! Kiss Благодаря ти и за милите думи, но всичко е толкова просто в моя случай - споделяла съм и друг път, че Къванч е вторият напълно непознат за мен човек в света, който с харизмата си, човечността си и огромния си талант успя трайно да се настани в душата ми и явно и за него няма шанс да я напусне някога Stuck Out Tongue Closed Eyes С никой друг не ми се е случвало, а не е да няма и други, които много харесвам.Та исках да кажа, че на мен съвсем не ми е нужно търпение, това моето е чиста фенска любов, ама от най-висш вид. Само човек, който някога е бил истински фен на някого би могъл да ме разбере, аз не мога да обясня добре какво е усещането. Единственото, което зная със сигурност е, че имам нужда да го гледам и слушам, и то всеки ден, ако може Stuck Out Tongue Winking Eye

Пепи, благодаря и на теб за споделеното! Flowers Hibiscus  "Сто години самота " започнах да я чета най-вече, защото един приятел твърдеше, че това е най-великата книга на света ... ама наистина я прочетох до края единствено от инат, беше ми казал, че на края ще разбера всичко. Е, не успях ... а сега ти ме успокои, че не съм сама в усещанията си
Не го мисли толкова това, което са дали в Мениджърите, такъв филм за сега не чакаме. Иначе Киво си го представям във всякаква роля аз, и тъй като съм сигурна, че ще ме накара да го намразя, ако играе напълно отрицателен образ се отказах от желанието си  да го гледам в такъв, по-добре е да си обичам героя му и да се радвам с него или да му съчувствам от все сърце, а също и да му се кефя как наритва лошите, и в трите няма равен за мен

Ире Heart Eyes каква душичка само си ни ти! Heart Знаеш, че чувствата ни са взаимни, нали ? Kiss
Скрит текст:
Сестра ми ни подари и на двамата с брат ми по една ел. книга, знае на какво ще се зарадваме и двамата най-много Smile Нашите са Kindle. Нейната е по-стара, но, пък с възможност да чете и на тъмно, със светещ екран е, нашите нямат тази екстра, но и така са перфектни. Нямам място вече за нови книги, а и наистина станаха доста скъпи, иначе най-много обичам миризмата на истинската книга, но ... Тази пък не тежи, не заема място, все едно си носиш тънък тефтер в чантата, а и можеш да си я четеш навсякъде. А и най-хубавото е, че като прочетеш всички книги, триеш ги и си сваляш други и така никога не свършват Smile Ти можеш да използваш за тази цел и телефона си, един приятел на него си сваля книги и си чете. Колкото до това, че днес все по- малко млади хора четат, за съжаление е така. Ако родителите не четат и детето няма как да научи какво богатство ти дава книгата. Много им се радвам на тези, които вместо да зяпат в телефоните си в метрото са отворили книга. Малко са, но ги има все пак. Заради това всеки ден им чета на моите дребосъци преди сън поне по една приказка, и те свикнаха, харесва им и си я искат. Дори започнаха да карат и родителите си да им четат всяка вечер, та някои може тайно да ме проклетисват Smile С интерес ще чакам да споделиш дали ти допада стилът на писане на Маркес. Аз може би сгреших, че не пробвах да прочета и друго от него, но никога не успях да се навия ...

Айре Heart Eyes Живот на заем ми е най-любимата от изброените.
Орси, ами то от гел не му личеше дали му е боядисвана косата на Мехмет Smile Сигурно от тогава мрази да го клепат с гел Stuck Out Tongue Closed Eyes
Аз все пак мисля, че превода не е точен, няма как да отрече приятелството си поне с другия Къванч в интервю Thinking Още повече, че съм чела и други интервюта, които е давал на тази възраст и още тогава ме впечатли.
Лека вечер, дружки, благодаря за хубавите коментари тази вечер! Hug

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 22:18 от queen_fenka

# 323
  • Плевен / София
Ирка...
Скрит текст:
от 2011 г. чета на елетронен четец...Първата е вече архаична Diva, със слот за допълнителна карта памет и може да слушаш музика на нея докато четеш. Втората е Pocketbook touch lux 3-подсветка, слот за карта памет...можеш да си настроиш да сваляш книги направо в четеца....чете всички формати с изключение на mobi-този формат е за киндъл.....Аз обаче кача ли електронна книга на четеца не трия, защото обичам да си препрочитам тези , които ми харесват много....а няма книга, която да съм я качила и да не ме е харесала.....Имам усет за това Kissing HeartJoy
тази ми хареса много....

# 324
Добро утро, дружки! Hug

Гости, аз също не трия най-любимите си книги, обичам да си ги препрочитам от време на време. Също както обичам да си гледам любими сериали и филми по много пъти Smile

От скука по Киво и това взеха да правят някои фенове Smile Ама пък му отиват, бре Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубав ден ви пожелавам! Hug

# 325

Фенче Kissing Heart готин и с очила:))
Браво, че четеш на дребосите! Hands Plus1
моя племенник/ на 10/ много обича да чете и доста бързо ги прочита книгите!!
Цитат
Благодаря ти и за милите думи, но всичко е толкова просто в моя случай - споделяла съм и друг път, че Къванч е вторият напълно непознат за мен човек в света, който с харизмата си, човечността си и огромния си талант успя трайно да се настани в душата ми и явно и за него няма шанс да я напусне някога Stuck Out Tongue Closed Eyes С никой друг не ми се е случвало, а не е да няма и други, които много харесвам.Та исках да кажа, че на мен съвсем не ми е нужно търпение, това моето е чиста фенска любов, ама от най-висш вид. Само човек, който някога е бил истински фен на някого би могъл да ме разбере, аз не мога да обясня добре какво е усещането. Единственото, което зная със сигурност е, че имам нужда да го гледам и слушам, и то всеки ден, ако може
доста добре си го описала Hands Ok Hand
на мен ми се случва за първи път и нямам намерение да има и втори: ))
много е необяснима тая любов....трябва да я почувстваш със сърцето...Heart не само да се наслаждавам на ролите му....а да се радвам на радостите и успехите му и да се притеснявам за него, все едно е част от семейството ми....луда работа, но не се оплаквам, донесло ми е много положителни емиции, от които съм имала нужда.
да ни е жив и здрав, да има много късмет и попътен вятър!!! Flowers Four Leaf Clover

Не само в Мениджърите го споменават....
и в моя сериал "Домът".....тая сладурка иска мъж за щерка си Grinning

.......................

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 13:06 от Airra

# 326
Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kiss Ето какво е да си имаш човек, който те разбира Heart
Laughing да не мислиш, че аз съм имала намерение да ми се случи отново ?  Никога! Още по-малко в турски сериал - аз дето не гледах никакви сериали, какво остава за турски Laughing Ама то не пита ... Чувството е наистина необяснимо ... Мисля, че споделих с вас как се почувствах, когато Брайън Мей / китариста от Куин / дойде за пръв път у нас и го видях на 5 м. от мен в зала България - имах чувството, че виждам стар, много любим приятел, наистина беше неописуемо!  А хич не зная какво ли би било, ако на негово място беше дошъл Фреди, наистина не зная Laughing Когато Киво получи някоя награда се чувствам така, сякаш някое от моите деца са наградили . Заради това казах, че това е фенска любов от най-чист вид - не точа лиги по него, колкото и да го харесвам като мъж, аз просто се радвам за него, притеснявам се за него, както е казала Айрето Heart Eyes Може да е лудо, неразбрано от мнозина, но това чувство е толкова прекрасно ... и не на всеки е дадено да го изпита междувпрочем, то е като истинската, единствената любов.

Оставям ви, че отивам на онлайн педагогически съвет Stuck Out Tongue

# 327
Фенче Kissing Heart Kiss Hands Plus1 намерили сме се!! Stuck Out Tongue Winking Eye

Башак в Румса, с променена леко прическа и много сериозна.....Wink

......................
понякога съм медиум Grinning
кликвам на ТТ-а и си казвам наум, сега ще има нова снимка............
и хооооп Stuck Out Tongue Winking EyeHeart Eyes

чооок гюзел!! Heart

на някакъв РД са...

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 19:28 от Airra

# 328
Привет, привет! 🥰

Чуден ден е днес - имаме цели две нови снимки, много съм благодарна! 🙏🌺
Пак разказахме играта на сушата, да видим до кога. 😂

Движи на опашка Киво - отива му.
Някои хора са страшни късметлии, че успяват да се снимат с него. А за себе си какво да кажа - дори с восъчната му фигура не успях. 🤪😂

Е пак ли са споменали Къванч? Сега пък в друг сериал. 😱 Къванч си е Къванч, харесван от всички, дори и от тези, които уж не го. 😉

Айре 😍,
Имаш силна интуиция, за пореден път го показваш. 😊
Моята също не ме лъже, за пореден път ми доказа, че трябва да ѝ се доверявам, но това е друг въпрос.

Башак е много различна, но го отдавам освен на прическата и на ефекта, който е използвала за снимката. С бретон ѝ отива, на мен ми харесва. 😊

Ти и Фенка 😍 сте истински фенки в пълния смисъл на думата. На мен Къванч ми е любимец от много, много време, но не мога да кажа, че изпитвам такива чувства като вашите. Аз съм честна и казвам истината. Любимец ми е, но сте наистина прави, че не на всеки е дадено да изпита такова чувство. Аз лично не съм го изпитвала с никой актьор/актриса до сега.

Дружки,
Благодаря на всички за препоръките, които ми дадохте относно четенето. Наистина сте златни! 🌺♥😘
Аз си предпочитам физическата книга пред електронната, да я помириша, да я държа в ръцете си, да разлиствам страниците, но е невъзможно да ги купя всичките, както казах и преди.
Между другото започнах “Любов по време на холера” и за сега ми е интересна,ще видим как ще е по- нататък.

Фенче 😍,
И от мен браво, че всеки ден четеш на дечковците! За да четат, трябва да взимат пример от някого, как иначе ще се появи любовта към книгата?
Скрит текст:
Съвсем наскоро разбрах от една приятелка, че детенце, което тя познава, е отключило аутизъм. 😭 Държа да отбележа, че единственото, което “правят” с майка му, е да гледат Бейби ТВ...

Готин празничен колаж с Берен.
Пожелавам ви щастлива вечер!♥

# 329
Ире Kissing Heart с интерес те прочетох Flowers Hibiscus
сигурна съм обаче, че пребиваването ти в нашата компания е усилило фенското ти чувство Wink
е  не на всеки се дава да е луд: )))
за снимки с Къванч или с восъчната му фигура, нищо не се знае....какво ще предложи времето Hands V
.....................
къде сте?? нови снимки излизат, вие си траете Expressionless

още една Heart Eyes

лека вечер.

Общи условия

Активация на акаунт