Можем ли да готвим здравословно с мазнина? Опитайте Hosso!

• 17 510
  • 708
  •   1
Отговори
# 90
Не съдържа алергени и няма ГМО.
Не пуши по време на готвене и е изцяло натурален продукт , като при използването му се усеща изцяло вкуса на продуктите.
Ще изпържа тиквички и ще си забъркам кекс.

# 91
Готвя на много висока температура, сотирам зеленчуци и ми харесва, че не загаря.

# 92
Допада ми , че има неутрален вкус.Бих приготвила домашна баница.

# 93
Впечатли ме че е с изчистен състав и дори при висока температура се запазват полезните му качества. Много се надявам да е в стъклена бутилка, по-екологично е.
Бих сготвила италианска паста с доматен сос .

# 94
  • Варна
Харесва ми в Hosso, че не съдържа ГМО, може да се използва при говене и пуши при готвене. Бих го използвала да изпържа мекички на децата.

# 95
  • Ямбол
Впечатли ме това, че запазва полезните си качества при високи градуси на термична обработка.
Бих приготвила пържени картофки с него.

# 96
  • Разпиляна във въображението
Впечатли ме, че Hosso не съдържа ГМО и алергени и е особено богато на Омега-9 и витамин Е и запазва свойствата си при обработка.
Бих сготвила с него едни кюфтенца и картофки.

# 97
Впечатли ме това, че е здравословен. Бих направила пържени картофки и зелена салата с репички!

# 98
Ппечатлява ме, че  Hosso не съдържа ГМО и алергени и е особено богато на Омега-9 и витамин Е. Много обичам да готвя, за това бих сготвила много неща но първи ще приготвя една пита.

# 99
Впечатлява ме, че запазва свойствата си при терммична обработка. Бих сготвила паста за начало. Simple Smile

# 100
Харесва ми това, че е пречистен, не съдържа ГМО и не пуши.
Бих приготвила печено пиле на фурна и любимите ми зелеви сарми в гювеч.

# 101
  • При децата ми
Харесва ми, яе запазва полезните си свойства след термична обработка. Бих приготвила баница.

# 102
Харесва ми , че не пуши и изчистеният състав. Бих приготвила всичко от основно ястие до десерт.

# 103
Впечатли ме, че запазва полезните си свойства дори и след термична обработка, както и че не пуши по време на готвене. Бих приготвила с него капама .

# 104
Грабна ме това, че запазва свойствата си при нагряване и че дава златиста коричка на храните. Бих тествала с една баница 😀

Общи условия

Активация на акаунт