Стара Загора 12 - Пиян съм аз от мойте младини...

• 14 019
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
В магазина, който е срещу ателието на шивача има много такива атрибути.

# 181
  • Стара Загора
Другото място за което се сещам е магазин Коредел, до Крокодила и другият магазин на същия собственик, който се намира срещу мебелната къща Мелви на Гурко.

# 182
много сте кротки тази вечер Laughing newsm78

# 183
Мерси, момичета  bouquet
много сте кротки тази вечер Laughing newsm78
Чакат Херилона да заспи Joy

# 184
  • Стара Загора
Другото място за което се сещам е магазин Коредел, до Крокодила и другият магазин на същия собственик, който се намира срещу мебелната къща Мелви на Гурко.

Магазина срещу Мелви май го няма  newsm78. Онзи ден минах от там - и не го видях.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2006, 20:29 от Лалка

# 185
  • Стара Загора
Възможно е, аз скоро не съм минавала, но тия дни мислех да го навестя, че ми трябва дръжка за една чанта.

# 186
Хапчо, освен на магазн Кордел, до Крокодила можеш да провериш и на пазара, в пресечката с/у Пожарната. Само че не знам дали някой от тези магазини ще работи утре.

# 187
а че тя не спи ли вече newsm03

# 188
О не, на мен ми трябва за другата седмица. Ще имам време да ги обиколя наред.

# 189
Jade отначало и аз на зъби го отдадох ама 1 месец жена   Thinking какви бяха тия зъби какво беше това нещо  ooooh!
С Panadol не помага с Кал гела също със дентинокс пробвах пак не става ... Единственото непробвано е да му топна биберона 3-4 пъти в 4ервено вино и да го упоя  Twisted Evil ама неща от малък да го правя алкохолик незнам ве4е и на мен кафето не помага ве4е никак а ме почва и главоболие което с хапове не минава ... Това дето го писа хамомила май беше къде се продава ?

# 190
  • Стара Загора
Добро утро и от мен...
След снощното ояждане и опиване... Така се наспах, че станах чак в два следобяд... Ама и съня си беше здрав като истински сън... Комай послушах съвета на Злати...

# 191
  • Стара Загора
... Комай послушах съвета на Злати...

Kakъв беше той? Аз съм се излюпила още в 10. Не можах да спя. Сега ми се затварят очите вече.

# 192
  • Стара Загора
Само мен ли ме събудиха в 7:30  Tired

# 193
Jade отначало и аз на зъби го отдадох ама 1 месец жена   Thinking какви бяха тия зъби какво беше това нещо  ooooh!
С Panadol не помага с Кал гела също със дентинокс пробвах пак не става ... Единственото непробвано е да му топна биберона 3-4 пъти в 4ервено вино и да го упоя  Twisted Evil ама неща от малък да го правя алкохолик незнам ве4е и на мен кафето не помага ве4е никак а ме почва и главоболие което с хапове не минава ... Това дето го писа хамомила май беше къде се продава ?
Уо,
зъбите растат до двегодишна възраст. Така че или свиквай, или свиквай. Това е положението. Така са, докато не израстнат всички зъби и не можем да им се сърдим, защото те се мъчат повече от нас.

Хамомила има на една аптека на "Гурко", доста голяма, не й помня името за съжаление, пада се между ул. "Гео милев" и "Парчевич" - по едни стълби нагоре, на втория етаж. Май че "Галения" се казваше  newsm78 Не е скъпа хамомилата, така че нищо не ти струва да пробваш и това. Айде, дано да помогне, ако не - наливай си от онова червено вино и ще ти прави много по-малко впечатление реве ли Денис, не реве ли.

# 194
  • Стара Загора
Кой бе? Малиии, аз човек убивах, ако ме беше събудил някой толкоз рано.  Mr. Green
Ама пък ти си тръгна бая преди нас.

Общи условия

Активация на акаунт