Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 70

• 47 592
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
И мен ме е страх да не се изпльоскам с цялата си прелест. За малки деца е удобно да, но когато вече поотраснат с една баня всеки влез излез сутрин за един душ, вечер пак. Аз може зодия риби да съм, но представата за релакс не ми е вода, не мога да плувам, а съм край морето Simple Smile. Не обичам да ходя на плаж - горещо, полепнал пясък, и да се пържа, не, не не е моето. Аз съм за шезлонг на сянка сред зеленина с книжката, горска хижа.

# 451
  • тук и там
Ами аз ползвах Доместос,или от този сорт-избелващи за ваната.Като оставиш да постои обляно с  него,всичко пада.Смърди доста,но пък няма равно за дезинфекция.(май е със белина).Аз по принцип съм недоскив.Без очила като погледна-всичко ми изглежда хубаво(и аз включително),обаче с очила -ужас! Та гледам да ги ползвам само за четене, без тях света ми се вижда по-чист и красив..
За ваната нямам притеснения някак,обаче за стълбите...Малкото е падало до сега поне 5 пъти по тях.Нашите са тип ' холандски" -тясно е стъпалото,а и са извити на места...Ако ще се претрепва някой-по тях ще е ,не  във ваната..

В тази връзка да похваля сиситемата против котлен камък.(не знам как се казва,не съм запозната с тези неща).
Скрит текст:
В гаража е,така изглежда

Сложихме я преди няколко седмици и съм много доволна!При нас беше голям проблем котленият камък.
Разликата е огромна  наистина в сравнение с преди.

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 16:01 от Kaisia

# 452
  • Варна
И мен ме е страх да не се изпльоскам с цялата си прелест. За малки деца е удобно да, но когато вече поотраснат с една баня всеки влез излез сутрин за един душ, вечер пак. Аз може зодия риби да съм, но представата за релакс не ми е вода, не мога да плувам, а съм край морето Simple Smile. Не обичам да ходя на плаж - горещо, полепнал пясък, и да се пържа, не, не не е моето. Аз съм за шезлонг на сянка сред зеленина с книжката, горска хижа.
off topic, но като една крайморска риба, подкрепям напълно, мога да добавя, че хижата може и да е и в снежна гора.
Тази година съм падала два пъти в банята (без вана), а какво остава - със...

В новоремонтираната баня не сложих душ-пита, а само подвижен душ на закачалка. Какво е предимството?

# 453
  • В заешката дупка
За нищо на света не си давам ваната. Най-много аз я използвам у дома. Една от представите ми за релакс е точно киснене в гореща вода, особено в студ навън и като вали сняг.

# 454
  • Варна
За нищо на света не си давам ваната. Най-много аз я използвам у дома. Една от представите ми за релакс е точно киснене в гореща вода, особено в студ навън и като вали сняг.
Чека разбирам, много познати са големи почитатели на вани, и сауни си имат, различни сме..
Така се случи винаги сме с една баня за щастие  с отделна тоалетна. Не мисля, ако има само една баня с тоалетна е удачно да има вана. Тъкмо се отпусне човек и на някой му затрябва спешно тоалетна Simple Smile.

# 455
  • В заешката дупка
Е, да, ако някой ще ми тропа, за да ползва това или онова в банята, целият кеф отива по дяволите. Аз мога буквално с часове да се кисна във ванат. До гъбясване. За щастие има друго място, на което домашните да си посрещат нуждите. Вкъщи знает, че аз влезна ли във ваната, никой не може да ме закача. Simple Smile

# 456
На вас морето като ви е под носа, не можете да ме разберете мен в полето софийско Laughing
Точно преди Нефтохим-а обикновено отварям прозореца и след 1-2 минути, като отмина смръднята му, и замирисва на море Sailboat (не намерих друга подходяща емотиконка). Мога цял ден на плажа, вече не без чадър.
И квартирата - примерно там на терасите на онази прекрасна къща във Варна, която една съфорумка показа.
Спирам с офтопика, че ми стана мъчно за морето, пак.

# 457
Мандаринка, днес беше 18 градуса по морето, и утре и вдругиден пак го дават толкова Simple Smile.

# 458
  • Варна
Скрит текст:

# 459
Здравейте,знаете ли от къде мога да си закупя подобни кашпи и свещници или подходящата тема в която да си задам въпроса?Благодаря!
Скрит текст:

# 460
  • софия
Потърси  Art Human Head Vase Face/Character Portrait Flower Pot/resin flower vase. В али е пълно с най-различни.

# 461
Издирвам един килим. Имам съмнения, че може да е стар модел на Икеа. Видях подобни от юта, но този някак не ми се струва да е такъв. Някой има ли идеи?

# 462
Момичета, дайте идеи как да направим коридора. Трябва да има шкаф за обувки, закачалка, а мъжа ми иска дори и пейка на това нищо и никакво място. Ширината 19,5см е до перваза на касата, евентуално може да се направи леко да застъпва касата и да стане 26,5см. Моята идея е в ъгъла шкаф за обувки, до средата. От там закачалка и под закачалката пак шкаф с място за сядане. Евентуално мястото за сядане може малко да надстърча напред за да може да се седне.

# 463
  • при моите любими
Точно както сте го измислили. До вратата тесен и висок шкаф за обувки и след това мястото за сядане спокойно може да е достатъчно дълбоко за да седне спокойно човек.

# 464
Този  шкаф за обувки премерно е дълбок 18 см:
https://www.ikea.bg/rooms/hallway/clothes-and-shoes-storage/shoe … 2-br-k-t/00397307
 Може да се сложат и два един над друг. Широк е 52 см и остава място за пейка 1 метър широка

Общи условия

Активация на акаунт