Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 70

• 48 495
  • 769
  •   1
Отговори
# 330
Не исках да навлизам в подробности дали там е мястото на малките рафтчета.Просто съвет как да сложи още една картина,за която явно има желание.
A според мен, когато хората дават предложения ти ще имаш повече гледни точки, повече варианти, за които преди това не си сетила сама..... Чак тогава ще избереш този, който ти харесва най- много. Подробностите са, за да ти помогнат на теб.

# 331
Благодаря на всички за споделените мнения!

# 332
  • Пловдив
Не исках да навлизам в подробности дали там е мястото на малките рафтчета.Просто съвет как да сложи още една картина,за която явно има желание.
A според мен, когато хората дават предложения ти ще имаш повече гледни точки, повече варианти, за които преди това не си сетила сама..... Чак тогава ще избереш този, който ти харесва най- много. Подробностите са, за да ти помогнат на теб.
За мен са ненужни съвети от рода "аз не бих си сложила такива рафтове" и "не харесвам такива картини".Всеки има различен вкус.Дадох съвет как да се позиционира още една картина като се използва дори наличната дупка на стената.
А,ако трябва да изкажа своето виждане,бих използвала или само рафтове(по-големи)или само картини  .При желание и за двете ще позиционира картина върху рафт.Но,това се преценя когато се види цялото помещение.От една снимка не може да се добие представа.

# 333
А,ако трябва да изкажа своето виждане,......
Точно това направих и аз.
 Всъщност най- добри резултати се получават, когато има желаещи, които да  дадат гледната си точка.

# 334
  • пустинята Гоби
А как си представяш да се махнат рафтчетата, най-малкото трябва да се запълнят дупките и да се боядиса след това.

Потребител пита за поставянето на една картина, не пита как да си префасонира цялата стая, че да е угодно на десетина непознати.

# 335
  • Mediterraneo
Пак като не я посъветваха да си смени дограмата, че да подхожда на картината...

# 336
  • Canada
Аз бих я равнила с горната полица и бих я преместила леко в дясно.

Ако ти се занимава, може да я сложиш в по-голяма рамка, с по-голямо паспарту.

# 337
Да, и аз забелязвам, че е качена по- високо , но мъжът ми не дава да дупча стената пак , та ще търся друг начин за окачване, да може да слезе по- надолу, защото сега кукичката е закачена към средата на гърба на картината.

# 338
  • Canada
Да, и аз забелязвам, че е качена по- високо , но мъжът ми не дава да дупча стената пак , та ще търся друг начин за окачване, да може да слезе по- надолу, защото сега кукичката е закачена към средата на гърба на картината.

Ако е с въже отзад може да се отпусне, ако е с халкичка- няма да стане. Simple Smile

# 339
Благодаря за всички мнения по моя казус Simple Smile
Качвам една снимка на която се вижда и диванът и околните неща, за да се ориентирате.

Скрит текст:
Аз мисля, че една вертикална картина ми трябва за онова пространство, което стои празно .

Аз бих комбинирала сегашните елементи с един стикер за стена.

# 340
Тези стикери са ниско бюджетен заместител и не бих ги препоръчала на никой, който разполага с оригинални картини. Освен като временно решение за детска стая например, когато любимите герои се менят ежегодно.

Veracruz, на горното рафтче бих подредила по - ниски елементи (не по - високи от купата). В момента листото е прекалено високо позиционирано. Ако е възможно бих подравнила долният ръб на картината на едно ниво с долното рафтче. Новата вертикална картина също в случай че височините на двете картини са еднакви. В момента разположението е малко хаотично, а при малко елементи не се получава добро групиране, ако няма  вид на умишлено търсен ефект.

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 11:57 от pep_si

# 341
Заместител? На какво? Аз не го препоръчвам като заместител, ами като елемент от тази стена, който ще даде подходящата за тази стена форма. Т.е., предлагам форма, не заместител. Grinning

# 342
Заместител на стойностна декорация най - общо. С други думи, аз бих предпочела голи стени пред лепенки по тях ...

# 343
  • пустинята Гоби
Стикерите + картината и рафчетата ще стане манжда с грозде.

# 344
Joy Извинявай, объркала съм темата... Думата "стойностна" с "декорация" нещо не ми се връзват на мен.

Общи условия

Активация на акаунт