Какво ще купя отново (3)

• 89 124
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Много хубави мокри кърпи.

# 451
А на мен са ми любими пралините точно на Leonidas.
Винаги се връщаме от Белгия с няколко кутии в багажа. Само дето отдавна не сме ходили.
Въпрос на вкус.

# 452
А на мен са ми любими пралините точно на Leonidas.
Винаги се връщаме от Белгия с няколко кутии в багажа. Само дето отдавна не сме ходили.
Въпрос на вкус.
Мисля, че дори не е въпрос на вкус, а на емоции. Хубави са нещата, които ми припомнят щастливи моменти. Когато си ги купувам, отново ги изживявам.

# 453
  • В страната на мечтите.
Момичета, ще ми предложите ли някоя лютеница, която да е хубава и едросмляна, но да няма патлаждан в нея, защото имам алергия? Купих си една на олинеза в която нямаше, но беше ужасно гадна и беше със супер много кимион.

и за да не е спам. Ще купя пак торта от лидл, на която не можах да намеря снимка, но беше с натрошен шоколадов блат отстрани и със сладко от малини. Талкова вкусна торта скоро не бях яла, даже мъжа ми дето не обича торта я хареса.

# 454
  • в кукувиче гнездо
Хубава лютеница, едросмляна, е на Марко. Също така, уникално вкусна е и лютеницата, както и айвара на Метро шеф.

# 455
  • В страната на мечтите.
Хубава лютеница, едросмляна, е на Марко. Също така, уникално вкусна е и лютеницата, както и айвара на Метро шеф.

Знаеш ли дали има патлаждан в тях? Аз намирам само фино смляна без патлажан, но винаги са много гадни.

# 456
  • в кукувиче гнездо
Не, в айвара има главно чушки. В едросмляната на Метро шеф не съм видяла да има патладжан. А в тази на Марко не съм сигурна. Лютениците са топ. На Олинеза не купувам нищо. Това е най-големия боклук на пазара.

# 457
Аз купувам основно едросмляна на Траки . 2 вида са- едната е класик с повече кимион и лично на мен не ми допада,другата е традиционна и за нашия вкус е чудесна ,но нямам представа относно патладжана

# 458
Лютениците на Марко, Метро Шеф и Траки съдържат патладжан.

Трополинка, македонска лютеница на Гурменица е без патладжан и е много вкусна. Съставките са печени червени чушки, доматено пюре, слънчогледово олио и подправки.
Снимка:
Скрит текст:

Препоръчвам и домашната лютеница на Mama's, в която също няма патладжан.
Скрит текст:

# 459
В Македонската лютеница на Софра, и двете разфасовки, също пише, че няма патладжан. Не е лоша. В традиционната също.

# 460
  • В страната на мечтите.
Благодаря, момичета. Ще ги опитам, защото все ги гледам по големите вериги и все не мога да си взема, защото ще получа реакция.

# 461
Kафе Sang Tao - най-доброто, на което съм попадала!

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 19:53 от mammma

# 462
Може би е хубаво Санг Тао кафето, но от едното време, като чуя за виетнамско кафе, се потрисам. По времето на социализма виетнамското кафе беше най-големият боклук, със една специфична отвратителна миризма.

# 463
Като стана въпрос за кафе, ние сме влюбени в португалското. Без конкретна марка, пробвали сме над 10, всички са толкова ароматни и прекрасни. За съжаление запасите се изчерпиха. Да сте засичали къде в България се продава кафе, произведено в Португалия?

# 464
Може би е хубаво Санг Тао кафето, но от едното време, като чуя за виетнамско кафе, се потрисам. По времето на социализма виетнамското кафе беше най-големият боклук, със една специфична отвратителна миризма.

Не знам как е било по соца, но за мен това кафе си беше цяло откритие, невероятно приятна изненада... Разбрах за него от приятели, посетили Виетнам, които бяха изключително впечатлени от това кафе и дори си бяха донесли запаси от него. От любопитство си го поръчах - божествен вкус и аромат!!! Буквално!!!

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 00:07 от mammma

Общи условия

Активация на акаунт