Замайване по време на цикъл

• 204
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте  момичета искам да ви попитам на някоя от вас става ли и лошо преди цикъла? Аз от няколко месеца получавам топли вълни,кръвно вдигам,замайване … В момента съм в цикъл 3ти ден и съм с замайване,главоболие някоя от вас да е така ? Нека да ми сподели ❤

# 1
Не съм добре в първите 3 дни от менструацията. Имам обилно кръвотечение.

# 2
По главоболието се подсещах, че започва цикълът ми.1 ден си знам, че е с леко гадене и отпадналост, ниско кръвно.
Мисля, че това е напълно нормално. Но горещите вълни и повишаването на кръвното са по-скоро признаци на започващ климакс - на колко години сте? Ако сте в млада възраст изследвайте хормоните и се консултирайте с лекар за това.

# 3
На 28години съм … тази седмица ми беше доста напрегната преди да ми дойде може ли да ми се е отразило и за това да ми е станало така ?

# 4
По принцип, по време на цикъл кръвното се понижава, не е нормално да се вдига. Замайването е нормално да го има, но може и да не е при всяка жена, не знам. Вие си знаете колко Ви е напрегнато, може и да е от това. Ако тези симптоми са необичайни за Вас, трябва направо да посетите лекар.

# 5
  • Поморие
Здравейте  момичета искам да ви попитам на някоя от вас става ли и лошо преди цикъла? Аз от няколко месеца получавам топли вълни,кръвно вдигам,замайване … В момента съм в цикъл 3ти ден и съм с замайване,главоболие някоя от вас да е така ? Нека да ми сподели ❤
И при мен последния път беше така, даже бях навън и всичко почна да ми се върти, а като си измерих кръвното беше над 140.. иначе ми е доста по-ниско по принцип. Случвало ми се е преди, но скоро не беше. Може да има връзка това, че кърмя и имам МЦ веднъж на 2-3 месеца.

# 6
Да не се притеснявам не съм само аз така ….. по принцип моето кръвно е 120/83 горе долу но получавам и паник атаки и ми се вдигна quote author=theblondeambition96 link=topic=1743315.msg49345007#msg49345007 date=1740084098]
И при мен последния път беше така, даже бях навън и всичко почна да ми се върти, а като си измерих кръвното беше над 140.. иначе ми е доста по-ниско по принцип. Случвало ми се е преди, но скоро не беше. Може да има връзка това, че кърмя и имам МЦ веднъж на 2-3 месеца.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт