/Браво на синът на Емоли-ей,за такива мигове си струва всичко...дано и ние някога да се похвалим с подобни постижения на нашите си гарджета...
Bubble79, и аз съм за стол за хранене-но честно предпочитам дървените,че малко по-стабелни ми се виждат,че то нали си имам опит с палавко юначе
/тук е мястото да благодаря на Змейковица-Миленка,че толкова семпло е описала ужаса на който бяха свидетелки с Калина...ама пусто,като имаме публика и сме на своя територия
...просто нямаме равни/crazybrat ,честит ви юбилей-каго успя и торта да спретнеш....

За бебето- и аз не знам какво ми се пада
,но важното е да е живо и здраво и да им дойде акъла на родителите...че иначе то ще пати...А пък като се замисля,че то това е смисъла на живота и колкото по-рано го осъзнаят,толкова по-добре....Аз пак го обърнах на несвойстнвени за мен дейности/мислене/,но преди малко ни се обадиха,че бабата на Асен е починала и сега ми е едно такова гадно....тя беше много добър човек,но със склероза и се беше залежала-та като се замисля,не се знае какво ще ни дойде до главата,та по-добре рано ,отколкото никога...
Честит Рожден Ден на Desiiv
!Пожелавам ти много здраве,щастие,късмет и хармония в брака!Весел празник! 
!
.
.
и малко ще ше да и е.Ами пооплаках ви се пък взе,че ми и поолекна
.
направо вчера ме изуми.Цял ден е чел /аз нали го взех вече главен юрист/ и не знаех,че може да е чак такава читанка 
или
.

Велизар се буди 100 пъти тая нощ, какво беше това ядене, какво беше това чудо...
Май си расте усилено човека и си орегулира манджата... 
Дай Боже на всеки му такава радост и гордост. 
Много ми е тъжно, когато от този свят си отиде Добър Човек. Гушни Асен и от мен! 
Столче не е лошо, но не е ли по - добре да си ти дадат парите и ти си прецениш впоследствие и по твой вкус какво да му купиш, не знаеш още отсега какви нужди ще възникнат и какъв акъл ще ти дойде.

Честито на Десиив, да е жива и здрава и горда мама на красива Ивайла!

, ние сме с теб в този тъжен момент...
с малко тортичка за закуска

на Десиив - мнгого здраве и щастливи усмивки!
ако се събуди преди това (понякога се буди по 2-3 пъти, но понякога спи до 5!!