Според слухове от Турция
...за Вахиде се е знаело още в началото, че подписва за 2 сезона, но не и за Уур,...той бил решил да не продължава проекта, заради друг ангажимент или нещо друго..... Йълмаз е трябвало да остане до финала, когато щял да загине. Затова е имало голямо напрежение малко преди карантината - заради нежеланието на Уур да преподпише, поради някакви причини. Това не ми се вярва много, защото не мисля, че Уур би постъпил по този начин. Но, така се пишело по жълтите страници....както и ние знаем вече 
Тези полицаи създадоха голям проблем и предизвикаха тези истерии в джамията. Пълна глупост. Така не правят професионалистите. Никой не би смутил погребението, нито би обвинил заподозрян така пред всички. Трябваше да арестуват Севда в много по-спокоен момент, както е протоколът. Или да я извикат на разпит и да я арестуват. Ненужно театро.
Пипилота, права си!
Лека нощ и от мен!
П.П. Бехидже откъде има тези пари?! Даде и на този мъж, даде и на жената, която написа писмото. Мисля, че тя има пари от Бехзат, но крие и се възползва. Мисля, че Бехидже ще надживее Йълмаз. Ако Фикрет е този, който нареди убийството на Йълмаз, а после се ожени за Мюжгян и отгледа Керем Али...ще е голяма гавра с образа на Йълмаз.
, героите да изглеждат такива, каквито са в моята глава, но изненадите, които сценаристите ми поднасят, почти винаги надминават представите ми.

Като жената, която писа фалшивото писмо от Зюлейха. Момчето, което се яви свидетел в съда е доставчик, доставил е мляко и масло на Севда. Съдията реши, че разликата от 20 минути между часа на доставката и появата на Севда в клуба е недостатъчна тя да измине разстоянието от дома си до мястото на убийството и после до клуба. Убийството станало в 12:30 ч.

И аз ще продължа да гледам сериала, въпреки разочарованието от това, че Йълмаз ще умре. Знам, че това е просто сериал, че сценаристите така са решили, че е необходимо. Че Уур явно си има уважителна причина да напусне по рано. Че някой трябва да умре за да продължи прогреса, ОК! Но въпреки големите заявки за справедливост в сериалите им, било то човешка или божествена в повечето случай жертват най невинните и незаслужаващи това по никакъв начин. Подобен пример - "Кара севда" (двама мъже и една жена- накрая умират и двамата мъже), още - "Пойраз Карайел"(три сезона главните герои през какви ли не перипетии преминаха и накрая в последните минути сценариста реши да убие героинята и вкара Пойраз в лудница, защото "трагедиите се запомняли") Да им имам разбирането за справедливост, или "праведност" и "памет". В конкретния случай, не знам дали се дължи на симпатии, Демир или Йълмаз, но лично аз бих била по малко разочарована, ако трябваше да умре Демир, или дори Зюлейха(да ми прости господ), но така чувствам нещата. Още не съм изгледала епизода, но от сега съм бясна на Бехиджето, няма скоро да я разкрият иначе трябва да вкарат друг, който да мъти водата. Или за неин замесник гласят Фикрет? Хубава вечер! 

Доста странно, ако ще е така...или се отнася за друга жена...Сание?!