Септемврийско Слънце грее, МАЙ-ско бебе хубавее! (38)

• 14 269
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от нас  Hug
Приспах семейството и сега малко отморявам... Mr. Greenи естествено съм тук на линия...
Нещо и нас са ни прихванали лудите....втора вечер мрънкаме ей така...че до плач стигаме...и ръцете са до гърлото вече...няма ли да пониква някой зъб че да се кротнем... Thinking утре сигурно гел за зъби ще купуваме....че не се търпи вече...
А от известно време и в количката не ни се седи... smile3518 лудвам вече...излизаме в количката, вадим се в парка и се прибираме с кенгуру...куку....
А за спането - нямам думи...никога не заспиваме сами, добре че поне вечер заспиваме с яденето, че иначе не знам...ама и на ръце не исмае...всеки ден нов начин измислям, друсане в количка, люляне в шезлонг, ядене, заспиване в кенгуруто...методи всякакви ама действат рядко...
Свекито щяла да дойде в събота и аз викам разгеле...ще отморя малко...ама като чу за гледане на детето и реши да си отиде още същия ден Twisted Evil за какво ли ще идва въобще...
Ох, оплаках се...олекна ми..може да си лягам и аз

# 16
Аз влизам само да изкажа възмущението си от факта,че ме оставихте да си кукувам сама в старата тема...дабре,че се мерна една добра душа та да ме светне..Кате,благодаря ти и тук Hug...
Иначе,браво на Крейзи за усилията... Laughing
И дано на Димана да и няма нищо... Praynig
И на gal79 ,да не им се налага вече да ходят по болници и доктори..и да се вземат в ръце и да не го ядосват тоя симпатяга....че много сериозно  гледа на снимката... Wink
А аз в знак на протест,тая нощ,няма да дежуря тука... Crossing Arms
Лека нощ и приятни сънища....

# 17
включвам се само да ви кажа че димана е добре Whistling днес папка ,спинка и се смее(само под окото има малко червено но не съм сигурна дали е от падането) newsm78
обадих се на педи и тя каза нещо от рода
"Оооо тя колко има да пада още"

благодаря на всички за загрижеността  bouquet

# 18
Здравейте и от мен!

Честит рожден ден на Емоли, от здраве, щастие и пари да не се отървеш.

Добри дошла на мама RRAIA и  бебче Хана

kambanska – много мерси за компреса с мед и за снимките. Ще ги пробвам и двете.
Двете с desiiv  ме разбихте с играчките, все едно сте в магазин.

Змейковица и Крейзи стискам палци да ви се нормализира кърмата и да се успокоите.

Крейзи темичката отново е много хубава, да ни е честита.

Дано да няма повече болни мами и бебчета.

iliana2 - относно свекито да ти пратя ли моята, че тя само иска да идва да ни помага, а аз и мъжо се чудим как да я разкараме. Водим я в южния парк да се умори и да си ходи. Е няма угодия.
Радвам се, че Диманка е добре.

Всички бебчета страхотни, много ме радват.

Е хайде чао, лека вечер и цунки на бебълчетата.

# 19
Е Икати страхотен сладур веселушко си имаш!Я го дай за един кандидат зет  Flutter
И да ви кажа моята девойка е много добричка.
Крейзи бравос за темичката   bouquet
Къде се губят някои от май-четата ,които бяха по-редовни?Защо Лале не пише при нас вече?А къде се изгубиха Гуендолин,Мери 13,какаду,маниачка,Ади 101,Риен и мн.др.?

# 20
Хайде и аз да се отчета в новата тема.
Crazy - страшно ми харесва статистиката Simple Smile Много е интересно да я четеш. Благодаря ти за усилията да правиш красиви и интересни темите ни.

Честит рожден ден на Емоли на патерица. Пожелавам ти много късмет, много щастие и да бъдеш много обичана от всички хора около теб.

Камбанска - имате супер плюшковци. При нас има както се купуват редовно играчки, така и се хвърлят редовно счупени, скъсани, развалени и тн.

ikati - каква коса има Велизар!

Сигурно забравям нещо, но мъжът ми току що заяви, че си ляга и ще се оправям, за да лягам с него. Лека и спокойна нощ на всички.

# 21
Мимозке, Лале още като родихме писа че няма да пише скоро в тази тема. А за Какаду и аз се притеснявам, защото тя имаше сериозни проблеми с детенцето. За останалите нямам представа.

# 22
  • София
Добро утро и от нас!
Малко да се отчетем, че гледаме да използваме последното хубаво време за разходки и само се шляем с кварталните мами и беборанковци.  1stroller newsm63 lalalala Пък и татито ни е отпуска тази седмица и го "внедрявам" успешно в махленските сбирки и ... клюки.  Wink Grinning Embarassed
Първо да благодаря на Крейзи за прекрасната темичка!  Hug Страхотна е, и авторката е адски оправна, личи си, че всичко е направила с голям мерак и труд.  Heart Eyes
След това, като "ветеран" в паданията нали Велизар "летя" на няма и 2 месецааа...  ooooh!, да гушна виртуално и двете Крейзита  Laughing (-брат и -кити)  Hug
Радвам се, че на мъниците нищо им няма, аз най - добре ви разбирам какво сте преживели, защото само като се сетя аз колко се уплаших ми настръхва косата и сега.  #Cussing out
После да приветствам с добре дошли новите мами  welcome Надявам се да ви е приятно при нас, тук е голям купон, а ние още повече се радваме, че "внедрявате" дамски попълнения... newsm53 Тук Кабранска вече с право ще ми тегли една...  rotfImao
Много готини бебоци на снимките, пу пуууу!  Wink продължавайте в същия дух, много ви се радвам.
Икати, адашът е Бонбон! Голям чаровник, страхотен пич!  Heart Eyes Направо ме разтапя, много е сладък!  baby_neutral
Надявам се, всички болни бебоци да са оздравяли и да няма повече такива новини за малките душици.  Praynig
Малко да се оплача от моя бебчо - абе, неще да спи това дете почти хич...  Crazy Е такива очи е опулил  Shocked по цял ден и само дивее и бръмчи. Другите бебета спят, кротуват, по количките си седят, нашият хубостник.  ooooh! Все да го занимаваш, да му говориш, на ръце, "ходи", скача, като го сложиш в столчето за кола се изправя.  #Shocked Количката отдавна сме я повдигнали да клюкари, и да гледаме напред, че иначе не е интересно.  #Crazy Абе пълна лудница на половин цена.  ukliam1 Какво ли ме чака като проходи...?  Sick
Снощи едвам го приспах, уж след къпане "цоца"  Laughing и после си спинка на неговото си място, е да, ама не. Гушках, люлях, цица давах, той преяде и неще повече и това "безотказно средство".  ooooh! Изморен, очите му на понички, спи му се та две не вижда ама щръклее и "говори"...  ooooh! Седяхме на маса и "вечеряхме" заедно  Mr. Green , кой ли не се опитва да го приспи, не и не... Той "голям човек" и няма да спи. По едно време го взимам и викам " да видим кой по - инат че и двамата сме рогати - той е Теле, ам и аз съм - Коза  LaughingTwisted Evil" и отивам да лягам на спалнята, Велизаркин до мене, давам цица, той се дърпа и "говори"... И ми се хили с глас!  Shocked Лелее то да се хилиш ли, да хванеш "онзи влак ли", незнам.  Sick Правя се че спя, нашият ме рита и бърбори. Едвам заспа към 11 часа... Аз вече бях на ръба на силите си.  Rolling Eyes
И сега баща му го държи , ама той не иска да лежи като бебе, ами става прав и скача.  #Crazy Без коментар.  af
Хайде, че много дълго стана, цунки и гунки на всички.
 Kissing Heart

# 23
Хе-хе, тези малки Велизарчета са страхотни! Да са ви живи и здрави!
Пък тази сутрин Венци напишка спалнята ни - памперса пропуснал. Сега има едно голямо петно на средата. Добре, че цял ден грее слънце в тази стая и със сигурност ще изсъхне, но май ще огранича излежаването в чуждите кревати  Naughty . Всяка жаба да си знае гьола. Ама от друга страна много обичам да си го гледкам как сладко спинка до мен... няма угодия...
И понеже днес е и първият учебен ден, пожелавам на всички ученици много нови приятели, много смях в класните стаи и да научат много нови интересни неща през тази учебна година. Само дано майчетата не се прехвърлят към писането на домашни, вместо да се включват тук.
И да ви питам за тези плюшени играчки - ми как ги поддържате? Като знам колко бързо се събира прах. Чувала съм, че някои ги перат в пералнята, ама аз никога не съм пробвала.

# 24
  • София
Днес почерпката е от нас с Румен за навършените 4 месеца.
 baloni Popcorn Wine Glass Drunk cheers beer3  food002  party023 newsm38 Misc Baby Bottle

Честито и на Мони, Жули, Мартин и Ана! Да пораснат големи и послушни!

Момичета, утре времето го дават хубаво, какво ще кажете за една срещичка в Южния парк например? Предлагам да се видим от 10.30 до входа от страната на Нишава. Има ли желаещи?

# 25
  • Пловдив
Честито на месечковците Румен,Мони, Жули, Мартин и Ана!

Ванилка, благодаря ти, твойта Миа е прекрасна   bouquet
Да ви се похваля, мойта офанзива с лактогонни средства даде резултат  bowuu мисля, че вече съм доста по-добре и Калина е доволна  Whistling
Тази сутрин рано й се доигра и почна да ми вика да й се маймуня  Crazy, ама после се умори и заспа, пък аз едва гледам сега  Rolling Eyes
Сега ще ви покажа мойта свеки какъв чалга тоалет й е купила  #Cussing out направо бях така  #Crazyкато го видях ... Щом и мъжа ми отбеляза, че е ужасен  Rolling Eyes Както казва Кабранса - следва прашки с тигрова шарка да подари  #Crazy

Крейзи, супер е темичката, пък ние сме начело на цели 2 рекорда  hahaha
Даже по престой в болницата се доближаваме до Стратос и Димитрис ( 17 дни)
Лек ден на всички   bouquet

# 26
  • София
да са ни живи и здрави месечковците!!!  [/b][/i]Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

smile3525 newsm51 smile3534 txtloves

# 27
  • Плевен
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧКОВЦИ!
Здравички и щастливички!
Ето един поздрав от нас

# 28
Честити 4 месеца на Жулиана,Румен, Мони,Мартин и Анна, да са живи и здрави и много да слушкат

gal79много сърдит Емануил ама много готин с тая шапка. А Велизарчо каква коса има, конкурира Аделка, ние и тази дето имахме опадна и имаме един перчем вдигнат нагоре много е смешна.

ама обичаме с шапки да се киприм.
А играчките са на сестра ми в Перник ама това не са всички , а zvezdolina тя наистина ги пере в пералнята.
змейковица много фешън костюм, сигурно е била много доволна свекито с избора си, не искаше ли да й го облече.
Олче и ние сме любопитковци, не иска да лежи в количката, иска да гледа и разглежда и аз съм я вдигнала до средно положение  и все ме е страх да не е рано още, тя затова и шезлонга си го обича и през деня само в него спи.
Крейзи темичката пак ни е много хубава, много добре се справяш и аз обичам да чета статистиките.
Чао засега от нас, ние събота и неделя пак сме на село.

# 29
Здравейте, МАЙчета  Hug

Днес нещо успях да се оправя по-рано за разходка, пък то Никола взе че заспа Simple Smile.... та ще отложим за малко по-късно излизането.

Честит 4-ти месец на Жулиана - да радва много мама и да расте все така весела и красива!
Румчо да слушка повече мама и да не плаче, а да си кротува и веселува.
Мони да е здрав и все така да си расте, да радва мама и кака.
Анни и Мартин да растат и хубавеят Simple Smile

Наш Никола ме оставя да си поспя сутрин до късно. Става към 8:30 - 9 и аз съм много доволна Simple Smile Обаче пък тази нощ Йовчо няколко пъти искаше да яде, после искаше да излиза на балкона на разходка и то едното дете ако спи и кротува, другото ще иска внимание Simple Smile

При нас иначе нищо ново... Всеки ден сме по цял ден на разходка, прибираме се - къпане, папане и спане. Това ни е програмата. За домакинстване време не остава - да е жива и здрава майка ми, че идва от време на време да помогне...

Хайде, да ви оставям със здраве, че бебко отвори очички - ще се обличаме и палим гумите на количката   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт