Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 95

• 29 317
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, дружки!
Щастлива събота!
Денят да ви донесе много поводи за радост, усмивки и прекрасни моменти с любимите хора!

Благодаря за всички за всичко споделено! 🌺
Макар и със закъснение, от сърце- най- прекрасни пожелания за Ирка 🌺. Мечтай, сбъдвай и споделяй щастието си с любимите си!
И за Айрето 😘. Всичко лошо да е зад гърба ти!

В крайна сметка всичко се случва точно така, както и когато  е трябвало да се случи.
Дали ще научим, като започнат снимките, или не, важното е да минат без пречки, успешно и по план.
Желая късмет на всички!

Пепи, Heart Eyes аз ще си позволя да не съм напълно съгласна.
Мисля, че във фенските групи на всички известни личности има всякакви хора.
Такива, които не могат да отделят реала от виртуала; такива, които смятат, че любимата и персона им трябва да съобразява поведението си с фенските им мераци и какви ли не. Колкото хора, колкото характери, толкова различни поведения.
Не мисля, че всички подлежат на категоризиране.
Всеки през собствената си призма за морал, естетични норми, добродетели и  житейски опит определя поведението и изискванията си.
Това пъстрило от хора-като занимания, интереси, характери, образи, език, възприятия няма как да са на една честота.

Аз например открих темата за Къванч по времето на КСШ.
Търсейки серии с превод.
И едно надникване ме накара да се откажа не просто да бъда част от тази дискусия, ами дори и да я следя.
Дълго след това четях тук- там из форума, но дори не съм надниквала във въпросната тема.
А имаше много изискани дами и великолепни разсъждения.
Много дребен пример в глобален мащаб, но горе- долу так стоят нещата навсякъде.

# 691
Айре Heart Eyes  е, ти направо ме попари! Със сигурност има някаква причина за забавянето на снимките, може пък да искат всичко да е изпипано отвсякъде, може някой от екипа да се е разболял, знам ли ? Thinking
Но, сега Йозге ме успокои с интервюто си, че скоро започват, всичко ще е наред, споко! Flowers Four Leaf Clover
https://www.tv100.com/ozge-ozpirincci-kivanc-tatlitugla-cekecegi … pAlpiCo1VmPsyOcHo
Ето и превода от подругите
Цитат
Интервю с Йозге Йозпиринчи, която се явява партньор на Kъванч Taтлъту в поредицата „Bir Denizaltı Hikayesi / History of a Submarine“ за интернет платформата Netflix.

Журналист : Как беше в Бодрум?
Йозге: Дойдохме от Бодрум в Истанбул. Скоро ще започнем да снимаме.
Журналист:  Знаем. С Къванч бей?
Йозге : Да. Точно така. Имаме репетиции. Тъкмо отивам натам. Имах работа. Вие как сте ?
Журналист: Благодаря. Ще ви виждаме ли често в Истанбул или снимките ще са в Бодрум?
Йозге : Извън града също ще има снимки. След това в Истанбул. Затова ще бъда в Истанбул известно време.
Журналист:  Чухме, че в Айвалък ще снимате ...
Озге:  Да, програмата се съставя. Все още не е известно. Но, ще работим и извън града.
Журналист:  Каква отзиви получихте? Все пак ще работите в един проект с Kъванч бей .
Йозге:  От семейството ми? От кого?
Журналист:  Не, от феновете.
Йозге : Всички фенове са щастливи и чакат сценария. Както ви е известно, сценарият се явява най-важен.
Журналист: Лятото бяхте заедно, в Бодрум с Еге ...
Йозге:  Да, всичко беше прекрасно. Починахме си добре.
Журналист:  Какво ви накара да вземете участие в проекта?
Йозге: Много ми хареса сценарият. Харесаха ми идеята и историята. Дълго време играя в жанр  драма, така че бях развълнувана от това, че този проект ще е в  жанр научна фантастика. Заради това се съгласих да взема участие в него.
Журналист:  Поговорихте ли си вече с Къванч бей?
Йозге:  Разбира се. От тук направо отивам на репетиция. Затова не бива да закъснявам. С ваше позволение.
Журналист :  Добре. Много ви благодаря!
Феми Hug благодаря за тази хубава снимка на Башак Flowers Hibiscus
Заповядай!
https://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/video-sabota/ekskluz … ijan-ot-vlad.html
Алинка Heart Eyes Hands Plus1
Цитат
В крайна сметка всичко се случва точно така, както и когато  е трябвало да се случи.
Дали ще научим, като започнат снимките, или не, важното е да минат без пречки, успешно и по план.
Желая късмет на всички!
По принцип съм абсолютно съгласна с теб за фенските групи, така е, хора всякакви пишат, вярно е. Всички теми си приличат по това до някъде. И все пак, както казах имам наблюдения за някои актьори/си, че феновете им по цял свят сякаш са с конкурс събирани Stuck Out Tongue Closed Eyes Съвсем нормално намирам това, че всеки фен си хвали и се възхищава на таланта на любимеца/ката си, за него той/тя е най- красивия/ та, най-талантливия/та, та нали заради това си е избрал именно него/я ? Ние да не би да си хвалим Къванч по-малко ? Особено аз  Laughing Но, не и за сметка на партньорите му и останалите актьори, главно това имам предвид. Поне в нашата тема си мисля, че не си го позволяваме това, дори и не обсъждаме актьори, които не ни вълнуват, освен в много, много редките случаи да споменем някой, който сам ни е провокирал с нещо казано или феновете му Thinking Не зная дали съм права, отстрани се вижда по-ясно дали е така. Но, много се надявам да е така, както си мисля!

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 16:30 от queen_fenka

# 692
  • Плевен / София
Съвсем нормално намирам това, че всеки фен си хвали и да се възхищава на таланта на любимеца/ката си, за него той/тя е най- красивия/ та, най-талантливия/та, та нали заради това си е избрал именно него/я ? Ние да не би да си хвалим Къванч по-малко ? Особено аз  Laughing Но, не и за сметка на партньорите му и останалите актьори, главно това имам предвид. Поне в нашата тема си мисля, че не си го позволяваме това, дори и не обсъждаме актьори, които не ни вълнуват, освен в много, много редките случаи да споменем някой, който сам ни е провокирал с нещо казано или феновете му Thinking Не зная дали съм права, отстрани се вижда по-ясно дали е така. Но, много се надявам да е така, както си мисля!

Така е...Знаете, че моето сърце е широко... Stuck Out Tongue Winking Eye има място и за други освен Къванч Kissing Heart Но когато нещо не ми харесва не мога да кажа на черното бяло....Пример от снощи....
Скрит текст:
Гледах новият сериал с Озджан Дениз...."Толкова дълго те чаках"....и аз дълго чаках и за първи път останах разочарована от негов сериал...даже не догледах серията...В началото имаше сцена, която беше 90%  препратка към ИН...и въобще не ми хареса тази любов от "пръв поглед"...отново....Този сериал определено ще го пропусна

# 693
  • Plovdiv, Bulgaria
Фенче, Heart Eyes благодаря за превода! 🌺
Още като приключих поста си, видях репортажа в тт, но не ми се щеше/ не обичам да редактирам.

Няколко пъти Йозге повтаря, че много е харесала сценария. 🙏
Дргугото, което ми привлече вниманието, все още се уточняват местата за снимките.
Но ще има и доста в Истанбул.
И са започнали с репетициите. 🍀

Разбира се, че е нормално да се радваш на успехите на любимеца си.

Също така, да признаеш и приемеш неуспехите, ако/ когато има такива.
Гости, Heart Eyes именно това имам предвид.

Но и нормалността е непостоянна и различна величина за всеки човек. 🙂

Масовите норми за култура или по- скоро липсата на такава създават продукти със засилен риск от зомбиране.
“Има проучване, проведено през 2013 г.,според което  обществено зомбирани са 40% от хората.
Една от опасностите в интернет общуването са невъзпитаните интернет потребители.
За някои това е обичайното им поведение на общуване и го практикуват за собствено удоволствие и развлечение, за други е начин да привличат внимание към себе си.
Съветът на психолозите е
“Не се доверявайте сляпо на всичко, което гледате и четете. Проявявайте избирателност и критичност. Проверявайте информацията. Не допускайте да бъдете манипулирани и заблуждавани. Изчистете съзнанието си. Промяната започва първо от нас.”
Част от статия за виртуалното общуване като цяло.
Има някакво обединяващо звено в определен кръг от хора, но не мисля, че това е личността на адмирираната от тях персона.
Това ми беше мисълта.

И Йозге добре се е дегизирала. 😀

# 694
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Първо като прочетох, че сцненария още не е готов, честно казано хич не ми стана приятно. Но след като прочетох интервюто, вече нещата си идват на мястото. Значи репетициите вече са почнали. Колелото вече се е завъртяло. Тази Бирсен ....подлъга ни всички. Имам чувството, че специално за Къванч,  много малко от информация й е вярна. Той не случайно все казва, че единствено него и агенцията му трябва да слушаме.
Али и моята първа среща тук във форума беше подобна на твоята. Та доста след това открих момичета тук. И съм съгласна с теб, и не. Разбира се, че хората са много различни, както и феновете.Това, което ги обединява е точно техния любимец или по- точно героя, който те са изиграли. Според мен това е обединяващите звено. В края на краищата точно характера на даден герой обединява хора, които имат и подобни усещания, вкусове и възгледи за живота, независимо от техния произход, религия, образование. Самите актьори като отделна личност са съвсем различни хора.Виж, в моята глава има един идеален Къванч, но какъв е в действителност той и най- близките му знаят. Самият той е казвал, че има своите особености и затова лично аз се възхищавам на Башак, защото мисля, че не е леко да живееш с толкова известен човек. Лично мен ми действат много стресиращо фенове, които говорят като "последна" инстанция за техните любимци, особено когато се отнася за личния живот.
  В тази връзка напълно споделям написаното от Фенка.
Башак качи някаква снимка от техния двор, Гугъл ми преведе" за последен път тази година/дали/ ". Предлагам, че става въпрос за снега🤔 но дали е така ???
Чакането продължава, но когато трябва ще стане.

Хубава вечер

# 695
.

Привети събота вечер!

Сутринта не можах, та изгледах и аз видеото с интервюто по бтв.  Интелигентни, млади хора. Направи ми впечатление, че се спомена за участието на около 60 или 70% от наличния  румънски актьорски състав в този сериал! Те са към 19 - 20 милиона и допускам, че броят им по-малко отколкото при нас. Относително! За другото и аз се чуда за какъв сценарий става дума. Гледам случайно и отделни моменти. Но и аз мисля, че е почти 1:1 Езел. Турският Езел беше по-бляскав, дори и по-лъскав, но това е друго нещо.

По отношение на фенството не мога да взема отношение, защото не съм типичният фен и никога не бих могла да бъда. Но във всяка група се срещат разни хора, бих казала дори и провокатори, на които им харесва да се сдърпат, заяждат...

Явно подготовката по сериала е почнала и върви с добро темпо, май. За сега перчемът на Йозпиринчи си е на мястото!  Smile

Хубава, съботна вечер!

Скрит текст:
Цяла седмица боледувам. През нощите или утре ще разбера дали съм с корона!

# 696
Фенче Kissing Heart, благодаря за превода, джанъм!!! Hearts
добре, че срещнаха Йозге- да даде малко яснота, че щяхме да се чудим какво става! Wink
колкото и да го хвалим Къванч, не сме стигнали до ниво обожествяване Laughing
Пепи Hug, съжалявам, че ви заблудих с един прибързан превод от ТТ, че СЦ не е готов..... и аз се издразних доста, слава богу не е вярно....Hands V
също мисля, че феновете се влияят много и от това, какви роли играе даден актьор.
Цитат
Самият той е казвал, че има своите особености и затова лично аз се възхищавам на Башак, защото мисля, че не е леко да живееш с толкова известен човек
Hands Plus1
Алинка Kissing Heart с удоволствие те прочетох, благодаря за споделеното!! Flowers Sunflower
Цитат
В крайна сметка всичко се случва точно така, както и когато  е трябвало да се случи.
Желая късмет на всички!
Hands Plus1
Орси Hug, стискам палци да не е Ковид....и да се оправяш бързо!!!
Феми Hug
няма ги любимците.... нито твоя, нито нашия, е поне знаем, че работят! Wink
Гости Hug учудваш ме, че си толкова категорична за новия сериал....Wink

лека вечер!

# 697
Гости Hug Това твое така е, за това, което мисля ли е ? Ако е за него, благодаря, това значи много за нас с Айрето Heart Eyes Kiss
 Пък моето сърце явно е твърде тясно, щото отдавна вече е запълнено и няма никакво място Laughing Това не ми пречи да се кефя и на други актьори, де!
Съжалявам, че не ти е харесал новия сериал на Ози Worried Ама чак толкова ли е зле ? Дай му шанс поне още една серия, може пък да си промениш мнението  Thinking Пък ако не става, не става ... Няма актьор, на който да не му се е случвало да не му харесат особено някой проект, рано или късно всеки преминава през това, дори и на най-големите асове им се случва, късмет Worried
Алинка Heart Eyes тъкмо това ми хареса най-много в интервюто от Йозге! Хади, дано наистина е страхотен сценария! Hands Pray
Благодаря за споделеното от тази статия! Flowers Hibiscus
Цитат
Има някакво обединяващо звено в определен кръг от хора, но не мисля, че това е личността на адмирираната от тях персона
Има, има фенове, до толкова обсебени именно от личността на любимците си, яли сме им попарата на времето и тук, но интересното е, че са зомбирани всички в еднаква степен, независимо на какъв език пишат  ...
Пепи Heart Eyes Hands Plus1
Цитат
Разбира се, че хората са много различни, както и феновете.Това, което ги обединява е точно техния любимец или по- точно героя, който те са изиграли. Според мен това е обединяващите звено. В края на краищата точно характера на даден герой обединява хора, които имат и подобни усещания, вкусове и възгледи за живота, независимо от техния произход, религия, образование. Самите актьори като отделна личност са съвсем различни хора
Така е, но според мен именно актьора/ актрисата е обединяващото звено в тема, посветена на тях. За конкретен сериал се включват да пишат и други хора, които го следят и харесват,  но след приключането му, в темата остават единствено онези, които ги интересува самия актьор. Той/ тя играе много и различни образи, обединява ги именно харесването на играта на актьора, актрисата, не конкретен характер. Разбира се, и образите, които играят не са без значение.  Самите актьори какви са като отделни личности, никой не може да знае. Съдим за тях като личности от това, което споделят, което вършат в реала, по това, което говорят за тях хората, пресекли пътя си с тях, по нищо друго. Аз нямам идеален Къванч в главата си, защото със сигурност зная, че идеални хора няма, идеален ми е единствено като визия и игра Smile И все пак, от това, което съм чела за него, наблюденията ми какво върши в реала ми дават някаква, макар и бегла представа що за човек е . Дори само това, че обича децата и животните и въобще хората, и виждам как те му отвръщат със същото ми е достатъчно, за да го смятам за свестен човек. А на Башак нямам идея дали и е лесно, не съм живяла със звезда Stuck Out Tongue Всеки човек си има своите особености, и Киво не е по-различен със сигурност.

Орси Hug стискам палци да не си пипнала този гаден вирус! Hands Pray
Цитат
във всяка група се срещат разни хора, бих казала дори и провокатори, на които им харесва да се сдърпат, заяждат...
Слава богу, има и изключения, при нас поне няма такива.
Айре Heart Eyes да, добре, че Йозге ни даде някакво инфо! Да е жива и здрава!
И аз мисля, че не сме стигнали до там Stuck Out Tongue Closed Eyes
Лекинка! Hug

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 21:57 от queen_fenka

# 698
  • Плевен / София
Гости Hug Това твое така е, за това, което мисля ли е ? Ако е за него, благодаря, това значи много за нас с Айрето Heart Eyes Kiss
 Пък моето сърце явно е твърде тясно, щото отдавна вече е запълнено и няма никакво място Laughing Това не ми пречи да се кефя и на други актьори, де!
Съжалявам, че не ти е харесал новия сериал на Ози Worried Ама чак толкова ли е зле ? Дай му шанс поне още една серия, може пък да си промениш мнението  Thinking Пък ако не става, не става ... Няма актьор, на който да не му се е случвало да не му харесат особено някой проект, рано или късно всеки преминава през това, дори и на най-големите асове им се случва, късмет Worried

Да....
Фенче никога не гледам сериал, който не ме грабне от раз...За вас "Забраненият плод" е класика, но аз по далеч от 5 епизод не можах да го гледам....
Та така и с новият сериал на Озджан....не ме грабна и не смятам да го гледам....Имам предостатъчно започнати с които се ядосвам...В ДЕК Зейнеп потъва....Серкан в ПНВ тази вечер съвсем оплеска нещата,  в ПВС султана бере душа и между Турна и Санджер нещата не вървят....да се оплаквам ли още.... Joy
Скрит текст:
и хоум офиса ми свърши и се прибирам в София утре...
Орси стискам палци да ти се размине с новия вирус...

# 699
Добро утро, дружки! Hug

Орсич Hug пиши как си, мила ! Дано само си настинала и бързо да се оправиш! Hands Pray
Гости Hug Благодаря ти още веднъж! Kiss
Ясно, ти си знаеш най-добре. Пък и имаш какво да си гледаш. Замислих се аз дали бих могла да не гледам нещо с Киво Thinking Честно казано не зная ... май не, но, дано никога не ми се наложи да проверя Smile Пък и Киво никога не се повтаря, та няма такава опасност Thinking Дори само неговата игра да наблюдавам е едно истинско удоволствие. Не, решително не бих издържала да не го гледам! Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
На теб разбирам, че не ти се връща на работа в нормални условия, а аз пък се моля никога повече да не ми се налага да работя от вкъщи, при нас не става, много са ни малки децата.

Хубава неделя! Hug

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 11:04 от queen_fenka

# 700
И този месец се изниза .

С превода звучи по друг начин казаното от Йозге. не е толкова песимистично .
 Репетират , сценарият се е харесал , само трябва да го довършат.
 Както се изрази Айрето и двамата ни любимци за заети с проекти .  Действат си безшумно , а на нас ни остава само да чакаме , както обикновено правим.

Изгледах интервюто . Млади , симпатични хора . Адриан е изкарал ковида , обичат да идват на почивка в Б- я но заради ситуацията сега не могат.  

Езел оригиналния колко сезона е ? Забравила  съм . Румънците казаха че подготвят и четвърти. Като разтягаш  става мазало .

Докато пиша сте сложили кафенце , но нищо нека има .

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 11:24 от femmi2

# 701
Хелоуу! Coffee

Фенче Kissing Heart
Цитат
И все пак, от това, което съм чела за него, наблюденията ми какво върши в реала ми дават някаква, макар и бегла представа що за човек е . Дори само това, че обича децата и животните и въобще хората, и виждам как те му отвръщат със същото ми е достатъчно, за да го смятам за свестен човек.
Hands Plus1
според мен си носи и типичните скорпионски черти- леко интровертен, много интуитивен, силно държи на близките си - семейство и приятели, както и знаем за прословутото му чувство за хумор и това, че е много добър/сещам се за едно изказване на Деметка/
Цитат
Замислих се аз дали бих могла да не гледам нещо с Киво Thinking Честно казано не зная ... но, дано никога не ми се наложи да проверя
дано:))) но май аз не бих могла да не гледам...както и ти де Wink

Феми Hug
Цитат
Както се изрази Айрето и двамата ни любимци за заети с проекти .  Действат си безшумно , а на нас н и остава само да чакаме , както обикновено правим.
спецове сме по чакането:)) и то без актуални снимки, особено ти Wink
СЦ си е довършен, както казах заблудила съм ви, че не е......
но имам чувството, че и времето ги спира донякъде да започнат да снимат Thinking

Heart

хубава неделя!

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 11:14 от Airra

# 702
Феми Hug благодаря за кафенцето! Flowers Hibiscus Никога не са ни в повече Grinning
Много са симпатични румънските актьори, да. Но, не и актрисите , макар да са се постарали да приличат до някъде на Джансу и Бааде. Но, сестрата няма нищо общо с нежната Седеф, много е зле. Но, пък всички играят добре. Е, не са толкова добри като турските си колеги, но стават, след като не ме дразнят Smile Езел беше 71 серии, 2 сезона. Но, предполагам, че румънците не правят серия от 2 часа, та могат да направят и 5 сезона Grinning На мен ми е интересно дали историята ще се развива до край по Езел или са измислили нещо ново Thinking В противен случай не мога да си обясня какъв сценарий пишат.
Дааа ... и аз подозирам, че нашите хора ще си работят безшумно и кой знае дали ще разберем изобщо кога са започнали Thinking За Чачко обявиха ли началото на снимките ?
Айре Heart Eyes абсолютно! Hands Plus1
Цитат
според мен си носи и типичните скорпионски черти- леко интровертен, много интуитивен, силно държи на близките си - семейство и приятели, както и знаем за прословутото му чувство за хумор и това, че е много добър/сещам се едно изказване на Деметка
Да, и аз помислих по въпроса и си редактирах поста - реших, че не бих могла да не гледам Киво Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ух, че сполучливо ... рисунка ли е това ? Поне на такава прилича.
Изчезвам при нашите, до после!

# 703
  • AMS

Мили дружки, благодаря ви за интересните постове!!!
Жалко, че не съм във форма да пиша често,
но се чувствам малко задължена, след като споменах за фенството и форума.
Имах предвид само форума, защото не участвам във фб групи,
не следя дискусии в тт, инстаграм, vk, и блогерите, макар да знам, че всичко се носи от там.
Та първо да отбележа, че стилът в темата за Къванч доста се промени.
Това изключително ме радва.
Писала съм, че за Къванч е неуважение към самия него, да се пише ей така.
Най-много се радвам, че във форума остана една тема за Къванч.
Не искам да се сещам за времето на К/Г и КСШ и колко теми имаше.
Къванч израстна много. Къванч не е просто един артист!
Къванч е макра за качество, за стил, за поведение, за талант!!!

Сигурно сте забелязали, че за повечето артисти и проекти във форума има най-малко по две теми.
Това деление, този стил на писане на феновете не ми харесва в повечето случаи.
Да, има постове, които впечатляват, от които има какво да се научи, но те сa рядкост.
Много се смях, като прочетох  един "аргумент", че пишели така, защото живеели в чужбина. Юх.
За мен не е важно да съм фен на някой.
За мен е важно даден артист или актриса да е завоювал/а моето уважение,
не само с ролите си, а и с цялостно представяне!!!
Къванч е точно такъв!!!
Тези, които не познавам, или не съм гледала - не коментирам.
Тези, които са ме разочаровали - казвам само веднъж и не обичам да повтарям.
Много лошо впечатление ми правят обидите не само с имената на артистите,
но и обидите, и грубите квалификации към героите. То бива омраза, ама ...
Това противопоставяне, което правят феновете  между двама артисти или актриси е абсурдно.  
А и това обвинение, че бъркам артиста с героя - не го признавам.
Първо - защото доста от артистите казват да съдим за тях по работата им.
Второ - точно в начина на снимане на дизитата се вижда колко един артист влага от себе си в героя.
Това е ежедневието му, това е тялото му, гласът му, това е животът му,
това е една голяма част от него самия, в продължение най-малко на една година.
А като видя, че героят на даден артист не ми харесва и в следващото дизи пак така, и пак така, ...
Е, как да ми харесва актьора! Ами не мога да кажа - страхотен артист, ама героите му и сценариите кофти.
Има начин да промени мнението ми. Ето Мелиса Памук как го направи. Има и други.
Да, на всеки може да се случи неудачен сценарий, или нещо друго,  но за това е - стоп, до тук с това дизи.
Целият каст на Кьосем се изнесе след първи сезон, именно заради несъгласие със сценария.
Фатих с Кенан И. свърши на 6-ти епизод, но за мен Кенан си остава на висотата, която е завоювал.
За възрастта - Ами, трябва да се усети сам един артист какви роли да избира и до кога.
За външния вид  да не говорим. За физическата подготовка също.
Личният им живот къде живеят, с кого, къде пътуват, къде почиват,
къде се хранят, какви хобита имат,  ... ми оказва голямо влияние.
Да, няма идеални хора и Къванч не е идеален. Спомням когато беше катастрофата с мотора,
как върлите фенове се хвърлиха веднага да пишат - Къванч не е виновен.
А той сам призна вината и си плати глобата.
Хайде стига. Уж ми беше зле.  Извинете!!!
Орси, и това да е - лекува се!!!
Свекърва ми на 94 го изкара и вече е чистила.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 13:30 от * Diva *

# 704

КивЧаг Grinning

Какво да се прави такива сме ги избрали потайни.  Киво не е като аркадаша повече снимки има навън , репортерите го щракат. Лятото разчитаме на папараците.

Фен Flowers Bouquet  Така е мъжкия каст на Влад е добре подрбран , но женския йок.
На мен русата ми допада , но рижата Елиза  с това големо чело... Играта е важна също.

За любимците и форума , всеки си фали неговото  .Като смесат реал и сериал става мама мия . Но аз не съм такъв човек ко не ми хареса нещо си го казвам и дялкам.  Чаго в Прилива е ужасен и дизи и всичко.
Там нещата стоят различно , като се е фанал на хорото ще го играе.

Продължаваме напред  тази велика мисъл на Кобрата.

И за Киво съм споделяла че има сериали в които не мога да го гледам.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 23:29 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт