Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 70

• 47 575
  • 769
  •   1
Отговори
# 480
Аз искам шкафове до тавана, с идеята и да имам повече място за съхранение. Оттам и идеята за колона. Пералня няма да има. Според вас две маси ще се "бият ли в едно помещение? И някак ми се иска да е една обща настилка, да не разделям кухненската част от останалата. Понастоящем където са кухненските шкафове е мозайка, а останалото е паркет, който ми се иска да изцикля. Обаче не ми хрумва как да запазя едно ниво без да къртя мозайката...

# 481
  • Deutschland/HE
Вместо две маси, може да видиш маса с механизъм, която може да е както ниска холна маса, така и маса за хранене. Има както скъпи, така и бюджетни варианти (познат си купи от Айко и е доволен).

# 482
  • София
Много зависи какво разбирате под "компактна кухня". Едновременно за остров и маса няма място, според мен, но може да стане удобна кухня, място за хранене и холна част, това все пак са към 18+ квадрата, ако правилно виждам размерите.
Например, като на тази снимка - в нишата разполагате хладилника и мивката, по дългата страна завършвате с колона и я отделяте подходящо от зоната за почивка. Обаче в този случай кухнята е наистина съвсем компактна, без съдомиялна, но с колона. Ще е приблизително 1,9 на 2,5 метра и ще остане предостатъчно място за холната част.

Ето и друг вариант - без колона, с изнесена на дългата стена мивка, но вече и с място за съдомиялна.

Можете също, вместо отделна маса за хранене, да завършите дългата част като на снимката - зона за хранене, която преминава в работна и ентъртейнмънт част. В този случай диванът отива на отстрещната стена.

# 483
  • София
Здравейте. Готови сме с грубите неща в хола. Сега искам да сложа нещо над дивана за декорация . Голяма картина или от паната? Или повече на брой картини .... не мога да реша. В другата част на хола има голяма трапезна маса във венге със шест стола и библиотека . Стените също за празни.

Декорацията по шкафа е на децата за Коледа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 484
Елена, две картини, по-големи и в един размер, според мен ще паснат на мястото.

# 485
Здравейте. Някой виждал ли е подобна холна маса?

# 486
# 487
  • При елфите ...
Здравейте. Някой виждал ли е подобна холна маса?

В Юск има подобна... цената й е бюджетна... Плотът обаче е сив, имитира бетон...

# 488
Да ходих да я погледна .. отгоре е пластмаса. Вярно, че е за 80лв, но е много зле. Иска ми се да е дърво или мрамор, но все не мога да намеря такава, която да ми пасва на интериора. С черни крака, а отгоре бяло, кремаво или сиво.

# 489
Смени плота, ако ти харесва конструкцията на тази в Юск.

# 490
Ако краката и конструкцията на масата в Юск са стабилни, можеш да си поръчаш парче мрамор по размери да ти отрежат. И хич няма да е скъпо.

# 491
# 492
  • София
В Мебелбранд съм виждала подобна, но беше с хромирана основа.

# 493
Marchelsi, видя ли тази масичка https://jysk.bg/gradina/mebeli-relaks/niski-gradinski-masi/masic … 45xd45xv45-cherna ?
Пише, че плотът е гранит.

# 494

Да тази масичка е страхотна! Ние я взехме за терасата, но ми е много мъничка за хола Sad Иначе я препоръчвам, когато е на промоция. Ние миналата година есента я взехме на 40лв. и два стола.

https://cdn3.jysk.com/getimage/wd2.large/108765
Ето този колмплект ни излезе 120лв.

Общи условия

Активация на акаунт