ОСМИ клас 2020/2021 - Бейлис, вино, ром, текила – и в осми клас ни дават сила!

• 26 288
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Имам много хубави сини очи 😃 Това, го казвам вместо циганката. Но и двете братчета са с много тъмнокафяви очи.
И при нас е така. Лошото е, че страдат за очите.

# 136
  • София
При нас и двамата с мъжът ми сме с тъмна коса и очи, съответно и трите са с кафяви очи и коса.
Единствено интересното е, че и двамата с мъжът ми сме с чупливи коси. Малката е със съвсем права коса, единствено свекървата е с права, Николета е с права и леко чуплива коса, а Ваня откакто влезе в пубертета има едни къдрици на определени места на косата и е с много бухнала коса, но пък е с по-тънък косъм. Елена и Николета са с доста гъста и с дебел косъм коса.
При тях ми е по-забавна кръвната група. Трите са с различни, малката е АВ+, Ваня е В+, а Ники е А+ Simple Smile
Майтапя се, че трябва да си направим и четвърто, което да е 0 кръвна група

# 137
Обаче всеки път като кача снимки във фб и той автоматично "разпознава" Ваня като Айла Simple Smile)))

Ния изобщо не прилича на мен, 100% е на баща си, дори и на леля си по бащина линия. Но много беше смешно как си направи селфи с някакъв филтър за мъж и се появи почти 1:1 брат ми Simple Smile.

# 138
  • Между гори и планини
О, комбинацията от тъмни очи, тъмно руса коса и бяла кожа е много красива!
Моята коса като бях малка беше по- права, на 10 години се нави на масури и стана неконтролируема като гнездо. Около 20 г леко се укроти. На 24г я продадох на ядна фолк дива. Тогава не беше възможно да се дарява. Беше под дупето ми, никога не боядисвана. На няколко години, от коса до кръста я правя тип ала гарсон. Къса коса ми харесва, отива ми, но мъжа ми ме иска с дълга коса.

# 139
  • София
Здравейте, момичета!
Благодаря за новата тема, два дена се опитвам да наваксам пропуснатото и най-после успях!
Да са живи и здрави пропуснатите рожденници! Много още години щастлив семеен живот на 15 и 20 годишнините!
Болните бързо да преборят тая ГАД!
Темата за вината много ми хареса, но нещо не мога да навия половинът.
При нас от коса само фризьорката се оплаква - и четиримата сме надарени бол. Като се заредим за пострижки, после събира половин час сили за следващите Wink. А сина преди години щеше да остане без част от ухото си, заради моите мераци да го пострижа и от тогава не дава да го доближа с ножица. Joy

# 140
  • София
Ние сме с кафяви очи, тийнейджърът е със сини, малчо с кафяви. Майка ми и братята ми са със сини и зелени. Явно от там се е прехвърлил няой ген Stuck Out Tongue Winking Eye . Странното е, че при ММ -майка, баща, брат са все с кафяви. Но явно и при тях дреме някой потиснат син алел.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 10:23 от zazu1

# 141
  • Между гори и планини
Гените са много странно нещо. Имам позната с майка негърка от Африка, баща англичанин - тази моя позната е руса и синеока, сестра и близначка - мулатка. Кръстени са Слънце и Луна на африканският им език. Синът на моята е позната е руса и бял, ако не се загледаш ще мислиш, че е синеок, а всъщност има най-черните очи които съм виждала.

# 142
Ние с мъжа ми сме с пъстри очи, доста зеленеят на определена светлина Т
Децата са с кафяви очи, руси коси и бързо почерняват, та трудно бих ги определила с много светъл тен.

# 143
  • София
Баща ми е със сиви очи, при родители с кафяви. Майка ми и аз сме с шарени - кафяви със зелено, които в ависимост от светлината се променят. Наборката е с тъмно кафяви очи, на ММ са по-светло кафяви. Сина ми имаше теменужено сини очи като бебе, но сега е с шарени, като моите. Баба ми по майчина линия са били все синеоки, но дядо ми е с кафяви очи.

# 144
  • Sofia
О, комбинацията от тъмни очи, тъмно руса коса и бяла кожа е много красива!
Обясни го на тинейджърка това 😘 Нейната най-добра приятелка от ДГ е точно обратното - тъмна коса, тъмна кожа и яркосини очи. Двете заедно са много интересни.
Историята с косата друг път ще разказвам 😆

# 145
  • София
Ние и двамата с ММ сме с кафяви очи и коси. Той е в по-светлата гама. Девойката е на баща си, а малчо може и да са го сбъркали в родилното рус, много бял и синеок. Когато бяхме на екскурзия в Австрия, австрийските баби нон стоп му се радваха и му говореха, той беше по-светъл от тяхните деца. Един път на разходка в парка, една майка в прав текст ме попита дали са от едни баща Rolling Eyes чак аз се замислих Simple Smile Simple Smile

# 146
И на мен не ми го искаха, а носех. Може би ако нямах, щяха да искат. Дали им доставя удоволствие се питам някой път. 🤔 За 9то РПУ става дума.
На нас в 9-то ни искаха копие Simple Smile

Като най-фрапираща ситуация, не мога да забравя Simple Smile - трябваше да регистрирам 10 касови апарата (втората вълна) и за десетте успяха да ме върнат (една и съща служителка) , за всеки с различна причина. "Дайте оригинал!", "Дайте копие!", А, този документ носители?" Само гледаше с кой крак ще вляза и почваше... След това нищо не може да ме изненада Simple Smile Който иска намира начин Simple Smile

# 147
  • Sofia
Ние и двамата с ММ сме с кафяви очи и коси. Той е в по-светлата гама. Девойката е на баща си, а малчо може и да са го сбъркали в родилното рус, много бял и синеок. Когато бяхме на екскурзия в Австрия, австрийските баби нон стоп му се радваха и му говореха, той беше по-светъл от тяхните деца. Един път на разходка в парка, една майка в прав текст ме попита дали са от едни баща Rolling Eyes чак аз се замислих Simple Smile Simple Smile
Това ми напомни за моята приятелка от детството - половин украинка по майчина линия, половин българка по бащина линия. Тя самата е русокоса, с много бяла кожа и теменужени очи, сестра й също. От 20 години живее в Германия, омъжена за българин. Двете им момичета са русокоси и светлооки повече от нея. Бабите германки постоянно заговарят децата, мислят ги за свои.

# 148
Днес най- после трябва да се разходя до мол  "Сердика" за банковата карта на детето. Че вече две седмици отлагам.Дали ще в нужно да присъства и той? Правих я в банков клон в мола, защото беше събота и само там работеха банките, а всичко върша в последния момент.

# 149
  • Велико Търново
Отчитам се с благодарности за темата Flowers Hibiscus Пропуснах поне две-три, но бях в процес на учене и не съм влизала във форума поне две седмици. Вече съм на работа, щерката продължава онлайн /вече месец/ и я ги върнат за седмица-две до Коледа, я - не. Министърът може да разрешава, но тук щаба е решил, че гимназистите няма да се връщат на училище до 30.11 включително.

Общи условия

Активация на акаунт