Можем ли да готвим здравословно с мазнина? Опитайте Hosso!

• 17 520
  • 708
  •   1
Отговори
# 210
Най-много ме впечатли това, че запазва полезните си свойства дори и след термична обработка и приготвената с него храна има чист и неутрален вкус. Биг приготвила питка или супа.

# 211
  • Sofia
Първата ми гозба с този продукт ще бъде ризото с бяло вино, манатарки и праз лук. Харесва ми, че запазва полезните свойства и оставя храната вкусна и с неутрален чист вкус.

# 212
Високото съдържание на Омега-9 и натуралните съставки.
Бих приготвила ципура на тиган с билки и дресинг за салата.

# 213
Впечетлява ме това, че не губи полезните си свойства при термична обработка и че не се просмуква в продуктите при готвене. Бих направила мекици

# 214
Най-силно ме впечатлява, че запазва полезните си свойства дори и след термична обработка и приготвената с него храна има чист и неутрален вкус.

# 215
Впечатлена съм от това че запазва свойствата си дори след термична обработка.

# 216
Това, че запазва полезните си свойства при готвене.

# 217
Кое от предимствата на Hosso най-силно ви впечатлява и кое е първото ястие, което бихте сготвили с него? Впечатли ме това, че не съдържа ГМО и алергени. Всичко бих приготвила с него, от пържени яйца до баница и мусака. Simple Smile

# 218
Най-много ме впечатли това, че не съдържа ГМО и е с натурални съставки.

# 219
  • Пловдив
Харесва ми, че запазва полезните си свойства дори и след термична обработка и че не съдържа ГМО. Бих изпържила картофки Simple Smile

# 220
Впечатли ме че е  богато на Омега-9 и витамин Е. Бих пробвала рецептата за икономични бухтички - в къщи държим на закуската.

# 221
  • София
Разбира се полезните свойства, Бих приготвила всичко от основно ястие до десерт

# 222
Най-силно ме впечатлява, че запазва полезните си свойства дори и след термична обработка и приготвената с него храна има чист и неутрален вкус.

# 223
  • Враца
Не съдържа ГМО, може да се използва при високи температура, не пуши при висока температура. Искам да го ползвам постоянно!

# 224
  • Благоевград
Харесва ми, че HOSSO не съдържа ГМО и алергени, и е богато на Омега-9 и витамин Е. Бих приготвила палачинки.

Общи условия

Активация на акаунт