Приспах семейството и сега малко отморявам...
Нещо и нас са ни прихванали лудите....втора вечер мрънкаме ей така...че до плач стигаме...и ръцете са до гърлото вече...няма ли да пониква някой зъб че да се кротнем...
утре сигурно гел за зъби ще купуваме....че не се търпи вече...А от известно време и в количката не ни се седи...
лудвам вече...излизаме в количката, вадим се в парка и се прибираме с кенгуру...куку....А за спането - нямам думи...никога не заспиваме сами, добре че поне вечер заспиваме с яденето, че иначе не знам...ама и на ръце не исмае...всеки ден нов начин измислям, друсане в количка, люляне в шезлонг, ядене, заспиване в кенгуруто...методи всякакви ама действат рядко...
Свекито щяла да дойде в събота и аз викам разгеле...ще отморя малко...ама като чу за гледане на детето и реши да си отиде още същия ден
Ох, оплаках се...олекна ми..може да си лягам и аз

днес папка ,спинка и се смее(само под окото има малко червено но не съм сигурна дали е от падането) 

Много е интересно да я четеш. Благодаря ти за усилията да правиш красиви и интересни темите ни.
Пък и татито ни е отпуска тази седмица и го "внедрявам" успешно в махленските сбирки и ... клюки.

Надявам се да ви е приятно при нас, тук е голям купон, а ние още повече се радваме, че "внедрявате" дамски попълнения...

Е такива очи е опулил
Количката отдавна сме я повдигнали да клюкари, и да гледаме напред, че иначе не е интересно.
Абе пълна лудница на половин цена.
Какво ли ме чака като проходи...? 

. Всяка жаба да си знае гьола. Ама от друга страна много обичам да си го гледкам как сладко спинка до мен... няма угодия...

мисля, че вече съм доста по-добре и Калина е доволна