Щастлива събота!
Денят да ви донесе много поводи за радост, усмивки и прекрасни моменти с любимите хора!

Благодаря за всички за всичко споделено! 🌺
Макар и със закъснение, от сърце- най- прекрасни пожелания за Ирка 🌺. Мечтай, сбъдвай и споделяй щастието си с любимите си!
И за Айрето 😘. Всичко лошо да е зад гърба ти!
В крайна сметка всичко се случва точно така, както и когато е трябвало да се случи.
Дали ще научим, като започнат снимките, или не, важното е да минат без пречки, успешно и по план.
Желая късмет на всички!

Пепи,
аз ще си позволя да не съм напълно съгласна. Мисля, че във фенските групи на всички известни личности има всякакви хора.
Такива, които не могат да отделят реала от виртуала; такива, които смятат, че любимата и персона им трябва да съобразява поведението си с фенските им мераци и какви ли не. Колкото хора, колкото характери, толкова различни поведения.
Не мисля, че всички подлежат на категоризиране.
Всеки през собствената си призма за морал, естетични норми, добродетели и житейски опит определя поведението и изискванията си.
Това пъстрило от хора-като занимания, интереси, характери, образи, език, възприятия няма как да са на една честота.
Аз например открих темата за Къванч по времето на КСШ.
Търсейки серии с превод.
И едно надникване ме накара да се откажа не просто да бъда част от тази дискусия, ами дори и да я следя.
Дълго след това четях тук- там из форума, но дори не съм надниквала във въпросната тема.
А имаше много изискани дами и великолепни разсъждения.
Много дребен пример в глобален мащаб, но горе- долу так стоят нещата навсякъде.

благодаря за тази хубава снимка на Башак

Съвсем нормално намирам това, че всеки фен си хвали и се възхищава на таланта на любимеца/ката си, за него той/тя е най- красивия/ та, най-талантливия/та, та нали заради това си е избрал именно него/я ? Ние да не би да си хвалим Къванч по-малко ? Особено аз
Но, не и за сметка на партньорите му и останалите актьори, главно това имам предвид. Поне в нашата тема си мисля, че не си го позволяваме това, дори и не обсъждаме актьори, които не ни вълнуват, освен в много, много редките случаи да споменем някой, който сам ни е провокирал с нещо казано или феновете му
има място и за други освен Къванч
Но когато нещо не ми харесва не мога да кажа на черното бяло....Пример от снощи....

Ама чак толкова ли е зле ? Дай му шанс поне още една серия, може пък да си промениш мнението
Всеки човек си има своите особености, и Киво не е по-различен със сигурност.

Така е мъжкия каст на Влад е добре подрбран , но женския йок.