използвам докато ани спи.
честито на десиив! да си жива и здрава, много щастие и късмет ти пожелавам!
честито и на месечковците - няма да ги изброявам, че са много.
емоли, честит ти студент! само шестици да носи!
ако съм пропуснала нещо за честитене, моля да ме извините.
аз срагам шапка на ани, когато я извеждам без количка и духа вятър. напоследък е често. май я обличам повече от вас, но аз съм много зиморничава. по този повод си спомням като правех забележки на големия батко да се облича ме застреля с въпроса - мами,знаеш ли какво е пуловер - това е дреха, която майката облича на детето си, когато й е студено!
не зная дали правя добре, но й давам по десетина лъжички плодово пюре по три пъти на ден след млякото. много й харесва. но се запече. не е акала вече втори ден.
кажете, някой ползва ли столче за кола по предназначение? ние засега пътуваме в порт-бебето. но нали е рано да седи и затова питам.
толкова за днес. приятен ден !

desiiv, бъди здрава, щастлива и много обичана от всички!
Вчера Жасмина падна със стола за хранене. Ама баща и е за бой
. Сутринта решил, че му пречи и го сгънал. После го местихме из кухнята и той се разгънал, но не нацяло и аз без да видя сложих Жасмина в него - седя, игра си, стоплих пюрето и като реших да сложа лигавника - тряяяс стола се изсипа. А те краката му не били нацяло разтворени и застопорени и се събраха и падна. Слава богу на дребното му няма нищо - само се уплаши - а аз два пъти повече. Та по този повод - стола е много здрав и много добре подплатен - Жасмина падна на меко. Този ,който DaniStef показва е същия само марката е друга и идваше малко по-тесен, а и цената на Cangaroo е 109 лв. 
Най-важното е дечицата да са добре, да растат здрави, а всичко друго е на заден план.
Вчера бебо беше по неспокоен от обикновенно - мрънкаше много и доста силно си хапеше юмруците. Започнах да го чеша с бибата по долния венец
И от вътре се виждат 
лек ден
Да бъдат още по-щастливи заедно до златната сватба
Още повече всеки човек е различен, при бебетата също и поставянето на еднакви критерии и норми и др.такива според мен само вреди.
на малките дупенца!

месечини, зъби, рожденни дни или годишнини)
и вече лудвам....
. Понякога се заседява...
../и сега правих опити да се оперирам сама,дано не се гътна от самолечениета...