Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 70

• 48 421
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
Томева, специално за целта ли ти е направена тази закачалка за елхата?
Ние сме в току що ремонтиран апартамент ( даже още без интериорни врати) и установих, че няма къде да закача коледните чорапчета на децата.
Дръжките на гардеробите са като твоите в коридора, в кухнята пък няма дръжки.
А все още не бих забила пирон в стените:).
Та драма голяма сега.

# 136
Сложи ги под елхата, без закачане.
По мое време подаръците за Коледа/Нова година не се слагаха в чорапчета, а просто под елхата.

# 137
  • София, Bulgaria
Томева, специално за целта ли ти е направена тази закачалка за елхата?
Ние сме в току що ремонтиран апартамент ( даже още без интериорни врати) и установих, че няма къде да закача коледните чорапчета на децата.
Дръжките на гардеробите са като твоите в коридора, в кухнята пък няма дръжки.
А все още не бих забила пирон в стените:).
Та драма голяма сега.
Хахха...нее...там е кабела на датчика за аларма и в тази дупчица забихме едно пиронче...Добре, че се падна на централно и много подходящо място. А като се сетя, че мрънках, за този кабел, че е баш на средата и ми грози стената.  Отчитаме, като пропуск, че не сме помисли за коледната украса, можехме тук там още в началото да оставим по една кукичка. После щеше да е по-лесно и корда да опънеш или декоративни въженца котнопени или други, според визията.

# 138
По мое време подаръците за Коледа/Нова година не се слагаха в чорапчета, а просто под елхата.
Те не са за подаръците. Джуджето оставя там задачки и лакомства всеки ден от 1-ви до 24-ти декември:).

# 139
  • тук и там
Ние пък имаме два броя Коледни венци,които няма как да сложа на вратата. И си стоят в кашона.Не ми се ще да лепя кука закачалка на външната врата,ама не се се сещам за друг начин. Още повече че сме в къща,в смисъл на открито ще е венеца-и трябва нещо по яко да не го отнесе вятъра..Не съм го измислила още де,та май и тази година няма да ги вадя от кашона. Единият мога да го залепя със тиксо на някоя вътрешна врата..

# 140
Скрит текст:

Те не са за подаръците. Джуджето оставя там задачки и лакомства всеки ден от 1-ви до 24-ти декември:).

Е, човек се учи, докато е жив! Не бях чувала за такава традиция.

Можеш да ги лепнеш на врата или да ги окачиш на бравата на някоя врата, която се отваря по-рядко.

# 141
  • Пловдив
Много е разпространено в чужбина.Всъщност,шоколадовита календари с прозорчета до 24  символизират точно това.
Докато бях в Англия,едно от любимите ми неща бяха дървените таванни корнизи.Едно пиронче там и окачвах каквото си искам надолу,без последствия по стените.
Ето последния DIY календар календар,докато бях там.

# 142
Аз не съм живяла в чужбина, затова тези традиции са ми непознати и не предизвикват никаква емоция освен учудване. Но пък на когото му харесва - защо не. Затова дадох варианти за окачване - на дръжката на врата или прозорец. Или на корниз от тези, които не са таванни. Само по-дълги връзки трябва да има, за да стига до подходящото ниво.

# 143
  • софия
Ние пък имаме два броя Коледни венци,които няма как да сложа на вратата. И си стоят в кашона.Не ми се ще да лепя кука закачалка на външната врата,ама не се се сещам за друг начин. Още повече че сме в къща,в смисъл на открито ще е венеца-и трябва нещо по яко да не го отнесе вятъра..Не съм го измислила още де,та май и тази година няма да ги вадя от кашона. Единият мога да го залепя със тиксо на някоя вътрешна врата..
Ако имате шпионка, можеш леко да я развиеш и да ползваш нея. Аз така закачам нашите.

# 144
  • тук и там
Нямаме шпионка,но е добра идея по принцип. Ще минем и без венец тази година.

# 145

Има си измислени закачалки с лепенка, която се маха без остатък и следа. Издържат до по няколко килограма. Има водоустойчиви за външна употреба.

https://www.praktiker.hu/furdoszoba-konyha/furdoszoba-felszerele … 2-ragasztocsikkal

# 146
Ами да, тези кукички, които са на силиконки. Поне за чорапите. За влажното и ветровито време в Белгия - може би няма да станат.

# 147
А може би ще станат, не са скъпи и защо да не се пробва?
https://www.tesa.com/en/consumer/tesa-powerstrips-waterproof-strips-large.html

# 148
Здравейте, как бихте комбинирали тези плочки? Става въпрос за баня. Имам предвид с каква друга плочка, ако например тази от линка се избере за пода и част от стената (например при тоалетната)?

https://baniastil.com/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BE … r-(16)-16917.html

Ще съм благодарна на всякакви идеи.

# 149
Само входна врата имам:(. И перде за банята, ахахах. Та и това не става при мен. Ще измисля нещо де, имам време до вторник.

Общи условия

Активация на акаунт