Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 70

• 48 424
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
На хладилника или на някой кухненски шкаф. Последна оферта Laughing

# 151
На хладилника или на някой кухненски шкаф. Последна оферта Laughing
С пиронче,ахаха.
Защото съм умна и хладилника е вграден без възможност за лепене на магнити.
Обаче тези вакумните закачалки може да пробвам дали ще ги задържат на прозореца.

# 152
Ами купи си 2-3 вида, те са евтинджоси - при мен някои силиконки лепят перфектно, други падат. Ако не са много тежки шоколадите в чорапите - би трябвало да издържат.
Могат и върху кухненските шкафове да се лепят. Пробвай и там.

# 153
Лепенките гарантирано лепят върху всичко гладко. И после се свалят без следа. И на 3М има, не само Теса.

# 154
Трябва да избера цвят за стените на детската стая. Мъжа ми иска да е в синьо, но аз нещо не съм убедена, че това е правилния цвят. Студен ми е този цвят. Покажете снимки на вашите детски или кажете как избрахте цвета. Имаме момче на 3г

# 155
С момче на 3 г. ще имате достатъчно време, за да експериментирате през годините.

# 156
С момче на 3 г. ще имате достатъчно време, за да експериментирате през годините.
Това е ясно, но от някъде трябва да се почне с експериментите. Освен това мм много не си пада по промените и едва ли скоро ще ремонтираме. Него ако питаш ще купи всичко вечно и повече да не се занимава

# 157
Има тема "Покажете си детските стаи", там ще видиш доста снимки.
Има от бяло до тъмно синьо, зависи от вкусовете, мебелите, изложението, осветеността и др. Все за момчета говоря. Въпреки че на тази малка възраст, като изключим розовото и цикламеното (които са изявено момичешки), повечето цветове са приемливи.

# 158
Здравейте, как бихте комбинирали тези плочки? Става въпрос за баня. Имам предвид с каква друга плочка, ако например тази от линка се избере за пода и част от стената (например при тоалетната)?

https://baniastil.com/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BE … r-(16)-16917.html

Ще съм благодарна на всякакви идеи.

Като цвят би могла да се комбинира с кафяво, сиво, оранжево, червено. Бих предложила за пода да бъде и аз, да, и за част от тоалетната ще пасне, определено. Според мен ще се комбинира с изчистени цветове плочки за стена, като по-добре ще стои по хоризонтал да са стенните.

# 159
  • софия
Трябва да избера цвят за стените на детската стая. Мъжа ми иска да е в синьо, но аз нещо не съм убедена, че това е правилния цвят. Студен ми е този цвят. Покажете снимки на вашите детски или кажете как избрахте цвета. Имаме момче на 3г
Имах същите колебания, но бяхме оставили на детето избор и не можеше да не се съобразим. Не съжалявам. Въпреки притесненията ми се получи хубаво, в момента бих наситила цвета към още по-студен нюанс. Мебелите са бели и дърво, аксесоарите и килимът уравновесяват. Стаята е източна.
https://bg-mam.ma/p/1265712/41699951

# 160
То детенцето на потребителката хем е малко - 3 годинки, хем е момче. Казвам го от опит, да не се обидят майките на момчета Laughing Сега ако каже жълто, утре вече е забравил и иска зелено (примерно).
Та затова на този етап, докато не стане предучилищна (училищна) възраст и малко да си стабилизира мнението и вкусовете - каквото родителите, най-вече майката, изберат.
Поне аз така мисля.

# 161
  • пустинята Гоби
Звънче, стаята е станала страхотна!

В коридора мокет ли имаш? И може ли да се реже подобно покритие с чупки?

# 162
  • софия
Коридорът е гранитогрес. Стараехме се в по-постоянните неща да се придържаме към по-естествени материали.
Ако трябва сега да правим цвят на стаята, бих насочила детето към цвета на възглавницата - тюркоаз. Цветът дава свежест и простор.

# 163
Звънче, страхотна е стаята много ми харесва! Спокойна и приятна атмосфера сте постигнали, поздравления!
Стаята на сина ми и като беше малък, и сега тийн все е в светлосиньо, той така искаше.

# 164
Стаята, която е показала Звънче е страхотна! Просто се влюбих в нея! Heart Eyes

Коридора ми е боядисан с пясъчна боя Спирит Модена. Мислите ли, че ще има проблем да сложа от тези огледала на ИКЕА, които се закрепват с лепенки - https://www.ikea.bg/products/decoration/mirrors/decorative-mirro … ez-ramka/60182059

Общи условия

Активация на акаунт