Имало едно време в Чукурова | Великолепният Век, Кьосем и други исторически сериали №19

• 22 048
  • 768
  •   1
Отговори
# 735
Да, идва краят й. Но, трябва да се разбере, че не Зюлейха е взела парите. За децата - ще има, хората даряват. Но, честно е, тези пари да останат за Керем Али. Йълмаз загина шофирайки, притеснен за здравето на това дете. Това поне трябва да му остане от баща му - финансови средства, за да учи и да води хубав живот.

# 736
Беше ясно, че парите ще се намерят... За някои неща чакаме месеци, а строежът тръгна на следващия ден след търга.
Ваня, най - гадното е, че тази Юмит веднага вкара Демир в леглото си. Къде остана голямата любов към Зюлейха. Която вече е сама, Йълмаз е мъртъв, и точно сега Демир се предаде. Получих отговор на въпроса чия любов е по - силна. И съм разочарована. Засегнах се лично - за първи път в този сериал.
30 млн са твърде много пари само за едното дете, Йълмаз има две.

# 737
Дана, аз не го мисля Керем Али. Фекели ще му остави каквото има, а то не е малко. Фикрет не му е пряк наследник. А и помоему Фикрет не се интересува от парите на Йълмаз и Фекели. Той си иска отравянето  живота на Демир, който ... нататък върви с бодра крачка и усмивка.
Севда ми е интересна на мен. Дали ще застане срещу дъщеря си?

# 738
Да свикваме Flushed

# 739
Лучия, Йълмаз има две деца, но по закон парите са за Керем Али и Мюжгян, независимо какво ни се иска или каква е емоцията ни. Законите са такива. Аднан, най-вероятно, ще получи земите, продадени от Йълмаз на Хюнкар. Може би тогава и Зюлейха ще разбере за онова завещание.
Съгласна съм с теб относно Демир. Той съзнателно изневери. И беше доволен и се усмихваше. Сутринта звънна на Юмит. Не е като да съжалява за стореното. И даже я попита, кога ще може да я види пак. И че много иска да я види. Ехххх Angry. но, нека не прибързваме!
Ааа, Гафурча хвана една банкнота и ще я смуши в джоба май Joy
Катя, важно е какво оставя бащата. Вижда се, че Мюжгян е засегната и обидена. Всички около нея й говорят, че Йълмаз е обичал Керем Али и е щял да се погрижи за него, но не е знаел, че ще умре внезапно. Здрав, прав и млад мъж...не е очаквал да си отиде от този свят. Но, виждаме, че тя това не го приема. Все говори, че Йълмаз нищичко не оставил на Керем Али, че не мислел за него. Независимо, какво ще му остави Фекели на Керем Али, болката, за това, че Йълмаз не е мислел за сина й, а за Зюлейха и Аднан...я тормози. И тя щеше да предаде това и на сина си. Дори и да имаше всичко от Фекели, Керем Али може би щеше да порасне с мисълта, че Йълмаз не е мислел за него, а за Аднан. Сега, самата Мюжгян ще може да се успокои поне за това. И Зюлейха не е знаела, иначе нямаше да дари тази точно земя. Това е важно.

# 740
Ако Фикрет не се беше обадил на Юмит и тя не се беше задействала веднага и в същия ден, може би нямаше да се случи така. Зюлейха и Демир не успяха да вникнат в писмото и да го приемат сериозно. Фикрет е много целеустремен. Фекели трябваше досега да говори с Демир, трябваше да му каже за паметника. Това е много сериозно нещо. Демир и на това не обърна внимание. Има вече много сигнали, че някой нещо прави около тях. Демир сега е решил да се занимава с любов. Абсолютно безхаберие.
Лучия, как можа да сложиш тези компромати!
Вторият етаж започна да работи също като в старото време.

# 741
Ваня, Юмит и Фикрет със сигурност ще използват слабостта на Демир, за да го изнудват. Ще намерят начин да раздухат из Чукурова за връзката, за да настроят Зюлейха, да се скарат с Демир.
Демир отказва да мисли за баща си като изневерил на Севда, но за себе си как мисли - първата му работа сутринта беше да звънне на Юмит.

# 742
Дана, съгласна съм с това, че Керем Али ще израсне с разказа, който му предоставят за баща му. Но с пари и без пари разказът на Мюжгян за Йълмаз няма да е добър. Виждаме как подскача още, само като чуе името Зюлейха. А и не приемам любовта да се мери с пари някак. Паметта за Йълмаз може да дойде от друго място. Гледам оставят писма, има и други свидетели за любовта към сина му...
Едно нещо ме дразни вече определено в сценария и то е, че децата повтарят живота на родителите си.

# 743
Момичета, съгласна съм с вас! Не ми харесва и на мен това...НО, не вярвам да стане така, както уж изглежда. Демир ще се усети впоследствие и ще съжали искрено. Дано не е късно!
Да видим, дали Демир ще го изнудват или директно ще атакуват с компромати и ще настройват Зюлейха. Това явно предстои. Сега, мислех, че Фикрет и Юмит ще стигнат до измама за физическия контакт...т.е. Юмит да напие Демир или да го дрогира с някакви лекарства...но, Демир падна в "капана" с желание. Усеща се, че не е и действие - "еднодневка". Не се скри и покри от Юмит, не се почувства гузен пред Зюлейха, а даже си закуси спокойно със семейството. После и позвъняването. Това е важен детайл - Демир приема случилото се сериозно. Но, нека не забравяме, че на него му беше казано сумати пъти, че бракът му е формалност. И това го има.
Катя, ами Мюжгян даде обещание пред тялото на Йълмаз. Но, виждаме, че ситуацията с парите я промени коренно. И въпросът тук за Мюжгян е принципен (не толкова за пари, отколкото за вниманието на бащата към всяко едно от децата) и именно това може да доведе до един или друг разказ, впоследствие, пред Керем Али. Има разлика, дали Йълмаз не е успял да премести парите "на светло" или ги е дал на Зюлейха, за да я обезпечи и нея и сина им, без да спомене другото си дете, а Керем Али нека Фекели го гледа. Мисля, че за всяка жена това е ясна разлика и има влияние върху емоцията и начина на възприемане на починалия. Сега, Мюжгян може да се увери, че Йълмаз не е скрил нарочно парите от сина й и не ги е поверил на Зюлейха и първородния му син.
П.П.
Севда сега дава съвети на Зюлейха да се обърне към Демир. Но, дали после няма да съжалява. Ако Юмит е нейната дъщеря и се влюби в Демир, а и ако Демир й обърне нужното внимание, дали Севда няма да "запее друга песен" в полза на дъщеря си. Сега тя е "абла", но може и да стане майка в този конак. Зависи как ще се развият отношенията Демир-Юмит. Мисля, че ще има още какво да видим и за какво да се ядосваме. Head Band
Лека нощ от мен! Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 23:51 от dana78

# 744
Момичета, благодаря за компанията!
Нищо не мога повече да мисля, утрото е по-мъдро от вечерта.
Да се готвим да празнуваме Бехидже.
От мен лека нощ! Nature First Quarter Moon With Face

# 745
Дана, "Сега, Мюжгян може да се увери, че Йълмаз не е скрил нарочно парите от сина й и не ги е поверил на Зюлейха и първородния му син."

И какво като се увери? Ти видяла ли си досега някакво мръдване в действията на Мюжган в посока на поправяне на грешки, на поука от грешки. За такива като нея казват "вари го, печи го на сурово мирише". Има големи дефицити, няма кой да ги излекува. И Фикрет няма да го направи.
Имала съм съмнения за повторение живота на родителите, но беше свързано с конфликта Йълмаз - Демир.
Затова преди дни писах, че Зюлейха греши като не разговаря с Демир. Отчуждиха се. Брак на хартия, делови отношения във фирмата. Ако Юмит се влюби в него, усещането за нечистоплътен план остава.

# 746
Лучия Blush съгласна съм за Мюжгян. Писала съм и аз, но някак си се опитвам да я разбера тази жена. Опитвам, опитвам...Поне няма вече да споменава с онзи монотонен глас и тъжни очи като на кученце, че парите са у Зюлейха и как Йълмаз ги оставил на нея, а нищо не оставил на Керем Али. Поне това ще проумее. И ще смени "плочата".
Съгласна съм и за другото. Неслучайно, СЦ ни подготвят за това с много подсказки - Зюлейха заприличва все повече на Хюнкяр: дрехи, прическа, всички я наричат "втора Хюнкяр", започват да я уважават като нея, Узюм казва, колко Зюлейха приличала на баба и т.н и т.н. Юмит е визуално като Севда. Мен ме притеснява следното: ако се стигне до дете от Юмит. Дали целят това Фикрет-Юмит?! Юмит е лекарка и то доцент. Може да предвиди някои неща доста по-добре от други жени и да забременее от Демир.
До утре, момичета!
Дано пуснат трейлър по-скоро!

# 747
Дана, не го написах към изнудването - да не се разстройваме още повече, но знаеш, че в турските сериали забременяват от първия път. А целта на плана Фикрет - Юмит ще претърпи промени. Защото те говориха за влюбване, но малко като на шега. Мисля, че Юмит също има свой, таен план. Защо да взема пари назаем от Фикрет като има шанс да стане г-жа Яман. Баща ѝ като разбере за богатия зет, веднага ще доприпка - Бехидже в панталон Grin

# 748
Здравейте. Снощи не гледах онлайн епизода, но тази сутрин прегледах най-интересните моменти. Това с "изневярата" на Демир ми изглежда някак глупаво. Да, Демир не е длъжен да чака цял живот Зюлейха да го обикне, но все пак двамата все още са женени. След прекараната нощ между Юмит и Демир той отново я потърси, което значи, че тези отношения няма да са само за една нощ, а Демир планира да ги продължи. Ако е така, според мен е редно да говори със Зюлейха, да се разведат, пък тогава да си продължава живота с Юмит. Защото макар и двамата да нямат съпружески отношения, са в брак, а постъпката на Демир си е изневяра. Сигурен съм, че ако Зюлейха се беше хвърлила на първия мъж, който се появи пред нея след смъртта на Йълмаз, щяхме отново да видим предишния Демир. И със сигурност нямаше да му е приятно. Да видим как ще реагира Зюлейха, когато разбере за Юмит.

# 749
Привет!
Продължавам да живея с надежда, че нещо ще провали плана на Юмит. Дано не е късно - Зюлейха добре чу какво каза Хамине.
Тя самата обясни на Демир, че човекът оставил писмото е от обкръжението им. Искам по - бързо да мисли и да събере две и две - тайнствените нощни изчезвания на Демир са съвсем отскоро и появата на писмото не са случайни съвпадения. Сигурно прекалено ѝ се доверявам и сценаристите пак ще ме изненадат, както с парите в парцела на Хюнкар. Не издържах и изгледах някои сцени с озвучаването - как Бехидже веднага прещрака като чу от прислужниците в конака на Яман, че ще се строи в дарения парцел и хукна натам. Най - умната Rolling Eyes
Ако Зюлейха е откровена и сподели с Демир, може и той да усети капана. Трябва като Фекели директно да го пита има ли нещо, което крие от нея.
Голяма каша стана или просто аз бях прекалено сигурна в силната любов на Демир и сега, след две години и половина ми е трудно да повярвам, че той толкова лесно се предаде. Нямаше никаква вътрешна съпротива, никакви задръжки, колебания или послешни съжаления. Изобщо не се притеснява, че е въпрос на дни да се разчуе из Чукурова за прелюбодеянието му. Вярва, че баща му е бил почтен спрямо Севда, а в същото време изгуби своята почтеност само след два погледа на Юмит. Sad

Общи условия

Активация на акаунт