Стара Загора 12 - Пиян съм аз от мойте младини...

• 14 018
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
кой ще пробва ей това нещо http://slackpack.net/?q=node/374. При мен нещо не върви и се чудя що?

Последна редакция: сб, 16 сеп 2006, 22:26 от Лалка

# 196
  • Стара Загора
МИ как да
Кой бе? Малиии, аз човек убивах, ако ме беше събудил някой толкоз рано.  Mr. Green
Ама пък ти си тръгна бая преди нас.

Ми как да си убия и двете деца, ма душа... що мъчене се мъчих да ги изкарам и сега да ги сътрия  Crazy
А аз си тръгнах преди вас, но преди 2 не съм си легнала със сигурност, нали помниш, че половин шоколад изядох  Mr. Green Twisted Evil

Последна редакция: сб, 16 сеп 2006, 22:33 от Jade

# 197
  • Стара Загора
кой ще пробва ей това нещо http://slackpack.net/?q=node/374. При мен нещо не върви и се чудя що?

Лале, и на мен ми го изпратиха вчера това. 
Копирай написаното в адресното поле на браузъра на вече отворена страница, а не да отваряш нова с този адрес. Ефект има, забележим Wink

# 198
  • Стара Загора
Да не ни го е пратил един и същи маймун?  Mr. Green
Така правя, ама не става...да го... Явно от връзката ми не става.

# 199
  • Стара Загора
На мен ми го прати маймуна - женска  Laughing
Те тия неща циркулират из нета, нищо чудно и някой друг да се обади, че го е получил скоро...

# 200
  • Стара Загора
Никаква активност тази вечер, що така...

Преди малко докато пуших на терасата видях едно улично псе и се замислих - колко е хубаво да си куче... сънуват те в еротични сънища и никога не ти се налага да отказваш цигарите...
Дали да не напиша едно есе  smile3506

# 201
Нещо си се размечтала...Аз улични кокери не съм виждала,ма нищо,ти може да пробваш.
Хапке,другото място,където може да провериш за такива финтифлюшки е срещу орела на пощата,в магазинчето продават бельо и разни дрънкулки.А не знам защо ми се върти из главата и Универсалния,на подземното ниво,където има разни нещица за партита.

# 202
  • Стара Загора
И ко ся...използвате момента, че вече съм тотално мързелива и юруш на форума ...а?  newsm29
Вечернице...мишанка е мъж...ама аз така си му викам Heart Eyes
Един кръст ме боли, че направо не е истина....ама туй да ми е проблема Crazy
Сега отивам да правя закуска на сержи  cook заслужи си любимия....съгласи се на име с буквата С  Mr. Green Heart Eyes

Имаме си още едно бебе бре http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=126741.160  Flutter Ивелина е родила снощи...да и е жив и здрав сина  bouquet

Последна редакция: нд, 17 сеп 2006, 09:42 от Хера

# 203
  • Стара Загора
И ко ся...използвате момента, че вече съм тотално мързелива и юруш на форума ...а?  newsm29

Ся ако се оплачеш от нас, не знам. Я виж какви сме кротки. Даже кибиците взеха да се изнервят  Mr. Green
Уф, снощи правих един сладкиш, да го пращам на мъжо и се провалих. Имаше вкус на сладък ластик. А за вида да не говорим.

Имаме си още едно бебе бре http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=126741.160  Flutter Ивелина е родила снощи...да и е жив и здрав сина  bouquet

Да и е живо и здраво момченцето.   bouquet  bouquet  bouquet

# 204
  • Стара Загора

Ся ако се оплачеш от нас, не знам.
Нали все за нещо трябва да мрънкам и аз бре  newsm56 Mr. Green

# 205
Хамомила има на една аптека на "Гурко", доста голяма, не й помня името за съжаление, пада се между ул. "Гео милев" и "Парчевич" - по едни стълби нагоре, на втория етаж. Май че "Галения" се казваше  newsm78

Аптеката Галения (със стълбичките) е на Христо Ботев - точно до пресечката с Кольо Ганчев (улицата на Булбанк)

Sladka, на пазара под пожарната (на Раковска)  магазинчето за конци и дрънкулки (кинкалерията  Laughing) работи днес до 17ч.

# 206
  • Стара Загора
Ooo, pep-4o, ти къде се загуби?

# 207
тук съм бе, ама се явявам читател, докато обзаведа даскалите за училище никакво свободно време за мамата  Laughing Laughing

# 208
Здравейте и от мен и аз нямам много време но реших да ви кажа ЗДРАВЕЙТЕ.Имам ученик за занимавка и малко маймунче което мисли да разруши апартамента.Някой ме беше питал за детегледачка-е намерих няколко.Който го интересува -давам телефони bowuu

# 209
  • Стара Загора
Ако има някоя, която да не иска пари, пращай я у нас веднага, че днес ми обърнаха къщата моите чудовща  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт