Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 70

• 47 485
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
zy_atanasova, за закачване на огледало при всички случаи ще ти трябват подходящи крепежни елементи в зависимост от вида на стената (дюбел за тухла или бетон в зависимост от вида стена). Ламината ще трябва да се пробие, за да се сложи дюбела, или колкото са необходими за окачване в зависимост от модела огледало. Само на него не би могло да се закачи.

# 736
  • София
Чудя се къде да си задам въпроса...
Търся фирма за интериорен дизайн от София. Интересува ме не само проект, но и всички работи след това до завършване. Ако някой в тази тема има личен опит и е доволен(дори само да е на ниво комуникация и проект) ще ми е от полза. Аз имам идеи как да преустроя жилището, но все пак ми трябва професионалист, който да го направи реализируемо, красиво и практично. А ако споделите и снимки от реализираните проекти, ще е супер полезно.
Ако не искате да е публично, може и на лични. Благодаря предварително!
П.С. Ползвам Дибла, но искам и препоръка от личен опит.

От личен опит мога да препоръчам Бондарт студио

# 737
за по-правилно рязане,със зеге още-повече, се лепи хартиено тиксо и върху него се реже -така се накъсва и нащърбва по-малко материала

# 738
  • Mediterraneo
Е, ужас, той може за това да се е регнал.

# 739
Имам нужда от съвет.
Трябва да изберем завеси за прозорцит в спалнята и и една врата на терасата. Прилагам и снимка,  чуденката ми е дали да сложим отделни корнизи, понеже има издадена колона около 20 см, която разделя единичното прозорче и двойния. От самите прозорци почти няма разстояние до колоната.
Сещам се и за друг вариант - да сложим римски щори на балконската врата и на единичния прозорец, а завеса - само на двойния прозорец.
Според вас кой е най-удачия вариант?

# 740
Това някакво дежавю ли е?

# 741
hintt, защо не сложите щори навсякъде?

# 742
  • Сред мелниците
Simple Smile) Другото май беше наобратно. Малкото отляво.
Може да са съседи Wink

# 743
Това да не е някаква нова мода с много прозорци?
В холокихнята са ни 2 двойки по 2 прозореца плюс балконската врата и цяла стена до нея от прозорци...
Сега даже си мисля дали да не заложа я спалната на дървени щори.
Стоят много красиво според мен, но се притеснявам дали няма някак са се изгуби юута, който придават завесите.

# 744
Не бих правила миш- маш с щори на едните и завеса на другите прозорци.

# 745
  • софия
Имам нужда от съвет.
Трябва да изберем завеси за прозорцит в спалнята и и една врата на терасата. Прилагам и снимка,  чуденката ми е дали да сложим отделни корнизи, понеже има издадена колона около 20 см, която разделя единичното прозорче и двойния. От самите прозорци почти няма разстояние до колоната.
Сещам се и за друг вариант - да сложим римски щори на балконската врата и на единичния прозорец, а завеса - само на двойния прозорец.
Според вас кой е най-удачия вариант?
Скрит текст:
Искам да избера пердета/щори за тези прозорци в спалнята, но не знам кой вариант да избера.
Дайте идея, понеже, както се вижда, има един единичен прозорец след колоната в средата. Самата колона е издадена напред и няма как да сложим корниз за пердета и на двата прозореца.
Много се чудя само щори ло да сложим, но пък с пердета според мен определено е по-уютно.
Притеснявам се как ли ще стои отделно малко перденце на единичния прозорец, ако изберем варианта с пердетата.
Скрит текст:
hintt, може би да ни ориентираш кое от предложенията не ти върши работа, за да не пускаш един и същи въпрос през 10 дни. Едва ли би получила различен съвет в една и съща тема от едни и същи потребители.

# 746
  • пустинята Гоби
Стаята с какво предназначение е? Уточнихме ли предния път?

# 747
  • Варна
zy_atanasova  може да го върнете в магазина и да ви върнат парите ,ако не са отваряни !

Пробвах, но ми казаха, че не могат да носят отговорност как съм ги съхранявала. Беше минало около 2 месеца от покупката до монтажа и тях ги разбирам. Иначе си е много красив и дебел ламината: 12мм и чак не ми се хвърля или да го дам за подпалки на село. Затова почнах да му мисля някакво приложение. Ако успея някакси да го направя на стената, там където съм си наумила дали ще може да се закрепи и огледало на него, защото е предвидено за тази стена. Как мислите?

Нашият 12 мм го рязаха със зеге - зелено Бошче , много са важни ножчетата, по спомен беше около 15-20 лева, но не кривеше и добър срез се получава. Трябва да се прецени, цената за закупуване на зеге и нож спрямо труда на майстора.

https://bg-mam.ma/p/1270135/42166442

А за показаната стена много добре е направена и мисля дори със силиконче в подходящ цвят може да се довърши вместо с лайстна.

Цитат
DiDi§ - Новак

Уж гледахме, уж знаехме какво искаме. Но голямото разстояние ме дразни. 😒
По друг начин си го представях.

Аз съм писала, че не обичам стърчащи дръжки, но кантдръжките трябва да подчертават дизайна, според мен просто така сложени правят нещата да изглеждат случайни и накъсват пространството и затова дразнят.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 09:18 от Doris

# 748
Искам да помоля за малко помощ Simple Smile

Ако не се лъжа, в тази тема някой беше пускал преди време линкове/снимки на коркови изолации по прозорци.
Ще бъда благодарна ако някой помогне и ги постне пак Flowers Hibiscus

# 749
Здравейте, записвам се да следя, тепърва ще чета назад по темата.

Общи условия

Активация на акаунт